ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל המלצות על מחשב נייד בתג מחיר של 3,000 ש"ח. ישמש בעיקר לכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. המחשב מיועד לאמא שלי היקרה שאין לה כל כך ניסיון על מחשב ולכן צריך להיות ידידותי ונוח. זמן סוללה לא ממש משמעותי המחשב לרוב יהיה בבית ובקרבת חשמל. WIFI חובה! ומסך 15 אינץ' לא יותר לא פחות עדיפות למחשב לבן / מעוצב תודה לעונים שיהיה סוף שבוע נעים לכולנו
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤ Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 TOXIC OC PCIe Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB צורב ASUS DRW-22B1LT x22 LightScribe SATA SeaSonic Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX CoolerMaster CM HAF 932 NZXT Sentry LX מסך מחשב LCD 24" SAMSUNG דגם 2494HS FULL 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות 7k תשלומים 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים על רזולוציה גבוהה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 24 fh 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני לא ממש מצליח להבין את ההבדלים בין מעבד T לP אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 גג עוד 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים ,סרטים ודבים כללים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? קצת כפלי INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?CM690 שהיה המארז 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים …
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש שתי דגמים מאוד נחמדים במחירים מאוד זולים(אתם גם תהיו קצת מופתעים נראה לי) דגם אחד הוא דגם של גיגה בייט שהקישור אליו נמצא כאן ... טוב , אני לא מוצא את המקום לחבר לינק אז הינה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=716501&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הדגם השני הוא של ACER, http://www.cstc.co.il/Product.asp?productid=559 מפרטים דיי מפוצצים במחירים נמוכים להפליא לפי דעתכם ונסיונכם, עד כמה החברות האלה ידועות לטובה או לרעה במחשבי המולטימדיה שלהם ? איכות הבנייה של המחשב, איכות חומרים וכו' ? עד כמה אמינה האחריות של היבואנים ואיכות השירות ? וכמו תמיד בחיים, אני אצטרך לעשות פה סוג של טריידאוף, המעבר המטורף של של הגיגהבייט מול הכרטיס מסך האימתני של ש…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אני בעיקרון צריך לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + " ספק כח " לא חייב / יש לי גנריק 500W. הרעיון של השידרוג להפוך את המחשב מ P4 למערכת חזקה יותר . הקטע ששידרוג של מעבד + לוח = זה כבר 700 . מחשב בסיסי E5300 + כרטיס מסך 8400GS יעלה לי באייבורי 1300 לערך . מה כדאי לעשות ? * בקשר לכרטיס מסך אני צריך משהו בסיסי אני גיימר פשוט .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב 13" ואלה שני הפיינליסטים שלי. תוכלו לתת חוות דעת בעד ונגד? המחשב יריץ מטלב, סוליד ותוכנות דומות. אולי קצת גרפיקה.. סרטים ושאר ירקות.. בבית יחובר למסך חיצוני.. אם יש עוד דגם ששווה שילקח בחשבון אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי, אני קצת מאבד את עצמי בין כל דגמי המעבדים שיש, והתקשיתי למצוא נתוני בנצ'מרק למעבדים עדכניים. ??? אז רציתי לשאול על ההבדל בין שני המעבדים הספציפיים שבנושא - האם ישנו פער משמעותי בביצועים, בהנחה שיתר נתוני הנייד דומים? אם כן, באילו שימושים יהיה הבדל משמעותי יותר ובאילו פחות? T6400 2.0 GHz, FSB 800 MHz לעומת P8600 2.4 GHz, FSB 1066 MHz *אני יכול לציין נתונים נוספים אם רלוונטי... