עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Intel Core i7-920 Tray לוח אם Asus P6T6 WS Revolution 31325 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB WDC1201 זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Platinum OCZ3603K X2 כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe 32210 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L קורא כרטיסים Super Talent AIN1MCR מארז ללא ספק Thermaltake Xaser VI MX Silver Window TT-VH9000SWS ספק כח Thermaltake Toughpower 850W TT-W0178 מה שחשוב זה ביצועים, ושקט... האם כדאי להוסיף דיסק SAS לטובת מ"ה ? (לוח האם תומך ללא צורך בבקר נוסף)

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by staieb,

אז ככה , האמת שהמחשב הוא לאחי..(הוא רוצה מחשב שיחזיק לכמה שנים טוב 3-4) אני מבין והכל אני רק רוצה לשמוע את דעתכם.. שהמחשב יהיה להכל כמו שרשמתי למטה ..ומשחקים הוא אוהב את הwloverine , Batman: Arkham Asylum, NFS ואולי אם אני יכיר לו את Far cry וcrysis אולי הוא יאהב וגם כל המשחקים הפחידים silent hill וכ'... עיקר שירוץ חלק אתם יודעים.יש לי את HD4850 אצלי ואני מאמין שהוא יספיק לו אלא אם אתם חושבים אחרת .. צורב DVD שיהיה לו איכותי וגם מארז איכותי לא מהיקרים ביותר אבל שיהיה איכותי כמו שצריך.. נ.ב רצוי $GB זיכרון.. 1. מה התקציב? 4K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (די כבדים[HD4870 או 50 יספיק לו ), צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת, 3. האם אתם צרי…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  3. הבוסית שלי ביקשה עזרה עם מפרט מחשב הדברים היחידים שחשובים לה זה נפח אחסון גדול ושיעבוד בסדר, יחסית לכמה זמן שלא התעסקתי בבניית מפרטי PC חשבתי על רעיון בסיסי בדומה לזה: המחשב לא כולל ציוד היקפי ולא מיועד למשחקים למרות שיש לה ילד קטן בבית אז אולי כמה דברים פשוטים. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 620 1 620 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 310 1 310 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 215 1 215 כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total 8400GS Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV,DVI,PCI-E 195 1 195 דיסקים קשיחים‏ Weste…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. לאחי יש את המחשב הבא - compaq presario v4000 מאפייני המערכת: http://hothardware.com/Articles/Compaq-Presario-V4000/ מחשב לא חדש בכלל, בן 4-5 שנים... לאחרונה הביצועים לא מספקים ואני תוהה מה לעשות... (מחשב חדש לא בתקציב) יש לו שני סטיקים של 256MB ואני לא יודע מה הכדאיות של שדרוג סטיק אחד, שניים או בכלל, גם אחרי קריאת הסטיקי... שידרוג הזיכרון ישפר את הביצועים של הסוס הזקן הזה? אם כן, כמה לשדרג? מה עוד אפשר לעשות??

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. אני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט - מעבד תמלילים,תוכנות תכנות לא כבדות מידי, כמובן שסרטים (אם אפשר HD אבל לא קריטי),לגבי משחקים-ברור שבתקציב הזה קשה למצוא נייד טוב שיריץ משחקים. זיכרון - 3-4 ג'יגה. דיסק קשיח: 250 ג'יגה + . דוגמא למחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1523 אם אפשר מעבד מהדורות האחרונים - זה יהיה מעולה. תודה לכולם ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. אהלן אני מחפש להחליף מחשב לסבא וסבתא שלי שמשתמשים בו רק לגלישה באינטרנט. יש להם כבר מסך,רמקולים מקלדת ועכבר. יש צורך בהרכבה אני מחפש מחשב די מינימלי, אם אפשר משהו חדש בפחות מ1400, אני בעד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  7. Started by y.o,

