ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך קצת, אבל אני לא מתפשר על מחשב חזק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 שקל 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו בHD 1080. אני מעוניין שהמחשב יריץ את העריכה של הHD חלק גם אני מעמיס עליו ומוסיף אפקטים (בתוכנות עריכה). ובנוסף שיעשה רינדור מהיר , 20-30 דק' ל FULL HD של שעה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, משתמש בו כל יום. אלה התוכנות בהם אני משתמש: EDIUS VIDEO EDIT, Adobe After Effects CS5, . קישור לאתר הבית עם הדרישות מערכת שלהם: http://www.grassvalley.com/products/edius_pro_…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אני מעדיף שהמחשב יעלה בסביבות ה5,000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6,500 זה המקסימום מעל זה כבר חונק אותי. 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו בHD 1080. אני מעוניין שהמחשב יריץ את העריכה של הHD חלק גם אני מעמיס עליו ומוסיף אפקטים (בתוכנות עריכה). ובנוסף שיעשה רינדור מהיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, משתמש בו כל יום. אלה התוכנות בהם אני משתמש: Adobe Premiere Pro CS6, Adobe After Effects CS6, AVID. (משתמש באביד פחות מהאחרות) קישור לאתר הבית עם הדרישות מערכת שלהם: פרימ…
-
- 24 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. יש לציין כי אני מצלם במצלמת וידאו אנלוגית, ולא ניתן לחבר אותה למחשב דרך ה- USB ישירות, כמו במצלמה דיגיטלית. אני זקוק למחשב טוב, מהיר וחזק, ומוכן להוציא עד כ- 7000 ש"ח (על המחשב בלבד, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומדפסת, שכבר יש ברשותי). קיבלתי את המפרט הטכני הבא: מארז MIDI TOWER P-4 לוח DFI - P4 - כ.רשת + כ.קול מעבד PIN 478 2G.B TRAY P4/478 CPU COOLER 2.4 MGHZ זכרון DDR 512/266 GFORCE4 MX440 - 64MB + TV OUT דיסק 80GB 7200 IDE כרטיס קול AUDIGY SE 5.1 הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי כרטיסי עריכת וידאו ומחיריהם בשוק. אני זקוק לכרטיס סמי-מקצועי, שיוכל לעבוד עם תוכנות כגון Premier ו- AVID. האם רכישת הכרטיס אמורה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חסכתי בהארדיסק וציוד חיצוני כי אני מעביר את זה ממחשב אחר לא יודע אם זה טוב או לא... מעבדי אינטל? P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1720 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P-4P800 Delux sb,SATA,GBL 710 זכרונות? DDR 500 512MB x 2 Hyper-X Kingston 2490 כרטיסי מסך? MSI GF FX5950 256MB AGPx8, VIVO 2650 כרטיסי קול? CREATIVE 5.1 Live Value 160 צורבים? DVD Recorders Toshiba DVD-RW 5112 410 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Thermaltake Volcano 11+ 170 כרטיסי עריכה וטלויזיה? Matrox RT.X100 Xtreme 6350 מארזים? Thermaltake Xaser III VM-3000A midi 680 Total price 15340 ¤
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אפשר לקבל מפרט למחשב לעריכת וידאו נטו .. ללא מסך ללא ציוד הקפי רק מארז עם כל מה שצריך מבפנים .
