ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש פה מקווה שתוכלו לעזור לי המחשב נועד בעיקר לשימוש כללי ז"א: קצת פוטושופ קצת משחקים וסרטים ואינטרנט Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE DFI NF4 ULTRA INFINITY 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x2 GIGABYTE 6200 TURBOCACHE 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 200GB (8MB) SATA DiamondMax 10 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 ARCTIC COOLING Silentium T1 + 450W PS תודה מראש!!! :)
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי שהתקציב יכול לא להספיק למחשב טוב למשחקים(שיוכל להריץ את COD5 בהיי או במדיום) אין בעיה לשינוי קל בתקציב. אני רוצה(צריך) הרבה RAM, אחלה מעבד ואחלה כ"מ. חשוב שיהיה כ. רשת אלחוטית. אני כבר שלחתי את ההודעה הזאת ואף אחד לא הגיב. נא הזדרזו. נ.ב.:חשוב אחריות בי"ל. תודה רבה מראש על התגובות העתידיות. ??? ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-*
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למפרט של מחשב נייד, לשימוש ביתי/משרדי, בעיקר לתוכנות אופיס אבל גם לתוכנות סטטיסטיות יחסית כבדות כמו matlab. לא מריץ משחקים. מסך 15.6" ומטה כדי שיהיה קל לנשיאה. שוקל אפשרות לקנות מחשב שתומך בdocking station כדי להעבירו בקלות מהמשרד לבית - אשמח לקבל הצעות לנייד שתומך באפשרות זו, ולכזה שלא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכם. אשמח להיעזר בפורום על מנת לקבל המלצה למחשב נייד ללימודים של אישתי. היא סטודנטית להנדסה שתשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, ומסמכי PDF ואופיס. מכיוון שחשוב לה מאוד שיהיה דק וקל, חשבתי על 13.3 אינץ'. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך? לא יודע אם יש חשיבות מיוחדת לרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בעדיפות פחות מ- 1.6 ק"ג (כולל סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות של עבודה יהיה מצויין, 6 שעות יהיה סביר ופחות מזה כבר פחות רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD אך לא חו…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד 15-17" (עדיף 15") בטווח מחירים של 4 עד 5.5 אלף ש"ח עבור מחקר באוניברסיטה. ישמש עבור אנליזות ממוקבלות (ריבוי ליבות ות'רדים יעזור) ועבור אפליקציות תלת מימד (כרטיס מסך 3d בינוני ומעלה גם יעזור). הארדיסק עם 7200 RPM יהיה בונוס נחמד וגם USB3 לא יזיק. חשבתי על N5110 של dell אבל תהיתי אם אין משהו יותר חדש או לפחות עם כרטיס מסך רציני יותר (מאשר GT 525M) משקל וזמן סוללה לא חשובים. בתודה מראש, עמרי
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית, ניגון סרטים לטלוויזיה, תוכנות לחישוב תאורה. מעבד: מהסדרה האחרונה של אינטל, הסוול. גודל מסך: 14 או 15.6 אינצ'. סוג מסך: מט רזולוציית מסך: לא משמעותית. משקל רצוי: עד 2.4 קילו, העדפה למחשב נייד וקל יותר. זמן סוללה: ממוצע. יציאות: HDMI, USB3. סוג כונן וגודל מינמלי: שילוב של SSD (8 ג'יגה) עם HD(320 ג'יגה). כונן אופטי: בלי תמיכה בתחנות עגינה: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: עדיפות שכן. העדפה לחברה מסוימת: כן, לאסוס, לנובו, וסמסונג. אשמח לשמוע גם על חברה אחרת אם מתאים למפרט. דרישה