עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vadiklip,

שלום למומחים. אני מעוניין במפרט בסביבות 2.5k חריגה עד 300 ש"ח. השימוש המרכזי הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וגם שיהיה ניתן לשחק עליו משחקים ברמה סבירה+. חשוב שהציוד הקפי ובכלל כל הרכבים במפרט מחברה טובה ובאיכות טובה גם כולל את המארז ואם יש צורך גם ספק כוח טוב חשוב... מסך מחשב לא נחוץ. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. שלום לכולם. אני די חדש בעניין, ויש לי שאלה די בסיסית. ברשותי נייד ישן HP 620. אני רוצה לרכוש לו סוללה חדשה. מתח המוצא של המטען הוא 18.5V והסוללה הנוכחית היא 10.5V. על מה עלי לשים לב ברכישת סוללה חדשה? האם אני יכול להרכיב סוללה עם מתח גבוה יותר מ- 10.5V ועם 9 תאים? האם חשוב להתעקש על סוללה מקורית למחשב נייד כזה ישן? תודה

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  3. שלום ותודה מראש לעוזרים! אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב התקציב שלי הוא 1000 דולר מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, מאט לאב, וויזאול סטודיו, סרטים (לא למטרת משחקים) גודל המסך: 13 או 14, עדיפות ל 13 משקל רצוי: כמה שיותר קל (פחות מ 3 קילו- אם קיים דבר כזה) זמן סוללה: 4-6 שעות עבודה יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: 250 GB ומעלה צורב DVD: צריך מסך: LED אחריות בינלאומית: אשמח לקבל שירות בארץ על מחשב שקניתי בארה"ב אבל לא חייב אשמח אם תוכלו להמליץ ליעל לפטופים....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Rengade,

היי לפני שנתיים קניתי את המחשב הנייד Sony VPC-F 116FX המחשב הגיע עם הבטחה שהסוללה (החזקה יחסית 5500W) תחזיק 3 שעות. בפועל זה פחות משעתיים.. אחרי שנתיים קיבולת הסוללה גם החלה לדאוך וכך גם הזמן שהמחשב יכול לפעול בלי אינפוזיה ישירה של חשמל לכן אני מחפש סוללה רזרבית גדולה, שתחליף את הסוללה הנוכחית. חיפוש בגוגל הראה לי שסוני מוכרת סוללה גדולה עבור המחשב שלי בדגם VPC - BPL21 - אך במחיר משוגע של 250$!!! חנויות רגילות מוכרות ב-200$! מישהו קנה פעם סוללה לסוני ומצא מחירים יותר שפויים? תודה מראש -אלעד

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by redti,

שלום, אני מעוניין במפרט בין 3.5 ל4 אלף , המפרט הוא למשחקים, ולעבודה משולבת ביישומים מרובים. -ללא ציוד היקפי -ללא כוננים אופטים -ללא מסך - אין צורך בכרטיס קול רציני, אפילו onboard טוב -עם עדיפות למעבד 4 ליבות -מערכת שקטה מאוד - לא מתכוון לעשות OC בשום מצב תודה מראש

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by DANIELK27,

שלום רב אני מעונין לקבלמפרט למחשב שולחני המארז שיהיה שוכב שהמחשב יהיה שקט ומהיר בהצעה שלא יהיה הרדיסק/מקלדת ועכבר/מסך/מערכת הפעלה/כרטיס רשת(רק אם הוא משולב בלוח האם כנל לבלטוס) אני יתקין על המחשב 7 אולטימיייט מחשב שבעתיד אני יוכל להוסיף לו כרטיס מסך למשחקים המחשב משמש גם לצפיה בסרטים שמיעה של מוזיקה אז גם כרטיס קול איכותי המחשב מתחבר למגבר שלי אני יכול לחבר עד 5.1 אבל שיתמוך גם ב7.1 לעתיד שאני יוכל לחבר ללוח אם DVI/HDMI שהלוח אם יהיה גם USB 3.0 (אני רוצה את אותה הצעה גם בלי USB3.0) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  7. היי, קיבלתי הצעה למחשב נייד Dell M4300 שהוא אכן יד שנייה, אבל הוא נקנה לפני כחצי שנה, היה בקושי בשימוש וכמובן שיש עליו עדיין אחריות. 3200 שקל. שווה?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by zekit,

היי חברים, בכמה לדעתכם אפשר למכור את הכרטיס מסך הבא: HD 6850 של חברת Sapphire, הכרטיס נקנה מרשת KSP לפני כחצי שנה ונמצא תחת אחריות לפחות לעוד שנתיים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by WhiteElephant,

