עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itshak1a,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וסרטים. * גודל המסך? 13-15.6 מאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא על חשבון ביצועים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף אבל לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיף שהצורב יהיה בתוך המחשב ולא חיצוני. תודה!!

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by achiya1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) אולי סרטים טיפה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?עדיפות למסך קטן כדי שהמחשב יהיה קטן וקליל לסחיבה * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף שתהיה מצלמה מובנית,צורב רצוי גם. * משקל רצוי? כמה שפחות הרי זה משובח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר ומעלה שהסוללה לא תיהרס אם המחשב מחובר להטענה עם הסוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetooth? לא חושב שצריך,במקרה שמפעילים נקודת גישה מהפלאפון צריך בלוטות'? אם כן אז צריך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SD, או שילוב - דורש mSata) קשה לי להאמין שאפשר במסגרת התקציב SSD ולכן…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Mcx_Lite,

אני מעוניינת במחשב נייד עד 2500 שקל שיהיה בגודל 13.3 אינצ' (או 14 למרות שהם לא כל כך שכיחים), לרוב לעבודה עם אופיס, ותוכנות לסטטיסטיקה, מדי פעם צפייה בסרטים וקצת אינטרנט. חשיבות שהמחשב יהיה קל וקטן(אני מתיינדת איתו הרבה) אני נוסעת בקרוב לטיול בברלין, יהיה זול יותר לקנות מחשב משם ולהביא אותו לארץ? תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by The Ball,

לאחר ההצלחה האחרונה עם המחשב שרכשתי בהמלצתכם, חברתי זקוק למחשב נייד בשבילה. אשמח אם תוכלו לעזור. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 - מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע למחשבים מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500gb. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שיהיה עם אחריות 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Nirurshon,

היי. אני סטודנטית שמתחילה ללמוד בקרוב ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד עד 3000 שח. ממה שקראתי בפורום עד כה ראיתי שיש המלצות למחשבי ASUS, לא הבנתי למה. אני פשוט לא כל כך מבינה בזה והייתי שמחה אם מישהו היה יכול להסביר לי אני אשמח, מה ההבדל למשל בין DELL לHP או טושיבה. מה שחשוב לי במחשב זה שאפשר להוציא ממנו כמה שיותר בסכום הזה. מה שחשוב לי זה שלא יתחמם יותר מידי, שהזמן סוללה יהיה גבוה כמה שאפשר (מ-4 שעות), כרטיס מסך נורמלי, ומסך שיהיה איכותי כמה שאפשר. יש לי 2 מחשבים שראיתי פה המלצה עליהם, אשמח אם תעזרו לי: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=K53SJ&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18591

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by Drazick,

שלום. אני רוצה את עזרתכם בחיפוש העסקה הכי זולה למחשב לסטודנטית. לא איכפת לי חברות או כל דבר אחר. אני פשוט מחפש עיסקה עם הכי הרבה תמורה לכסף. אבל יש כמה דברים מנחים: 1. מסך LCD מינימום 17 אינטש. 2. מינימום 2 GB זיכרון. 3. כרטיס מסך לא און בוארד. 4. אין צורך במ"ה. 5. מקלדת + עכבר. מישהו מכיר את העסקה עם הכי הרבה ביצועים להכי מעט מחיר? כל עזרה תוערך... תודה.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by omrygal,

מסך בין 13- 15 אינטש רצוי משקל נמוך וסוללה שתחזיק להרבה זמן. הארד דיסק 500 gb זיכרון פנימי 4 gb די די אר 3, אפשר גם יותר.. מעבד כדאי i5 ? המחשב הזה מיועד לסטודנטית לכלכלה ומנהל עסקים שרוצה חוץ מדברים שקשורים ללימודים לצפות במחשב גם בסרטים (אז אולי כדאי להוסיף גם יציאת hdmi ?) תודה על העזרה ! :]

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  8. שלום לכולם! אני מחפשת מחשב נייד חדש עקב גסיסתו של הישן. בעיקר חשוב לי שיהיה מחשב עמיד ובלי הרבה תקלות מוכרות * מטרות המחשב? עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינצ', עדיף מאט. לא נשלף, לא מסתובב, לא מגע. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מדל (נכוויתי מהם בעבר... לא רוצה לחזור על החוויה)

