עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב שלי הוא עד 9000-10000 שח ללא מסך. ההתלבטות היא אם לקנות 2 מחשבים סבירים או אחד חזק(כי אני גר בשני מקומות חצי חודש באחד, וחצי באחר,במקום לסחוב את המחשב איתי בכל פעם). או שבכלל לקנות רק אחד סביר בתקציב של עד 6000 כך שאחליף אותו בעוד כמה שנים. המחשב ישמש בעיקר לעריכה בתוכנות cs5. מעבד intel מתלבט בין 870, 930 ו-950 i7 . אני רוצה בהתחלה לקנות 12 GB זכרון, אך שתהיה לי אפשרות להגדיל עד 24. לפי מה שהבנתי חלק מהמעבדים תומכים עד 16. ואלו שתומכים ב-24 , אז זה רק במהירות 1066. אני מניח שהכמות תועיל יותר מההבדל במהירות (בכל מקרה לא אשקיע במהירות של יותר מ-1333). לוח-אם asus p6td deluxe או לוח של gigabyte? עד היום עבדתי עם asus והכל עבד מצוין. הבנתי שיש תקלה בלוח של a…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MasterOr,

מחשב חזק לעבודה עם AVID ללא צורך בציוד היקפי, מחשב נטו. חשובה תאימות מלאה אם התוכנה ככה שאם מישהו לא יודע זאת בוודאות אין משמעות לפרסום של סתם מחשב חזק תודה

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by yuvaliat,

המחשב ישמש לאינטרנט, סרטים, פוטושופ, עריכת וידאו. תקציב עד 10000 ש"ח. האם המפרט טוב ונכון? תודה, יובל קטגורית מוצר שם מוצר אחריות מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX (למזמינים מחשב בלבד) ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. ¤ 1458 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש שנים. ¤ 675 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL שלוש שנים. ¤ 608 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS שלוש שנים. ¤ 639 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS שלוש שנים. ¤ 639 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA שנתיים. ¤ 192 זיכרון : G.SKILL 4096MB (2048MBX2) D…

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך שתבנו לי מפרט לעבודה גראפית בעיקר ב8000 ש"ח המחשב הוא לאחת שלא מבינה יותר מדי במחשבים.. הוא צריך לכלול מסך LCD טוב (תנו לי בבקשה הצעה אחת עם מסך 17 ועוד אחת עם 19) אם אפשר אז בבקשה הצעה אחת של אינטל ועוד הצעה אחת של AMD, ויתרונות וחסרונות של כל אחת

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב והשימוש העיקרי שלי במחשב זה עריכת תמונות ווידאו (פוטושופ ואפטר אפקטס). בנוסףאני משחק לפעמים משחקים אבל אני מסתפק בהגדרות MEDIUM. ה3500 ש"ח האלו די גמישים ואם יש שיפור ניכר בתוספת של עוד קצת כסף אני ילך על זה. יש לי כבר ציוד היקפי ומסך טובים, וגם על צורב אפשר לוותר כי יש לי כבר אחד טוב. - יש לי מסך MAG 19" CRT, אולי גם אותו אני יחליף בקרוב אז להתחשב גם בזה - השקט די חשוב לי, אני לא רוצה להוציא הון על זה אבל כדאי להתחשב גם בזה אשמח לעזרה, תודה

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  6. שלום רב, מעוניין בהמלצה למחשב למישהי שעוסקת בעיצוב גראפי ומדיה על כל צורותיה (גראפיקה,ווידאו ועריכה,תלת מימד, קצת משחקים).בנוסף המחשב לשימוש שוטף של סרטים, אינטרנט וכל השיט הזה. המפרט צריך לכלול מסך 22 אינץ' (ראיתי מסך של ASUS עם מצלמה מובנית,נראה לי לי בחירה טובה) ציוד היקפי: עכבר (מדויק,חוטי,מעל MAINSTREAM , גרפיקאית), מקלדת (חוטית מולטימדיה סטנדרטית), רמקולים 2.1 סטדנרטיים (לא אודיופילית אבל שתרגיש קצת באסים בסרטים ומוזיקה), אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס עריכת ווידאו (לא משהו FENCY, וגם לא חובה אם יבוא על חשבון תקציב לביצועים). דגשים: *זכרון מינימום 4GB , אם אפשר לדחוף יותר יהיה טוב (תתעסק בתוכנות שיודעות לנצל זכרון רב). *מעבד -עדיפות למרובע ליבה. *לוח אם-סטנדרטי שי…

