ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום. כבר כמה זמן שלא התחברתי. אני מעוניין בנייד חדש, הבעיה היא.. שאני באמת מיואש כבר משוק זה, כולם בסה''כ אותו הדבר, ותמיד זה פיקסל שרוף, מתחמם, נתקע.. ובקיצור.. נראה שעדיין לא למדו לייצר ניידים אז עכשיו הגעתי למצב שאני באמת צריך נייד חדש, אין צורך למשחקים, שימוש משרדי. חשבתי בהתחלה על סדרת XPS של DELL, שהבנתי שנהדרת (מה שחשוב לי בעיקר זו איכות הבניה, ומחשב שיחזיק לטווח הרחוק) אך אני רואה שבארץ המותג הזה לא ממש חזק, והגרסאות שקיימות הן עם NVIDIA G8 המלווים במחלת הכ.מסך. החברות שכרגע אני מכוון עליהן הן ASUS או DELL. מה שבטוח לא LENOVO, LG, TOSHIBA וכ'. מכאן הפניה שלי אליכם, איזה נייד יוכל לתת לי בניה איכותית (ממה שהתנסיתי - TOSHIBA ו-DELL סדרת INS האיכויות …
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם טעינת מערכת ההפעלה או תוכנות מאוד כבדות מתוך כרטיס זכרון (SDHC X200 לצורך העניין) תשפר את ביצועי המחשב/זמן הטעינה או שבכלל לא? והאם זה בכלל אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ברשותי ibm thinkpad x60 במקום לרכוש כונן SSD יקר אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח בסרטיס קומפק פלאש, כנראה 16 גיגה בעל מהירות של 233 מישהו ניסה את המוד הזה ? אני יודע שניתן להעלות את לינוקס אבל אני מעוניין ב XP ובעתיד 7 האם כונן CF יכול לשרוד כמה שנים או שם היתבלא במהירות ?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, המטרה היא בעיקר שיהיה אפשר לשחק בו אני שוקל כמובן שדרוג של הכרטיס מסך, שדרוג הזכרון ל 4 ג'יגה (אני משתמש ב WIN7RC X64 כמערכת הפעלה ראשית) והחלפת המאוור סטוק במשהו קצת יותר רציני בשביל לתת קצת OC למעבד (בעזרת התוכנה OC GURU של ABIT שכבר יש לי בעקבות הלוח אם) תודה רבה ! (נ.ב. אני לא כזה חובב של אפקטים, פשוט חשוב לי שאני אוכל לשחק במשחקים ברזולוציה הטבעית ובצורה מספקת לאורך שנים כפי שאתם רואים, קניתי את ה 6600GT ב 2004 והוא שרת אותי נאמנות (אמנם לא ברולוזציה כזאת)) מפרט: Intel core 2 duo E6600 2GB RAM 667 Abit AB9-Pro motherboard Geforce 6600GT GPU Antec NSK6500 Case מסך 24, 1920X1200 נתונים על הספק (שהגיע עם המארז) AC Input 100 - 240V/7Amps; 50Hz - 60…
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן. מה נשמע אני מבצע בדיקה לאחי אבל לא מוצא אני מחפש טבלה שמראה הבדלי ביצועים בין המעבד החדש SU9300 לניידים, מול קודמו ה U7500 ובנוסף מה ההבדל בביצועים בין שני מעבדים אלו למעבדי ה core 2 due החדשים בתדר דומה ז"א מעבדי ה P בתדר נמוך בהשוואה אלייהם. לא מצאתי השוואה בanand tech ולא בטבלאות המוכנות של TOMS HARDWARE. רק כתבות אני רוצה לראות הבדלי ביצועים. אשמח אם תעזרו לי למצוא השוואה כזו תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אחרי המון שיטוטים כאן בפורום ובכלל באינטרנט די נסגרתי על החלקים שאני רוצה אבל היום קראתי כמה ת'רדים על ה-AMD 550 וחשבתי אולי עדיף לשנות למערכת מבוססת עליו. מה אתם חושבים? הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח, יחידות 1 ¤75 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET, יחידות 1 ¤400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1047 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ¤268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 A…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב HP DV600 עם סוללת LI-ION שקניתי לפני קצת יותר משנה. חצי שנה לאחר הקנייה המחשב לא עבד ללא חיבור לחשמל כלומר הסוללה לא עובדת והיא הציגה טעינה ומתי שהעברתי את העכבר מעל הסימן של הסוללה היא ישר הראתה 0%, מסתבר שלא היה טעינה בכלל. שלחתי לתיקון לפני כמה זמן כי המחשב עשה כל מיני בעיות ובאמת ההארדיסק מת כנראה בגלל שהמחשב נכבה בגלל שהסוללה לא עבדה בפעמים שהכבל התנתק בטעות. ציינתי שיש בעיה בסוללה, והם אמרו לי שעשו עידכון ביוס ועכשיו הסוללה בסדר גמור ובאמת מתי שהמחשב חזר הסוללה עבדה אבל לאחר כמה ימים היא שוב הפסיקה לעבוד רק שעכשיו היא מראה שהיא ב95% למרות שאם אני אנתק את החשמל המחשב יכבה. האחריות על המחשב נגמרה לי... יש פיתרון? כיול אולי? תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד קטן לעבודה משרדית. אופיס ואינטרנט. הוא צריך להיות בעל מסך בגודל 10 אינץ. והוא צריך להיות מעוצב. לאחרונה ניתקלתי ב LGX120, האם למישהו יש משהו יותר טוב להמליץ שעונה על הדרישות? טל
