עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DUDEnamE,

http://www.yesdeal.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-4401-5CG האם המחיר הוא מחיר טוב באמת? או שאפשר לקבל טוב יותר ?

2. תקציב 3000 גג 3900 לא חורג לכיוון ה 4 + הדרישות מהמחשב הם ללימודים כמו שציינתי איטרנאט , דברים צנועים כמו סרטים וסדרות . דברים חשובים זה חיי הבטריה , מסך שיהיה 15 , וכונן קשיח סטדרטי , לפחות 500 , 320 נראה לי דיי מעט בימנו . אממ זהו . חשבתי על כמה דגמים . Acer Aspire 5741G Acer Aspire 5740 3D אממ מה אתם אומרים ?

3. Started by morbidangel,

בוקר (צהרים) טוב חברים לקראת מבצעי BF חשבתי להתחשב בלפטופ חדש. הלפטופ ישמש אותי בעיקר לסביבת הלימודים (לכן רצוי גם שלא ישבור את הגב)- תכנות, מכונות וירטואליות. כמובן שגם עבודה שוטפת רגילה, אינטרנט, סרטים. גודל מסך רצוי הוא '13-'14. אם אין מנוס אז 15'. זמן סוללה אין לי אינדיקציה, כמה שיותר, יותר טוב, אך לא קריטי. אין צורך ביציאות מיוחדות. חשוב שיהיה כונן אופטי (לא Blue Ray). לא חובה BT. גודל כונן קשיח לפחות 320GB. אין לי ניסיון עם לפטופים כך שאיני יודע כמה אחריות בין לאומית חשובה. אשמח אם תתנו את דעתכם בנושא. לא צריך לכלול רישיון מיוחד למערכת הפעלה (מתכון להריץ אבונטו). פזלתי לגבי חברות כמו ASUS \ LENOVO \ SAMSUNG, בעיקר על דגמי האולטרבוקים. אשמח לשמוע הצעות. אגב, משתלם …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dimster12,

מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, והתוכנה "חשבשבת" למי שמכיר. * גודל המסך? מינימום 13. * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, יש דרישה לווינדוס 7. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by rbaron,

מחיר המחשב עד 2000 ש"ח אפשרות לחריגה עד 2500 מטרות המחשב? סטודנט להנדסת מחשבים (חשוב שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו') * גודל המסך? נראה לי ש 15" לא חובה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לכונן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות ל3 שנים אחריות לא חשוב אם בינלאומית או לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לא פחות מ4GB זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by Chen_bz8,

ראשית אני מצטער ששיגעתי את מי שעזר לי בנושא הקודם, האמינו לי שאני בעצמי כבר השתגעתי מלבחור מחשב. אחרי שדיברתי עם כמה סטודנטים, הבנתי שלצרכים בסיסיים של סטודנט אין סיבה להשקיע מעל 3,000 ש"ח. אני בסך הכל צריך את המחשב הזה בשביל אינטרנט, אופיס ומעט סרטים. לא מעבר לזה. אבל לשימושים המועטים האלה, חשוב לי שהמחשב ירוץ מהר וחלק, ללא תקיעות. הדרישות שלי מהמחשב: מסך מעדיף 13.3 או 14 אינץ'. מעבד i3-i5 (עדיף i5 כמובן). 4gb RAM לפחות. שיהיה כונן SSD של 24GB לפחות. חיי סוללה טובים. אופציה לחריגה קטנה מהתקציב. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14", אך אם יש הצעה ממש טובה למסכי 15.4 באותו הקתציב אז ניתן גם משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים רצוי שהמשקל לא יעבור את ה2.5 ק"ג זמן סוללה: 3+ אך זה לא קירטי עקב חיבור כמעט תמידי לחשמל. תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb,g יציאות מיוחדות: HDMI, DVI לא יכולים להזיק במידת האפשר אך לא הכרחיות, חריץ קריאת כרטיסי זיכרון יתקבל בבכרה בלוטות: אפשרי אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג'יגה גודל זיכרון פנימי: רצוי 3 ג'יגה עם אופציית הרחבה לעתיד (DDR3 יהיה ממש רצוי) צורב DVD: חובה אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים.. אני מזכיר שהמחשב הוא לצרכי לימוד…

