עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bigkatan,

החלטתי כנראה ללכת על הדגם של הlenovo flex 2 ה14 אינץ' רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב... היה לי חשוב המסך האיכותי ושהמשקל ישאר באיזור ה2 קילו. http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23692&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap באילת 3500 ש"ח השאלה היא האם אפשר להוסיף לו ssd??? מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות שפת c, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט/ips * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB חשבתי לשדרג לבד לssd * כונן…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by WereBunny,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, ניתן לרחוג עד 2500 אם יש הצדקה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לטובת לימודים באוניברסיטה - אופיס, אינטרנט, נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה קל יחסית, בשאיפה 14" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

3. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בלי מסך, בדגש על שקט. בניתי מפרט למטה ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים. האם כדאי לשנות/להוסיף משהו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, משחקים חדשים ברמה די גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפ…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת גיימינג (לא רק) והציעו לי את המפרט הבא- Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz-x2 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black CoolerMaster CM 690 SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus סה"כ-3900ש"ח הינה הדרישות אם המפרט לא משהו- 1. מה התקציב המקסימלי?4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך, לכיוןן ה-3500. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4000. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות…

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. השאלה בכותרת, תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. יש לי מחשב פנטיום 3 600 זכרון- 128 sdram כ.מסך-voodoo 3 300 +t.v לוח אם- VT82C693 של giga-byte http://www.via.com.tw/en/apollo/PRO_PLUS.jsp הארד דיסק-20 giga 7200 של WS (לא יודע אם זה רלוונטי אבל שיהיה) אני רוצה מהירות כי הוא מאוד מאוד איטי לכן אני רוצה לשדרג אבל אני לא יודע בדיוק למה!! אני יודע שאני צריך עוד זיכרון השאלה כמה יעשה שיפור? והאם להישאר עם ה-sdram או שאני יכול להסב אותו ל-ddram? כ.מסך אני חייב להחליף ושוב השאלה איזה מומלץ בהתאם למפרט שלי (לוח-אם,מעבד וכו') האם הזכרון שבא עם הכרטיס משמעותי עד כדי כך? 64 יספיק? הארד דיסק אני צריך להוסיף כמה גיגה השאלה אם כדאי להוסיף או להחליף? מה ההבדל בין שני H.D קטנים לאחד גדול? יש הבדל בביצועים? יצויין כי אני רוצה לשדרג ול…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. מטרות המחשב? עריכה גרפית (פוטושופ), תכנות (PHP, html5, css3, jQuer) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 מקסימום. מאט ללא ספק. * רזולוציית המסך? FHD! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת - בונוס * משקל רצוי? אשמח למשהו על גבול ה 2 קילו, לא אתנייד איתו כל כך הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ל 6 שעות עבודה, אם יש יותר מה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כנ"ל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 מינימום * כונן אופטי? מיותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, כמה שיותר, יותר טוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קניתי בעבר …

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום לכולם, אני חושב כרגע על אופציות הרחבה לרשת הביתית שלי... אני מחפש שני מחשבים: 1. מערכת לאוברקלוקינג אבל שתציג ביצועים מצויינים גם בלי. 2. מערכת לקולנוע ביתי (המשפחה מתכננת על משהו כזה בקרוב). התקציב לראשון הוא כ8500 ש"ח. התקציב לשני הוא כ7000 ש"ח. לאף אחד מהם לא צריך מסך. לראשון צריך צורב, דיוידי, כרטיס מסך, כרטיס קול, מארז + השילוש הקדוש לשני צריך מחשב קומפלט..... תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by HealingAura,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שנקנה לפני חמש שנים. בעיקר מעוניין בשדרוג של הזיכרון ושל ההארד דיסק, אבל אשמח לקבל חוות דעת למקרה וכדאי לשדרג רכיב נוסף. המפרט הנוכחי שלי: [TABLE=class: cms_table, width: 500, align: right] [TR] [TD=align: left]Core i7 920 2.66GHZ 8MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]3x2048GB 1333MHZ DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital 1000 / 7200RPM SATA3 16MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Asus P6T Deluxe[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CoolerMaster HAF 932[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Dell 24 2408 WFP[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Antec high current gamer 750W [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]ATI Radeon …

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by alonari,

שלום לכולם אני אשמח להעזר בכם ולקבל מפרט למחשב שיפעל עם 4 מסכים אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשדרג בעתיד ולהוסיף עוד 2 מסכים יעבדו במקביל מספר תוכנות וחלונות לאינטרנט. התקציב עד 2000 שח (אם לדעתכם הסכום נמוך מידי אז כמובן תתנו מפרט במרגת מחיר הבאה שנראית לכם) תודה אלון

