עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפשת מחשב שנועד לתכנות (matlab , visual c, vhdl וכו') חשוב לי מעבד חזק (אם אפשר 4 ליבות), גודל זיכרון קשיח - צריכה 120 GB מוכנה לשקול מעבר אם תוספת המחיר לא גדולה כרטיס מסך- המחשב לא מיועד למשחקים כבדים אלא לסרט מדי פעם ומשחקים פה ושם (בקיצור לא מחפש כרטיס יקר-אבל גם לא משהו גרוע) מערכת הפעלה windows xp - כולל התקנה RAM- לחות 2 GB צורב, לוח אם וכו' מסך- חשוב לי שיהיה מסך טוב - לא מבריק מדי כי יש תאורה על המסך ואחרי שעובדים על מסך לבן מבריק מדי יש כאבי ראש. מקלדת, עכבר ורמקולים - אם אני גבולית במחיר אני יוותר על רמקולים אם אפשר גם המלצה לחנות באזור המרכז (גוש דן) תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by Omri D,

יש לי מחשב שמחזיק 11 שנה מגיע לי להתפנק ולקנות מחשב חדש. מה שבניתי עד עכשיו זה דברים שאני רוצה אבל לא יודע אם יצא לוח מתאים למעבד החדש. הזיכרון כבר אין לי מושג מה עובד היום מה טוב ולא טוב רק תמליצו לי על דגם טוב. מארז: Antec twelve hundred v3 אני צריך כמה שיותר כוננים קשיחים במארז. ספק כוח אין לי מושג כמה w אני צריך עדיין תעזרו לי בזה בהמשך. לוח אם: Gigabyte אין לי מושג איזה רק אני צריך אפשרויות לשדרוגים ועם הרבה סלוטים pci-e אז אם צריך להחליף מארז אז נחליף. מעבד: החדש I7 3770k זיכרון: 16g G.skill, Kingston, corsair בשנים האלה מי יוצא טוב? כ. מסך: Gigabyte gtx 680 מה ההבדל בין בלי המותג? זה אותו איורור רק שיש עין על המעטפת. כ. קול: Creative titanium fatality זה עם 7.1 אם…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  3. Started by FatallChill,

טוב אני מחפש מפרט בשביל עבודות משרדיות , דואר אלקטרוני, SKYPE ואולי לראות איזה סרט מידי פעם מפרט כזה יספיק ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2575

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בהרכבת מפרט, מילאתי פה את כל הפרטים, אשמח לעזרה. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3K+- וכנראה שזה יהיה באשראי, לא במזומן. 2. מטרות המחשב? בעיקרון זה לעבודות משרדיות (ככה לפחות אתם קוראים לזה חח) + משחקים בינוניים (משהו סטייל WarRock ..) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני כן צריך כונן וצורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיף מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור חשוב, העיצוב פחות. התאמה של צבעים לא חייב, ועדיף שיהיה די …

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  5. שלום, חבר שלי מחפש מחשב דיי בסיסי, לגלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה וצפייה בסרטים - עם כוונה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעלת חיבור HDMI. המחשב יהיה אצלו בחדר ככה שעדיף שיהיה יחסית שקט. כדי להמליץ לו על מסך 22' או 19'? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לא כולל: מסך, כרטיס מסך, פלופי, CD וציוד הקפי (מקלדת עכבר רמקולים) אפשר לחרוג אבל לא בהרבה תודה :-}

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך לרכוש מחשב שיחזיק 3 שנים בערך לעבודות משרדיות+אינטרנט+סרטים. המחשב ירכש בארה"ב והמחיר בין 800 ל-1000 דולר, אבל עדיף שיהיה יותר קרוב ל-800.. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3, לא כזה חשוב אבל מאט יהיה נחמד * רזולוציית המסך? הסטנדרט יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף כמובן כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-4 שעות יהיה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluet…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  8. שלום, אלה הן הדרישות: 10-12 אינץ' קל משקל יחסית (לא יותר מ-2 ק"ג) מבוסס חלונות בלבד עדיפות לכזה שמגיע עם Office באופן מובנה אפשר להימתח עם התקציב עד 1700 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? באזור 12 אינצ'. מעדיף מסך המתאים לעבודות משרדיות (אז מאט, לא?). * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זה קריטריון חשוב. ראיתי שמתחת ל-1.2 קילו יש קפיצה גדולה מאד במחיר, אז אני מניח שלכל היותר 1.2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות 6 שעות שימוש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי, אבל מתקשה להאמין שיש עוד מחשב שמגיע ללא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשובה המהירות על פני הנפח. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקצי…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אשמח לקבל מפרט למחשב: תקציב (מזומן): 1400 מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ללא ציוד הקפי. אין צורך במערכת הפעלה תוכנות או הרכבה. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by sido,

היי, מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש משרדי, אופיס ואינטרנט בעיקר עפ מערכת הפעלה XP. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP , VISUAL STDIO (בעיקרון עושה תואר בהנסדת תוכנה , אז תוכנות תכנות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר ומסך . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לכלול הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. זו הצעה שקיבלתי ב4700, האם המפרט כדאי? MotherBoard - Intel Desktop Board WHITESBURG (DP55WB) Media. Intel P55 Chipset. Dual channel DDR3 1333/1066 MHz. 4 DIMMs, 16 GB max. CPU - Intel (Quad) Core i5-750 2.66GHz 2.5GT/sec 8MB Cache. Intel Turbo Mode CPU - Cooling Intel Active Cooler. 22.7dBA-40dBA. Memory -2X2GB DDR3 1333 CL 9. SPD (Serial Presence Detect). PC3-10666 (Kingston/Samsung/Hynix) CASE - MIDI Tower 1CP4FB 4 x 5.25inch and 7 x 3.5inch Drive Bays Vibration Proof Pads on 3.5inch Drive Cage 12 cm (34dBA) Fans with temperature flow control speed, Excellent EMI Protection Design. Power Supply - Silent 500 Watt (24Pin) ATX12V v2.3, EPS 2.91 compliant. 12cm fan cool…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by MOR5AM,

