ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
. התקציב הוא 2500-3000 2. מטרות: אופיס, מטלב, סרטי HD אינטרנט משחקים שיתוך בערך בכל מה שיש כרגע ועוד כמה שנים אם זה אפשרי -לא יודע מה בדיוק יש עכשיו 3. ציוד הקפי: אני רותה לחבר מכשיר ווידאו ולהעביר קלטות ווידאו למחשב ולצרוב אותם בקשר לספק כוח אמרו לי שכדי מעל 500 אז אם אתם חשובים שאפשר פחות אז תגידו 4. יש לי DVD עם חיבור ישן ואני לא בטוח שהוא מתאים ללוח אם חדש.. וH.D 500 G 5. העדפות: לא רוצה AMD או CELERON 6. עיצוב חשוב קצת לא יותר מידי וקירור מה שצריך כדי שהמשב יעבוד הכי טוב שאפשר 7. מערכת הפעלה והרכבה לא צריך 8. חשוב שקט אבל לא מפיע לי אם יש קצת עש 9.מה זה OC? 11. משחקים : אני חושב פיפא GTA אולי call of dUty כל מיני משחקי אסטרטגיה -- לא יודע מה בדיוק יש עכשיו …
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כרטיס מסך כבר יש לי forsa geforce 9600gt 512mb תגידו לי מה יש לשפר או להוריד כי סך הכל אני מחפש מחשב עמיד וזול למשחקים...תודה Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ¤815 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=193 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ¤277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=414 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤127 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 FSP 500W 60APN, יחידות 1 ¤233 http://www.rsm.co.il/produc…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. היה לי עד כה מחשב שולחני נהדר לדעתי ששירת אותי קצת יותר מ 8 שנים. לא מזמן לוח האם שלו מת, ולאחר עזרה כאן בפורומים החלטתי שעדיף לי לקנות מחשב חדש. לרוב השימוש העיקרי זה עבודות משרדיות אינטרנט וכו. ביחד עם הורדות לא קטנות. הבעיה האישית שלי שיש לי הרגל לעבוד על מלא תוכנות במקביל מה שאומר למשל לגלוש בדפדפן בעל הרבה טאבים פתוחים, מוזיקה, סרטים, המרה של סרט, חילוץ הורדה מווינראר ועוד כ 2 הורדות ברקע... (זה רק דוגמא ככה) אני בשנים האחרונות לא משחק אבל בהחלט עכשיו יש לי את הפנטזיה להצליח לשחק ב GTA4 עם מחשב בלא יותר מ 3K. אשמח אם זה יהיה אפשרי אבל אני מבין שכנראה לא. אז קודם כל כמו שבטח הבנתם מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך אני לא צריך. בנוגע למסך אני רק אציין שיש לי מסך LCD יחסי…
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המפרט על פניו נראה סבבה לגמרי... אני ממש מרוצה ממנו... רק יש לי בעיה אחת. מה זה הכרטיס מסך הזה?! וגם, האם נראה לכם שהמפרט סבבה או שלא...? אודה לחוות דעת... תודה ויום טוב... General Operating System Windows Vista Home Premium 64-bit CPU Type Intel Core 2 Duo P7450 2.13G Screen 15.4″ WXGA Memory Size 4GB DDR2 Hard Disk 320GB Optical Drive Dual Layer DVD Burner Graphics Card Intel GMA 4500MHD Video Memory shared memory Communication Modem, LAN and WLAN Card slot 1 x Express Card Battery Life 4 hours Dimensions 14.20″ x 10.30″ x 1.10-1.40″ Weight 6.4 lbs. CPU CPU Type Intel Core 2 Duo CPU Speed P7450(2.13GHz) CPU FSB 1066M…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
HP Pavilion DV6514ej הרצתי SpeedFan במצב מנוחה.... ואלו הנתונים: GPU 60C HD0 50C Temp1 62C Core0 49C Core1 50C Core 60C Ambient 0C אין לי מושג אפילו מה מאלו מייצג את החום של המעבד
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500-3000 עם מינימום חריגה, תשלום באשראי. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן, הוא יהיה ליד קיר חיצוני שמתחמם מאוד אבל העיצוב - העיניים בדרך כלל מופנות למה שהולך על המסך. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה לא וגם הרכבה הייתי מעדיף שלא אבל אני מבין שבלי הרכבה אני לא אוכל לממש אחריות. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיעבוד 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט כל כך. אני לא אכעס אם יהיה שקט. 10. האם מתוכנן OC? אני באמת ש…
