עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, אופיס,מוזיקה וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה ב-HD באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 720P - בעתיד 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין בהמלצה (לא לי) עבור מחשב נייד. המחשב ירכש באילת ולכן ההמלצה צריכה להיות עבור מחשב מרשת שיש לה נוכחות באילת (KSP, אייבורי) או חנות מקומית מאילת (לא מכיר). דגשים: גודל מסך רצוי הינו בין 14" ל- 15.6". ישנה סתירה כלשהי עם הדרישה לניידות, אולם יותר חשוב מסך גדול שיהיה נוח לעבור מולו חשוב מסך איכותי, רז' FHD לפחות, פאנל IPS כמות זיכרון רצויה הינה כ 8GB עד 16GB על המחשב להיות אלגנטי ועמיד, בעל איכות בניה גבוהה רצוי מעבד טוב, Core i5 M או Core i7 U כלשהו חשוב למדי מחשב שיגיע עם כונן SSD - יש לכך השלכות די גדולות על הביצועים אני אדגיש שהתקציב הוא ללא מע"מ (מחיר סופי באילת). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים, (סימס ופיפא), אינטנט, ואופיס וסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'+ עדיפות ל-17.3 אינץ' * משקל רצוי? אין. רק שיהיה ניתן לסחיבה שלא יהיה מאוד מאוד כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מתכוון לקנות עוד סוללה ויותר חשוב לי ביצועים על פני זמן סוללה לפי מה שהבנתי 9 cell זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות גדולה ל-hdmi כדי שיהיה אפשר לצפות בטלוויזיה, ואת החיבור של ה-usb, ואת החיבור של הדיסק און קי יש בכל מחשב נכון?? גם אותם אני צריך. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לא חובה. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, טושיבה, אסוס.…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Gigabyte GA-MA74GM-S2H NVIDIA® GeForce 740G Chipset AM2 Plus 355 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200 2.2Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt 352 ש"ח Geil 2GB Kit DDR2 6400 800Mhz CL 5-5-5-15 250 ש"ח LG GSA-H62 SATA Multi DVDRW X18 Bulk Black 155 ש"ח Compucase 6A19 Midi Tower True 300Watt PSU 349 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS 249 ש"ח סה"כ 1,710 ש"ח אני רק הייתי מארז אחר באותו מחיר שלא נחות ממנו כי את המארז הזה כבר יש לי במחשב, ואני מעדיף קצת גיוון. האם הלוח זה אותו לוח עם הכרטיס מסך מובנה הממצופר?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  5. אחרי אינספור ט'רדים, התייעצויות, העלאות בתקציב, קיצוצים, שינויים, R600ים שכל אלו ערכו חודשיים החלטתי שנמאס לי אני קונה מחשב .. טוב אז עשיתי הזמנה המטרה של המחשב היא משחקים כבדים +סרטים (לא HD ) בהתחלה הוחלט על 3800+ אבל בגלל שהתקציב קיבל הרחבה קלה העלאתי ל4200 בשביל לצמצם את צוואר הבקבוק שיכול להווצר, לא התפשרתי על הלוח אם "המומלץ בחום" מכולם בפורום M2NE וגם לא התפשרתי על הכרטיס מסך שכמובן הייעוד שלו זה משחקים על ההגדות הגבוהות ביותר... דיסק קשיח 160 כי אני לא אצתרך יותר וגם אם כן אני יקנה , הצורב מוחלף לLG פשוט לא מעודכן, הספק והמארז מתאימים הספק חזק מספיק בשביל הכל, הזיכרון מוחלף לKINGSTON 2GB 677MHZ כי הGSKILL טעו במחיר אז הם "מתפשרים" איתי על קינגסטון שיעלה אותו הדבר …

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by GUY550,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב 1-1.5 K אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שנחשבים הכי כבדים היום (המחשב לא בשבילי אז אני לא יודע איזה משחקים בדיוק) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי גם למשחקים. כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים ורציתי לדעת מהי המלצתכם ומדוע? תודה רבה לעוזרים! השוואה בין 3 הדגמים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8409,8531,8477

