עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום מקצוענים. אני מעוניין במחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים. 60% 2. לשמוע מוזיקה בצורה איכותית (כרטיס קול \ רמקולים). 20% 3. עיבוד תמונות בפוטושופ. 20%. ??? ??? ??? חוץ מהמחשב אני קונה גם מסך LCD שמתאים לעיבוד תמונה.(כנראה Viewsonic VP930, האם הוא מתאים גם למשחקים). אין אפשרות להעביר את התקציב מהמסך למחשב, בכל מקרה אני מעוניין לקנות מסך LCD איכותי בעלות שבערך 2500 - 2000ש"ח. השאלה היא איך "להרכיב" מחשב מהתקציב של 4000 ש"ח שיענה על הצרכים הנ"ל. המפרט הטכני המינימלי שאני מעוניין : * 2GB RAM (יהיה בעתיד ויסטה עליו) * דיסק קשיח 300GB ~ תודה מראש על עצתכם, אלון.

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by GreenGlob,

הבנתי כבר מHP ישראל שרק האחריות הבסיסית לשנה שמקבלים עם רכישת הנייד מכובדת בארץ ואין דרך להרחיב אותה. השאלה שלי היא כזאת - יש דרך לקבל אחריות ממעבדה פרטית? חשבתי על האופן שזה עובד עם סלולארי שקונים מחוץ חברת התיקשורת ואפשר לשלוח אליה בשביל לקבל עליו אחריות אחרי שהיא בוחנת אותו במעבדה או מה שהיא לא עושה.. יש חיה כזאת? האם קיימת אופציה אחרת?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  3. Started by nsof,

אהלן חברה, קודם כל אני רוצה לשבח את כל המשתתפים בפורום מאוד הופתעתי לטובה - ישר כוח. לעצם הענין, יש לי שלושה שימושים עיקריים למחשב: א) תיכנות: כלומר ה - Visual studio, וה - MSDN ב) משרדי: office + IE ג) משחקים בד"כ קורה שבמקביל אני גם מתכנת וגם עובד עם ה office אבל אם אני משחק אז שום דבר אחר לא פתוח. הגעתי למסקנה (ורצוי שתתקנו אותי אם אני טועה) לגבי דרישות מחשב: מעבד: P4 3.0Ghz bHT FSB800 לוח אם: אין לי מושג איזו חברה אבל אני רוצה משהו שתומך ב dual channel, lan 100MB, Sb onboard 5.1 or better,firewire-1394, FSB800 זיכרון: 1Gb = 2*512 (רצוי CL2) כרטיס מסך: nvidia 5700 או ATI 9600 או דגמים יותר טובים והשאלות: א) האם נראה לכם מספק? ב) אולי AMD? ג) אילו חברות ודגמים ספציפיי…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  4. יש לי לוח בן 4 שנים עם חיבור PCI-E X 16 אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך לדוגמא ל- NVIDIA 210 במפרטים של הכרטיסים החדשים רשום PCI-E 2.0 האם תהיה בעיה לחבר אותו ללוח הישן ? תודה דני

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  5. Started by לוזון,

שלום,רציתי לדעת אם אני יכול להחליף מקלדת במחשב נייד בDell xps 15 אני רוצה שיהיה לי מקלדת עם תאורה אחורית

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  6. שלום לכולם , אני זקוק להמלצה למחשב נייד שהכי חשוב במפרט שלו שתהיה לו יציאת HD וכמובן שיתמוך ב DTS . המחשב הולך להיות מחובר למערכת קולנוע בייתית ואמור להחליף מחשב נייח עם לוח אם כזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2694 בקיצור מחשב נייד לקולנוע בייתי . מבחינת תקציב , אפשר לומר שעד 5000 ש"ח . תודה !

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  7. לחברי הפורום שלום רב! אני מנסה לעזור לידידה לרכוש מחשב חדש. עוד לא הוחלט סופית על תקציב, אבל הייתי רוצה כיוון בהרכבה של מחשב כמה שיותר קטן, שקט, וחזק. הצורך במחשב קטן הוא פשוט בעיית מקום - אין לאן להכניס מחשב בגודל מלא. מה התקציב המקסימלי? עוד לא הוחלט התקציב. אני מאמין שבין 5 ל-7 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק למען חסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)? שימוש יומיומי. היא סטודנטית לעיצוב אפנה. אני מאמין תכנות כגון Adobe illustrator, inDesign, photo…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by Garm,

