ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
http://usa.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2971&l1=5&l2=132&l3=987&l4=0 מציעים אותו בבאג במפרט הבא: מעבד T6500 windows vista home basic 4GB זכרון 800MHZ דיסק קשיח 320GB מסך 15.6 אינטש רחב מקלדת מלאה (כולל לוח מספרים) במחיר 4392 ש"ח. נשמע טוב או שפיספסתי משהו? מישהו התנסה בדגם כזה או דומה ויכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי באשר לשאלה בכותרת-זו התוצאה הראשונה שיצאה לי בגוגל בערך "חריטה מלקדת" : http://www.memory4less.co.il/pl_product~WRITING~21~0.htm התקשרתי אליהם וסיפרתי להם שאני רוצה לעשות חריטה על מחשב שטרם זמין בארץ (1005HA) סיפרתי לו שהמקלדת פחות או יותר דומה למקלדות של שאר הנטבוקים של אסוס. לפי מה שהוא אמר, הוא יוכל להראות לי דגמים שעשו עליהם חריטה כדי שאתרשם (פשוט באתר אין דוגמאות), ושאם הוא חושב שיש סכנה כלשהי, הוא לא ייקח על עצמו את העבודה. לפי מה שהבחור אמר, הם עושים חריטה משנת 1998, ולדעתו לא אמורה להיות בעיה המחיר לא רע-120 ש"ח, וזה בת"א, שעבורי זה מצוין אם למישהו יש משהו טוב/רע לספר לי על החברה הזו, אשמח לשמוע יום נעים ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי. א. תודה (: טיילתי קצת בפורום במפרטים אבל אני בקושי מבין אז פתחתי נושא חדש בגלל שאני רוצה לקנות ביום יומים הקרובים אז זה דחוף לי. אני צריך מפרט מלא שכולל מסך 22 עכבר ומקלדת אבל זה בקטנה בעיקרון הוא אמור ליהיות למשחקים שיחזיק לי זמן ואני יוכל לשדרג אותו לפי הצורך עם הזמן ולא לקנות חדש כמו עכשיו אם צריך עוד פרטים אני יכתוב . תודה *דרך אגב מיותר לציין שאני סומך עליכם בעיינים עצומות ובאמת רוצה לקנות ולא סתם שם מוסיף עוד נושא גם את המחשב הקודם קניתי אחרי יעוץ מפה (השם משתמש הוא אסף 20 והיום אני כבר 24 )
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אוקיי, ברשותי מסך 19" התקציב הוא כאמור עד 4000 שקלים. אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת וכו'). המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט וגם פוטושופ. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנייד שדי עומד להחליף את השולחני שלי (מפאת הצורך לעבוד עם מחשב מחוץ לבית וכן בסלון). אני מעונין בנייד עם מסך 15" (אין לי בעיה עם המשקל של כ-3 ק"ג). יש צורך במעבד חזק P8400 ומעלה, אין צורך בכרטיס גראפי מיוחד, HD בגודל סביר 160GB ומעלה, מסך גלוסי. הסתכלתי קצת על הDell Studio שדי מעניינים, אשמח לייעוץ והכוונה מהמומחים שכן לי אין ניסיון רב בתחום הניידים. תודה, והמשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. לפני שאני יראה לכם את ההצעה אני יגיד לכם מה מעשי במחשב אני מעצב גרפי משתמש בתוכנות Photoshop \ Flash \ Vegas אני בטוח שאני לא יעבוד על VEGAS עם דברים רציניים. דרך המחשב הנייד יש לי מחשב נייח מצויין לדברים האלה! המחשב נייד יהיה בעיקר למוזיקה אני (DJ) מנגן דרך המחשב אין צורך בכרטיס קול מטורף. \ לבסיס (אינטרנט דור3). בגדול זהו. וזאת ההצעה שקיבלתי: מחשב של חברת: olidata מי שלא מכיר תחברה - http://hwzone.co.il/news/1219516660/38141/ Intel Merom Core 2 Duo CPU T6400 533/667/800MHz 260GB הארדיסק SiS 671DX +SiS 968 4GB DDR II 533/667 MHz Nvidia GeForce 9300 256MB (Turbo Cache 512M) 15.4 1280x800 TFT LCD Glare Type 2.5 