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, האם זיכרון במהירות הנ"ל יעבוד עם המחשב הזה או שהזיכרון מהיר מידי ועלי לקנות 667? תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המחשב עולה באייבורי כ2990 שקלים ויש לי תקציב עד 3000 שקלים המחשב צריך להיות לאופיס אימיילים,אייפוד שירים ועוד... להלן המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 מה אתם אומרים על החברה MSI?(אמינה, לא אמינה) על המעבד ובעיקר על הסוללה אם היא חזקה מספיק לעבודה מחוץ לבית וכמה זמן היא מחזיקה.... תודה לעוזרים!!!!! ואם אפשר להציע לי עוד מחשבים עד תקציב 3K אני אשמח....
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אהלן! התייעצתי פה לפני חצי שנה בערך לגבי רכישת נייד. מסיבות אישיות הקנייה נדחתה - ולכן מבקשת את המלצתכם בשנית (בהנחה שיצאו דגמים חדשים ושדגמים ישנים יותר - הוזלו ואולי אף נכנסו לתקציב). שימושים כגון: אופיס, פוטושופ (כרגע אין שימוש, שתהיה אופציה לעריכת תמונות בסיסית), תוכנות אינטרנט (IRC, מסנג'ר וכו'), קצת סרטים, המון מוזיקה ותמונות (דיסק קשיח של 160 לפחות), שיעמוד ב20 טאבים פתוחים בו זמנית + תוכנה כגון אימיול ברקע (מבלי להאט עבודתו). מעוניינת שיכלול: צורב דיוידי, מסך לא מבריק (מט), מקלדת ופד עכבר (עדיפות לטראקפוינט) נוחים ולא "מקפצים" (שימוש רב במחשב), מאחר והמשקל לא קריטי - עדיף מסך לא קטן (בעיקר שימוש ביתי ובקרבת הבית). לא פוסלת קניית יד שנייה- אך גם לא יודעת מה צריך…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤418 כרטיס מסך: PALIT GTS250 1GB GDDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤789 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤237 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤259 מארז: ANTEC NSK4400 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤187 ספק כוח: FSP 500W : FSP500-60APNV2 - BULK אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤287 מחיר סופי: ¤2767 או זה: http://www.siz.co.il/my.php?i=wqounmmgy22w.jpg
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אנשים מישהו המליץ לי כמה חלקים במפרט: לוח אם - 715 ¤ GA-E7AUM-DS2H NVIDIA® GeForce 9400 Chipset GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H, adapting brand new NVIDIA® GeForce 9400 MCP chipset (Media and Communications Processor) supporting Microsoft DirectX10 for Vista Premium. Featuring NVIDIA® Hybrid SLI® (GeForce Boost) 、PureVideo® HD technology、NVIDIA® CUDA and NVIDIA PhysX technology. GeForce 9400 also highly improves the realism of HD contents playback and graphics performance for mainstream 3D gaming. Through the supporting verity of video output, such as DVI and HDMI (with HDCP support), GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H brings the ultimate rich multimedia experience. מעבד - 445 ¤ Pen…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה עבור הרכיבים האלה. אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1920x1200 או 1920x1080, במשחקים חדשים כמו crysis warhead, fallout 3 וכו'... עוד לא קניתי מסך, המלצות גם למסך יתקבלו בברכה. אני משדרג מחשב קיים, כך שאין צורך ברכיבים נוספים. הספק שיש לי הוא Antec TP2 550 לינק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njc5 לדעתי אמור להספיק לרוב הכרטיסי מסך, אמרו לי מה דעתכם. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני צריך מחשב שני, בנוסף למחשב העבודה הראשי שלי, שישב בסלון ויתפקד בעצם כמחשב להורדות קבצים ולהזרמת מדיה. (בעצם, במקום מכשיר DVD אני רוצה מחשב שינגן גם HD). הוא יחובר לטלויזיה וכל תפקידו יהיה להוריד מביטלורד בלילה ולהציג סרטים בטלויזיה ביום, כולל תכני HD 1080p. אני לא אעבוד עליו, כך שהוא באמת יכול להיות בסיסי מאוד. המארז - נחמד אם יהיה שוכב ונאה, אבל אפילו זה לא הכרחי. אני לא זקוק לכרטיס TV ולא להקלטה של תכני טלויזיה. אך ורק הזרמת תכנים למסך והורדות מהרשת. זהו, אשמח להמלצות... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