שלום, אני בת 17 ואני הולכת לקנות מחשב חדש בימים הקרובים.. אני צריכה שהמחשב יענה על הצרכים הבאים: שיעבוד מהר, אני מתמשת בו בעיקר לתמונות, מוזיקה, תוכנות פשוטות ואנינטרנט. בקיצור, אין לי איזה דרישות מיוחדות, רק שיעבוד טוב ומהר. אז אחרי התייעצות באייבורי מחשבים זה המחשב שהמליצו לנו עליו: אינטל ליבה כפולה E5300 / E6300 לוח אם Asus / Gigabyte G31 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II מאיץ גרפי Intel X3100 OB יוסיפו לי עוד 2G ככה שבסך הכל מדובר ב4G. רציתי עוד חוות דעת על זה לפני שאני רצה לקנות כי גם לי וגם לאבא שלי אין מושג במחשבים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  8. אני קורא 'ותיק' בפורום, משתדל להישאר על הדופק ומרוב ביקורות, המלצות וכתבות דיי איבדתי את עצמי לדעת ברגע שאני רוצה לבחור לעצמי מחשב. אני מחפש בעקרון מחשב סטודנטיאלי - אך שיריץ ( ומעלה HD (4500MHD. אני יודע שלרוב ההמלצה תהיה מחשב SL אבל מה אומר לכם, לנובו, דיי משעממים אותי (למרות שכן אודה שהם איכותיים, יש לי T61 מהעבודה). השאלה היא, האם אין בשוק מחשבים טובים דיים כדי להתחרות בחצי עסקיים של לנובו? למשל סדרת טייםליין החדשה של ACER שנראים נהדר או HP ProBook 4310s שנראה מדהים. (אם רק E6400 בקונפ' נחמדה היה מתאים לי לתקציב, לא הייתי צריך להתייסר P: כלכך.. ) אגב אם לא מובן פה בין השורות, אז ניידות זה הדבר השני הכי חשוב לי אחרי הרצת HD.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