HDD…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות לאחי הקטן (15) מחשב למשחקים - אין לי מושג מה הדרישות היום או מה היצע החומרה. אני אמור לקנות לו את המחשב היום כך שזה די דחוף... אז אני ממש אודה לתשובות מהירות. חשובה לי האחריות - והמעבדה שנותנת שירות - שיהיו נחמדים ומקצועיים, ולא יעבירו אותנו 7 מדורי גיהנום על תקלות. ושיהיו באיזור רמת גן או אשדוד. הבנתי ש AMD לא רעים בכלל אבל מהסתכלות על הפורום אני רואה שכולכם ממליצים על אינטל, יש סיבה לכך? להלן הדרישות ע"פ השאלות מ-חוקי הפורום 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4500 ש"ח, אפשרות למזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורד…
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, במקום לקנות מחשב חדש (התקציב ~2.5K ועל זה נדבר בנושא אחר) אני מעונין אולי לשדרג את מחשבו הנוכחי של אחי המחשב נקנה באיבורי, לפני שנים הוא P4 2.8 עם 1ג'יגה זיכרון (כנראה DDR) וכרטיס גרפי FX5200 בעל 128 מגה הדרישות הנוכחיות לאחר השדרוג צריכות להיות, התמודדות עם תכני 1080P ועבודה אינטנסיבית באקסל / אינטרנט (הוא רוצה שהאתרים מפוצצי ה FLASH יסחבו כמו שצריך) יש בכלל על מה לדבר? או שכדאי לקנות מחשב חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המחשב נקנה מ-KSP אז אם אפשר שהמחירים יהיו משם... וכן אני יודע שזאת לא החנות שהכי כדאי לקנות ממנה אבל מה אני אעשה.. חשוב שיהיה מארז טוב עם סטייל.. קירור כמו שצריך עם מאווררים גדולים אין צורך בציוד היקפי (גם לא מסך) כרטיס מסך של nvidia הארד-דיסק טרה של סמסונג מעבד של intel לוח אם שיחזיק גם לשידרוגים בעתיד ו..זהו נראה לי... תודה מראש! ואני לא סתם אומר את זה כי אני יודע שתמיד באתי לפה לבקש עזרה קיבלתי את העזרה הכי טובה שרק אפשר לקבלללל אני גם אודה לכם אחר-כך בעצם אז מה זה משנה..
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הי אחרי המון, אבל המון התלבטויות ועצות שקיבלתי כאן בפורומים, אני מציגה לביקורת אחרונה את המפרט שגיבשתי בעזרתכם. אשמח להערות אם יש משהו קריטי, ואם אתם מייעצים להחליף משהו, אודה לכם אם זה יהיה מSKYPC. עוד דבר שחסר לי - אל פסק, האם יש משהו זול שמומלץ? לא חייבים מ-SKYPC, שהרי ניתן לחבר לבד (נראה לי שאפילו אני יכולה...) הרבה תודה על ההשקעה שלכם בתשובות - נראה לי שבלעדיכם הייתי קונה מחשב יקר יותר שבכלל לא מתאים לי...ואפילו בלי לדעת שיכול להיות הרבה יותר טוב ו/או זול... 562 2X כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB HD502IJ 151 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 310 מארז ללא ספק Antec Three Hundred THREE-HUNDRED 365 ספק כח Seasonic SS-500ET 500W SS-5…
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד בשביל תואר במדעי המחשב שאני מתחיל בקרוב. אפשר הצעות למחשב בסביבות ב900 דולר? האם יש חברה מסויימת שעלי להתרחק ממנה מראש בקטע של אחריות או משו בסגנון? הדבר היחידים שאני מוותר עליו מההתחלה זה כרטיס מסך טוב למשחקים למרות שאני הייתי רוצה שיהיהו לפחות HDMI תודה מראש נ.ב המלצות על איפה לקנות יתקבלו בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב 2500 ש"ח, חריגה עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת, גרפיקה קלה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כ.מ של ATI ומחשב מבוסס INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?