ןגם ללא צורב , עדיפות מtms . תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤418 כרטיס מסך: PALIT GTS250 1GB GDDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤789 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤237 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤259 מארז: ANTEC NSK4400 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤187 ספק כוח: FSP 500W : FSP500-60APNV2 - BULK אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤287 מחיר סופי: ¤2767
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
**אני יוסיף כרטיס מסך 8400GT או X550 ישן שיש לי. מסך: T22P שאלות: 1. אם אוכל לראות בצורה חלקה סרטים וסדרות 1080P. המחשב לשימוש אישי באינטרנט ובצפייה בסרטים וסדרות בHD. אני רוצה לדעת אם החלקים במפרט תואמים. ואם אני יכול להרכיב מפרט כזה לבד? לדעתי אני יסתדר עם הכל חוץ מחיבור המעבד ללוח אם, למרוח משחה טרמית וחיבור הלוח אם למארז. עד כמה זה קשה.? כי אני לא רוצה שירכיבו לי את המחשב בKSP. אני קונה משם כי זה זול וקרוב לבית (ירושלים).
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט -3 אלף עם אפשרות לחריגה עד 3500 בערך. מה שמתוכנן לעשות על המחשב זה עיבוד ווידאו ובעתיד גם עיבוד ממצלמת HD ביתית. מעבר לזה גם משחקים אבל לא צריך את הרמה הגבוהה ביותר. מה שהכי חשוב לי זה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, לכן חשבתי על מארז כמו ANTEC SONATA 3 או משהו דומה לו. ההרד דיסק צריך להיות מהיר אך לא חייב להיות גדול, 320 יספיק (יש שרת NAS חיצוני). אודה מאוד לכל עזרה או הכוונה.
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מסך 15.4 לא מבריק שישקול לא מעל 2.5 קילו (אם יש דבר כזה בתנאים שלי) מעבד טוב-לא מבינה בזה זיכרון- לפחות 3 ג'יגה יציאות: לעכבר, מקלדת,רמקולים, 4 USB. 320 ג'יגה דיסק קשיח. זמן סוללה טוב. רמקולים טובים. אם צריך להוסיף תקציב תגידו עד כמה. הגבול העליו במידת הצורךן הוא 4,500. איך הנייד הבא של טושיבה? Toshiba Satellite A300-243 מישהו יודע להגיד לי איך הרמקולים שלו?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות את המפרט הבא בתחילת חודש אוגוסט: -אני לא הולך לעשות OC. אבל מעוניין לקנות את גרסת ה Vapor-X של Sapphire. -העדפה ל-AMD ;D מעבד---------------AMD Phenom II X4 940 (AM2+) Quad Core 3.0GHz 6MB Cache - Black Edition Box גוף קירור למעבד----Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO לוח אם-------------GIGABYTE GA-MA790X-UD4P זיכרון פנימי---------G.SKILL 8192MB (2048X2)X2 DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ דיסק קשיח---------WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM WD5000AAKS צורב---------------Samsung SH-S223B x22 SATA Black DVDRW כרטיס מסך---------Sapphire Radeon HD4890 VAPOR-X 1GB GDDR5 256bit Retail כרטיס קול----------Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת---…
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייח לבית ללא ציוד היקפי, שיוכל להריץ starcraft 2 החדש כשיצא, ובכלל משחקים חדשים, ולכלל שימושים לבית. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו את המחשב כיאלו מתי שתביאו לי אם אפשר כמה שיותר מהר אני יודה לכם מחשב של Intl פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? skaypc 6. האם …
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-