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. Started by eliransh90,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות * גודל המסך: 13 * משקל רצוי: כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות:כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 128 * כונן CD/DVD? צורב: אין צורך * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא ומה דעתכם על המחשבים הבאים: http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17314 http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..1483.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17300&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחפש מחשב לבת דודה שלי שצריכה מחשב בסיסי בלי יותר מדי פיצ'רים, פשוט כמו שאומרים לאינטרנט ואופיס. בהתחלה חשבתי על ה5730 של ACER אחרי זה אמרתי אולי ה120 החדש של קומפק ועכשיו קיבלתי הצעה מצויינת על הASUS. על הנייר האסוס הוא הטוב ביותר, עם מעבד P7350 , זכרון 3 גיגה ודיסק קשיח 250, שנתיים אחריות, תיק של אסוס ועכבר של לוגיטק כל זה בתוך הערכה. יש לי אפשרות לקנות אותו בפחות מ4 למרות שמחיר מדף שלו הוא 4800. השאלה איך המחשבים של אסוס והאם יש משהו מקביל מהחברות הבאות-ACER-DELL-HP-COMPAQ-ASUS-LENOVO שעדיף, ואני מחפש לפחות 3 שנים אחריות. אין בעיה להציע מחשבים שגם עולים 4.5 בחנות. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by zlicha,

בוקר טוב, מחפש מחשב לסטודנטית שמה שהכי חשוב לה זה שהמחשב ייראה טוב, צבעוני ולא מגושם. כמו כן צריך להיות קל ככל האפשר למטרת ניידות. מקווה לנצל את BF הבא עלינו לטובה. *תקציב? 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11.1 - 13.3 לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, ETHERNET * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD. הנפח לא משמעותי. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מבקש מפרט למחשב הנ"ל. אותה סטודנטית צריכה את המחשב לשימושים כלליים, אינטרנט וסרטים וכאלה, וגם מאטלב. עכשיו, היא לא מריצה דברים מסובכים מדי, היא יכולה לחכות כמה דקות עד שהמחשב יסיים סימולציה, זה בסדר גמור אם ייקח לו 3 דקות במקום 1, אבל בכל זאת, עדיף מעבד חזק בתחום התקציב, ועדיף 4 ג'יגה זכרון כדי להפעיל עוד דברים בזמן שמטלב רץ תודה! עריכה: הורדתי את המטלב מהנושא של ההודעה כי זה באמת לא החלק החשוב

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (visual studio למשל), אופיס, סרטים, אינטרנט, קצת עריכת סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מבריק הריזולוציה לא חשובה. * רזולוציית המסך? 1366x768 גודל 15 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח מגע שהוא גם כפתור אחד כמו במחשבים של אפל.. * משקל רצוי? לא מעבר ל-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה של בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI *BLUETOOTH לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב מאוד שיהיה לו SSD של 16 ג'יגה לפחות * כונן אופטי? כן חשוב מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן חייב אחריות בינלאומית! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by aofer,

אוקיי.. נתבקשתי לבנות מפרט בשביל ידידה שלי שמתחילה ללמוד. היה לי קצת קשה להרכיב אותו לבד כי אני קניתי מחשב ב7000 שקל וקשה לי מאד להתפשר על חלקים ככה שאני צריך עזרה פה אני יודע שיש הבדל מאד גדול בין 2000 ל3000 ש"ח אבל זה מה שהיא אמרה לי.. הייתי הולך יותר לכיוון ה3000 ומסדר לה מחשב שיחזיק מעמד.. בגדול.. אני לא רוצה להמליץ לה על מחשב שהוא סלרון כלשהו.. אני רוצה לשים לה את אחד מהמעבדי Core 2 Due הזולים.. אפילו הכי זול ולוח נורמלי עם 2 ג'יגה זכרון.. כי נראה לי שלא משתלם היום לקנות פחות. לגבי כרטיס מסך, אני לא רוצה ללכת על כרטיס מסך מובנה כי אולי היא תצטרך יותר מזה אחרי זה, אז לדעתי ג'יפורס 7 או 8 פשוט בסביבות ה300-400 שקל יהיה הבחירה הכי טובה.. ולגבי מארז וספק אין לי מושג אבל …

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by kizz,

שלום, אני מחפש מחשב לסטודנטית שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש, צפיה בסרטים (יכולת ניגון 1080P, גם אם הרזולוציה של המסך לא מאפשרת זאת). * גודל המסך? 13-16 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. לא לחוץ על המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. שעתיים יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה-בייט. * צורב DVD? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דרישות מיוחדות: 1. שיהיו לו מקשי ספרות בצד (Numeric Keypad). 2. שיהיה יפה :gorgeous: (רצוי ורוד/אדום/סגול, שיהיה דק ככל הניתן בתקציב ובקיצור שלא יהיה בלוק שחור). תקציב -…