זה לאינטרנט ומשחקים בעיקר, אני גם אעשה OC למערכת. ספק כוח: Thermaltake TT420APD 2-fan APFC מחיר: 169 מעבד: Intel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB מחיר: 1679 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-8IK1100 - Intel 875P מחיר: 804 ש"ח זכרון עבודה: Corsair TWINX 512 3200C2PT מחיר: 899 ש"ח כרטיס מסך: Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote מחיר: 1463 ש"ח כונן קשיח: ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition מחיר: 495 ש"ח צורב: Asus 52/24/52 מחיר: 266 ש"ח ד.ו.ד: DVD Toshiba 16x48 מחיר: 220 ש"ח דיסקטים: Citizen 1.44 Floppy מחיר: 50 ש"ח מארז: Lian-Li PC 6083 מחיר: 786 ש"ח מקלדת: Logitech Internet Navigator Keyboard מחיר: 122 ש"ח ס"הכ: 6953 הכל מהפנד…

10. מעבד i7 920 קירור מעבד Scythe Mugen לוח אם Asus P6T זיכרון Corsair Dominator 1600Mhz (3X2GB עם צלעות קירור) הארדיסק WD Blue 320GB כרטיס מסך Nvidia 8500GT 512MB Silent מארז חדש HEC 6AG1 וספק חדש Seasonic S12II 430W DVDRW לא זוכר איזה, אבדוק אם צריך. איזה ערך כספי יש היום למפרט הזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני שמח הזמנתי את החלקים של המשחב החדש והם יגיעו עוד שבוע(יש עד יום ראשון סיכוי התחרטות על חלקים) amd 3200 939 winchester\venice אותו מחיר עם הווניס רק אם זה לא יגיע אז ווינצ'סטר gigabye k8n 9 ultra רציתי לדעת אם יש בו סטה 2 ואם יש הבדל משמעותי בין האולטרה ללא אולטרה של הלוח הזה leadtek 6800gt hec 400 trt מארז אולי יהיה לי אחד בשם שנבו-chenbo או איך שלא כותבים ואם לא אז עדיין מארז טוב 1gb ddr400 a-data cl 2.5 מחשב למשחקים כבדים תגידו אם כל זה שווה את המחיר-5120 במזומן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by AnTiSh0ck,

ברשותי לפטופ חדש של טושיבה, הלפטופ הגיע ללא Recovery Disk . Recovery Disk מגבה את כל התוכן של המחשב ברגע שאני עושה אותו? או שרק את הקבצים של הווינדוס? איזה תוכנה מומלצת לRecovery Disk?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by sir f,

אני צריך לקנות מחשב ללימודים (תיכון, לא אקדמיה). הדרישות היחידות הן לשימוש באופיס, תכנות ב visual studio, מידע ודברים בסגנון. אין לי תקציב ספציפי, אבל אני מקש המלצה למחשב מתאים במחיר משתלם וזול. אין לי דרישות למשקל ולגודל, כל עוד הוא יכנס לתיק גב סטנדרטי עם תא מחשב. כדאי שהמעבד יהיה במהירות של לפחות 2.2GHZ אבל זה לא קריטי יותר מדי. מקווה שהפרטים מספיקים, תודה רבה! עריכה:כדאי גם פד-נקודה אדומה כעכבר, יותר נוח לי.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  14. דבר ראשון אני חושב שהכי חשוב שיהיה מסך טוב היות ומסך לא משדרגים כל שנתיים-שלוש. אני גם מעונין במפרט הניתן לשדרוג בעתיד, כלומר לוח אם טוב עם fsb גבוה כמה שיותר ותמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (כמובן שאני לא מצפה ללוח הכי חדש ) אבל עם כרטיס מסך עליו נניח כדי להוזיל עלויות היום אבל עם אפשרות שדרוג עוד שנה לכרטיס מסך חזק. כרטיס קול כמובן יהיה on board. מעבד לא הכי חזק כי כרגע גם amd xp 1700 טוב אבל שהלוח יתמוך במעבדים החדשים יותר שקיימים. כונן קשיח - נראה לי שעם המחירים של היום הכי טוב לקנות wd 80 gb 7200 8 mg buffer אבל תקנו אותי אם אני טועה. צורב - אני אקנה משהו סטנדרטי ב 200 שקל. זכרון - היו לי מלא בעיות עם זכרון במפרט האחרון שהרכבתי , מסתבר ש geil 2700 ddr לא תואם …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by BrAvE_HeArT,

חברה שלום, רציתי לדעת כמה החלקים הבאים שווים כחבילה: מעבד - E6300 לא עבר OC קרור - של AC, לא זוכר את הדגם המדויק אבל מהגדולים. לוח אם - ASRock ConRoe945G-DVI זכרונות - 2X2gb 667Mhz החלקים בני 5 שנים, חוץ מהזכרונות שהם בערך בני שנתיים וחצי. תודה.

