ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
המפרט למטרות אופיס גלישה ועם קריצה למשחקים (לא כרגע) לא כבדים בניתי משהו, מה דעתכם?? מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945G-MF s775, 945G זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 מארזים FRONTIER IMPRESS Black, 12cm Fan מקלדות 2 Lang. עכברים Optical + Roll מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) Price of Pakage 2760 למרות שחרגתי קצת נראה לי שהשארתי לבחור אופציה להתפתחות כ.מ OB וסטיק אחד זיכרון (מטעמי תקציב) איך המארז הזה?? אשמח גם על עיצה לראוטר אלחוטי
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
דגש על משחקים+ המפרט צריך לכלול מסך 22" רחב- כך שצריך להיות כ.מסך בהתאם, ואני לא יודע אם קראתי נכון אבל 8800GT לא מסתדר עם רזולוציות גבוהות? זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ואולי תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4916 מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני גם כפי שנראה אשתמש במחשב לתפעול של 2-3 מסכים ברזולוציות שונות, כשאני לא משחק... המארז הזה נבנה על ידי yz101. אשמח לדעת מה יותר מתאים לצרכים שלי. אשמח גם לקבל הצעות לשינויים אם יש לכם. תודה Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪346 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪952 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1694 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 ht…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייח. התקציב הינו 4500 ש"ח והשאיפה לקבל את הטוב ביותר שניתן. המחשב מיועד למשחקים ולהרצת תוכנות כבדות, וידאו, סרטים ומדיה. (מאד חשוב ביצועים ומהירות) אשמח אם יהיה שקט אבל אם אין ברירה נחיה עם זה בעולם של אינטל- מעדיף את הI7 ולוח של ג'יגהבייט בערכת שבבים ZZ7 הארד דיסק 2 טרה . בעולם של AMD: הלכתי לעיבוד. אין לי בעיה עם AMD בכלל. פשוט כל חנות שפניתי אליה, דוחפת אותי לכיוון של אינטל בעוד שבאותו מחיר, אני יכול לקבל "מפלצת" עם 6 ליבה של AMD ולא לחפש איפה לחסוך ואיפה להתפשר מקווה שהגעתי למקום הנכון. אודה לכל אחד שיעשה לי פה סדר קצת . אשמח למפרטים ולהסברים מוסיף להלן את הפורמט בקשות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות…
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 אם ניתן אפשר לחסוך, עדיף לא לחרוג אבל עם כן אז עד 100 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: סרטים משחקים אינטרנט אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מסך 22, משחקים כמו קול אוף דיוטי להגדרות בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא4. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 57. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. רק מ IQPC10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דריש…
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב dell v131. בארץ נותנת האחריות היא חברת "יעל" לפני בערך חודש המסך התחיל לרצד, לכן התקשרתי לשירות הטכני ושם הודיעו לי שצריך להחליף את המסך. טכנאי הגיע אליי הביתה והחליף את המסך. לאחר שימוש מאוד קצר במחשב אני שמתי לב שהמסך החדש לא באותה איכות של הישן, רמת הבהירות שלו נמוכה וזווית הצפייה שלו מאוד גרועה. לאחר שיחה עם יעל הציעו להחליף לי מסך שוב. הטכנאי שהגיע אליי טען שהמסך שהביאו לי הוא מקורי ושיכול להיות שהמסך שהיה לי לפני הוא מדגם ישן יותר. בכל מקרה שני המסכים שהביאו לי ברמה מאוד גרועה, אני כל הזמן צריך להזיז את המחשב כדי לראות כמו שצריך וכשאני מנסה לראות סרט בכלל רואים ממש גרוע. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא או לעזור. תודה, עומרי
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב HP pavilion dv6-2155dx ולפני חודש בערך הבטרייה במחשב שלי התחילה לעשות בעיות ,יש לי הודעות המווינדוס על זה שיש בעיה בסוללה וצריך להחיליץ אותה ,וגם כשאני מדליק את המחשב יש לי הודעה מHP שצריך להחליף אותה ,השאלה שלי האם האחריות שיש לי על המחשב (נשאר לה עוד חצי שנה בערך) תופסת על הסוללה??ואם כן איך אני ממש אותה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משחק של מיפרט #2 סתקלו בצד... עכשיו אותו אני נותן לאח שלי ותוקח ממנו את הכרטיס מסך וה H.D אבל במחשב החדש אני צריך שתרשמו גם H.D 80+- וכרטיס מסך חמוד... ואז אני יחליף בינהם...(אני יודע שלא שווה להחליף מחשבים אבל אני רוצה לעשות OC לאינטל...) כמובן שאני גם רוצה לעשות מוגינג אז שהמארז יהייה שווה את זה כמו הטרנספורמר. תמליצו לי על משהו בבקשה כדי שאני יוכל להשיג את המקס במחיר הזה...
