ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש מחשב שהיעוד הכי כבד שלו יהיה משחקים...לרוב עבודת משרד. הרכבתי איזה משהו אבל יצא לי קצת יקר מדי, אשמח לדעת אם המפרט איכותית אם אפשר להוזיל אותו וגם אולי לשפר אותו. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומשרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
המחשב משפחתי, משמש לאינטרנט בעיקר, אבל גם למשחקים ומעט יישומים כבדים ולמוזיקה. עדיפות להזמנה מ SkyPC או כל חנות אחרת בראשון... הדרישות הן: כונן קשיח 320GB 2GB זיכרון מעבד שיחזיק כמה שנים טובות בכבוד אין שום כוונה ל OC מארז גנרי (עד כמה זה חשוב...? :) וזה הדבר הכי בסיסי שיכולתי להרכיב: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤674 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-945G-S3 ¤544 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39245 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤474 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GIGABYTE n…
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אנשים צריך את העזרה שלכם אני די לא מעודכן לגבי הרכיבים של המחשב הרבה דברים התחדשו ואני לא שקוע ממש בחומרה מאז שפתחתי אתר . אני צריך עזרה בלבנות מפרט לחבר . המגבלה שלו 6 אלף . הבן אדם רוצה מחשב שיחזיק שנתיים מעמד כמו שצריך ויריץ הכל מהכל . בעיקר משחקים ועריכה גרפית ותכני HD . לגבי כרטיס מסך אמרתי לו לקחת GTX275 הכי משתלם ממה שאני יודע אם לא תקנו אותי . רזולוציה מקסימלית - 1024x1280 שקט - חשוב מאוד 10. ציוד היקפי - בלי ציוד היקפי. לגבי אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - ללא מערכת הפעלה . חנות מועדפת לקנייה - KSP תודה לכל העוזרים . ולרי .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט, לחבר טוב התקציב 2000 ש"ח, אני מניח שאפשר למתוח אותו גג ל 2500 צריך : מעבד Core 2 due ג'יגה זכרון, לוח מתאים, וכ.מסך לגיימר שאיננו EXTREME , אבל עדיין מעוניין בביצועים כמה שאפשר. (אין צורך בציוד היקפי ,כוננים אופטיים וקשיחים, מסך, או מארז וספק, כל אלה קיימים) מטרה : משחקים + כללי (אינטרנט, אופיס) האם זה אפשרי ? אשמח להצעותיכם במסגרת התקציב, תודה
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די פשוט acer 1830 המחשב עם מעבד i3 u330 עם שלושה גיגה זכרון. בגלל הלימודים התחלתי לעבוד באופן שוטף עם תוכנת אוטוקאד, והתוכנה עובדת לאט יחסית. רציתי קצת לשדרג אותו קצת חשבתי על 8 גיגה זכרון וssd השאלה שלי אם זה בכלל ישפר את הביצועים, או שאבוד לי בגלל המעבד החלש והחוסר בכרטיס מסך. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם :-) אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם דגש על כוח עיבוד (מעבד i5 750) כדי לעבוד עם קידודי וידאו ותוכנות גרפיקה. התבססתי על המפרט המומלץ שלכם ("All Around Mainstream ללא ציוד הקפי" בעלות של 4650), הורדתי כמה דברים שלא נחוצים ושיניתי את לוח האם (לטעמי הלוח של אינטל היה פשוט מדי, והלוח של ג'יגהבייט כאן יותר רציני). אשמח לחוות דעתכם על המפרט. האם כדאי להשתמש בלוח אם שבחרתי? האם יש משהו מומלץ יותר? האם כדאי לשים 3 סטיקים של ראם כדי לקבל טריפל צ'אנל? אשמח לטיפים והמלצות. המפרט (המחירים הם מחירים ממוצעים מזאפ) מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz - מחיר: 1050 גוף קירור למעבד SCYTHE MUGEN II - מחיר: 230 לוח-אם Gigabyte GA-P55-UD3R - מחיר: 750 זיכרון Corsair TWIN3X2048-1333C9 …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי מפרט ב6000 ש''ח אינה הוא זה מksp הדברים מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1250 1250 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 