מיוחדת: מקלדת מוארת ושלא תופס טביעות אצבעות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אנא תנו דעתכם על המפרט הבא: מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם לפנטיום 4 Chiset Intel 915 של INTEL/GIGABYTE שדרוג ל - MSI או ASUS ב 40 ש"ח מעבד Intel Pentium 4 3GHz HT800 64bit 2MB Cache 775LGA דגם 630 תוספת למעבד 3.2GHz 640 ב 240ש"ח זכרון 512MB DualDDR 400MHZ כרטיס מסך PCI-X: Ati Radeon X300HM-128MB או GeForce NX6200LE upto 256mb או בתוספת של 290 ש"ח Nvidia Geforce NX6600 128MB דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM 8MB cache כונן אופטי צורב CDRW 52x32x52 ניתן לשדרג לצורב DVDx16 כונן דיסקטים FDD 1.44MB בתוספת של 35 ש"ח כרטיס קול שישה ערוצים (5.1) תקשורת כרטיס רשת LAN 10/100 ציוד היקפי עכבר ארגונומי+גלילה מקלדת מולטימדיה ואינטרנט 125 מקשים זוג רמקו…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד את ה-WIND. אשמח אם תענו לי על השאלות מניסיון אישי וידע אני מתכוון לקנות את ה-WIND בגרסאת 6 תאי זיכרון, 2 גיגה זיכרון ו-160 גיגה הרדיסק. השימושים שלי: אינטרנט תוכנות קלות מאוד, כגון פלאשגט ו subtitle workshop מייקרוסופט אופיס (לא OPEN אופיס) אתקין וינדוס XP ולא ויסטה צפייה בסרטים צפייה בסירוטונים באיטרנט (כגון: יו-טיוב) השאלות שלי: האם קליטת ה-WIFI טובה? שמעתי היכן שהוא שיש בעיות איתה. האם תוכנות קלות כגון ה-SW תעבודנא כראוי? האם הנייד ינגן סרטים חלק? האם גם סרטי 720P) ?720P לא חובה!) האם הוא יריץ סרטוני אינטרנט באופן חלק? האם הוא יפעיל את המייקרוסופט אופיס באופן חלק? שאלות שלא קשורות לשימושים שלי עם המחשב: …
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני התלבט בין 2 מחשבים דומים בס"כ כשהמעבדים שונים האחד הוא מהסידרה החדשה סנדי ברידג' והאחר מהסידרה הקודמת, השאלה שלי היא עד כמה מורגש שיפור הביצועים של הסנדי ברידג' ובמה זה מתבטא?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שישמש לעבודה משרדית כבדה - עבודה על שני מסכים עם מספר תוכנות במקביל (אופיס, פוטושופ, ועוד). צריך מחשב מהיר והכי חשוב - שלא יתקע בגלל זיכרון ועיבוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית - במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, פוטושופ, אילוסטרייטור, דריםוויבר, - הכל בשימוש תדיר ולצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שוב שלום, בקשר למפרט הקודם שהביאו לי פה אמרתי שאני יחכה לאנפורס 4 קראתי על הפיצרים שיש בו והגעתי למסכנה שאני לא יצטרך אותו ולא יעשה בו כל שימוש. אז החלטטתי היא לקנות מחשב עד 8000 שקל בלי מסך עם מארז וספק מקלדת עכבר צורב די וי די וכובן די וי די חובה! שישרת אותי למטרת משחקים. בפעם הקודמת אמרו לי לקחת s939 אבל האם באמת שווה לקחת אותה שאני בטוח שבשנתים הקרובות אני לא ישדרג את מחשב זה? אשמח אם תעזרו לי שוב.. בתודה אופק
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לבנות מחשב ביתי לדודה שלי בתקציב של כ-3500 פלוס מינוס. המחשב מיועד בעיקר ל: משחקים, אופיס, גלישה באינטרנט ועוד תוכנות קטנות. אז המפרט שאני הצעתי זה ככה: מעבדי ?AMD? (Athlon XP 2800+(512k 333 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 זכרונות? DDR 500 512MB A-DATA 630 כרטיסי מסך? GIGABYTE RADEON 9200 VIVO 128MB 300 כרטיסי קול? CREATIVE 5.1 Live Value 170 דיסקים קשיחים? MAXTOR 80GB 7200/133 (8MB) 440 ?1.4,?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 40 ?? CD-ROM LG x52 80 צורבים? CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) 160 מסכים? MAG 17'' 786 PF FLAT 760 מקלדות? GPT+ Mouse Optical…