חברים שלום נדרש מחשב נייד לטובת סטודנטית. תקציב: 4000 ש"ח דרישות הכרחיות: 1) מסך חד שיהיה נוח לעבוד עם מלל מולו למשך שעות ארוכות. 2) מקלדת נוחה שיהיה ניתן להקליד עליה במשך זמן מבלי לחוש כאבים (האם עדיף לרכוש מקלדת אלחוטית כזו או אחרת ולחברה לנייד?) 3) זיכרון פנימי מכובד למען המחשב יעבוד חלק. * מטרות המחשב? תכנות, קמפול, עבודה עם מלל, גלישה ברשת וצפייה בסרטים בהזרמה ישירה. * גודל המסך? הגודל חשוב פחות מהאיכות, עדיף מסך קטן יחסית אך חד מאשר מסך גדול ומטושטש. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חיוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חיוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח? גודל הכונן הקשיח אינו משנה, אני משער שמחשבים באים היום לפחות …

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by CliCK,

ערב טוב, עקב מותו הפתאומי של מחשבי היקר אשר שרת אותי נאמנות ב5 השנים האחרונות (אי שם בארכיון נמצאות ההמלצות שלכם למפרט שלו), נאלץ אני לבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשבי החדש. התקציב הוא ככל הנראה 3000 שקל. אך ורק למחשב עצמו לא כולל ציוד היקפי. השימוש בו בעיקר אינטרנט אבל אני ארצה מדי פעם לשחק בו מבלי להתבאס שהוא מקרטע תודה מראש! עריכה: ד"א אני אשמח אם הממלצות יגיעו מהר, התכנון הוא לקנות את המחשב מחר, המחשב נשרף לי חודש לפני הגשת פרויקט 5 יח' תכנות, אין לי זמן לבזבז.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  10. הכל נתון לשיקולכם, בלי שום ציוד היקפי רק בקשה אחת שיהיה כמה שיותר שקט וגם מארז איכותי שלא ייכנס אבק וכו'. חייב שיהיה בחנות באיזור ת"א. תודה!

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by fly@alien,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש והציעו לי את המפרט הבא. אני לא ממש ידען גדול בכל הנושא הזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים,איפה אפשר לשפר, באיזה בחירה כדי לבחור מבין מה שמוצע, והאם זה כדאי בכלל. המטרה שלי היא קניה של מחשב יחסית חזק בשביל משחקי מחשב... המפרט : * לוח אם - asus או msi מקורי chipest intel 865. * מעבד - פנטיום 4 , 3GHZ , 800mhz prescott 1mb chace. * מאוורר - אינטל. * זיכרון - dual ddr 400mhz 512mb. *כרטיס מסך - nivida geforce fx 5500 128mb או msi geforce fx5200 128mb - אם אפשרות לתוספת של 5700. *דיסק קשיח - cahce 8mb 7200 80gb sata בטכנולוגית serial ata. כל זה ב- 3300 ש"ח (כולל מספר דברים נוספים - מסך,צורב,....) - לא כולל שירות. בנוסף אפשרות הרחבה למעבד - …

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by eranx,

חברה שלי מחפשת מחשב נייד עד 3000 שח. היא לא מריצה כלום חוץ מקצת וורד, אינטרנט ומידי פעם סרטים. ראיתי את המפרט הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-m520-120gb.htm אתם חושבים שזה שווה משהו? אני יודע שזה סלרון והכל, אבל אין לה שימושים מיוחדים במחשב. והכי חשוב, היא מקבלת 3 שנים אחריות. ראיתי ביד 2 קצת מחשבים, היו כאלה שהם טובים למדי, אבל ללא אחריות. הייתם הולכים על זה?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by almi231,

ציטוט שלום, אני מחפש מחשב לקנןת ב tms! אז אנא בנו לי מפרט בtms 1. מה התקציב המקסימאלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסכום הנקוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד למשחקים ולצפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה ב) בידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod, pes2013,nba -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע, מסך 19 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי טוב שמתאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עבר, רמקולים ו…

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עיצוב אלבומים דיגיטליים בתוכנת DG FOTO GOLD, עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ ולייטרום, צפייה וקיטלוג תמונות בתוכנת ACDSee אופציה ללימוד עריכת וידאו בתוכנת PREMIER, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר DG FOTO GOLD, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) ככל הנראה מס…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  15. סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4K P2415Q.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי אח קרציה שרוצה מחשב למשחקים ובנוסף המשפחה רוצה לעשות שימוש במחשב לצריבת וידיאו משפחתי על תקליטורי דיוידי. יש לי מפרט שחשבתי עליו אחרי שהתרשמתי מכל מיני מקורות מידע כולל מהאתר המצויין הזה. הייתי רוצה הצעות לשיפורים הערות הארות וכדומה.. במיוחד הייתי מעוניין לקבל הערות והצעות לגבי מסך מכיוון שאני לא מבין בזה למרות שהמסך לעומת הנתנוים שלו זול, אני מחפש מסך 19 עד 2000 ש"ח. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 shekel מעבד A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 710 shekel לוח אם אסוס 256MB Twinmos 140X2 =280 shekel שני מקלות זיכרון של 256 6600 256MB DVI, TV, PCI-E RETAIL כרטיס מסך 695 ש"ח (אני יודע שאני צריך VIVO אשמח להצעות בנושא הזה גם) 80GB 7200 8…