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by The-Crush,

מצאתי את זה בחברה של דייל... My Components Intel® Core 2 Duo T7200 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 No Express Upgrade to Windows Vista Selected 17 inch UltraSharp Wide Screen UXGA Display with TrueLife 2GB DDR2 SDRAM at 667MHZ, 2 DIMM 80GB 7200rpm SATA Hard Drive 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability 256MB NVIDIA® GeForce Go 7900 GS או נייד של Alienware Area-51® m5750 Processor: Intel® Core 2 Duo Processor T7200 2.0GHz 4MB Cache 667MHz FSB Operating System (Office software not included): Genuine Windows® XP Home Edition with Service Pack 2 Display: Alienware® m5750 17" WideUXG…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Achilllles,

Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪266 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2291 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 , יחידות 1 ₪1598 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2274 Asus DRW-24B1ST x24 Black, יחידות 1 ₪143 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=498 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.…

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אהלן חבר מתעניין במחשב גיימינג בתקציב הנ"ל, קיבל את ההצעה הזאת מפלונטר: לינק מה דעתכם? אותי מעניין אם הספק כוח מספיק, כמה CL לראם, האם המארז טוב ואם יש פה עוד איזה קאצ'..

14. Started by yonni,

אני מעוניין במחשב חדש :מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומארז. יש לי 3500 ש"ח לעניין. אני עובד בעיקר עם עריכת וידאו, גרפיקה ואנימציה. מעוניין במעבד אינטל, זכרון 512 ולוח עם 1394 וסאונד און בורד. אה, גם כולל מארז תודה

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב …

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. עשיתי קובץ אקסל והפכתי אותו לדף html http://www.geocities.com/exploits2003/computer.html תודה ויום נעים

• 50 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום, אני מחפשת מחשב נייד למטרת עבודה (תוכנות אופיס בעיקר) ועריכת תמונות קלה (אשמח אם Corel Paint Shop Pro Photo XI תוכל לרוץ עליו חלק). חשוב לי שהמסך/כרטיס מסך יהיה מספיק טוב כדי שאוכל לערוך בקלות את התמונות (תמונות לא כבדות). בנוסף, אשמח אם אוכל לשמוע בו מוזיקה באופן סביר ולראות סרטונים באיכות 720p (יוטיוב, avi.). הנקודה הכי חשובה היא שהוא יהיה קל ככל שניתן (כמה שפחות, ולא מעל 2 קילו). הסכום- עדיף עד 4,000 שקל, אבל אם המחשב מאוד אטרקטיבי אשקול גם עד 5,000 שקל. מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא HD), עריכה גרפית קלה (דו מימדית) * גודל המסך - בין "13.3 - "11.6 * משקל רצוי - כמה שפחות - 1-1.8 קילוגרם * האם נדרש זמן סוללה ארוך- שתספיק ל…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום, המפרט לא נועד ל OC רציתי לדעת על תאימות של כל החלקים והזיכרון במיוחד - על הזיכרון אני לא סגור ואני צריך המלצה ממכם - האם יותר מהירות תתמך על ידי המעבד והלוח, והאם זה משתלם? וכמובן של איזה חברה, אם מישו יודע למה הכי מתאים הלוח, ומה מומלץ בשבילו? בנוסף, בקשר לכרטיס מסך, רציתי לדעת אם לזה שכתוב במפרט שלי Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB OEM יש טי וי אאוט כמו שיש ל ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM וגם רציתי לדעת למה אני זקוק על מנת לראות טלויזיה במחשב הזה, על איזה כרטיס אתם ממליצים לי במסגרת של 300-400 שקל. איזה מאוורר בסביבות ה85 שקל לקחת למעבד? בקשר למארז, רציתי לדעת איזה משניהם עדיף לי - הבנתי שההבדל הוא רק בגודל - למה הכוונה? מה …

