ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ניתן לחרוג עד 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו בפרמייר ב-FULL HD והמרות של קבצי וידיאו גדולים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 43 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
דרוש לי מחשב לא כולל מסך בתקציב עד 2500 שח לעריכת מוזיקה. מה שחשוב לי הוא הרבה זיכרון, מעבד טוב יחסית ואני לא צריך כרטיס מסך למשחקים. אני רוצה 2 יציאות למסכים ושיהיו יציאות USB 2 ו USB 3. אשמח מאוד להמלצות מאנשים טובים כמוכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא בין 5500 ל-6000 ש"ח אבל אני מעדיף לא להשתמש בכל הסכום 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) רוצה לעבוד עם תוכנות לעריכת מוזיקה (חסר ניסיון בתחום), תוכנות מתממטיות ומעט פיתוח. בתחום הפנאי הרבה הקשבה למוזיקה דרך אוזניות, מעט צפיה בסרטים ואינטרנט. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ועכבר אלחוטיים (לא חובה מקלדת אלחוטית), מסך אני ארכוש מאוחר יותר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו…
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכת מוזיקה ושימוש בו במסיבות בתור דיגיי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי רגיל כזה לא ענק אבל לא קטן * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא כבד מידי 3KG ככה לא יודע מידות באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נדרש לפחות איזה 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא משנה * …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לעריכת מוזיקה וקצת למשחקים, אני לא מתכנן OC ובבקשה לא לכלול כרטיס קול שאותו אני אקנה בנפרד. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני צריך עזרה למחשב בעיקר לעריכה מוזיקה כמו הקלטות וכו' כולל שימוש כללי של סרטים ופה ושם משחקים אבל ממש לעיתים רחוקות. צריך דיסק קשיח גדול ומחשב שירוץ טוב. תודה מראש. לא צריך כרטיס קול יש לי אחד טוב ולא צריך שום צורב או סידי רום.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב 3.5k אם זה אפשרי, חריגה עד 4 אלף במקרה הצורך השימוש העיקרי יהיה עריכת מוזיקה יומיומית בקיובייס גודל המסך שלי הוא 22' ורזולוציה 1920x1080 ואולי בעתיד אני אוסיף עוד מסך הגדרות גרפיות לא משנה לי אני לא מתכוון לשחק בו רק קיובייס ואינטרנט אין צורך בציוד היקפי ישוב שהוא יהיה שקט יחסית ולא מרעיש כדי שלא יפריע לעבודה Oc אני אולי אעשה ממש בקטנה במידת הצורך לא צריך אופיס אין חנות מועדפת ספציפית אם אפשר רק שתהיה לחנות סניף באזור דרום ואם אין אז מרכז הקנייה מתוכננת לתחילת השבוע הזה אני צריך שהמפרט יכלול ssd תודה רבה לעוזרים וסופ"ש נעים ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שמיועד לעריכת מוזיקה.חשוב שיהיה שקט. אף רצוי שאפשר יהיה לשדרג בעתיד. ללא OC אם אפשר מפרט עם SSD של 240 ג'יגה ומפרט אחד ללא SSD אם יהיה SSD אז אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. כולל מערכת הפעלה 64 ביט ללא ציוד הקפי ראיתי את המפרט הזה: מה דעתכם? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז תראו אני אמור לקבל מחשב אני לא יודע ממש את המפרט המדויק שלו זה בערך מה שאני זוכר פנטיום 4 1.6 מגה הרץ זכרון 256 הארד דיסק 40 ג'יגה כרטיס מסך VOODOO3 אני חושב... מסך 19 אינצ' של MAG רמקולים Altec Lansing ADA880 כרטיס קול, לא זוכר וזה דווקא פרט חשוב פה אני חושב..... ??? עכשיו אני מנגן על גיטרה וקצת על קלידים ואני מנסה להכנס קצת יותר לתחום של עריכת מוזיקה והייתי רוצה לדעת איך אני יכול להפוך את המחשב למחשב שיותר לעריכת מוזיקה,? כלומר אני חושב שאני יצטרך גם לשלב את הגיטרה ואני ירצה אולי כניסות עם אפשרויות לשליטה באפקטים דרך המחשב לגיטרה, הקלטה, עריכה וכל מה שמסביב, ואני לא יודע מאיפה להתחיל..... תודה. אבי נוסבאום. האקדמיה לצחוק.