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by Yossarian22,

שלום לכולם אני מחפש מחשב לסטודנט, בעיקרון צרכים די סטנדרטים חוץ מדרישה אחת מיוחדת (שהוא יוכל לעבוד בנוסף עם מסך של מחשב נייח 17'- פירוט בשאלון). התקציב הוא 3500 והוא לא כל כך גמיש... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות רציניות מבחינת העומס על המעבד, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6, לא חשוב אם הוא מבריק או מט. * רזולוציית המסך? כ אמור זה לא כזה משנה, רק צריך שהוא יוכל לעבוד עם מסך חיצוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי * משקל רצוי? זה לסטודנט אז עדיף כמה שפחות... 2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך יותר טוב, זה אחד הפיצ'רים הכי חשובים לו... נגיד 4-5 שעות בעבודה משרדית …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Cyron,

שלום אני צריך מפרט מחשב לחבר סטודנט, דרוש מחשב קומפלט עם מסך מקלדת וכו'... בעיקרו לעבודה משרדית, אבל יש מצב שבעתיד ידרש להפעיל תוכנות שרטוט למינהם (הוא לומד ה.מכונות) אם התקציב לא מספיק לדרישות יש אפשרות להגדיל אותו, כל עוד זה משתלם תודה מראש

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by 111SHAR,

ישנה עדיפות ל3000 אבל ניתן לחרוג עד 4000 אני צריכה את המחשב לכל מיני תוכנות, לפעמים כבדות(כמו visual studio) ודומיהן, אני צריכה שהמחשב יחזיק מעמד אם אני משתמשת בכל מיני קבצים, אתרים, תוכנות באותו הזמן, ישנה עדיפות לסוללה עמידה(משהו כמו שעתיים לפחות)(אם זה מעלה את המחיר משמעותיתי אז אין צורך) אם יש המלצות גם לתיקי מחשב מכגנים(אני מסתובבת איתו הרבה ונפלו לי הקודמים)(אשמח גם לקישורים לתיק מחשב מסויים אם אתם מכירים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, אם זה לא מעלה משמעותית את המחיר אז אשמח 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אורות אם זה לא מעלה משמעותית אשמח 7. האם האם י…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by fatalico,

גודל מסך מועדף: 15.4 זמן עבודה: חשוב שיהיה ארוך, אם זה אומר סוללת 8 תאים אז זה חשוב. ביצועים: לא צריך להיות בשמיים, אבל שיעבוד בצורה נוחה. כ. מסך לא חשוב (רק ווינדוס אופיס ואינטרנט) לא נדרשת אחריות בינ"ל. משקל רצוי: הבנתי ש 2-2.5 קילו יכול להיות הגיוני, אם לא תגידו. לא חשוב גודל הכונן, לא חשוב יציאות מיוחדות, מעדיף חברה איכותית כמובן. חשוב שהמחשב יהיה אמין ואיכותי וישרוד איתי 4 שנים של התואר, במידה והתקציב לא מספיק שווה למתוח אותו כי זאת השקעה לטווח ארוך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by ravenclock,

שלום לכולם צרכים: אני מעוניין במחשב נייד לצרכים של סטודנט אך בקרוב אני אטוס לתקופה ארוכה לחו"ל שם הוא ישמש אותי גם כמחשב בייתי לכל דבר המחשב יריץ אופיס וסרטים כאשר הרצון הוא שהמחשב יהיה חזק מספיק בשביל להריץ אותם בקלות ולא לחכות שעות עד שיטענו. גודל מסך: אני נוטה לקראת ה-15 אינץ' המשקל פחות מטריד אותי. אני צריך מסך שיהיה קל מאוד לקרוא ממנו ואני לא אצטרך להיות תקוע עם הראש בתוך המסך. הפחד העיקרי שלי ממסכים קטנים שיהיה לי קשה לקרוא מהם והם יהיו קטנים מדי. לכן אם למישהו יש נסיון עם מסכים יותר קטנים אני אשמח לשמוע הצעות! זמן סוללה- פחות משנה, בלאו הכי אני יום שלם בלימודים והמחשב לא יחזיק מעמד ללא שקע. גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 ג'יגה. חשוב מאוד אחריות לשלוש שנים בין לאו…

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט להנדסת מכונות אופיס, אינטרנט, תוכנות שרטוט Solidworks, חשוב שמהמחשב יחזיק ל 3 -4 שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצ…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. עדיף אחריות ל3 שנים ומעבד intel core 2 due תודה.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by talje,

תקציב עד כ-5,000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כפי שציינתי, סטודנט למערכות מידע כך שיש להריץ סביבות פיתוח (Visual Studio, Eclipse, Netbeans וכו'), SQL Server, אופיס וכו'. הדגש הוא על עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" או 14", שיהיה איכותי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, שיהיה איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackp…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sasyl,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? פיתוח (eclipse וכמה שרתים..) ומשחקים לא כבדים במיוחד (דיאבלו 3) ואולי משחקים קצת יותר מודרניים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', אפשר גם 14, עדיפות למט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב הנוכחי שלי שוקל 2.5 ק"ג בערך, הי…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. Started by Omer5611,