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מעבד: Core 2 Duo E6300 - מחיר 1,020 ש"ח לוח: GA-965P-DS3 של Gigabyte - מחיר 929 ש"ח דיסק: 250GB של WD עם 16MB buffer, SataII (דגם: WD2500KS) - מחיר 482 ש"ח כרטיס מסך PCX של Asus דגם ATI RADEON EAX 1650XT/HTD/256Mg - מחיר 1,139 ש"ח מארז של חברת CoolerMaster דגם Elite 330 - מחיר 338 ש"ח (כולל ספק כוח 350W-400W) זכרון 1GB של Twinmos (512Mb x 2) - מחיר 929 ש"ח צורב DVD של NEC דגם ND5170 DVD+-RW X 18 - מחיר 200 ש"ח כונן 1.44 - מחיר 50 ש"ח סט מקלדת+עכבר של Logitec - מחיר 99 ש"ח הרכבת המחשב - מחיר 130 ש"ח סה"כ כולל מע"מ: 5,133 ש"ח. המחשב מיועד להיות משהו קצת מעל הממוצע לעבודה עם תוכנות גרפיות (photoshop וכדומה), קצת תלת מימד (3DStudio), קצת עריכת וידאו (After Effects) ומידי פעם …
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב אולטרה בוק של סמסונג דגם NP530U4C אני חושב שהוא תומך כי הוא די חדש (שנה אצלי בערך) אבל אני לא בטוח.. איך אני יכול לדעת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - AMD Athlon X2 BE-2400 לוח אם - M3N78-EMH HDMI זיכרון - לא זוכר כמה ואיזה סוג הכל ארוז במארז SilverStone LC17S בתחילת דרכו המחשב שימש כמדיה סנטר, אח"כ הפך למחשב רב שימושי ועכשיו אני רוצה להחזירו כמחשב מדיה סנטר אבל... המארז כבר ישן, רועש, גדול ומכוער. אשמח לקבל המלצה למארז קטן טוב ושקט שאליו יעברו הרכיסים הישנים (שמריצים סרטיי HD ללא בעיה) תקציב - 200-300 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 מאיץ גרפי Intel Media Accelerator X3000 האם אפשר בדוחק להשתמש איתו בפרימייר? להתקין עליו vista home עדיף? (מאשר פרימיום) עדיף לשדרג לאחד מאלו: T7250 , T7500 בפלטפורמת Santa-Rosa לביצועים מהירים יותר chipset intel 965PM ? או שגם INTEL CORE 2 DUO T5250 מספיק טוב? ובאופן כללי האם הוא שווה? אני בעיקר כותב וגולש איתו, אולי קצת משחקים ועריכה.... תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב עד 2000 ש"ח. בגדול שמעתי המלצות על ASUS ועל LG, אבל אשמח לדגם ספציפי. חוץ מגלישה וקצת עבודה משרדית, המטרה היא בעיקר הקרנת סרטונים ומצגות (לעיתים כבדים) למקרן, ומעט הצגה על גבי המסך ללקוחות של מצגות (לכן עדיף מסך יותר איכותי, אם בכלל יש דבר כזה, אבל זו לא התכונה הכי חשובה... תודה[br]פורסם בתאריך: 26.11.2009 בשעה 13:49:21 אפשרויות שעלו:Asus Eee PC 1000HE NetBook LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ NetBook Asus Eee PC 901 NetBook Acer Aspire LUS040B-095 NetBook (יש לי נסיון לא כ"כ מוצלח עם המותג הזה - תקנו אותי אם זה לא נכון לדעתכם...) Asus Eee PC 1000H NetBook מה דעתכם?!