עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by or150,

הי, חבר שאל אותי על מחשב לעבודה מקצועית של עיצוב בsketchup בתקציב של עד 14 אלף. 1. מה התקציב המקסימאלי? 14000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר Sketchup עם vray וphotoshop. מעט autocad. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  2. היי אני רוצה מפרט למחשב חזק לעיצוב גרפי, MAYAY MAX וכל חברייהם, מארז אני נעול על מארז של טורמל טייק שעולה 900 שקל אז לא לכלול מארז, דיסק קשייח יש לי שניים כל אחד 500 GB אז גם לא צריך בגדול מה שדרוש זה מעבד לוח זיכרון צורב האממ ואם שכחתי משהו סט מקלדת ועכבר איכותיים למרות שזה לא קריטי, גם בלי מסך. עדיפות לפנטיום למרות שגם לא כזה קריטי תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום אני מחפש מחשב נייד שעונה למאפיינים הבאים: * מטרות המחשב: עריכה בתוכנות גרפיקה כבדות (פוטושופ) ועריכת סרטים * גודל המסך: סביב הסטנדרט 15.7 * משקל רצוי: לא משנה * זמן סוללה: כשעתיים * אין צורך ביציאות מיוחדות או בבלוטות. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320G * כולל צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא התקציב הוא עד 4000. תודה מראש לכל תגובה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לעבודה עם פוטושופ ופלאש בפרט וכל תוכנות Adobe בכלל, וכמו כן קצת 3D, לא עם תוכנה ספציפית כרגע. חוץ מזה,עבודה משרדית/כללית עם המחשב, ואופציה למשחקים וסרטים באיכות נמוכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: הגדרות נמוכות-בינוניות במשחקים, המסך יירכש בנפרד, יהיה 22 אינץ. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

5. Started by omerzZ,

שלום, אני מחפש מחשב לעיצוב גרפי לא מתקדם במיוחד אבל משהו שיוכל לספק אותי כבר עכשיו וגם בעתיד. סה"כ אני צריך מחשב רק לעיצוב גרפי ולמשחקים פה ושם לא משהו מי יודע מה. אין צורך בצורב...

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Dolev Barat,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לעיצוב גרפי (פוטושופ, פלאש, אילוסטייטור) בגדול התקציב הוא 3,500 (חריגה עד 4,000). בגדול יש לי מחשב נייח מעולה - אז אני צריך שרק יריץ את התוכנות האלו בצורה טובה וזהו. לפני כן הייתי משתמש במקבוק אייר (4GB RAM, 128GB,i5) והוא סחב לי ממש יפה (הוא פשוט נהרס לגמרי ואני חייב חדש) את הקנייה אני מתכנן לבצע שבוע הבא (מקסימום עוד שבועיים) באזור תל אביב או אילת (אם יש משהו ממש טוב). מס' הערות: -אשמח לכונן SSD אחד (לא אכפת לי 256GB) - אני לא אוהב את הכוננים המסתובבים -אשמח שלא ישקול יותר מ2.5 קילו -גודל 12 עד 15.6 אני מודע לזה שזה לא התקציב המושלם לנייד אבל אני לא אדרוש ממנו יותר מידי אז אני חושב שזה אפשרי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אורח חני
    Started by אורח חני,

שלום, רוצה להתחיל ללמוד עיצוב גרפי. אין לי ניסיון ולכן לא יודעת מה הדרישות למחשב. בין PC ל- MAC הדעה חצויה בין המנטרה שכל המעצבים משתמשים ב- MAC ולבין תפסיקו להקשיב למנטרה הזו ותקנו PC 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, ותוכנות עיצוב איור שאני לא מכירה עדיין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. היי אשמח להמלצה על מחשב נייד לעריכה גרפית, בעיקר תוכנות אינדזיין אילוסטרייטור פוטושופ ואפטר אפקט. אני קונה בעקבות נסיעה לחצי שנה לחול ובשאר הזמן כשאהיה בבית אני אחבר אותו לטלווזיה. * מטרות המחשב? עריכה גרפית בעיקר אילוסטרייטור פוטושופ אינדזיין ואפטר אפקט * גודל המסך? לא קריטי גודל המסך בין 13 ל16 * רזולוציית המסך? Fhd * משקל רצוי? המחשב נועד בעיקר לחוץ לא לבית אז כמה שיותר קל יותר טוב אבל הביצועים הרבה יותר חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 3 -4 שעות יספק אותי בטוח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? Ssd יהיה נחמד אבל לא קריטי.. 750 gb של כונן קשיח רגיל ניראה לי הכרחי * כונן אופטי? רצוי אבל ממש לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by adibeitor,