16. Started by eranir,

בעיקר לטובת יישומי אופיס ודפדפן. תהיתי אם לדעתכם יש הצדקה לתוספת 400 שקל בין המחשב הראשון לשני: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2846 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-3542-in-rd09-7775-%D7%93%D7%9C-1-1 תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by apelzig,

Sempron 2800 Abit KV7-V DDR 400 512mb Twinmos CL2.5 Gygabyte FX5500 256 WD 80gb SATA NEC 3550A Samsung 793DF בסוף, אם הכול זה יוצא 3300(KSP) ללא התקנה. יש מה לשנות?| בתקציב אינו גמיש ועדיף להוריד כמה שיותר. הכנסתי כרטיס מסך ולא הסתמכתי על האון-בורד בגלל שאני רוצה שתהיה לה גמישות מסויימת. יש הצעות לשיפורים?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אפשרי מזומן ואפשרי אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- היות ואני קונה אותו לקראת האונ' אני מניחה שאשתמש הרבה ב office, באינטרנט, אני ארצה לצפות בו בסרטים ומתכוונת להשקיע במסך שטוח גדול מספיק (חשבתי בסביבות ה-22/24 אינצ'- אני רוצה למקם אותו ככה שאני אוכל לראות סרטים בכיף יחסית מהמיטה), הגיוני שגם הורדות, ואני וחברה שלי כבר מפנטזות על איך שנשחק לנו ביחד בדיאבלו ברשת..אני לא חושבת שאני אתקין עליו משחקים כבדים, ולא מבינה בזה מספיק בשביל לדעת איזה משחק כבד וכמה…

• 15 תגובות
    • 952 צפיות
  19. אני מבקש המלצה למחשב לעריכת וידאו עם AVID מסך 15.6 אינץ' נראה מספיק אבל אני לא בטוח לגבי רזולוציה 1366X768 מבקש שתי הצעות - ל5000 ו7000 שקל. תודה

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by xori,

* מטרות המחשב? גלישה,סרטים HD,תכנות, * גודל המסך? 14 או 15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by איתמר בן עזרי,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך יותר אז לא צריך יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office אינטרנט גלישה, סרטונים באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני ממש לא מבין בגדלים אבל גודל נורמאלי מה שמצויי אצל סטונדטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

22. Started by asdqwe,

שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט בתקציב של אזור ה3000 בשביל הדברים הרגילים שעושים בלימודים לא משהו חריג. הנה כמה אפשרויות נחמדות שראיתי: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/yyy-C1301417582/29568552 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-C1301427859/29568547 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000lwxg4IAA/29574215 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-c1301384388/29575948 ולסיום הנה הפרטים הרגילים: * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס ותוכנות לסטודנטים * גודל המסך? רגיל * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). מספיק כדי לצפות בסרטים לפחות ב720 בלי תקיעות. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן אנשים!ֿ אני צריך לרכוש מחשב לחברה שלנו שמתחילה לעשות סרטוני סטרימינג ליוטיוב. נעביר שם מצגות והרצאות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). xsplit. זו התוכנה של הסטרימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן cd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם…

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מכוון ל5000, אבל פתוח להצעות לחריגות אם בתקציב הזה לא ניתן לענות על השימושים שלי.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג סרטי HD גיימינג - בעיקרון אני לא משחק משחקים כבדים במחשב, כרגע זה בעיקר football manager, dota 2 , אבל שיחקתי על הלפטופ הקיים (עד שהתחיל לעשות בעיות) גם overwatch. המטרה בגדול זה לא להיות מוגבל במשחקים בשנים הקרובות (למשל אם ייצא GTA חדש או משחק כבד אחר), אשמח למשהו שיכול להחזיק על ההגדרות הכי גבוהות אבל אם להגיד את האמת עוד לא היה לי מחשב שהריץ את המשחקים הכבדים על ההגדרות הכי גבוהות תוכנות - פוטושופ…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by Kobi Kadosh,

הייתי רוצה מחשב שמתאים למשחקי סימולטור טיסה בתקציב של 5000. קבלתי את הצעה הבאה ואני לא בטוח לגביה לך מבקש את עזרתכם. קישור להצעה https://docs.google.com/a/kadosh.me/file/d/0B2PJZxPFFvNHWVAtLVVUQ3lRTm8/edit?usp=docslist_api . מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי סימולטור טיסה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FSX, X-PLANE, Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן הוא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.