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אך אם השיפור בביצועים אפסי ולא יוכל לעזור בעתיד אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4 titanfall gta וכל המשחקים החדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנוסף אלה עם המסך syncmaster p2250 שברשותי מתאים אבל המסך הוא לא חלק מן התקציב -לאילו הגד…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לרכוש לפטופ, 15 אינץ' לשימוש ביתי של אינטרנט ואופיס בלבד. המחשב לא יתנייד מחוץ לבית אלא בעיקר בתוך הבית ולכן המשקל חשוב אבל לא קריטי. התקציב הוא 2500 ש"ח כשרצוי לחסוך ככל האפשר כמובן תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תגידו, איך זה יכול להיות שחיפשתי ב-15-20 חנויות אינטרנט נייד 15 אינצ' תקציבי (נניח עד 3.5K) ולא מצאתי שום אפשרות לרכוש אותו עם Win7? היכן שמוכרים ללא מערכת - אפשר להוסיף XP או Vista והיכן שמוכרים עם מערכת - רק עם וויסטה. WTF?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם ! אני בונה לעצמי בימים אלו מפרט חדש והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו חשוב לי להדגיש כי אני כרגע בחיפושים אחרי לוח אם ראוי בתקציב של 1500 (אפשר לחרוג קצת ) יעוד המחשב הוא בעיקר משחקים סרטים כרגע השווי אליו הגעתי הוא 6500 ( הוספתי כבר 1500 של לוח אם בפנים ) מעבד : intel Core i5-4670K Trey לוח אם : ??? ספק כוח : coolermaster 1000W (קיים ממחשב קודם) זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone (קיים ממחשב קודם) כרטיס מסך: MSI NVIDIA GeForce GTX770 2GB Lightning GDDR5 http://www.msi.com/product/vga/N770_Lightning.html#/?div=Specification הארד דיסק : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 SSD: SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני רוצה לפתוח תחנת רדיו באינטרנט ואין לי מושג מה צריך לעשות , הייתי שמח לקבל מידע גם על מפרט מחשב שכדי לי , גם אולי על מכשור אחר שכדי לי לרכוש , וגם אני אשמח לקבל המלצות על כל הנושא של תוכנת שידור . ועוד דבר אחרון שאני אשמח לקבל עליו מידע איזה אינטרנט כדי לי להזמין ? בוא נגיד שאני מתחנן שהיו לי 50-100 מאזינים כל יום
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 אבל עדיף פחות, יותר לכיוון ה5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גרפיקה א) משתמש בפוטושופ בעיקר ב) מחשב לעבודה, כלומר לצרכי פרנסה 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך צורב 6. השקט חשוב יחסית כי זה מחשב לעבודה, כלומר צריך מארז טוב ושקט אבל לא בהגזמה 7. לא יהיה שום אוברקלוק 8. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות 9. שתהיה חנות אמינה, באיזור ת"א 10. שיהיה HD של 1TB (אם יש לדוגמה 1.5TB בהפרש קטן אז עדיף)
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב, אז חבר שלי החליט להעיף את הוויליאמט שלו (נבון אה?). הוא רוצה שיהיה למחשב הרבה נפח, AV טוב, WIN חוקי, ושיריץ משחקים טוב. הוא מתכוון לחבר בצורה אלחוטית ראוטר, ורוצה כרטיס טלוויזיה כדי לראות טלוויזיה במחשב (אני לא יודע עד כמה זה כדאי..) הוא גם רוצה כונן צורב DVD, ומסך LCD. Restrictions: DFI, NEC (החנות לא עובדת איתם) הציעו לו משהו עם 820DC של אינטל עם לוח SANDUSKY של אינטל ו66GT יחד עם 930B של סאמסונג כמסך.. אני יודע כמה שהמפרט על הפנים (הדברים היחידים שאולי באמת כדאיים הם ה-820 והמסך LCD.. ANY SUGGESTIONS? תודה.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-