אני הולכת ללמוד עיצוב וצריכה מחשב עם יכולות גרפיות גבוהות וזיכרון שיוכל להכיל תוכנות גרפיות כבדות כמו פוטו שופ אני חייבת עזרה לגבי סוג מחשב, חברה והדברים הכי חשובים במפרט הטכני שלו כמו כן רציתי לדעת מה הסיכויים למצוא מחשב נייד ראוי לתחום?? תודה תודה תודה עדי

10. Started by idan.sharir,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 אולי יהיה אפשר לחרוג קצת אם זה יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לתוכנות של עיצוב פנים כמו autocad , sketchup וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך גם מסך חדש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא עדיף שיהיה בלי אורות מיותרים 7. האם האם יש צו…

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by oroha,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב תלת מימד, בגלל שזו תחילת הדרך אנחנו רוצים לרכוש מחשב נייח בתקציב סביר(אני מקווה שזה סביר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מאיה, 3ds max. שימוש באופן תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחוברו למחשב שני מסכים 21.5 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Muadib,

אז ככה.. הגברת צריכה מחשב בסיסי לבית - מייל, סרטים מוזיקה ומשחקים של ילדים (שוב דבר כבד) לא צריך מסך, אבל כן מקלדת ורמקולים. וגם צורב אם זה לא ברור מאליו. כמו כן היא צריכה מדפסת צבעונית בתוך התקציב הזה (אני לא יודע אם פה זה בדיוק המקום, אבל ככה היא הגדירה את התקציב, אז ככה היא תקבל...).

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  13. קודם כל המחשב הוא לא בשבילי, אלא למטרה חשובה בהרבה. אני יודע שזה לא הרבה כסף, אבל כל מחשב שיוכל להריץ וורד עם כניסת USB יהיה מעולה. מטרות המחשב: רק לעבודות משרדיות ובית ספר, משחקים וכל השאר אני לא מאמין שהוא יצטרך. גודל המסך: באמת לא משנה, העיקר שיהיה נוח לצפייה. משקל רצוי: גם לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן ממוצע של 3 שעות יהיה מספיק בהחלט. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB, כדי לחבר DOK או HDD. צורב DVD: כן, יהיה נהדר. האם נדרשת אחריות בינלאומית: אפשרות.. ושוב אני רוצה לציין, המחשב האולטרה נייד הזה בא לשרת מטרה מאוד חשובה, חוץ מצורכי לימודים אין לו שום שימוש. אם דרושה הסתייגות במחיר אנא הודיעו לי, כאשר יש עדיפות על המחיר הנמוך ביותר שאפשרי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yonislash,

אהלן,תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא מחשב לעסק (חנות),צריך להריץ כמו שצריך תוכנת ERP (חשבשבת) ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר,תוכנת ERP. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא תודה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by royzx6r,

היי, שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעסק. מה שהכי חשוב לי זה האמינות והאחריות. תקציב עד 4K. אין צורך במערכת הפעלה ועדיפות למסך מט 15 אינטש. שימושים - אינטרנט/אופיס/סרט פעם בחודש. תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. שלום לכולם . פותח פה עוד דיון הפעם לעצמי . יש לי מחשב נייח שקיניתי לאחר יעוץ פה בפורום . ב”ה מ-2014 ועדיין עובד כמו חדש אך בכל זאת הגיע הזמן לשדרג :) אני מעוניין להקים מחשב שישמש כמוח של כל העסק שלי לתווך רחוק. יהיו לו שימושים שונים ואני אף מתלבט אם לפצל לכמה מחשבים או לבנות אחד גדול שיעשה הכל שימושים : (כמובן שכל השימושים במקביל) שמירה, אחסון וגיבוי הרבה קבצים - רוצה שתהיה מערכת RAID ואולי תוכנה אחרת במקביל (כמות קבצים של נניח 3TB עד 10TB-עתידי עם אופציה לאפילו יותר בעתיד הרחוק) סנכרון לענן של onedrive תוכנות הנדסה לשירטוט REVIT ,AUTOCAD ואולי עוד (קבצים כבדים - הרבה במקביל) הצגת PDF (קבצים כבדים - הרבה במקביל) עיבוד נתונים - הכוונה שלי היא בעיקר אקסל - קבצי אקסל גדו…

17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התשלום יוצא מהעסק, אז 4,500 לפני מע"מ (מחיר אילת). קיימת חריגה קלה בתקציב במידה וקריטי לשדרג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קודם כל שימוש משרדי בתוכנות אופיס והמון חלונות של כרום. כנראה אעשה בו שימושים נוספים ואלמד עריכת גרפית / תכנות בקטנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

18. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב לעסק של אבי. התקציב הוא בסביבות ה- 2500 ש"ח פלוס מינוס וחייב לכלול מסך. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית(הפקת דוחו"ת) וגלישה באינטרנט.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by idof6,

שלום כולם, אני אשמח לקבל המלצות לגבי מפרט מחשב רציני שמתאים לצרכים הבאים: 1. עבודה בתחום בניית אתרים (לא עיצוב), אבל כן עם צורך בעבודה עם PhotoShop ותוכנות פלאש למינהן. 2. עבודה שקטה (לא מעוניין לשמוע את המחשב בזמן העבודה) - סיוט שיש לי עם המחשב הנוכחי. 3. תמיכה ב-2 מסכים 4. הורדה של קבצים (סרטים, תוכנות) בכמויות של 24/7. 5. עבודה ברשת של 3-4 מחשבים 6. עדיף מחיר שכולל מסך 21 אינצ' כמובן שהמחשב חייב להיות מהיר מאוד וכמה שיותר תוכנות שיוכלו לעבוד במקביל ככה עדיף. אני גם אשמח להמלצות על מקומות אמינים וזולים שאפשר לרכוש. אני אוהב את המחירים של זד והמבצעים שלהם במערכות מחשב עם מסך, אבל אחריות זה דבר חשוב לא פחות. תודה רבה התקציב שלי הוא עד 3,500 ש"ח כולל מסך.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by eladv,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב לעבודה. גודל מסך 15 אינץ או גדול יותר. המחשב ישמש גם לקריאה של תוכניות אוטוקאד. מעדיף עם כונן SSD חשוב לי שיהיה אמין ונוח. איכות תצוגה טובה זמן בין טעינה לטעינה פחות חשוב.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by Oreneytan,

היי לכולם, נפלה בחלקי אופציה לקניית מחשב נייח שנבנה לצורך גיימינג אבל בוטל הפרויקט ב5500 אני צריך מחשב בעל יכולות גבוהות לעבודה בתלת מימד עם clo 3d למידול תלת מימד באופנה. וכו... אשמח לעזרתכם כי אני באמת לא מצליח להבין כבר מי נגד מי במחשבים כאלה. - מפרט מלא: מעבד - AMD® RYZEN™ 7 3700X Processor Up to 4.40GHz BOX תומך OC, עם 8 ליבות ו16 תהליכונים. קירור למעבד - CoolerMaster™ AMD Wraith Prism LED RGB Edition Quiet CPU Cooler with 100mm PWM Fan and Quad Heatpipes תאורת LED RGB בלוגו, טבעת ומאוורר. לוח אם - ASUS™ TUF GAMING B550M-PLUS WI-FI AM4 עם 8 יציאות USB 3.2 Gen1, HDMI, DP, יציאת סאונד אופטית. צ'יפסט B550 תומך OC, XMP 2.0, Dual PCIe Gen3 x4 M.…

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  22. Started by KF,

שלום לכולם ! מעוניין לקבל המלצה למחשב לעריכה (פוטושופ ולייטרום) במסגרת תקציב של 4000 ש"ח (ללא מסך). הדילמה היא : מחשב נייח או מחשב נייד ? (15.6 ומסך מט עם משקל יחסית סביר וזמן סוללה כמה שיותר ארוך). שוב,המחשב יהיה למטרת עריכת תמונות RAW.(רצוי SSD) תודה.

23. דרישות מהמחשב: -לוח אם עם פיירוייר אפשר גם אינטל (לא עושה OC) - מארז וספק אמין, יציב ושקט ככל האפשר במגבלות התקציב - מעבד 9300 לא? -כרטיס מסך 3650 (מתכנן צפיה ב-HD) -צורב אמינות בחשיבות העליונה מהירות ולליטסקרייב משני

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by phillipdealer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד עריכת ווידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לפי תדירות: Cubase, nuendo, protools Avid, premier World of warcraft ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, בעיקר לRPGs ו wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by yeya,

שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב ביתי לשימוש כללי ועריכה (Photoshop Premiere) 1. התקציב הוא 3500 - 4000. עבודה כללית שימוש בסיסי, עריכת תמונות, רנדורי וידאו, קצת משחקים (משחקים במקום האחרון) 3. ללא ציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 6. השקט חשוב ברמה 8 מתוך 10, אני רוצה לישון לידו כשהוא דלוק 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבת המחשב 9. חנות מועדפת - סקיי פי סי SkyPC.co.il האם יש עניין כשמדובר בפרמייר לקחת כרטיס מסך בעל שזכרון 1GB או שלא ארגיש הבדל בין 512 ל 1 GB? אין לי מושג איזה ספק מומלץ למערכת כזאת מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪894 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪683 כמות:1 http://w…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.