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.spacenet.co.il/pl_product~1005HA~2~19.htm http://www.spacenet.co.il/pl_product~eeepc1001px-XP-160-6C~2~19.htm איזה מהם עדיף? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד עכשיו שמתי עין על הלנובו N100 עם הT2300 שעולה 5500. עשה רושם של מחשב מצ'ופר, עם כל הפיצ'רים האפשריים. לינק: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC07684999 פתאום מצאתי מתחרה ראוי: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=471973 מעבד טוב יותר, כ. מסך טוב יותר, כמות זכרון, גודל מסך - זהים. אולי אין מצלמה וזיהוי טביעת אצבע, אבל בינינו, מדובר בגאדג'טים ותו לא. והHP מגיע עם שלט, צעצוע חלופי. אז מה הקאץ'? למה הHP זול ב1000 שקלים מהמתחרים שלו? בכל מקרה, שאלה נוספת - מישהו יודע מה קורה למי שרכש רישיון OEM של XP עכשיו? מיקרוסופט דיברו על אופציית שדרוג מוזלת לויסטה, אני לא יודע למה זה תקף. כי אם אין, אני פשוט אצטרך לחכות לחדירה של ויסטה בינואר, אב…
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב הקיים אחרי 8 שנים +- שעושה עבודתו נאמנה (ועדיין עושה). תהיתי אם זה הזמן הנכון לשדרוג (הרי אין דבר כזה באמת). כפי שציינתי, המחשב הקיים עושה את העבודה, אם כי מתחיל להרגיש לי חנוק. בין אם במשחקים על הגדרות גבוהות (1080P) או עבודות עיבוד מאסיביות. אשמח לייעוץ האם כדאי לי לשדרג (הכוונה, האם שדרוג יהיה משמעותי כל כך) ואם כן, מה לדעתכם יענה על הדרישות? המפרט הקיים: מעבד: i7 2600K OC@4.0Ghz קירור: AC Freezer Pro Rev.2 לוח אם: Sapphire Pure Black P67 Hydra זיכרון: 8GB (2GB x 4) (היו 16GB, לצערי זיכרון אחד התקלקל, העדפתי לעבוד ב-DC) דיסקים קשיחים: Samsung EVO850 500…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בהמלצתכם ניגשתי למספר חנויות כדי לבדוק מקרוב את הנטבוקים השונים. לא פשוט בכלל - חצי מהמחשבים בתצוגה בקושי עובדים... בכל מקרה נוכחתי כי המקשים של העכבר של 1005HA אינם כה נוחים, כלומר לא נענים בקלות - האומנם? זה משהו שמתרגלים אליו? (אני מעדיף לא להזדקק לעכבר חיצוני). בהתאם לכך רציתי לשאול האם היתרון העיקרי של 1005HA (לעומת קומפאק או ACER) הוא זמן הסוללה הארוך או שיש דברים נוספים? אני שואל כי לא ברור לי למה זה משנה כל כך - האם מטען שוקל כל כך הרבה??? תודה וסליחה על האורך...