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by tomer434,

טופס בקשת מפרט ללא צורך מסך רק מחשב :-* פרטי התקציב : תקציב סופי של מבקש המפרט : 5200 האם יש סיכוי לחריגה ובכמה :100-150 פרטי השימושים של המחשב : למה נועד המחשב? משחקים חדשים כמו Call of duty 4 Crysis ואת המערכת של ויסטה הכי טוב שאפשר =) אני אוהב משחקי רשת כמו Silkroad וכו' שלא ממש דורשים הרבה =) פרטי ציוד הקפי: האם אתה צריך ציוד הקפי כלשהוא? לא אם כן איזה? לא צריך כלום יש הכל (אך אם אפשר להוסיף בצד מקלדת ועכבר כמה המחיר בלעדיהם וכמה איתם) חנות : האם יש חנות ספציפית שאתה מעוניין לקנות ממנה ?לא אך שהחנות תיהיה אמינה כי מספיק היה לי בעבר =) אם לא איפה אתה גר? (כדי שנוכל להתאים לך חנות באזור)איזור פתח תקווה - מרכז צורת תשלום : אשראי (כמה תשלומים) בבקשה …

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by arnon,

מה מומלץ , חובה מסך מט עדיף כמובן אחריות ארוכה ראיתי את הHP 4510S אבל לא הבנתי עם זה מסך מט או לא ? תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  19. הוא רוצה מחשב סתם ככה שיעבוד טוב בעבודה רגילה אינטרנט וכו' ושיריץ משחקים נורמליים כמו פיפא וכאלה מחשב קומפלט..

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by nona2511,

שלום! אשמח לעזרתכם, מחפשת מחשב חדש ללימודים, קניה בעוד כשלושה חודשים. יש המלצות לאיזה דגם ספציפי? ממש לא חייבת מק להבנתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10002. מה שימושי המחשב? תוכנות עיצוב ותכנון של אדובי ואוטודסק (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, אוטוקאד, רביט, 3די-מקס, סקצ'-אפ) לעיתים עם חלקן במקביל, כולל רינדורים (וי ריי בעיקר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 56. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  21. שלום, (מקווה שזה הפורום המתאים לנושא) יש לי כיום מחשב עם 3 כוננים חיצונים (סה"כ 5T) המכילים סדרות וסרטים. המחשב מחובר לטלויזיה בחדר וכן משמש כשרת סרטים למחשב הנמצא בחדר אחר ע"י רשת אלחוטית. אני מעוניין במחשב נוסף לסלון שישמש כסטרימר ויוכל גם כן להתחבר למחשב הראשי באמצעות רשת אלחוטית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הצגת סרטים וסדרות באיכות HD. גם 1080P. וחיבור למערכת קולנוע ביתית 5.1 באמצעות רסיבר קיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום או…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  22. שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד . אני צריך אותו בעיקר לעבודה משרדית אינטרנט וסופור מריו ;D עכשיו התעניינתי ב-3 מחשבים : HP http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1631 DELL : http://campus.shopy.co.il/products/111094 GIGABYTE: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3962 ב-DELL רק המעבד שלו יותר טוב (1.8 - 2.0) . וב HP , הכל יותר טוב . (אפשר גם לקבל הצעות כלפי מחשבים ניידים אחרים!) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 (באמת שאין צורך לסחוט את המיץ אלא אם זה ממש ממש ממש ממש מומלץ, אני מעדיף לחסוך עד כמה שניתן, רוצה מחשב חזק לשנים הקרובות אבל לא לבזבז סתם). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (בעיקר WORD וטקסטים ארוכים), הרבה לשוניות פתוחות והרבה תוכנות (פשוטות לרוב) שיעבדו במקביל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך לכלול HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - 6(?), רצוי שיהיה שקט. כמובן שאין …

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by Danielle Sisserman,

שלום, בהתכתבות עם נציג מכירות של TMS יצרנו מפרט של מחשב שהמחיר הכולל שלו היה בערך 14 אלף שח. לאחר שבוע וחצי כשבאתי לבצע את הרכישה, המחיר הכולל של החלקים קפץ בערך 4 אלף שח למחיר כולל של 18k. TMS תענו שהקפיצה לגיטימית ולא התפשרו. לכן, אני מחפשת ספק מומלץ לבצע דרכו את הרכישה בהינתן מפרט קיים. תודה

25. בוקר טוב, כבר קרוב לעשור שאני עם אותו לוח אם ואותו מעבד, כנראה שהגיע הזמן לשדרג מPCIE 2.0. אני עדיין לא הכי עדכני לגבי חנויות וחומרות מומלצות אז פונה לפורום פה לקצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K +- 500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד חמש לנצל חופשי מעל זה טיפה להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.