-
חשבתי על המפרט הבא: Intel Core2 Quad E6600 מארז: Simbadda 702A Black - 520W לוח: Asus P5KC P35 זיכרון: 2G Super Talent כ. מסך: ASUS EN8500GT SILENT/HTD/256M/A דיסק: WD 250GB 7200RPM IDE/150 SATA I / II (16mb) צורב: DVD ASUS DRW-1814BLT/A5/H301L/BLACK SATA כרטיס רשת: TrendNet TEW-424UB אשמח לעצות.... :DJsmile: מני.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Cubase/Ableton/VST Plugins (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? </blockquote> תקציב מקסימלי עד נגיד 3500 שקל. מוכנה לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? </blockquote> לא לגיימינג. שימוש בתוכנות קיובייס, סיבליוס, אבלטון לי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מפרט למחשב עריכת מוסיקה . 1. חוות דעת על המפרט 2.מחפש מארז יותר טוב 3.צריך להוסיף כרטיס מסך 4.חוות דעת על הלוח אם ומה ההמלצה שלכם ללוח אם: GIGABYTE K8N800KT או ABIT Fatal1ty AN8 או DFI LanParty UT NF4 SLI-DR EXPERT 5.האם זה כל מה שאני צריך לאולפן ביתי? 6.לכל המעונינים אשמח לקבל הצעות מחיר ל bolixo@yahoo.com מעבד: AMD Athlon 64 4200 939 Dual Core BOX לוח אם: AMD סוקט DFI LanParty UT NF4 SLI-DR EXPERT 939 מארז : CoolerMaster Cavalier 2 CAV-T02 Black ספק כח: Cooler Master PSU 450W Real Power RS-450-ACLY קירור מעבד: ZALMAN CNPS7000-Cu for P4 Socket 478, AMD Sempron/AMD64 Socket 754, 939, 940 זיכרון: OCZ DDR2 Dual Channel Kit 2Gb 2x1Gb 533MHz PC2-4200 …
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט לעריכת סאונד ויצירת מוסיקה. עבודה עם התוכנות protools, cubase, nuendo, reason. ללא OC. רמת שקט - לא פחות מבמפרט הזה. אני מתכוון לקנות 2 כרטיסים שלא כלולים בתקציב: כרטיס קול Audiophile 2496 וכרטיס AVerTV Satellite Trinity ללא מקודד MPEG על הכרטיס, בחיבור PCI-E. ציוד היקפי - מסך בלבד. התקציב נקבע לפי מסכי 23" של סמסונג שמצאתי ב-700 ו-750 ש"ח (באתר כתוב שאחד מהם 21.5", לדעתי זאת טעות). האם זאת התמורה הכי גבוהה שאפשר לקבל בסכום כזה עבור מסך? ללא מערכת הפעלה, כולל הרכבה, באזור ביל"ו-רחובות. האם המפרט הבא, כולל שדרוג להארדיסק 32MB Buffer יספיק? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5530 תודה.
-
- 37 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה והקלטת סאונד ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
שלום, בבקשה המליצו על מפרט למחשב שישמש לעריכת סאונד אך גם לשימוש ביתי רגיל (עד 3K, אם ניתן - ללא חריגות). המחשב לא מיועד למשחקים ואין צורך ב OC. אין צורך בציוד היקפי וגם לא בכרטיס קול, עם זאת נדרשת תאימות לכרטיס הקול הבא: http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192.html רמת שקט נדרשת: 8/10 יש צורך גם במערכת הפעלה ובהרכבה לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך תודה!
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
זקוקה להמלצות על מחשב/מפרט: מחשב עדיף לפטופ לעריכת סרטוני וידאו וסאונד. עדיף עם זכרון גדול.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש את המחשב לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה עד 4,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים וסרטונים אישיים באיכות של עד 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול כרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 1050TI 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא הכרחי שיהיה שקט מופתי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? א) תוכנות ואופן השימוש: פרנסה, PREMIRE CS6, AFTER EFFECTS CC 2015, Photoshop, Illustrator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב, 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש …
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? א) תוכנות ואופן השימוש: פרנסה, PREMIRE CS6, AFTER EFFECTS CC 2015, Photoshop, Illustrator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב, 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש …
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב בכ- 4000 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו, אינטרנט וצפיית סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת עריכת סרטיפ פרימייר ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך מחשב Dell דגם LED U2412M גודל "24 ני…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות מחשב לערוך בו סירטי וידאו עכשיו אני יודע שבשביל לערוך סרטים ברמה טובה צריך מחשב חיה!! אז אני מתלבט בעיקרון עזבו רגע בצד את עיניין הכסף מה הכי מומלץ ללכת על AMD64 או לחכות לאינטל שיפתחו מעבדים 64 בגירסאות יותר מתקדמות ויותר זולות?? עכשיו אל תשכחו שמן הסתם המחשב הוא ביתי אז שגם יהיה למשחקים תוכנות וגם תיכנות...
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה יחסית מעט אבל המחשב הוא לא בשביל עורך מקצועי אלה מתלמד אז לא צריך בשבילו 2 HD ודברים כאלה... אני חושב שכדאי שיהיה 4GB RAM, בקשר לכרטיס מסך ומעבד אני לא יודע מה הכי מתאים, מארז מספיק אחד פשוט... אודה לכם אם תוכלו לבנות לי מפרט המחשב כמובן ללא מסך, התקציב הוא למארז ומה שבתוכו... תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום המלצה למחשב לעריכת סרטים ב 6K ללא ציוד הקפי וללא OC חשוב שהיה מעבד INTEL וכרטיס מסך NVIDIA זיכרון 4GB מארז עם כניסת FIREWIRE מקדימה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני, כולל מסך בגודל 21-23 אינצ' עבור תוכנת העריכה AVID 5. הדרישות המינימליות של התוכנה, כפי שהם נכתבו באתר החברה נמצאים כאן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details)OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 500 GB 7200 rpm hard disk מלבד זאת אני אצטרך גם: זוג רמקולים איכותיים כרטי…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-