460 920 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 880 880 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 390 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ ASUS x16 (box) 1 180 180 מארזים? כמות מחיר סה"כ 5330 ATX FullTower Supertalent alum. 1 450 450 מסכים? MAG כמות …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב ישמש קצת למשחקים לא כבדים,בצפר מוזיקה וסרטים בעיקר חשוב שיהיה לו חיבור איכותי לטלויזיה המשקל לא חשוב... חשבתי ללכת על ה1520 אבל יש מלא דגמים ולא ידעתי איזה לקחת... תודה=]
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
זה מחשב לילד בן 10 שמין הסתם היה בעיקר למישחקים אבל לא הכי כבדים שיש צריך מסך 17, מארז, ספק, עכבר .... וכו' בקיצור קומפלט כמו כן המלצה מאיפה אפשר לקנות הכול ממקום אחד אמין. תודה רבה למי שעוזר!!!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לחברה שלי כרגע מחשב של DELL INSPIRO B120 ששוקל כ3 קילו היא רצה לקנות אחד שיותר קל בינתים חשבתי על XPS של DELL או X61 של IBM כוונתי לקנות בEBAY ויבאו לי מארה"ב מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט, כרגע הומלץ לי על Dell Precision 3640 Workstation T3640-9142 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מסמכים ומצגות (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint), עריכה גרפית בסיסית (דו-מימד ב-Adobe Photoshop) ערכית וידיאו בסיסת (כדוגמת Camtasia Studio) עבודה מודלים תלת מימד באמצעות תוכנה כדוגמת Catia Composer (דרישה בעיקר לכרטיס מסך, עדיפות עם יותר VRAM). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב מאיביי עד 1500$ השימושים: משחקים, פה ושם פוטושופ מידי פעם לימודים- ז"א שיהיה מסך איכותי, בטרייה שתחזיק לאורך זמן, שקט, שלא יתחמם, אמין אחריות בינלאומית שיהיה מחשב חדש ולא משומש חשוב לי מאוד נושא העיצוב, שלא יראה כמו כרש גיהוץ חשבתי על- Dell XPS M1330 אהבתי את העיצוב אך בסה"כ הוא די מיושן, זה פחות או יותר הסיגנון שאני אוהב מודה לכל מי שיעזור [br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 00:00:25 ^הקפצה^זה דחוף לי, אפשר עזרה בבקשה... אודה לכם מאוד
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום מעלה שוב לדיון אשמח לקבל המלצות מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת …
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך עוד כסף אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: WATCH DOGS BATTLE FIELD 4 COD GHOSTS CRYSIS 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ומשפחתי עומדים לטוס בעוד כחודש לארצות הברית לצורך עבודה(אינטל) לתקופה של 6 חודשים. אנחנו מתכננים לשלוח את המחשב השולחני שלנו במשלוח האוירי שעלול להגיע כמה שבועות אחרינו. תכננתי בהתחלה לקנות בארץ מחשב נייד כדי שיהיה לנו בתקופה שבין שליחת המשלוח בארץ ועד הגעת המשלוח לארה"ב. אח"כ ראיתי שהניידים בחו"ל הרבה יותר זולים והבנתי שעדיף לקנות שם. עכשיו פתאום החליטו להציע לנו בעבודה תוכנית להשאלת מעבדים שניתן דרכה להזמין מחשב נייד ללא עלות המעבד. יש בתוכנית שני מחשבים ניידים כאשר אחד מהם יחסית קטן עם מסך של "12 שלא מתאים לי. מה דעתכם על הדגם הבא? http://www.mds.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=32&Subcatid=512&prodid=3419&KeySearch= זה הדגם השני שהוצ…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך לקנות לעסק 4 מחשבים לשימוש משרדי, לא צריכים להיות חזקים במיוחד, שימוש דיי בסיסי מערכת ביתית מבוססת Intel Core i3 2100 מעבד: Intel Core i3 2100 3.1GHz - כמות: 1 - ₪0 קירור מעבד: Evercool 1155 - כמות: 1 - ₪0 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 - כמות: 1 - ₪0 מארז: Micro ATX 400W - כמות: 1 - ₪0 זיכרון: 4GB DDR3-1333 - כמות: 1 - ₪0 כרטיס מסך: כרטיס מסך מובנה במעבד Intel HD Graphics - כמות: 1 - ₪0 כרטיס קול: כרטיס קול מובנה 7.1 ערוצים - כמות: 1 - ₪0 כרטיס רשת: כרטיס רשת מובנה 10-100-1000 מגה ביט לשניה מותאם לADSL ולכבלים - כמות: 1 - ₪0 דיסק קשיח: 500GB Sata 2 - כמות: 1 - ₪0 כונן אופטי: צורב DVD-RW מהירות X22 - כמות: 1 - ₪0 הרכבת מערכת: הרכבת מערכת מקצועית ונקיה - כמות: 1 …