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר שימוש בעלות-תועלת, אבל מעדיף לחסוך ולא להגיע לסכום המקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, פוטושופ - שימוש כבד. ב) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מערכת הפעלה\אופיס? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6,7 8. האם ישנה העדפה לר…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  8. התקציב הוא עד 5K, אך אם אפשרי עם דרישות המערכת (ודרישותי מהמערכת) עדיף יותר לכיוון ה4K. תקציב ישולם במזומן. המחשב ישמש לעריכה גראפית בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור, ולעריכת וידאו בתוכנות פרימייר ואפטר אפקטס. בתכנון לקנות גם מצלמת וידאו HD בייתית, ולכן זה הכיוון לתמיכה של המחשב (אני יודעת שיותר כבד מDV). כניסה ל2 מסכים+יציאה למוניטור/טלוויזיה. FireWire. מחשב שקט. כניסה נוחה לUSB בפרונט המארז. דיסק קשיח למערכת: 160GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 8MB באפר? איזה חברה מומלצת? ודיסק קשיח שני לעבודות: 500GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 32MB באפר או 16MB? איזה חברה מומלצת? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83-GHz - ¤1638 עכבר: LOGITECH MX-1000 LASER CORDLESS MOUSE ¤366 (כפי שהציעו לי כתגובה ל…

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by t d,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לצרכי פוטושופ ועריכות גרפיות (בלי מסך) אני קצת קצר בכסף, אז אני רוצה לקנות בסביבות ה3000 שח הנה מפרט מKSP, בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים: מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB 940 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 610 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 375כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 7300GS 256MB DDR2, DVI, HDTV, PCI-E 385 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 335 צורבים Sony Price Units Total DVD±R AW-G170AB2 x18 Black 180 מארזים Price Units Total HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Blac…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by Sharons15,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ומתאפשרת חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית והרבה תוכנות גרפיות שירוצו במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא ידוע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא ידוע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 והרכבת מחשב בחנות 8. האם…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by man-of-God,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  12. בוקר טוב. אני מחפש מפרט מחשב לשימוש מקצועי (פרנסה) בתוכנות הבאות: 3Ds max, vray, after effects, premiere pro, photoshop, zbrush וגם סימולציות בתוכנה realflow התקציב נא בין 8000 ל- 9000 שקלים. אין צורך בציוד נלווה. אינו מיועד לגיימינג כיום רזולוצידת המסכים שלי היא 1920/1080 (אך סביר להניח שהיא תעלה בעתיד). -2 מסכים, אחד 27" והשני 23"- ניתן לנצל את מלוא התקציב ולחרוג במידת הצורך (כמובן שזו לא חובה (: ) חשיבות מידת השקט? נניח 5 (כלומר לא קריטי אבל תמיד נחמד). לא מתוכנן OC צריך מערכת הפעלה (WINDOWS 10), אין צורך באופיס. זמן רכישה - בחודש הקרוב בקשות נוספות- 2 חיבורי USB3, HDMI עדיפות לרכישה באיזור רמת-גן. חשוב לשמור על אופק …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Vidati,

אני צריך מחשב לעריכה גרפית 2D ו- 3D בלי מסך ובלי ציוד היקפי. תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by XpdX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אך תלוי בתמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,עריכה גרפית, אינטרנט, תכני HD ותעבורת קבצים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, 3DSMAX - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח לקבל המלצה לרמקולים זולים אך איכותיים ומסך זול ואיכותי (לא כלול בתקציב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרט…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by qqaaz,

הי אני צריך מפרט למחשב לעריכה גרפית מה עדיף : pentium d 3.4 או core 2 duo e6300 עד כמה חשוב 2 ג'יגה זיכרון לעומת 1 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by nir29nir29,

טוב אני צריך מחשב נייד לעריכה גרפית חצי מקצוענית (אני חושב) פוטושופ,אילוסטרייטור,אין דיזיין וכו' והשאלה שלי היא האם לעריכה גרפית צריך מאיץ גרפי שהוא לא מובנה? זאת אומרת לא על הלוח אם והאם זה משמעותי? ואיך הדגם הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~71532~14~0.htm זה התקציב שלי סביבות ה-3000 שקל האם אני יסתדר עם זה? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  17. שלום וברכה. אחותי התחילה ללמוד עיצוב גרפי והיא רוצה לקנות מחשב נייח כולל ציוד הקפי ומסך בסכום של עד 3500-4000 ש"ח. ערכת התוכנות העיקרית שהיא תעבוד איתה היא CS6 design & web premium של adobe. אשמח לקבל כיוון כללי (ואולי גם יותר מפורט) מה כדאי לה לקנות. 1. האם כרטיס מסך נפרד הוא חובה? 2. האם היא צריכה I7 או שמספיק I5? 3. איזה מסך היא צריכה לקנות - רגיל או IPS. וכל הערה נוספת תעזור. תודה רבה, אריאל