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך כמה שאפשר, אני אישית לא הצלחתי.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300ש"ח (זה מה שהוספתי למפרט שבניתי..) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטי HD, עריכת וידאו (PREMIERE), עריכת אודיו (CUBASE) , עריכת תמונות (PHOTOSHOP+LIGHTROOM) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר/ובעזרת ה' גם פרנסה.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע בדיוק פרטים עליו.. יש לי samsung 2243bw.. מתכנן לעבוד ב…

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  9. הסתכלתי במפרטים המומלצים, וראיתי באינטרנט מפרטים חזקים יותר באותו סכום כסף מאשר כאן באתר. לכן אני זקוק לעזרתכם. אז ככה: אני זקוק למפרט שעלותו כ 1500 ש"ח לעבודה משרדית. מעבדים עבור המפרט: E4300 או E2160 זיכרון: 1024MB כל שאר הפרטים לבחירתכם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר תצרפו לינק לאתר בו הרכבתם את המפרט. תודה.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מודל 3D, יצירת מוזיקה וקצת גיימינג מינורי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). C4D ,FL Studio, Ae - מעצב מתחיל לשימוש תדיר ~ מזדמן בלבד (תחביב לילד, לא יקרה לו כלום אם זמני טעינה ורינדור יתארכו להם מעט). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מצפה ממנו לULTRA FHD אפילו בBF4. אבל בהחלט לא …

11. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדי וקלים, צפיה בסרטים גם כן, אך פחות חשוב 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאין צורך בכרטיס קול נפרד, מספיק אחד מובנה טוב על הלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה, מה שהכי משתלם וטוב בתקציב הנתון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצו…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. מה אני יכול לעשות כדי שהמאוורר שלו לא יעשה הרבה רעש ושהוא לא יתחמם מאוד? Acer Aspire 3000

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  13. למטרות של גלישה בעיקר אך גם משחקים מדי פעם... תודה מראש איך ההצעה הזו נראית לכם? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6665497&type=2&product=1&category_name=%ee%e7%f9%e1%e9%ed+%f0%e9%e9%e7%e9%ed

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  14. אני צריך לקנות מחשב חדש להורים לצרכי אינטרנט (גלישה + SKYPE), ישומי אופיס ואולי סרטים התקציב הוא עד 2,500 ש"ח וצריך לכלול מחשב (כולל צורב DVD ) + מסך + מקלדת (שתכלול רוסית) ועכבר + רמקולים + WEBCAM לגבי המסך ראיתי שיש כאלו עם מצלה ורמקולים מובנים, גם כזה יספיק. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  15. הרכבתי לבן דוד שלי מפרט מחשב למשחקים (התקציב עד 5800),האם החלקים מתאימים?. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB + למערכת ההפעלה Westren Digital 1600AAJS 160GB זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL5 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 7300GT PCIe (כרטיס מסך זמני יוחלף בדור הבא של הכרטיסים שיצאו) צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD מארז ללא ספק Thermaltake Eureka ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by blackorder,

האם קיים מחשב נייד עם HDMI input ?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  17. שלום, בגלל שאני חייל כבר שנה וחודשיים ולא רואה הרבה את הבית בקושי הצלחתי לעמוד בקצב של טכנולוגיית המחשב לפני הצבא הבנתי כל מה שצריך כדי לקנות מחשב טוב במחיר זול ולהינות מכך בכל מקרה הגיע זמני לקנות מחשב חדש וכבר עברתי בחנות מסויימת וקיבלתי מפרט שנתבקש עליו 4650 ש"ח ואיני יודע אם המפרטתואם את המחיר או שהמפרט חלש ביחס למחיר, עוד דבר שרציתי לדעת זה אם יש אפשרות להוריד ממשהו במחשב כדי לשלם פחות ולהמשיך להינות כיוון שהמחשב הוא גם למטרות משחקים אך פחות ולא כגיימר מושבע. המפרט: 1. INTEL CORE I5 2.66GHZ 8MB 2. ASUS P7P55D PRO 3. KINGSTONE 2GB 1333 MHZ KVR 1333 4. SATA2 500GB SAMSUNG 5. צורב DVD SAMSUNG 6. SP 600W 120MM ספק 7. GEFORCE 4870 1GB DDR5/256bits 8. מארז H-650B הכל בי…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב ניד נטו בשביל לשלוח הזמנות בעבודה באקסל\וורד, ללא שימושים מעבר לזה(גג כניסה למייל...). 1.חשוב לי שהוא יהיה מהיר מאוד. 2.שיתמוך בעברית מלאה מבחינת אופיס ומערכת ההפעלה(כמובן WIN 7). 3.שיעלה מהר כמו שטאבלט נפתח, ולא לחכות 2 דק' לעלייה של המחשב... 4.שיקלוט רשת אלחוטית. 5.שיהיה קטן וישקול מעט. 6.זמן סוללה של 5 שעות. אלה הן בקשותיי המינימליות, יש משהו שיכול לענות על זה? אין בעיה להביא\להזמין מארה"ב. תקציב: 500-700 דולר? אם לא מספיק.. נעלה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  19. אני צריך מחשב לשימוש ביתי שיריץ את תוכנת אוטוקאד בצורה חלקה וגם קצת למשחקים, התקציב הוא עד 2500 ש"ח בלי מסך. מעדיף מעבד קונרו ואם אפשר מסקאי פיסי(לא חייב אבל עדיף).