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
רציתי להתקין את מערכת ההפעלה W7 64bit על כונן SSD , בכונן תהייה רק מערכת ההפעלה ,ולכן אני רוצה תיהיה למערכת הרבה מקום למשחק אבל לא סתם לקנות כונן ממש גדול שלא תיהיה שום מערכת שתשתמש בו... רציתי לדעת איזה סוג כונן SSD אתם ממליצים כי שמעתי כל מני סיפורים לקנות עם CACHE ובלי , והאמת שאני לא איש של חומרה אז אני לא ממש מבין . אז איזה סוג של כונן (נפח ועוד פרמטרים) , שמות של כוננים בסוג הזה (עם אפשר). תודה רבה מאוד(:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הבא: השימוש הוא יום יומי(לימודים,גלישה באינטרנט ועוד... https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=62198&txt_search=ASUS+ZEN+BOOK&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אני מניח שכולכם כבר ראיתם את הגיימפליי הבלתי ייאמן של BATTLEFIELD3 שלוקח את הגרפיקה הממוחשבת של ימינו צעד אחד אם לא שניים קדימה. אחרי שנפלה לי הלסת לרצפה, הלכתי לאתר של DICE ושם גם יצאו לי העיניים מהמקום כשראיתי מהם דרישות המערכת של המשחק. רצוי לציין שעד היום לא היו לי שום בעיות לשחק ב-1920X1200 ללא האטות מיותרות עם המחשב הנוכחי שלי שעוד מעט כבר בן 4: X2 SLI 260 GTX INTEL Q9450 STOCK 4GB DDR2 REDLINE 8200 1GHZ שני הארד דיסקים של 250GB סטנדרטים ב-RAID0 ההנחה שלי שלקראת המשחק הזה לבטח אצטרך להחליף את המחשב או לפחות לשדרג אותו. לכן הייתי רוצה לבחון את האפשרויות בעזרתכם. נניח הייתי עושה למעבד OC, קונה שני 580 GTX או לחלופין אחד 590GTX ומשאיר את אחד מהכרטיסים שלי עבור P…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
דרושה המלצה למפרט עפ"י הדרישות הנ"ל, ממש אבל ממש אין צורך לנצל את מלוא התקציב. דרוש מחשב שלא יצריך שדרוג כלשהו בשנתיים הקרובות. התוכנות לעריכה גראפית העיקריות שיעבדו איתן על המחשב הן: פוטושופ, פלאש, מאיה אילוסטיטור, אין דיזיין ואפטר אפקט. האם בתקציב כזה עדיף ללכת כבר על מקינטוש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקציב בעיקרון הוא 2000 שקל, אבל שאני חושב על משחקים כמו BF3 ו-Skyrim שהולכים לצאת עוד מעט אני חושב שכדאי להיות מוכנים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪749 קירור למעבד: Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪327 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪281 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪75 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בק…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעייה שאני לא יודע איך לפתור אותה: מחשב נייד מדגם LG X130 שעובד בסדר, אבל ברגע שמנתקים אותו מטעינה (חיבור למקור חשמל) הבהירות יורדת אוטומטית מבהירה לנמוכה מאוד.. חיפשתי באפשרויות של חסכון בחשמל למצוא את השינוי בבהירות וגם במאפיינים של המסך ועוד אבל שום דבר לא צלח (גם לא בתוכנה של LG) מישהו יכול לעזור כאן ומכיר את הבעייה? תודה
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/13/ART2/540/514.html?hp=13&cat=133&loc=51
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם ותודה רבה מראש על העזרה, -- אז ככה אני רוצה מחשב בעיקר העבודה שלו תיהיה בישביל להקליט מהטלוויזיה [אני מקווה שהאיכות תיהיה טובה [של ההקלטה]] יש לי הארד של 250GB כבר, וגם יש לי מעבד intel pentium 4 s476 3.0 - האם זה מספיק למחשב כזה? עכשיו אם זה מתאים אז בעיקרון אני רק צריך כרטיס טלוויזיה איכותי עם הקלטה טובה, לוח אם והשאל אתם מקצוענים, תחליטו תודה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המיני נייד WIND אני יודעת שהוא מגיע עם חיבור VGA, למה הוא שימושי? הבנתי שזה חיבור אנלוגי שמאפשר לחבר את הנייד לטלויזיה. אבל רק את הווידאו. אבל מה אפשר לעשות אם רוצים גם לשמוע? (יש לי הרגשה שזאת שאלה טיפשית, אבל אין לי מושג בנושא) ועוד שאלה שקשורה למיני ניידים- הם מגיעים בלי כונן CD. ואני רוצה לקנות כונן CD נייד באייבורי אמרו לי שיש 2 דגמים, הראשון עולה 490 והוא מתחבר ל USB השני עולה 250 והוא צריך גם חשמל. על מה אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט ואשמח לחוות דעת, או למפרט מומלץ בסדר גודל של 3500 - 4000 ש"ח המחשב מיועד לפיתוח תוכנה, ארצה להשתמש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ, אבל הדגש הוא ממש לא על עריכת וידיאו או גיימינג (לא מצאתי מחשב המיועד לכך במפרטים המומלצים). אני מתכנן לעבוד עם תוכנות כגון visual studio, android studio ולהריץ הרבה תוכנות בו זמנית. מפרט שאני בניתי, 3850 ש"ח : מעבד: Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray קירור למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler לוח אם: Gigabyte G1.Sniper M5 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E, DVI, 2xHDMI, DP זכרון: G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כרטיס מסך: On Board Intel HD Graphics 4600 SSD: Sandisk Ultra P…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-