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. איזה חברות מספקות, כיום, אחריות בינלאומית (מלאה או חלקית) על מחשבים ניידים, עד לאיזה רמה, מה הפרוצדורה וכו'? אני שוקל להזמין נייד מחו"ל כי זה יוצא הרבה יותר משתלם (בלי משלוח, מעביר דרך אנשים שנמצאים בחו"ל ובאים לארץ) תודה, גיא. עריכה: נעשה את זה כמו שצריך, רק למקרה שלא עשיתי בחירה טובה בלפטופ עצמו. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים (ממשחקי אסטרטגייה סטייל WC3 וRA, עד FPS קלים, וכעקרון ככל שאפשר ללכת ליותר כבד יותר טוב, אבל מפה והלאה זה לא חובה), תכנות (למטרות לימודיות, סביר להניח שלא יהיו פרוייקטים כבדים במיוחד, אבל עדיף שיתקתק הכל), לימודים (Word, תוכנות יחסית כבדות בExcel [חישובים פיזיקליים כאלה ואחרים], עבודה עם כל כלי של מעבדת פיזיקה שמסוגל להתחבר למחשב [שזה 99% מהם, אבל…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום רב ותודה מראש לעוזרים אני צריך מחשב לעריכת וידאו /שימוש עיקרי בתוכנות אדובי למינהם פרמייר וכדומה. התקציב המקסימאלי 12,000 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג מהתקציב עד 17,000 2. שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) והמחשב מיועד בעיקר לפרימייר עריכה של כ20 סרטים בשבוע. המחשב יעבוד עם 2 מסכים 24 . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (=6 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC 7.יש צורך לכלול מערכת הפעלה בסיסית. הקניה מתוכננת בשבועיים הקרובים. יש לי כיום 3 דיסקים שעוברים איתי 1 של 4 TB ועוד 2 של 2TB שהם מלאים. חשבתי על המפרט הבא: מעבד i7עדכני . זיכרון 64 GB SSD עבור מערכת הפ…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אז ככה: התקציב שלי גדל ל-5700. המחשב ישמש למשחקים כבדים, עריכת תמונות (לא משהו רציני), סרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. חשבתי על המפרט הבא: AMD ATHLON XP 2700 ORIGINAL BOX ש"ח EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB LITE-ON DVD 16*48 Retail Black TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Dragon DX-01BD Tower HEC 300ART WATT PSU ש"ח סה"כ 5646 ש"ח כל החלקים חוץ מהזיכרון הם מפנדה. מה אתם אומרים? ועוד שאלה: מישהו אמר כאן שיש בעיה עם זיכרונות של גייל ולוח אם של אפוקס זה נכון? תודה

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום זו ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה. נעים מאד, פאסט ג'אפאז. זה הכינוי שלי (קשור לתחום האופנועים). אני משתמש PC & MAC. מסיבות שאין ברצוני לפרט, או להתווכח עליהם. אני מעוניין לרכוש מחשב PC. תקציב 14000-9000 ש"ח למחשב+מסך+כונן חיצוני. המחשב שאני רוצה צריך לכלול בתוכו 2 עד 3 גיגה זיכרון. איכותי מבית טוב ! כונן פנימי מהיר מאד. בנפח של לפחות 250 או יותר. ספק טוב ושקט. חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט. כרטיס קול איכותי בעל מספר כניסות ויציאות. מערכת קירור טובה למעבד. שקטה אם אפשר. מקלדת ועכבר בלוטות' העכבר צריך להיות נוח לעבודת גרפיקה. צורב DVD הכי טוב שיש. כונן חיצוני 250-500 גיגה בעל חיבור USB2 או פיירווייר. (תמיד חסר לי חיבורי USB אז שיהיה מספיק) *עריכה - …

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום. אחרי כמעט 4 שנים עם מחשב שעל סף התפגרות, הגיע הזמן למחשב חדש. 1] התקציב: 5000 ש"ח, מוכן לעלות עד ל- 5500 ש"ח במידת הצורך. 2] מטרות: משחקים, כולל כבדים וכבדים במיוחד. 3] לא צריך ציוד היקפי. 4] אני צריך את כל הרכיבים הסטנדרטיים (מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, כונן קשיח, כונן אופטי, ספק כוח, מארז), ואין צורך בכונן דיסקטים או כרטיס קול נפרד. 5] אין לי העדפה לחברה\חלק כלשהם, אני מעדיף את מה שהכי מומלץ עבורי. 6] אשמח להתאמה בצבעי המחשב (צורב שחור עם מארז שחור למשל). אני מעוניין במחשב שקט במיוחד. 7] יש צורך בהרכבה, אך אין צורך במערכת הפעלה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה. 8] צרכים מיוחדים: רק עניין השקט. ומארז לא יקר מדי, שכן המארז הזה יהיה זמני עד שאשיג את המארז ש…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים עריכה גרפית,עבודה משרדית תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופןשימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4,ALL THE NEWS... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) לא צריך מארז מושתק אבל שלא יהיה רועש כי הוא מחשב לסלון. 6. ה…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by RoiKy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, אבל חשוב לי שיהיה מסך איכותי (כדי לצפות בסרטים באיכות טובה), ואולי במקסימום להריץ פוטבול מנג'ר.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג רציני, במקסימום פוטבול מנג'ר ואולי אולי פיפא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.