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי לכולם! אז אחרי 4 שנים המחשב התחיל לגמגם והגיע הזמן למחשב חדש חייב את עזרתכם בבניית מפרט ואני מתכוון לנסוע לאילת לקנות אותו בשביל ההנחה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להשתולל על רכיב שהוא ממש יקר ולא נותן הרבה, בעיקרון זה מחשב לעבודה העיקר שיפעל כמו שצריך, אפשר לחסוך אפשר לחרוג, לא משנה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 שקלים ואפשר גם עוד אבל רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית/ עריכת וידאו/ תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…
-
- 41 תגובות
- 15k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת: 5K ש"ח, גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ת: עריכת וידאו בתוכנה Avid Video Composer 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת: לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ת: אין הגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו: בעיקר דברים באורך של טריילרים. של כמה דקות - עד דברים באורך חצי שעה. לא דברים יותר מידי כבדים. שיעבדו בו משחקים חדשים כמה שיותר חלק... 2 הארדיסקים: 1. קטן שאני אתקין עליו רק את המערכת הפעלה (סביבות ה-20 עד 40 גיגה יספיקו, לא?) 2. גדול שעליו אני יאכסן את כל השאר :] אממממ, אם אפשר מסך 19 דק רחב.... תודה רבה :}
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חובב צילום עם רחפן וגופרו, רוצה לערוך את הסרטונים שאנח מצלם בעזרת Adobe Premier. מחפש מחשב נייח בסביבות 6000 שח. קיבלתי מפרט כזה מ-KSP ואשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש צורך לשפר או לשנות משהו (אך עדין בלי לחרוג הרבה מהתקציב) והכי חשוב אם פרימייר ירוץ חלק ב-4K, אני אני clueless בעולם המחשבים. תודה! מעבד Intel Core I7 11700KF 3.6Ghz 16MB Cache S1200 - Tray זכרון למחשב Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 לוח אם ASUS PRIME H510M-A WIFI LGA1200,Intel H510, DDR4, PCI-E VGA HDMI DP קירור למעבד Noctua NH-U9S כרטיס גרפי …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, הרכבתי מפרט לחבר שזקוק למחשב לעריכת וידאו (שימוש מאסיבי בתוכנת AVID). התקציב היה 4.5K שכולל מסך אך ללא ציוד היקפי נוסף. לא יבוצע OC. האם המפרט יעיל ומאוזן? האם יש מה לשפר? נ.ב - ראיתי ש-DDK פתח פוסט דומה, אבל לא רציתי להתלבש על ההודעה שלו כי הוא עדיין לא מיצה את הבקשה, והיא גם שונה במקצת משלי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 …
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אמנם שאלתי לא מזמן, כרגע יותר ספציפי: *עריכת וידאו כתחביב \ לימודים בלבד. *התוכנות - פרימייר ואפטר אפקטס. אבקש המלצה למעבד i5, זיכרון 8GB ולוח אם, חשוב שכולם יתאימו למשימה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מחפש מחשב לאדם מבוגר שעורך סרטי וידאו ביתיים. כרגע הוא משתמש בפנטיום 4 עם 512 מגה זכרון... מדובר באדם שלא יחליף את המחשב ב10 השנים הקרובות כך שכדאי להשקיע ברכיבים עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בULEAD כרגע. מן הסתם ישודרג לתוכנות עריכה מודרניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשו…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גנבו לי את המחשב ואני צריך חדש. המחשב שאני צריך אמור להיות רגיל למדי, עם אפשרות לעריכת וידאו (עם פרימייר) ברמה סבירה. סף המחיר שלי הוא באזור ה900$ ואני רוצה לקנות אותו בארה"ב המחשב הקודם שהיה לי הוא IBM T7100 1.8GH עם 1GB RAM (ועם 120GB) והוא עשה את העבודה לא רע והוא עלה לי בזמנו 900$ הייתי שמח למחשב עם מעל 2GH 2GB RAM ועם 160GB כמובן עד כמה שזה אפשרי, הIBM הוא LENOVO ובסוף משלמים גם על השם ועל האחריות הבינלאומית, חוץ מזה יש להם אחלה מבצעים עכשיו באתר שלהם, (ומבחינתי אני אומר להם להתקין לי LINUX ואחרי זה אני כבר יעיף אותו וזה חוסך 90$) אבל אם יש למישהו רעיון למחשב טוב של חברה אחרת, וגם אם של LENOVO אז לתת לי מפרט למה אני לא מי יודע מבין בזה ומה ההבדלים בדיוק בכרטיסי מסך. …
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ ופריימיאייר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם יש בק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד בחברה לעריכת וידאו, אז היה לי מפרט די ברור של מה אני צריך. המקום היחיד לגמישות הוא בנושא שמות המותג, שבהם אני לא מתמצא. זה מה שאני קונה: לוח אם- Gigabyte 8i925xe-g עם Firewire, תמיכה בSATA, רשת ג'יגה, ביוס כפול וכרטיס קול 7.1 פנימי. מעבד- P4 3.2Ghz 630 2Mb 64Bit זיכרונות- DDR2 512M כפול 4 כ. מסך- (Gigabyte PCX6800 256MB TV+DVI (PCI-E x16 כ.מסך משני- (ATI Rage128 pro (PCI מארז- ATX 500W 3Extra Fan+Air Guide דיסק קשיח- Westen Digital 250Gb 7200rpm 8Mb SATA2 וה"פיצ'יפקעס": צורב- LG DVD/RW DLx16 כונן- Toshiba DVD-Rom 16x48 דיסקטים 1.44 מקלדת מולטימדיה סה"כ: 6290. (הקצבתי לעצמי 6000 אבל החריגה היא בשביל מעבד 3.2 ולא 3.0) ;D מזמן לא היה פה דיון לגבי מחשב עריכה. בגלל ש…