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. היי אנשים, קיבלתי המלצות חמות על הפורום הזה מחבר שמאוד מרוצה ממחשב הגיימינג שהומלץ לו עליו. אשתדל לדבוק בפירוט שהוצע כאן אך כמובן אשמח לענות על עוד שאלות. הייתה לי יום הולדת לאחרונה והוריי מעוניינים לרכוש לי מחשב חדש בתקציב של כ2000-2500 ש"ח. עדיף לחסוך אם אפשר אבל אם ובמידת הצורך תציעו לי רכיבים שישתלם להשקיע בהם עוד כמה מאות שקלים, אני אשקיע אותם, מוכן להוסיף אפילו עוד 1000 ש"ח אם אראה שתהיה לכך השתלמות לטווח הארוך. אני משתמש במחשב לרוב בשביל עבודה ללימודים (אינטרנט וכתבן), גיימינג ועריכה גרפית דו ממדית בפוטושופ. מדי פעם אני משתמש בו גם לעריכת קבצי וידאו וסרטונים וייתכן שבעתיד אצטרך להשתמש בו לעריכת קבצי וידאו דו ממדיים בתוכנת פלאש ודומותיה. סך הכל, המחשב צריך לשאת…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by darkspell,

אשמח למפרט למחשב שמטרתו העיקרית היא עריכה גרפית, תוכנות Adobe ותלת מימד כמו Zbrush ו-Rhino. חשוב שיהיה כונן SSD ראשי לפחות 200GB ועוד HD לאכסון. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  20. אהלן אהלן יש לי לקוח שרוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. לא מאייבורי או KSP. יש לו SSD ומסך מהמחשב הקודם. 16GB+ זיכרון. את הרכבת המחשב אני אעשה אז אין צורך לכלול את זה. כמו כן - ראיתי שדי כולם ממליצים פה על מעבדי Ryzen ולא על i7 יותר - האם הוא עדיף משמעותית? כי הלקוח אמר i7 אבל אולי הוא לא מעודכן (כמוני) אשמח להצעות, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by aboren,

נתחיל בזה שאני חובבן לחלוטין וזה לא מקצוע שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משמש כNAS וגם עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ariel234156,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד עריכה גרפית ואני מתלבט איזה מחשה עדיף לה לקנות, המחשב צריך להיות נייד להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי ועריכה גרפית בעיקר פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פוטושופ,אינדיזיין, אילוסטרייטר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום הרכבתי מפרט למטרת עריכה גרפית אשר יתגבר את המחשב שכבר קיים לרנדורי אנימציות כבדות. המחשב מיועד לאוברקלוק לא רציני - עד ל3.2 גי'גה-הרץ. בתודה מראש, תומר המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤322 מארז: Enermax Pandora Toolless Piano Black 400W PSU כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3450 256MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤201 כונן א…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  24. שלום לכולם, חבר שלי מתכנן להחליף את המחשב המזדקן שלו באחד חדש ונוצץ, ומאחר שאין לי מושג מה הדרישות של מחשב לעריכה גרפית - באתי לכאן כדי לקבל עצות מסכים - יש כבר 2, אין כוונה להחליפם. מעבד, לוח אם, זיכרונות - אין כוונה לOC. הרדיסק - מקום אחסון רב ככל האפשר. 300 ג'יגה מינימום, אבל כמה שיותר - יותר טוב (אבל לא להגזים ולקחת 5TB ומעבד פנטיום 3 ) כרטיס מסך - עריכת הווידאו המתוכננת היא לא עבודת 3D אינטנסיבית-בעיקר עריכה של רקע על מסך כחול, לכן אני לא בטוח אם שווה להשקיע בכרטיס מקצועי (Quadro) או לקנות 8800GTS בערך באותו מחיר: אם לשני הכרטיסים יש את אותם ביצועים בעריכה הצפויה, עדיף לקחת את ה8800GTS עם הDX10 והתמיכה הטובה יותר במשחקים. תוספות - צורב DVD, כרטיס קול (עם עריכ…

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by tomerezri,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 20K בערך. כן ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רנדור 3D בעיקר (עם אוקטיין) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העד…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.