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני בדקתי כל רכיב ורכיב בפורום המתאים לו ובניתי את המפרט (מצורף בתמונה). תקציב 4K שימוש ביתי + תוכנות כמו matlab verilog vhdl multisim + סרטים HD (מקרן יחסית טוב, יש מסך) משחקים קלים יחסית כמו rise of nations command and generals מתכנן ל OC משעותי יכול להיות אקסטרים ??? שקט מערכת הפעלה בעיקר לינוקס (חלונות רק למשחקים) דבר שחסר במפרט הוא: קירור למעבד ocz v 2. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להזמין מפרט מחשב מהחנות KSP בבילו סנטר. תקציב המפרט- 5500 ש"ח, מסכים לחרוג במחיר עד 500 שקל. שימוש- גיימרים, משחקים כבדים כמו CSS, CRYSIS, NFS שהמשחק ירוץ חלק לגמרי <גם בעוד כמה שנים>. אין צורך בציוד היקפי מעוניין באוברקלוק. זקוק להרכבת המחשב. יש עדיפות ל-CORE I7 ועוד שימושים עיקריים אין לי כרגע פשוט מחשב לגיימר שיריץ לי משחקים על המון FPS <מי שיודע מזה>. פשוט תיבנו הכי טוב שאתם יכולים :] ד"א שחכתי לכתוב את זה- יש עדיפות למעבדי אינטל <כמו שכתבתי יש עדיפות יותר גבוה ל-CORE I7>. יש עדיפות בכרטיסי מסך ל- GIGABYTE או Sapphire. ולא צריך יותר מ-500 GB. תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כל המחשבים הניידים הקטנים ( NETBOOK) באים ללא כונן אופטי? דוגמא: ASUS EEE PC 1000HE, MSI WIND, ACER ONE
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל פרטים על ה GIGABYTE 576V האם מישהו התנסה איתו, למישהו יש ניסיון איתו, כלומר יש למישהו אותו? מה החסרונות שלו מול ההתרונות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתכלתי נושאים שכתבתם לגביי מפרטים. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - התקציב הוא עד 3,000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? - מחשב לעבודות - בין היתר גם הרצה של מכונות וירטואליות - VMWare, הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל GEFORCE 9600GT יספיק לי), וגלישה באינטרנט. מחשב ביתי שייתן מענה לילדים ולבוגרים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא צריך שום ציוד הקפי, אני צריך רק מארז. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - אני לא צריך צורב, יש לי כבר צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL, ומעדיף לוח אם של GIGABYTE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הקירור חשוב לי כי היה לי כבר ניסיון עם זה שהמחשב מתחמ…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם חיבור ל 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט ב 3.5K ניתן לחרוג מעט,עדיף שלא. המחשב ישמש לצורך תיכנות בסביבת עבודה studio .net 2003 והמחשב יצטרך להריץ משחקים חדשים לא הכרח עם כל הפילטרים והבלאגנים. עדיפות לאינטל אבל אם לamd יש משהו יותר טוב אני ישמח לשמוע עליו. יפיו של המחשב אינו חשוב כל כך,עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בתקציב. הדגש על ביצועים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
רוב התיקי גב היום שמוכרים למשל באופיס דיפו, לפי הכתוב הם ל"עד 15.4", אבל היום יש גם ניידים עם מסכי 15.6". מישהו ניסה ויודע אם זה עדיין מתאים?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי לעדכן את ה- BIOS (פשוט התקנתי עדכון יותר ישן שעדיין תומך ב- XP), התקנתי את מערכת ההפעלה. כרגע הבעיות הן: 1. הכרטיס רשת אינו מזוהה. התקנתי את ה- install supplements וזה לא עזר. מישהו יודע איזה דרייברים אני צריך?