אחרי שקצת חקרתי בנושא, נראה לי שהנטבוק X110 הוא הכי מתאים לדרישותיי. תקציב גם יש, השאלה, איפה אפשר לראות ולבחון את המחשב מקרוב?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט באיזור ה1500, ללא חריגות (אלא אם זה משהו ממש, ממש שווה) שנועד לגלישה באינטרנט, אופיס וכל השאר, תוכנות כמו Google Earth וסרטים בHi-Def. יש כבר מסך 24' שתומך בHDMI, והרכבתי מפרט מKSP. (יש גם ציוד הקפי כמו עכבר, מקלדת ורמקולים) לצערי זאת החנות היחידה שאני יכול לרכוש את המחשב ממנה. הכיוון כאן הוא ל3 ליבות של AMD עם לוח שתומך בHDMI ו2 ג'יגה ראם. המארז והספק יכולים להיות ג'נריים. מבחינת קירור, מעדיך לקחת את מה שבא עם המעבד ולא לרכוש גוף קירור נפרד. מקריאה בפורום, ראיתי שהמליצו על מפרטים דומים מבוססי אינטל עם מעבד 5300 או 6300 ... לא מצאתי בנצ'ים בינם לבין 8450 של AMD. אשמח לעזרה בנושא [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  11. המצב הוא כזה - אני מתכנן לקנות מחשב נייד לשימוש בייתי בלבד (אולי פה ושם אני אקח אותו מחוץ לבית אבל סביר להניח שלא) השימושים שלי במחשב הם פשוטים למדי - גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים, קצת מוסיקה. בקיצור מולטי-טסקינג פשוט למדי ולא זולל משאבים. אני הולך להשתמש בו בעיקר בסופי שבוע כי אני מתגייס בשבוע הבא כך שלא יהיה לי ממש זמן בשבוע עצמו. הדברים העיקריים שאני מחפש במחשב הם - מסך גדול וברור, מקלדת נוחה ושיהיה אמין כי אני ממש לא מתכנן לבזבז את החופשות מהצבא על נסיעות בשביל לתקן אותו. כל שאר הדברים כמו משקל, חיי סוללה וכו' לא מעניינים אותי כי המחשב יהיה נייח (הניידות המקסימלית שלו תיהיה מהחדר שלי לסלון בבית). טווח המחירים - עד 1500 ש"ח. חיפשתי ביד 2 וה-T30 מצא חן בעיניי. הוא …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מהנסיון שלי, מסכים מבריקים בניידים הם בעיה, כי המסך מחזיר את השתקפות של הסביבה. בבאג הציעו לי רק דגם אחד (מתוך העשרות שהם מציעים) שהוא לא מבריק, האם זה המצב הכללי? האם בחו"ל המצב טוב יותר.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. אמור להריץ Visual Studio וכן Microsoft Expression Blend (לייצור ממשק משתמש). לא אמור להריץ משחקים, Photoshop וכד'. רכישה (פיזית) בארה"ב. : 1. משקל פחות משמעותי. 2. גודל מסך סביר. 3. חיי סוללה פחות משמעותי. 4. אין העדפה לחברה מסוימת. 5. אין צורך באחריות. 6. אין צורך בהארד דיסק גדול או צורב DVD. המון תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני מועוניין במחשב לגיימינג חזק לתקופה ארוכה ולשידרוג עתידי כל זאת ובנוסף OC אני מועניין רק בחלק מהחלקים, ולכן אשמח לקבל הצעה רק להם יעוד המחשב: OC , גיימינג, עריכה בתלת מימד בתוכנות MAYA , 3DMAX ועוד תוכנות תלת מידמד, צפייה בסרטי HD ועם מערכת קולנועית 7.1 ערוצים מסכים: LG 17 אינץ המחשב מחובר אליו לרוב, טלווזיה 32 אינץ המחשב יחובר אליה רק על מנת לראות סירטי HD החלקים שאני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרונות 3GB, קירור ברמה גבוהה, מארז (אולי) לגבי מארז יש לי מארז של מחשב ישן (לוח אם GIGABYTE 9845 , עם P4) שיפצתי אותו עשיתי דלתות מפלסטיק שקוף והוספתי מאוורירים ולדים עשיתי אחלה מודינג אשמח להשאירו במידה וניתן , תיעצו לי.. גם בנוגע לספק כוח, יש לי ezcool p-1000 500W אני בסך הכל…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by rockerr,

חשבתי על אסוס 1000 HE בגלל הסוללה אבל היה לי את לנובו S10 E בעבר ולא הייתי מרוצה(חלש מדי)ומן הסתם הם פחות או יותר באותה רמה... לא עומדים במולטי טסקינג של כמה טאבים פתוחים ונגן מוזיקה... אז החלטתי לחפש נייד עם מעבד נורמלי,(Dual core ומעלה) רק שהדבר הכי חשוב לי בו ,שיהיה עם סוללה חזקה,שתחיזק מעל 5 שעות לפחות ולא מצאתי כזה לצערי... אולי לכם יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by Rony55,

שלום לכם קניתי בחו''ל מחשב נייד של דגם Asus A6VA Q052H http://www.laptopsdirect.co.uk/Asus_A6M-Q052H_Laptop_A6M-Q052H/version.asp יש לי אותו לפני 3 שנים תוכלו להגיד לי אם אפשר לרכוש מאוורר חדש בארץ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. בעקרון אני צריך חוות דעת על החלקים שבחרתי ואם יש אלטרנטיבה יעילה יותר. המפרט הנ"ל מיועד לגיימינג, צפייה בתכני HD, גלישה ללא OC. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ₪751 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪265 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe ₪984 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  18. שלום לכולם. אני מתכוון להרכיב מחשב שיתאים למשחקים ולצפייה בסרטים. התקציב נתון לשינוי והוא כ3500 שקלים ללא כרטיס מסך (יש לי). המפרט מחולק לשאלות על כל חלק הממוספרות כדי שיהיה קל יותר למקד את התשובות. מצטער מראש על החפירה ומודה מראש לעוזרים :) להלן מפרט שבניתי בskypc.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤784 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay # 3.0 GHz Processor # 6MB L2 Cache # 1333MHz Front Side Bus # LGA 775 Socket קראתי מאמרים שטענו כי מעבדי 2 ליבות מתאימים יותר למשחקים מאשר 4 ליבות ושמעבדי 4 ליבות מתחילים לעבור את מעבדי 2 הליבות הטובים בביצועים במשחקים הם יקרים במיוחד ולכן לא כדאי להשקיע סכומים כאלה בימינו (לא שגם יש לי תקציב לזה ).…