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אנשים אני הולך לקנות מחשב כנראה היום ויש לי התלבטות בין שתי המחשבים האלה http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm השימוש שלהם יהיה לצורכי גרפיקה, פוטושופ, Maya וכ'ו. מה נראה לכם עדיף? המעבד של ווסטרו נראה יותר חזק אבל האם זה יותר חזק משמעותית? וגם מה עדיף מבחינת הכרטיס גרפי ה- Readon 3450 או Geforce 9300?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא כ-4000 ש"ח מזומן, אני יכול להוסיף עד 500 שקל אם באמת יש צורך, אם אפשר לחסוך קצת אפשר להוסיף עכבר טוב. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר למשחקי מחשב כבדים, צפיה בסרטים באיכות גבוהה 1080p, אני מתכוון גם להתקין לינוקס על המחשב אז חומרה שעובדת טוב בלינוקס עדיפה אך ממש לא קריטית(ביצועים ב windows יותר חשובים). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צורב DVD, במידת האפשר עכבר טוב לגיימינג(כרגע י…
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף יותר מבחינת ביצועים ? המחיר בשבילי אותו מחיר ככה שרק תגידו מה עדיף ! מפרט א' מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ספקי כח SilverPower By SeaSonic 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCIE מפרט ב' מארז Midi big tower 630 intel aprove black/silver 500Watt מעבד Intel quad core Q8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz ד.קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB …
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מבקש המלצה לנטבוק. לצרכי גלישה בעיקר. בלוטוס יהיה טוב מאוד. WI FI חובה (אבל נראה לי שזה קיים בכולם). חיי סוללה פחות חשובים כי הוא ינוייד בין הבית לעבודה ושם יש שקע. איכות בניה לא חשובה מאוד. מסך עדיף שלא יהיה יותר מדי קטן. חשבתי על ה ASUS EEE אבל אני לא מכיר מפרטים של מחשבים אחרים בתחום
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1255 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤418 כרטיס מסך: GAINWARD HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤866 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤235 צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤125 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤259 מארז: COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤412 ספק כוח: FSP 550W : FSP550-80GHN - BULK אחריות: שנה. מחיר: ¤407 שירותי מעבדה: הרכבת מ…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום שלום.. לפני כשבועיים רכשתי נייד EX620 MSI עם מעבד T6400 וזיכרון 2GIGA התקנתי על הנייד WIN 7 בגירסת בטא עובד מצויין ה WINDOWS מעולה אבל הסוללה מספיקה לשעה וקצת עם עבדה WIFI ו בלוטוט שזה אמור להספיק קרב ל 3 שעות הייתי באייבורי החלפתי את הסוללה לחדשה ואותה בעיה ,הטענתי את הסוללה כמו שצריך 12 שעות במנוחה פרקתי ונתתי לו עוד כמה שעות האם מישהו יודע בקשר ל 7 שזה צורך צריכה יותר גבוה כי עם XP עדיין לא עבדתי עם הנייד *הסוללה היא 6 תאים* תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עיצוב ובניית אתרים (Notepad () ותוכנות בסגנון Dreamweaver בשביל הקוד, ו-Photoshop, Illustrator, InDesign (בגרסת CS4) וכד' לשם עריכת הגרפיקה עצמה. לא אכפת לי מכרטיס המסך, אני ממש לא מתכוון לשחק על המחשב הזה והוא יהיה בעיקר בשימוש בזמן העבודה. כנראה שאצפה גם בסרטים עליו. (FHD) * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית) * גודל המסך? 15", אפשר גם יותר אם זה בכלל נכנס בתקציב. הדגש הוא יותר על עבודה מאשר ניידות. * משקל רצוי? לא רלוונטי ממש, הוא יכול להיות יחסית כבד, אני מתכוון לקחת אותו עם תיק גב. אבל לא להגזים כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות נשמע לי כמו זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) א…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
הבעיה עם המחשב הזה הוא המעבד החלש יחסית, רציתי לייבא מארה"ב אליאן ויר אבל אני פוחד בגלל האחריות מה אתם מציעים?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1) במידה והוא עדיין לא נמכר, מתי ישיקו אותו ? 2) מה החומרה שלו +/- 3) מה הצפי של התמחור שלו ? g0vner_x3
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם , לאחר מחשבות רבות החלטתי לרכוש מחשב נייד ולא מחשב נייח. התקציב שלי הוא בין 10K ל-12K. הייעוד של המחשב הוא ביצועים למשחקים ולמולטימדיה. לפניכם מבחר המחשבים שביניהם אני מתלבט (צריך להגיע להחלטה מהירה כי שבוע הבא רוכש את אחד מהם). אופציות: 1. Toshiba Qosmio G50-12K - שמעתי שיש לו שבב מיוחד שאמור לקודד גרפיקה ומולטימדיה ולהוריד העומס של המעבד והזכרון. 2. ASUS N90SV-A2 3. ASUS G71G-Q2 Q9000 - המחשב הזה נראה לי הכי מתקדם (למרות המחיר הממוצע שלו). מעבד מרובע , 6 GB וכרטיס מסך 9800m תעזרו לי להחליט... תהיו קצרים וענייינים!...מבטיח לספר לכם חוויות. בברכה, תומר