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב הנייד לא נידלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נידלקים לי הנורות בצד ומהבהבת לי הנורה של המנעול והוא נכבה וזה ממש בשניות ולא רואה שכלום עובד או מתחיל לפעול אחלפתי שנאי וגם לא עזר הודעה לכם בקבלת עזרא []
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
hello and sorry that my hebrew isn't working at the moment lately i decided i need to replace my nearly useless machine with some new beast in my new piece i will need the whole computer, with burner, and a Screen (prefferably 24 inch) no need for mouse or keyboard, speakers or other i will need 8 Gigs ram, this is something im locked on since i will need to provide support and work with multiple systems at a time, also, 2 hard drives, prefferably 750Gigs each +, not 6** sizes because it will be harder to find a replacement, i plan to run a raid array, so please a MOBO that will support it and 2 identical drives. a decent quad core processor, obviously too for the virtual…
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת לרכוש נייד תקציבי. מה חשוב? בעיקר האיכות, פחות ביצועים. חובה 3 שנות אחריות. כל המחשבים שאני מציין הם עם מערכת הפעלה (חובה) והרד דיסק בגודל של 250GB (לא אתן לה לקחת פחות). האפשרויות הן: 1. Lenovo G530 ב 2790 ש"ח + 590 ש"ח להרחבת אחריות. סה"כ, 3380 שקל. (T3400, 3GB RAM) יתרונות ידועים: עמיד, מקלדת טובה, מסך טוב, 3GB זיכרון. חסרונות ידועים: אין NUMPAD, מעבד יותר ישן. 2. ACER ASPIRE 5738Z ב 2950 שקל. (T4200,2GB RAM). הבעיה עם האייסר הוא שלא ברור לי מה הולך עם האחריות. האם אפשר להרחיב אותה, ואם כן, כמה זה עולה? :s05: יתרונות ידועים: אמורה להיות לדגם הזה מקלדת טובה, אמור להיות מסך טוב, מעבד עדיף במעט, המון פ'יצרים, NUMPAD, DDR3. חסרונות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה השוני בין 1440X900 לבין 1280X800, ומה המשמעות לשימוש היום יומי. האם יש יותר משמעות לרזולוציה היותר גבוהה אם יש במחשב כרטיס מסך חיצוני או OB? האם זהו פריט ששוה את ההשקעה הנוספת במחשב נייד? תודה
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הזמנתי את המפרט אתמול, מחר עוד אפשר לעשות שינויים, ככה שאם יש לכם רעיונות, אשמח... שימושים: כללי + משחקים כרגע יש מסך של 17 דגש על שקט OC - אולי של החנות מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1104 Scythe ZIPANG CPU Cooler 172.00 ¤ http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1919 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים CoolerMaster Sileo 500 + SeaSonic SP SS-500ET PSU ¤650 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme ¤299 ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe 550.00 ¤ http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2173 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3289 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤319…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות שיהיה מהיר ויעיל שאפשר לקנות אותו בחנות ממשית לא באינטרנט, אם אפשר שיראה גם טוב (זה לאחותי,סטודנית בערך ) מחיר עד 4K ראיתי מלא מחשבים במחירים האלו בבאג ואופיס דיפו אבל אני לא ממש מבין בתחום והכל נראה לי דומה וטוב יש איזה דגם בולט שידוע כאמין וטוב? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב שהיעוד שלו הוא (לפי סדר עדיפות): 1. תחנת skype 24/7 2. הורדות בלילות 3. גלישה יומיומית באינטרנט 4. תכנות בעזרת visual studio מדי פעם - המחשב לא מיועד למשחקי מחשב כלל הדרישות הכי חשובות של המחשב: 1. יעילות כלכלית כלומר שעלות החשמל תהיה כמה שיותר נמוכה (skype צריך לחסוך לי את המנוי לחברת טלפון קווי). 2. שקט - המחשב איתי בחדר וחשוב לי מאוד שבלילה הוא יהיה כמה שיותר שקט. 3. שיעבוד חלק פחות או יותר ושלא יהיה עגלה. התקציב הוא 1500 ש"ח אבל אני מוכן להוציא עד 2000 אם צריך ואפשר עוד לגלוש אם זה באמת משתלם. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מחשב שיריץ לי משחקים הכי כבדים כמו GTA IV ויותר ושיספיק גם לכמה שנים הבאות בלי בעיות. שיהיה שקט לא הכי שקט אבל לא רועש, קירור חשוב בהתחשב בזה שאני רוצה OC משמעותי למעבד. שיהיה מאוורר טוב שיעלה את המהירות של המעבד. אני כבר אומר שאני רוצה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בגודל מסך 19 אינץ. אם אפשר מקלדת G15 שיהיה מארז יפה העדפה לחלק AMD
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-