ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את הצעת המחיר הזו: http://www.tms.co.il/preview/spec/v146fmnq האם הוא מתאים לצרכים שלי על פי השאלון? יש איפה ואיך לשפר אותו? תודה! מה התקציב המקסימאלי? 2.5 - 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט (ריבוי טאבים), סרטים, משחקי מחשב (בעיקר משחקי ספורט). המסך הקבוע בגודל 23 אבל המחשב יחובר מידי פעם למקרן fhd. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד ע…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המחשב לדודה שלי. הקודם התקלקל ניסיתי לסדר את הבעיה. לא עזר, אז צריך אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.2K ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציו…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדי, סרטים, קצת משחקים, קצת עריכת מוזיקה. חשוב שיהיה קל להרחיב זיכרון או כרטיסי קול/וידיאו אם ארצה לחזור להתעסק בעריכת וידאו או תיקלוט אותם זנחתי לבינתיים... * גודל המסך- עד 14", שלא ישתקף (זה מאט?) * רזולוציית המסך- לא כ"כ משנה, לא בטוח אם יש חשיבות ל-FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חובה, מה שיותר נוח לשימוש ארוך במהלך יום- גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי שדור 4 של אינטל שהגיע לאחרונה ארצה מספיק ל-8-10 שעות, אחת הסיבות בגללן חיכיתי. אשמח ליותר מ-5 שעות בכל מקרה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו שאוכל לחבר עמו את המחשב למסך ישן יחסית עם "הכנה ל-HD"- יציאת DVI לדעתי. אולי יציאה אלחוטית- האם זה …
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב עם מסך 13''-14'' מטרה : לימודים, תוכנות CAD כגון SOLID WORKS, תוכנות יותר כבדות לסימולציות נומריות כגון Ansys, Comsol (לא סימולציות של חודש אבל שירוצו) תכנות במטלב, משחקים, סרטים כמובן פוקר בפייסבוק בשירותים ;D בקיצור הרבה שעות מול המסך. ביצועים יותר חשוב מזמן סוללה. כרטיס מסך חשוב. מסך טוב חשוב. תקציב כמו שאמרתי 1k $ פחות או יותר לא כולל משלוח ומע"מ, לרכישה באינטרנט בארה"ב או קנדה. רציתי ללכת על dell latitude 6400 אבל לא מצליח למצוא עם כרטיס גרפי בכלל. דגמים שאני מתלבט ביניהם הם : dell latitude 6400 dell studio XPS 13 inch sony VAIO CW פתוח לכל הצעה עניינית. אם יש דגמים שלא חשבתי עליהם והם ניתנים לרכישה אני אשמח. אם מישהו מכיר מקום בו אפשר לקנות את מה שא…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
טופס בקשת מפרט ללא צורך מסך רק מחשב :-* פרטי התקציב : תקציב סופי של מבקש המפרט : 5200 האם יש סיכוי לחריגה ובכמה :100-150 פרטי השימושים של המחשב : למה נועד המחשב? משחקים חדשים כמו Call of duty 4 Crysis ואת המערכת של ויסטה הכי טוב שאפשר =) אני אוהב משחקי רשת כמו Silkroad וכו' שלא ממש דורשים הרבה =) פרטי ציוד הקפי: האם אתה צריך ציוד הקפי כלשהוא? לא אם כן איזה? לא צריך כלום יש הכל (אך אם אפשר להוסיף בצד מקלדת ועכבר כמה המחיר בלעדיהם וכמה איתם) חנות : האם יש חנות ספציפית שאתה מעוניין לקנות ממנה ?לא אך שהחנות תיהיה אמינה כי מספיק היה לי בעבר =) אם לא איפה אתה גר? (כדי שנוכל להתאים לך חנות באזור)איזור פתח תקווה - מרכז צורת תשלום : אשראי (כמה תשלומים) בבקשה …
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כעקרון אני צריך רק לוח זיכרון ומעבד (AMD) מארז וספק.