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  19. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 32 (לא HDMI) רצוי שתהיה תמיכה ב-WIFI בצורת כרטיס מובנה (אם קיים) אין צורך בכרטיס לכידה. ציוד היקפי קיים - עכבר + מקלדת אלחוטית לוג'יטק שני גויסטיקים אלחוטיים של לוג'יטק.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6817&perur=2&t=1&c=322 והאם מישהו יודע כמה זמן הסוללה מחזיקה? תודה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  21. חבר שלי מחפש מחשב נייד לסרטים ומשחקים התקציב שלו הוא עד 10000 ש"ח פלוס מינוס תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. שלום שמי גל ואני חדש פה באתר.. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב וברצוני לרכוש מחשב חדש(עם הכסף המצומצם שיש לי :-) ) *יש לציין שהידע שלי בחלקי המחשב שואף לאפס ולכן אני נעזר באתר הנפלא הזה . אני מחפש מחשב חזק עם מעבד ליבה מרובעת וזיכרון מטמון יחסית גדול , כרטיס מסך לא מטורף ולא יקר אבל שעדין יעמוד לשנה שנתים הקרובות.., זיכרון חזק 4 Gb K לפחות. לוח אם שיכלול כרטיס קול סביר, 8 עד 10 יציאות usb , שיהיה חזק ויתן תמורה ( שמעתי ש- Intel ו- msi טובים ) כונן קשיח של 500 יספיק . ושאר הרכיבים : כונן, מארז , ספק כוח ,קירור מעבד. שיהיו פשוטים מצדי. תקציב 3500 - 3700 שקל מקסימום. מבחינת שקט - לא הכרחי . עיצוב - לא הכרחי. וכל הציוד ההקיפי יש לי כבר. אודה אם תוכלו לעזור לי ולכתוב לי על כ…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  23. מהם ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים? אני מתעניין במחשב למטרות של אינטרנט\ VPN+NX\ תכנות\ אופיס\מוזיקה (לא קריטי). האם ההבדלים בין השניים עד כדי כך בולטים שכדאי לי להשקיע ב 6400?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  24. שלום כולם, ותודה מראש לכל העוזרים הנפלאים שנמצאים כאן! העניין הוא כזה. אני רוצה לקנות מחשב, שיהיה מיועד גם לעריכת וידאו, כלומר: Premiere, After Effects, פלאגינים והכל. וגם מיועד לעריכת סאונד: ,Cubase, VST תוספים. ובנוסף, כמובן, מחשב שקט שקט. מה שאני צריך זה רק מחשב ללא ציוד הקפי, כרטיס קול משובח (EMU) כבר יש לי. סדר גודל של מחיר הוא באזור ה-5K. יותר ממפרט, הייתי שמח לדעת על ההבדלים הנדרשים ממחשב לעריכת וידאו, לבין מחשב עריכת סאונד. שוב תודה מראש דניאל.

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by gallevy,

אני צריך לבנות מחשב מדיה סנטר עם מארז htpc מיועד לסרטי full hd. אין צורך בכרטיס הקלטה... עדיפות לקיי אס פי (חלקים שהם מחזיקים).. כי אני דילר שם.. אז עדיף לי... אם יש צורך בחריגה מהתקציב כדי שסרטי hd יעבדו כמו שצריך אז אין בעיה לחרוג מעט מהתקציב. תודה רבה מראש...

• 6 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.