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עבור חבר. אפילו אשמח אם תהיה יותר מהמלצה אחת, כדי שנוכל לבחור מה יותר מתאים בהשוואת היתרונות והחסרונות של כל מחשב. לפני שאצלול לפרטים, הדבר הראשון שחשוב להגיד על המחשב הוא שהשימוש העיקרי שלו יהיה זום. לכן, קיים דגש גדול על איכות ה- מצלמה, רמקולים ומיקרופון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K. חריגה עד 4.5K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כאמור, המחשב מיועד לעבודה משרדית, אך יהיה בו שימוש כבד בזום כשיש חשיבות גבוהה מאוד למצלמה, רמקולים ומיקרופון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 9 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה המטרה היא...מכונת משחקים חזקה מאוד...התקציב..עד 7000 (עדיף 6500 ככה..) בלי שום דבר (רק מארז+מה שבתוכו), לא כולל צורב או סידי, או פלופי..!! אז ככה...תתחשבו..מפנדה.. AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Thermaltake Volcano SilentBoost K8 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs X 2 Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File server HEC 425VDT PSU Double Fan כל זה ב6511..!! מה אתם אומרים.?...שווה לא שווה?...לשפר איפשהו??.והמחשב בנתיים לא לOC..! ועוד שאלה...הספק יחזיק את כל המחשב??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מפרט למחשב משחקים, אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין בכרטיס מסך תומך DX10, ולפחות 300GB בהארד דיסק. דברים שמאוד חשובים לי: שהמארז יהיה עם זרימת אוויר טובה ומקום ספיק מאווררים כדי לשמור עליו קר. אל תתקעו לי סתם מארז.. אבל יחד עם זאת, חובה חובה חובה שהוא יהיה שקט מאוד! הכי הרבה שאפשר! תודה רבה מראש! נ.ב, אין כרגע תקציב.. תעשו משהו בסביבות ה8.5-9 אלף ובמידה והתקציב ישתנה, אני אעשה בעצמי שינויים ואבדוק אותם כאן..
-
- 50 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבצע שידרוג למחשב (יש לי ספק כח חזק ואיכותי מאוןד כנל גם כרטיס מסך) אני מחפש מעבד לוח וזכרונות עד 1500-1700 שח ביחד אשמח לדעת מה הכי משתלם לי נטו למשחקים. תודה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי 1100 שקל בפייפאל [אז חשוב שהחנות תקבל זאת כצורת תשלום] המערכת הנוכחית : Athlon II X4 750k @ 4.2ghz 2x2 Kingston 1333mhz ram Gigabyte A88XM-DS2 Sparkle GTX 460 1gb [עדיפות עליונה להחליף אותו כי הבחור גוסס] בגלל שזה שדרוג כולל למחשב לא ידעתי לאן זה נכנס אז פרסמתי פה. הרעיון שלי הוא להביא את מוולקום AMD 7870XT ב790 שקל בגלל שממה שהבנתי זה פחות או יותר המקסימום שהמעבד יסחוב בלי צ"ב. ואני מתלבט בין להביא את הSSD הזה : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/kingston-ssd-60g-sata-iii-v300-7mm-p-14314?cPath=311 או לקנות סטיק של 4 ג'יגה ראם ובעתיד להביא עוד אחד [יש לי רק 2 סלוטים] אשמח לשמוע חוות דעת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מחשב נייד לאדריכל לא לתלת- מיימד אבל בעל יכולות מולטימידיה אחריות חשובה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (פוטו שופ) ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-