עיצוב לא חשוב, קירור, אני לא רוצה כל שני וחמישי להחליף קירורים..אין דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה רק. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי של המחשב נייד Dell latitude D505 (חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה אבל הוא לא טובים). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, הנני מבקש המלצה בשביל מחשב לחבר. המחשב ישמש לצרכים הכי בסיסיים שיש - גלישה באינטרנט, הורדת ושמיעת מוסיקה, סרטים בפורמטים הכי פשוטים כמו AVI, ללא שום HD או MKV ותוכנות אופיס למיניהם כמו WORD,ACROBAT וכו'. התקציב עד 1500 ש"ח גג, בעיקרון החבר אמר שעד 1200 ש"ח ככה שאם אפשרי להיכנס גם לסכום הזה זה גם בסדר. למרות התקציב הנמוך, אין פירושו שאני מבקש מחשב שהוא פנטיום 2...חשוב שהמחשב יעבוד כמו שצריך, ללא שום תקיעות(בהתבסס על הצרכים של משתמש ציינתי),יהיה בעל מרכיבים איכותיים ולא ירעיש יותר מדי - אני לא מבקש קירור הכי שקט שיש במחיר של 500 ש"ח, אבל גם שלא ירגיש כי יש לו תחנת רכבת בבית. דיסק קשיח כמה שיותר גדול בלי לצאת ממסגרת התקציב שציינתי. *אין צורך במקלדת,מסך,רמקולים,רק המא…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן כפי שציינתי בדיונים קודמים-רכשתי מחשב מארה"ב, והוא אמור להגיע אליי החודש (asus eee 1005ha) מבירורים שעשיתי, ניתן (טכנית) להטעין אותו בארץ עם מתאם שקע אמריקאי לישראלי, כמו זה בתמונה הבאה: http://www.fre.co.il/upload/3a9afc.jpg השאלה היא האם זה ישנה משהו מבחינת זמן הטעינה או איכות הטעינה, ובמידה וזה קריטי ועלול להסב נזק כלשהו (או שזה סתם גרוע יותר), מהו הפתרון המומלץ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד הכל תקין הכל טוב. לפני שבוע המחשב החליט להיתקע ונאלצתי לסגור ולהפעיל מחדש ע"י הכפתור של המחשב ולא דרך המערכת הפעלה. כאשר המחשב עלה הוא הציג לי לשנייה כאילו הוא טוען את הסוללה ואז הפסיק. מאז הסוללה לא עובדת והוא מציג לי שהיא מרוקנת עם 0%. הקטע הוא שכמעט ולא השתמשתי בנידות שלה. אז איפה הבעיה בעצם? אפשר לתקן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בן-דוד שלי מתעניין במחשב הזה, יש למישהו חוות דעת עליו? האם הוא משתלם? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=900246&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, עבודה עם OFFICE, סרטים, מוזיקה ושאר הדברים הרגילים. לא מיועד למשחקים. רצוי HD של לפחות חצי טרה, אם אפשר בתקציב הזה להכניס טרה - מצויין. על המחשב ירוץ וינדוז XP 32 אבל נראה לי שעדיף לשים 4 ג'יגה זיכרון. כאמור, לא מיועד למשחקים ולכן אין צורך בכרטיס גרפי חזק. אין צורך בכל ציוד היקפי ואין צורך במסך. תודה למי שייעזור :-)
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני צריך שתבנו לי מפרט, התקציב 1500 שח. המחשב מיועד לאינטרנט קצת אייסיקיו ומשחקים ברמה של SIMS2 , המחשב לאחותי הקטנה... *אני לא צריך הארדיסק ולא צורב(כמובן שלא פלופי). *אני מעדיף לוח אם של ג'יגהבייט וכדאי שיהיה לו גם כרטיס מסך מובנה(לא חייב, אבל בלי קשר אני צריך כרטיס מסך חיצוני, כמו שהבנתם ברמה נמוכה). *לא צריך ציוד היקפי לא מסך,מקלדת,רמקולים,עכבר וכו'... הרכבת מחשב,התקנת ווינדוס -לא צריך אני מבקש רק מפנדה מחשבים!! תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחר לאח שלי מחשב - אני קונה מהחנות KSP אז אני מעדיף שתעזרו לי