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום עזרתם לי מאוד בפעם שעברה שהתייעצתי איתכם ואשמח לעזרה במחשב הנוכחי. אני צריך מפרט למחשב עבור הבן של אחותי. המחשב צריך להיות כזה שיתאים לגרפיקה (פוטושופ/אילוסטרייטו) לוידאו ברמה ממוצעת ולמשחקים ברמה ממוצעת. מדובר על מחשב נייח בלבד: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח כולל מסך וכו' 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ אילוסטרייטור אופיס עריכת וידאו (ייתכן פריימר או למצער - קורל וידאו) משחקים ברמה בינונית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך של …
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
היי, כתבתי פה הודעה לפני כמה זמן. עזרתם לי מאוד אבל חלו כמה שינויים בנוגע לתקציב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר לפני שאבצע את הקנייה. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף להשאר בגבולות ה6000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7000 זה הגבול 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו, אנימציה, גרפיקה תוכנות: אפטר אפקטס, פרימייר (עריכת וידאו, HD), מאיה (שימוש קל בלבד), פוטושופ וכו'3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו עם PREMIER ןAFTER EFFECTS וגם לקצת משחקים פה ושם אז רצוי כרטיס מסך בינוני+ אני צריך רק את המחשב- בלי ציוד היקפי ומסך תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום כולם, ותודה מראש לכל העוזרים הנפלאים שנמצאים כאן! העניין הוא כזה. אני רוצה לקנות מחשב, שיהיה מיועד גם לעריכת וידאו, כלומר: Premiere, After Effects, פלאגינים והכל. וגם מיועד לעריכת סאונד: ,Cubase, VST תוספים. ובנוסף, כמובן, מחשב שקט שקט. מה שאני צריך זה רק מחשב ללא ציוד הקפי, כרטיס קול משובח (EMU) כבר יש לי. סדר גודל של מחיר הוא באזור ה-5K. יותר ממפרט, הייתי שמח לדעת על ההבדלים הנדרשים ממחשב לעריכת וידאו, לבין מחשב עריכת סאונד. שוב תודה מראש דניאל.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
מחר אני קונה את המחשב, לאחר גלישה מרובה באתר זה ותשובות מחברי הפורום, זה מה שגיבשתי... הכל חוץ מכרטיס מסך... מעבד: E6300 לוח אם:Gigabite 965p-S3 ה.דיסק: 160GB 8MB sataII WD מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מטיצ'ר סופט: סה"כ 2780 ש"ח זיכרון: מNOA: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1520 ש"ח אשמח להמלצה על כ.מסך וגם לשינויים... תודה נ.ב ללא צורב
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך להרכיב לחבר מחשב שמיועד בעיקר לעריכת וידאו (סטודיו 10) ולמשחקים (בקטנה מה שנקרא), מה שאני יודע שצריך להיות זה מעבד DULE CORE אין העדפה בין AMD ל INTEL כמובן שה אינטל יותר "תקציביים" כרגע לפחות 1G זכרון כרטיס מסך נראה לי שמינימום זה 6600GT (לא נראה לי שאפשר בתקציב משהו יותר טוב) צורב DVD מארז+ספק סבירים ולא ג'נריים כמובן. HD מינימום 200GB כמובן שבמידה ומישהו מצליח להכניס בתקציב 250 הרי זה משובח.. זהו לא נראה לי ששכחתי משהו. מקווה שבא לכם ליעץ לי
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעריכת וידאו וסאונד. תוכנות : premiere after effects cubase
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב שישמש לעריכת וידאו וגם לעיצוב 3D. תקציב כ 7,000₪
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
אהלן ותודה רבה מראש, ברצוני לרכוש מחשב שעיקר מטרתו תהיה עבודה בתוכנות עריכת וידאו דוגמאת Avid וPremiere (בגרסותיהן החדשות).. (כמובן שזה בתוספת לתוכנות פשוטות יותר כמו פוטושופ..) יש לי הצעה למפרט מחברת פנדה: Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 491 ש"ח 1 Antec Three Hundred - The Versatile Case 340 ש"ח 1 Gigabyte GA-P31-ES3G Intel® P31 Express Chipset LGA 775 365 ש"ח 1 XFX Geforce 9600GT 512MB DDR3 Pci-e 570 ש"ח 1 Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 5-5-5-18 SP 996558 236 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb Tray 895 ש"ח 1 LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 149 ש"ח 1 Hiper 425Watt PSU HPU-4S425 246 ש"ח 1 E…
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-