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אשמח לקבל כל פיסת מידע על המחשב הנ"ל Gigabyte M912X 1.6GHz Tablet http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=73111&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם ההבדל ביניהם שווה את התוספת מחיר? השימושים יהיו בעיקר אינטרנט\ VPN+NXCLIENT\אופיס.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. חוזר אליכם שוב לקראת קניית מחשב נוסף לעסק. בפעם הקודמת עזרתם מאוד והודות להמלצתכם נקנה מחשב. תחנת עבודה לשימוש של עיבוד תמונה מקצועי כרטיס מסך חייב לכלול יציאה לשני מסכים - רצוי לשלושה מארז שמכיל לפחות 4 דיסקים זכרון - המקסימום שמערכת ההפעלה מזהה לא יהיה אובר קלוקינג אין כוונה להריץ משחקים על מחשב זה בנוסף, שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס וכו... אין צורך במערכת הפעלה חוקית. מתוכננן לעבוד עם XP PRO התקציב עומד על כ-5K ש"ח. סטיה של עד 1K אפשרית. אין צורך לכלול מסכים במפרט, יש צורך בשאר הציוד ההקפי. תודה לכולם מראש, טל זהר
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף כונן קשיח בנייד שלי משום שהוא החל להרעיש. אני רוצה לגבות את כל כונן C כולל הווינדוס בעזרת GHOST או משהו בסגנון, ולהעביר בחזרה לכונן החדש כך שלא אצטרך להתקין את הווינדוס מחדש. הבעיה שלי היא שכונן C הוא כ40 ג'יגה, וזה לא יכנס בדיסק אחד(אין לי גם צורב DVD). האם יש דרך לעשות GHOST דרך הרשת למחשב הראשי שלי, ואח"כ גם לעשות שחזור דרך הרשת? (נ.ב לא חובה להשתמש בGHOST, כל תוכנה אחרת גם תהיה טובה). תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב? [glow=red,2,300]התקציב 4500 , (לא יודע בנתיים את צורת התשלום)! [/glow] 2. מטרות המחשב? [glow=red,2,300]משחקים כבדים ביותר[/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? [glow=red,2,300]צריך עכבר לגיימינג בלבד[/glow][glow=red,2,300]![/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]קירור למעבד, מאווררים נוספים[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? [glow=red,2,300]מארזי nzxt[/glow] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?[glow=red,2,300]מארז שחור בעיקר[/glow]! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? [glow=red,2,300]אתם …
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לאבא שלי בחדר שינה טלויזיה של 42" ומערכת רמקולים היקפית. בתוך ארון עם דלת זכוכית שממוקם מתחת לטלויזיה הוא שם לפטופ והוא משתמש במקלדת ועכבר אלחוטי. גם כשהלפטופ לא סגור בתוך ארון יהיה אפשר לטגן עליו ביצה, בנוסף הוא ישן ואיטי. מכיוון שיש קצת חוסר מקום למארז החלטתי לעשות את פרוייקט "מחשב ארוני" ועל המדף של הארון להתקין מחשב (יענו שהארון יהיה המעטפת). אני קצת מתלבט בנוגע למפרט וצריך עצה. המחשב משמש לעבודה משרדית, ויש כמה נקודות חשובות: המחשב צריך להיות זול (אני מקווה שהדרישות שלי לא מוגזמות למפרט של 1500), שקט (לחדר שינה) וקר (בשביל ארון). אני לא צריך מעבד חזק, וגם לא כ. מסך חזק (למרות שאם זה לא מייקר את הסיפור, הייתי שמח לחיבור HDMI) בנוסף אני צריך שני מאווררים שקטים 80 מ"…
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
נפח 40 או 80. הבנתי שצריך דיסק מיוחד לדגם הזה אחרת הוא נותן הודעת שגיאה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המפרט בגדול הוא - מעבד P8400 2.24 כ.מסך Geforce 9200 GS זיכרון - 3Gb עד כאן הכל טוב ויפה, עכשיו אתמול קיבלתי את המחשב עם ויסטה כבר מותקן והכל, כל הדרייברים עבדו סבבה אבל כשעשיתי את הVista Rate הזה או איך שלא קוראים לזה.. הDesktop Graphics קיבל רק 3.5 וה3D Graphics אמנם קיבל הרבה יותר אבל עדיין קצת פחות ממה שציפיתי 4.7 לשם השוואה, המחשב הנייח שלי שקניתי לפני יותר משנתיים הוא עם 4.7 בדסקטופ ו5.2 ב3D והוא בכלל עם Geforce 7600 GS איך זה הגיוני? איך זה הגיוני שכרטיס חדש יותר ויקר יותר יספק פחות כוח מכרטיס ישן וזול יותר? מה קורה פה? יש מצב שזה בגלל שהדרייברים עדיין לא משהו?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בפורום שקראתי (www.notebookreview.com) מלא אנשים הציגו בעיות רבות עם המחשב שכוללים: מסך מתפרק, לוח מקשים שוקעים, BSOD, כרטיס רשת שלא עובד, והכי גרוע שהבעיות האלה חוזרות גם לאחר החלפה לחדש\תיקון. שמתי לב גם שאת עיקר הבעיות מציגים האירופאיים. יכול להיות שיש בעיה בדגם האירופאי? מישהו נתקל בבעיות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-