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם! הוצע לי המחיר הנ"ל עבור המפרט המצ"ב בחנות IQPC שהומלצה לי בפורום זה. עקרונית, המחשב מיועד למשחקים וזהו קצהו העליון של התקציב אותו אוכל להשקיע. אבקש לשאול כעת, לפני שאני מבצע את הרכישה - האם המפרט טוב ומתאים והאם המחיר שהוצע הינו הוגן? בנוסף, נאמר לי שמחירי מעבדים כפולי הליבה יורדים ב-24 לחודש, האם שווה לחכות? אודה לכל תגובה בנושא. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר: ¤521 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1782 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS…
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי 3000 ש"ח. (אם אפשר רצוי לנסות לחסוך) 2. השימושים הצפויים של המחשב בעיקר סרטי FHD ומדי פעם משחקים 3. המחשב יהיה מחובר למסך 47" FHD ולרסיבר עם 5 רמקולים. 4. חשיבות השקט של המפרט - 10 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה מיועדת Win7 מעבר לתקציב הנ"ל (32/64?) 7. חשוב לי מינימום התעסקות בבעיות במחשב ולכן רכיבים אמינים 8. בד"כ אינני עוסק בשדרוג משמעותי של המחשב מה דעתכם על המפרט הזה: האם יריץ בקלות סרטי FHD ויאפשר לשחק משחקים? מעבד Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 כרטיסי מסך ASUS HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI P…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מבחינת מפרט לא ראיתי הבדל "מהותי" מדי, האם ההבדל המשמעותי ביותר הוא פשוט באיכות הבנייה/אחריות? האם הוא באמת שווה את 700 השקלים שמפרידים בין הדגמים?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
* כמו שאמרתי מחשב נייד למשחקים כבדים (בעיקר guild wars 2) * גודל מסך: מינימום 15.6" * משקל לא חשוב אם יהיה כבד או קל. * זמן סוללה לא קריטי. * יציאות מיוחדות: שיהיה מה שצריך. (אני לא כל כך מכיר) * בלוטות' חובה שיהיה. * גודל מינימלי לכונן קשיח 500G. * כונן: שיהיה צורב DVD חובה. * כונן בלו ריי לא צריך. * אחריות בין לאומית לא חובה. * לא צריך לכלול מערכת הפעלה. * אין העדפה לחברה מסוימת. תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
התחלתי לחשוב מה יהיה המחשב הבא שלי. התקציב לא מוגבל. הוא צריך להיות חזק (ארבע ליבות פיזיות) קל יחסית (2 ק"ג, אפשר לחרוג במאה גרם...) מסך 15.6. לא רועש בפעילות רגילה, ולא רועש מדי בפעילות מאומצת. צמצמתי את ההתלבטות שלי לשלושה דגמים עיקריים, ואשמח לשמוע מה דעתכם, ואם יש לכם רעיונות נוספים: Dell xps 15 Dell percision macbook pro 15 retina המחשב יריץ ווינדוס (למרות שאם בסוף המקבוק יבחר - אני אשחק עם שתיהן במקביל). כמה הגיון יש בלקנות מק ולהתקין עליו חלונות? לא מעניין אותי כל כך מסך מגע. כן חשוב לי להבין עד כמה השתקפויות מאפיינות כל אחד מהמסכים - ברור לי שכולם GLOSSY (למעט הDELL ברזולוציה FHD שמגיע עם אנט…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב לגיימינג מתקדם בתקציב של 4500 ש"ח. אפשר חריגות קלות במקרה הצורך. אין צורך בציוד היקפי. השקט של המחשב לא חשוב ולא מתוכנן OC. לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך, ואין צורך בהתקנת WINDOWS. אשמח למפרט המייעל בצורה הטובה ביותר את יחס עלות/ביצועים. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.500. כן מה שימושי המחשב? אופיס וכרום האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קטן. עדיף קל אבל לא קריטי האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? עדיף ווינדוס יקנה היום/מחר
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: amd 4600 +D. core לוח: gigabyte GA-M55 S3 זיכרון פנימי: KINGSTON DDR2 2GB 667mh דיסק קשיח: W.D 160 sata2 צורב: nec AD7170A DVD-R/RW X18 מסך: "Neovo 4msec 19 כרטיס מסך: GEFORCE 7300GS 128-512MB רמוקלים: X210 LOGITECH 2.1 מקלדת ועכבר אופטיים של לוגי'טק. מארז ג'נרי[תוכלו להמליץ לי על אחד זול וטוב?] כל המפרט 4000ש"ח. איך הוא? והמחיר? תודה רבה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד . אני צריך אותו בעיקר לעבודה משרדית אינטרנט וסופור מריו ;D עכשיו התעניינתי ב-3 מחשבים : HP http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1631 DELL : http://campus.shopy.co.il/products/111094 GIGABYTE: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3962 ב-DELL רק המעבד שלו יותר טוב (1.8 - 2.0) . וב HP , הכל יותר טוב . (אפשר גם לקבל הצעות כלפי מחשבים ניידים אחרים!) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים? i5 8 gen 1.6G או i5 7 gen 2.7G קראתי השוואה שאומרת שהדור השמיני טוב יותר, אבל לא הייתה התייחסות למהירות שעון. אני מניח שבהשוואה הם היו זהים. בנוסף האם ההבדל בין זכרון מסוג DDR 4 ל DDR 3 בעלי אותה מהירות שעון ניכר, ואם כן מתי? אני מתבלט בין שני המחשבים האלה, השימושים יהיו בעיקר עבודה משרדית, ולפעמים משחקים קלים ולא תובעניים (בסגנון C&C RA). https://ksp.co.il/?uin=43980&ami=122 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=21451 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1850 ¤ 1 ABIT AW8D INTEL975X 650 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 765 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 445 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ¤ 1 NEC DVD-RW AD-7173A x16 DUAL LAYER Labelflash BLACK 240 ¤ 1 Thermaltake Swing VB6000 Black 430W 615 ¤ 1 LG L204WT 20'' LCD 5MS 1870 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8625 מחיר סופי: 8366.25 אוקי כמה שאלות, האם המארז והספק בסדר? כי אני מעדיף לחסוך 300 שקל על הLIBERTY וPOSEIDON, במידה ואני מקבל ספק 430 של טרמלטק לעומת 400 של אנרמקס. האם הספק מספק את המערכת כולה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת אני מעוניין במחשב כמה שיותר טוב בתקציב הנ"ל: מעבד של 1.7 ו-512 מב' זכרון אני חושב שאפשר להשיג? חשוב שתהיה אחריות ל-3 שנים, אם זה אפשרי. חשבתי על האפשרות הזו: http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3094&catcode=177 או משהו מהסדרה של dell inspiron, אבל הם די יקרים, ואני לא יודע אם בטוח לקנות אותם אחרי ה"התנהגות" של מחשבים ניידים של DELL בזמן האחרון. יש אולי משהו דומה של HP או Lenovo? ובבקשה, תתנו לינקים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה דעתכם על ההרכבה? לגבי זיכרון מערכת יש כונן קשיח חיצוני ומסודר על מערכת הפעלה יתאים לגיימינג ב4k לשנים הבאות?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים כשפתחתי את הנטבוק שלי - Asus EEE PC 1015PEM גיליתי שכל המסך שלו סדוק. אין לי מושג ממה זה נגרם ולפי החברה האחריות לא מכסה את הנזק בטענה שזה נ"גרם ע"י הלקוח". בכל מקרה, התיקון עולה כמו חצי מחשב ככה שהגעתי למסקנה שאני רוצה להחליף לבד את המסך. בדקתי בכמה אתרים ומצאתי את המסך שאני צריך אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפתוח את המחשב בשביל להוציא את המסך השבור. מישהו פה התנסה פעם בלפתוח מחשב כמו זה? (ניסיתי לחפש מדריך אבל בכולם מראים מחשב שיש לו ברגים מקדימה ובשלי אין...) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
. מעבד ?AMD? :Athlon 64 3500+ (S-939) 1 מחיר:1640 לוח אם :1 A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E) מחיר:1170 זכרון :1 DDR 500 512MB A-DATA מחיר:580 כרטיס מסך? : xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 מחיר:1150 דיסק קשיח :1 WESTERN DIGITAL 200GB SATA מחיר:690 מארז :HEC Compucase CI-6A19 1 מחיר:420 סה"כ : 5650 ש"ח הצעת המחיר היא מ- KSP המחיר הוא למזומן התקציב שלי הוא עד 6000-6200 ש"ח תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי אני דורון, חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי למצוא מפרט יחסית זול למחשב סביר+ למטרות לא גדולות במיוחד... 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עריכת וידאו (פרמייר, אפטר אפקט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).כנראה ישמש בעיקר לשימושים ביתיים רגילים כמו אופיס, אינטרנט, מוסיקה וידאו וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה ס…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום שכן שלי מעוניין לקנות מחשב עד 6K עדיף שלא יגיע ל 6K כולל מסך דק שטוח 17. (בבקשה הציאו לי מKSP כי אחרת הוא לא יוכל לקנות אותו) יעוד המחשב: מחשב ביתי למשפחה, עריכת וידאו ( לא רצינית ביותר), משחקים קלים, כל שאר הפעולות. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה עדיף: טושיבה עם מעבד כפול 1.83 ודיסק במהירות 7200 או טושיבה עם מעבד כפול 2.00 ודיסק במהירות 5400 קישורים: הראשון: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetupdate.to?seg=HHO&poid=323289&cartAction=Add&coid=-30606&selcmpcodpipcrt=&qtycrt=0&lincrt=0&selxslpoidtab2pip=&fromTab=tabcfg&COMP_CPU=CPU-0189&COMP_Operating+System=OS-0073&COMP_Office+Software=APP-0023&COMP_Memory=MEM-0057&COMP_LCD=LCD-0048&COMP_Graphics+Controller=GFX-0038&COMP_HDD=HDD-0040&COMP_Optical+Media=SBAY-0027&COMP_Mini-PCI%2FWiFi=COM1-0026&COMP_Bluetooth=COM2-0015&COMP_Battery=BAT-0001&COMP_Standard+Warranty=WARR-0001 השני: ht…
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אוקי אז ככה הינה מפרט של מחשב שרכשתי (מהיבואן הראשי בארץ חח זאת כבר קומבינה אישית .. :lol: ) מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.9 mhz בקיצור עם כול המפרט הזאת הצלחתי לרכוש את המחשב ב-5500 שקל שזה מחיר סוף הדרך.. בקיצור …
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-