מחפש מחשב נייד טוב בשביל דברים בסיסים-אינטרנט, מוזיקה וכו..ובעיקר עבודה בפוטושופ שלא יהיה בעית מקום במחשב ושהיה מהיר שתהיה חברה טובה שהמחשב לא היה כבד(בשביל בחורה) תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. חשוב שיהיה בו זיכרון של 1 גיגה צורב DVD רצוי כרטיס מסך ולוח אם איכותי

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה התקציב המקסימלי? בסביבות ה ה: , 3-3.5K. אשמח לעוד מפרט באזור ה4 אם אפשר לראות את ההבדל והאם כדאי ההשקעה. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה עם תוכנות גריפקה כגון: INDESIGN , ILLUSTRATOR , FLASH , PHOTOSHOP וכד' עבודה עם כמה תוכנות פתוחות במקביל. מסך: 20' רחב 1680x1050 אין צורך בציוד הקפי, מסך ומערכת הפעלה. ללא OC חנות מאזור נתניה. ניסיתי להרכיב את המפרט הבא: תודה 8)

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. היי חברים, הבוס שלי מבקש מפרט למחשב לעבודה גרפית, הנה הפירוט, אשמח לעזרה מהמומחים. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K. לא גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, לא תלת מימד. התוכנות יהיו בעיקר Adobe Creative cloud, Photoshop, Illustrator, inDesign Adobe XD ואולי מעט מאוד premiere ו-after effects. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. …

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. היי, כמה הערות: 1. אם יש Sonata II, אני אקח אותו (עוד 100 שקל). 2. אני שוקל לחזק את כרטיס המסך, יש משהו מומלץ? עדיף קירור פסיבי. 3. רק TMS מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤999 קירור למעבד: Thermaltake Silent 775 כמות: 1 - מחיר: ¤124 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤479 מארז: Coolermaster Centurion 534 Silver כמות: 1 - מחיר: ¤319 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤42 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Gigabyte Nvid…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by vladk,

אני מחפש לקנות מחשב שישמש לעבודה משרדית אבל עם תוכנות כבדות, כמו Autocad ודומיו. השאלה היא עד כמה חשוב במקרים כאלה כרטיס המסך? כבר ראיתי מקרים שמחשבים עם 1500MB RAM לא סחבו טוב ואמרו לי שזה בגלל הרטיס מסך. אז מה דעתכם? איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? והאם יש הבדל בין מעבד AMD לאינטל במקרה הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש לצרכי עבודה (העבודה משלמת, כמובן.. ) * מטרות המחשב? - השימושים העיקריים הם בעיקר תכנות, בסיסי נתונים והרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל (קרי לפחות 8 גיגה זכרון, רצוי יותר, לפחות מעבד i5). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד משנה - 14 צריך להיות בסדר אבל גם יותר או פחות בא בחשבון. * רזולוציית המסך? ממש לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב קל יחסית (מסתובב איתו הרבה) אבל זה לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה יהיה נחמד אם כן, אבל לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - רצוי יציאת VGA או כל פתרון …

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by animal,

שלום לכולם הרכבתי מפרט למחשב חדש ואני צריך את עצתכם המחשב ישמש לעבודות תלת ועבודות אפטר מעבד:Intel Core i7 8700K Coffee Lake / 1151 Box כמות: 1 מחיר: ₪1761 לוח אם:Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 מחיר: ₪605 מארז:ZALMAN Z3 PLUS ATX MID TOWER PC CASE כמות: 1 מחיר: ₪277 ספק כוח:Corsair CS750M 750W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 מחיר: ₪475 זיכרון:Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Vengance LPX Red CMK32GX4M2B3000C15R כמות: 1 מחיר: ₪1724 כרטיס מסך:Gigabyte GTX1080 GV-N1080WF3OC-8GD Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪2474 קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD 250G 960 EVO NVMe M.2 כמות: 1 מחיר: ₪603 קשיח …

22. Started by amir88,

היי, אני מחפש לקנות מחשבים ניידים לעובדים במשרד שלי. העובדים יעבדו כל היום עם מסך גדול מחובר אליו, עכבר ומקלדת אז רוב הזמן ישתמשו בנייד כמחשב שולחני. אבל הם גם יקחו את המחשב הביתה בסוף היום ויצטרכו לעבוד גם משם. העבודה היא עבודה שיווקית אז יצטרכו לגלוש ברשת ולהכין מסמכים ומצגות, לא יותר מזה אבל כמובן לא רוצה שזה יקרטע להם. התקציב הוא עד 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה, מעדיף win7. מה אתם ממליצים? תודה!! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מדי אבל לא צריך להיות ממש קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by rbu99fm,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עבודה משרדית בעיקר * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות (ניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום עבודה מחוץ למשרד (9 שע). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, המרת קבצי RAW ל-JPEG ב-Batch, ווירטואליזציה, גלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש חובבני - כנראה בתוכנות עריכה Nikon Capture NX2, DXO OPtics ואולי גם Photoshop Elements (לא CS) ווירטואליזציה על תשתית חינמית של Microsoft או Vmware. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא מיועד לגיימינג. …

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by omrisc,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לעיבוד גרפי בתקציב של 3500 ש"ח (ללא מסך) אשמח לקבל הצעות למיפרט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.