שלום לכולם , בשעה טובה התחלתי השנה לימודי הנדסת תוכנה, אני לא ממש יודע מה הדרישות שלי מהמחשב מכיוון שאני לא בקיא במהלך הלימודים , לעומת זאת אני מתרשם שיש פה לא מעט אנשים שיודעים בדיוק מה אני צריך לתחום זה של הלמודים אז אם אין מחשב ספציפי להמליץ לי אשמח גם לקרוא דגשים מסויימים שחשוב שיהיו לי במחשב. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. * מטרות המחשב? משרדי, סרטים, קצת משחקים, קצת עריכת מוזיקה. חשוב שיהיה קל להרחיב זיכרון או כרטיסי קול/וידיאו אם ארצה לחזור להתעסק בעריכת וידאו או תיקלוט אותם זנחתי לבינתיים... * גודל המסך- עד 14", שלא ישתקף (זה מאט?) * רזולוציית המסך- לא כ"כ משנה, לא בטוח אם יש חשיבות ל-FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חובה, מה שיותר נוח לשימוש ארוך במהלך יום- גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי שדור 4 של אינטל שהגיע לאחרונה ארצה מספיק ל-8-10 שעות, אחת הסיבות בגללן חיכיתי. אשמח ליותר מ-5 שעות בכל מקרה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו שאוכל לחבר עמו את המחשב למסך ישן יחסית עם "הכנה ל-HD"- יציאת DVI לדעתי. אולי יציאה אלחוטית- האם זה …

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  19. היי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של 4K, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 4.5K. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שרוצה לשחק קצת משחקים (בינוניים נניח) במעונות. * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל לא משנה (גם ככה אין פחות מחצי טרה לא?) אבל חשוב מאוד מאוד שיהיה 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, ל-DELL רק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by uh615,

הכוונה כמובן שהמחשב יהיה קל.... מה דעתכם מבין השלושה: 1. toshiba Satellite T115D-S1120 AMD-NEO , 2G 250G 2. Lenovo IdeaPad U350 2963-E2G SU 2700, 3G 250G 3. MSI Slim X350 1.3GHz SU 4100, 2G 320G תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן, אני מחפש מחשב לסטודנט שמתחיל ללמוד מדעי המחשב . ממה שאני מבין , צריך מחשב עם מעבד חזק וכמה שיותר זכרון RAM. האם מעבד i5 מספיק? או שעדיף ללכת על i7 ? אשמח לקבל המלצה על דגם של מחשב נייד כלשהו שיעמוד ברצונות, התקציב מצויין - אבל מן הסתם כמה שפחות עדיף. אשמח לעזרה, תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם! הגיע הזמן אחרי 5 שנים לקנות מחשב חדש לבית. השימושים של המחשב יהיו גלישה אינטרנט, עבודה שוטפת על המחשב, ובעיקר עבודה בAUTOCAD העבודה בתוכנה היא ברמה בינונית עד גבוהה לא ברמה מקצועית כחלק מהלימודים סטודנט להנדסה).......... תודה לכל העוזרים!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!. תשובה: 6500 ש"ח! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תשובה: מה שנראה לכם לנכון.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: אין לחרוג מ התקציב! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תשובה: עבודה משרדית, ובעיקר עבודה על תוכנת AUTOCAD. (ללא משחקים כלל!) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יע…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by sugery,

מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G2 הדרישות מן המחשב הינן גלישה באינטרנט טובה, עבודה בעיקר עם אופיס אולי במקרה הכי מולטימדי לראות סרט.... אם יש לכם המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shimon166,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית בעיקר אופיס מוזיקה וסרטים * גודל המסך? 14 15.6 חשיבות למסך איכותי ומט!!! * משקל רצוי? כמה שפחות... אבל אני לא אמות מעוד חצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן... סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות לUSB 3 HDMI ותמיכה בSSD לשדרוג עתידי למרות שאני מאמין שכולם יש SATA * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? * כונן CD/DVD? צורב? חובה. ובדגמים של 14 15 יש בד"כ * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מעניין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by HAIM1979,

שלום, התבקשתי להכין הצעה למחשב ללימודים, תקציב 4000 ש"ח כולל מסך 20 LCD , כולל מדפסת משולבת HP , ללא OC ניתן לחרוג ב - 200 ש"ח תודה....

• 12 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.