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by draak31,

אני צריך מחשב נייד לצרכים כללים, אופיס, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים(לא כבדים). התקציב הוא 6K-5K. זה דחוף.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by momi2004,

שלום לכולם ותודה על העזרה. אני מחפש רעיונות למפרט בתקציב של 4.5K לגרפיקה מקצועית לא כולל רנדורים, לעבודה בעיקר בפוטושופ, אילוסטרייטור, גם בו זמנית, הכל מהגרסה של CS4. יש צורך במסך של עד 24", הגודל לא קריטי כל כך. חשבתי על משהו מבוסס i5. שקט לא קריטי. לא כולל אוברקלוק. את המחשב אני מתכנן לקנות בתל אביב. הבנתי ש CS4 יכולה לנצל שני כרטיסי מסך בצורה מיטבית. האם יש טעם להשקיע בזה? אם זה אכן מעניק שיפור משמעותי בביצועים בפוטושופ אני מעדיף את זה על פני רכיבים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 13:21:52 קיבלתי שתי הצעות מחיר היום. שתיהן עם מע"מ 16.5% ההצעה הראשונה מאייבורי:מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25CM + לד כחול ספק כוח Strealth Xtream 500sxs 500W OCZ לוח אם P55-GD65 …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by miha,

טוב אז הגיע הזמן כנראה להחליף מחשב אני מעוניים לקנות רק מחשב נטו בלי ציוד היקפי כמו : עכבר,מקלדת,רמקולים, מסך, Cd, floppy ומסך. המחשב הוא בעיקר למטרות של משחקים, סרטים, שירים וכד'.. (בלי OC, מודינג וכל העסק מסביב) התקציב מוגבל ככל האפשר עכשיו רציתי לדעת כמה דברים על איזה לוח אם + מעבד אתם ממליצים ? כרטיס מסך ? האם 512MB יספיקו ? על איזה הארד דיסק אתם ממליצים ? ומה הנזק המינמלי שאני יוצא איתו מכל העניין ? תודה מראש, מיכה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  23. היי לכולם המחשב שלי בן 9 והגיע הזמן להחליפו עובדת בעיקר על פוטושופ אילוסטייטור, לעיתים רחוקות אפטר אפקט, עובדת על קבצים גדולים במיוחד צריכה הרבה נפח אחסון, ראם. בגדול לא חייב לנצל את כל התקציב, אין לי עניין בגיימינג ואני לא ממש יודעת איזה כרטיס מסך נדרש לעיצוב גרפי (מניחה שזה פחות יקר מכרטיס גיימינג) זהו, תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 , ניתן לחרוג במידה וקיים צורך, מאידך לא חייב לנצלו עד תום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית - , פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקט לפעמים, (ללא גיימינג בכלל) 3. האם יש …

24. Started by aviad89,

איזה לוח אם יותר טוב אסוס p67 או b3 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  25. שלום. אני צריך מחשב ב3000-3500 ש"ח, מיועד למשחקים, בלי OC. חבר הציע לי את המפרט הבא : Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זיכרון RAM 1GB Kingston Value X 2 קרטיס מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E הרדיסק Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כונן ASUS DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מערז CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) ספק כוח Chieftec 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) מחיר 3623, מKSP - שמעתי שאתם אומרים שהיא לא טובה, זה נכון? בכל מקרה, תציעו, שיהיה קרוב לאזור רעננה כמה שיותר.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.