להרכיב מפרט באתר שלהם. אני מאוד מקווה שבתקציב הזה אפשר יהיה להריץ את כל המשחקים היום, מסך 19. כמה הערות: דיסק קשיח של 160 יספיק לו. לא צריך ציוד היקפי. אני מעדיף שבלוח אם יהיו מובנים כרטיס קול וכרטיס רשת לא נעשה למחשב OC אין העדפה לאינטל או AMD, אני מאוד רוצה שנוציא את המקסימום שאפשר מהתקציב הזה שוב, אני קונה בKSP אז יהיה הרבה יותר נוח אם תעזרו לי להרכיב באתר שלהם. תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלחתי את המפרט המפורסם כאן בפורום (למשחקים ב-5000 ש"ח כולל מסך) לחנות כדי לקבל הצעת מחיר. במפרט מדובר על מעבד AMD Phenom X4 9550 Socket AM2+ Quad Core 2.20Ghz - Box המוכר טען שאינטל עדיפים הן מבחינת ביצועים והן מבחינת אמינות ולכן עדיף לי: Intel Core2 Quad 2.5GHz 4MB Q8300 Box CPU (עולה 100 ש"ח יותר ועוד 100 ש"ח נוספים לשינוי בלוח האם) אני רוצה את המחשב עבור משחקים לילדים (גיל 13) אבל שלא אצטרך להחליף מחשב תוך זמן קצר שוב. איזה מעבד עדיף לדעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
דחוף דחוף!!!! ראיתי למכירה ממישהו את המחשב הזה ב 4500 ש"ח המפרט: cpu: p8400 2.26 4 ram מסך 17 וכרטיס 9600GT יש גם כונן בלו ריי! קישור למפרט המלא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3826586 שימוש-גיימר+לימודים וסרטים אני סטודנט שנה הבאה אז אולי זה גדול מדי לקחת לכל מקום?.. תודה לעונים אני חייב תשובות!!! המחשב באריזה המקורית עדיין לא נפתח!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לאחותי הקטנה בת ה-10 שימושי המחשב יהיו אינטרנט, סרטים, ומשחקים פשוטים (מה ילדות בגיל הזה משחקות? ??? ) ברשותי מסך 20' של סמסונג (206bw). השקט הוא דיי חשוב. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1.זקוק לחוות דעת על מפרט זה שקניתי היום.המחשב נקנה לצורך עריכת סרטים וגיימינג עלות:7000 שח 2.אני זקוק להמלצות על מקלדת ועכבר טובים לגיימינג ושיהיו נוחים גם לעריכת סרטים. 3.חשבתי על מסך של סמסונג מדגם t220p 22 אינץ'.מה אתם אומרים על מסך זה?הייתם ממליצים עליו?או על מסך אחר? (1000 עד 1200 שח) מפרט המחשב: מעבד Intel Core i7-920 Quad 2.66-GHz x 4 Quad Core + 8 Threads 8MB Cache קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Main Board קירור גשר צפוני פסיבי Passive North-Bridge Heatsink - Silent זיכרון 3GB (1048x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) כרטיס מסך nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical)…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שיריץ את המשחקים החדשים שיצאו בקרוב כמו Flashpoint 2, Arma 2 וכדומה ברמה מעל בינונית או בעצם כמה שיותר טוב במסגרת התקציב שזה בסביבות ה1500 ש"ח. ולשים כרטיס מסך Geforce 9800 או GTX מה דעת הקהל? זה המפרט שלי: Microsoft Windows XP Home Edition CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 3015 MHz (15 x 201) 6000+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Video Adapter ATI Radeon HD 2600 XT (256 MB) DRAM Slot #1 1 GB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DRAM Slot #2 1 GB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) ספק כוח: safe power דגם: top-400p5 מסך: Samsung SyncMaster 206bw windescreen 20, הרזולוציה שאני …
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-