16. לא בשבילי, זה לחבר ! אין צורך במפרט מיוחד לאוברקלוקינג . הקטע של המשחקים זה עבור בנו בן ה-11 ואני חושב שאולי יספיק לו בינתיים כרטיס מסך מובנה (תמיד אפשר לשדרג) אז אבקש בבקשה לתת לי המלצה ל-2 מפרטים, מפרט אחד המבוסס על כרטיס מסך מובנה (כמה שיותר טוב) ומפרט שני המבוסס על כרטיס מסך חיצוני . תוסיפו גם צורב DVD טוב, עכבר מקלדת ורמקולים וכמובן מסך LCD ב-19 אינטש. תודה.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by Inzagi,

שלום, יש לי את המפרט הקיים: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD Q9300 כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX8800GTS 512MB זיכרון פנימי: CORSAIR 2GB DDR2 800 CL 4 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB AAKS + צורב DVD, כונן דיסקטים מארז ANTEC SONATA III. אני צריך לוח אם, רצוי מאוד של אינטל, שיתאים למפרט ולמארז הזה. איך LEADTEK בתור יצרנית כרטיסי מסך? מבחינת אמינות, תקלות, ביצועים. האם יש חברה עדיפה עליה? התקציב ללוח אם 500 ש"ח חריגה קלה.

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by omerr8,

מטרות מחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים גודל מסך: 13' משקל: כמה שפחות במסגרת התקציב סוללה: 5-7 שעות ככה יציאות מיוחדות/ בלוטוט': אין צורך דיסק קשיח: לא משנה הסוג, לפחות 320 GB כונן: צורב דיוידי, לא צריך בלוריי רשיון למערכת הפעלה: כן, צריך אחריות בינ"ל / חברה מסויימת: אין צורך בשורה התחתונה: מחשב 13' בסיסי שיהיה כמה שיותר נייד יציב מהיר במסגרת התקציב ממש תודה! עומר

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by almog333,

שלום, מחפש מחשב מדיה סנטר. תקציב עד 4000 שקל. חשוב לי הדברים הבאים: מארז: Mini-ITX, כמה שיותר חיבורים לדיסקים קשיחים (לפחות 3) + ssd אחד, קירור טוב לדיסקים הקשיחים לוח אם - שיתאים למארז כמובן, עדיפות לכרטיס רשת אלחוטי מובנה. המחשב יחובר לרסיבר בעזרת hdmi דיסק קשיח אחד של 8 טרה + ssd לא גדול בנפח או במחיר. שידע להתמודד בקלות עם קבצי וידאו כבד כמו בלו ריי. עדיפות לחנות בירושלים, אך לא חייב, אם יש משלוח מחנות אמינה בארץ. אודה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הנה המפרט הסופי שלי, כולל מסך 17' 700P! עלה לי המון המון,... אבל אני מקווה שהוא יחזיק לי כמה שנים טובות =], כמו המחשב שיש לי כרגע...(1600XP..40GB..384MB..9800PRO..7VTXE) בקיצור, הנה המפרט המושלם לדעתי שאפשר להרכיב מהסכום הזה, ושהכי מתאים למשתמש כמוני (גיימר,PS,קידוד-עריכת סרטים, ובלי OC!!) LG F700P 1 ¤1,025.00 ¤1,025.00 רגילה MSI K8N Neo4-F NFORCE4 1 ¤620.00 ¤620.00 רגילה WD 120GB 7200RPM 8MB JD SATA 1 ¤490.00 ¤490.00 רגילה SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 1 ¤300.00 ¤300.00 רגילה כונן דיסקטים 1.44 1 ¤50.00 ¤50.00 רגילה AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 1 ¤1,000.00 ¤1,000.00 רגילה SPEEZE 80mm Fan - Ball Bearing 1 ¤35.00 ¤…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מחשב למשחקים מבוסס אינטל 4000 שקל אני גם רוצה במחשב את המעבד הזה אני רוצה צורב דיסק קשיח: 250G במהירות16MB וצורב DVD בלי מסך

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by 23avri,

עבודה בקבצים גדולים TIFT (צילום rav) האם מומלץ כרטיס מסך עצמאי או אפשר להסתפק בכרטיס מסך 950 של אינטל דגמים עם כרטיס מסך נפרד טושיבה a200 14d או הלנובו במבצע עם כרטיס מסך עצמאי דגם ty0fkiz http://www5.pc.ibm.com/europe/me.nsf/webdocs-l/e-Content:Israel+Lenovo+Selection:Israeli?open&link=europe&cntry=CRNOMS-L?cid=il|semd|ggl|il_Brand_Generic4_he|k90F6|s& אפשרות נוספת דל 6400 עם כרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  23. שלום! הוצע לי ToshibaPortege r30 a111 ב 3700 ש"ח כנראה המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874040 דרישות המחשב: לעבודה! אופיס, אינטרנט, הזרמת סרטים (לא לגיימיניג ולא לעיבוד גרפי רציני). האם במחיר הזה או עד 4000 אוכל למצוא הצעות טובות יותר?? איך השירות של טושיבה בארץ ובכלל? באופן מפתיע הצלחתי למצוא מעט מאוד על המחשב הזה גם בחיפוש רציני באינטרנט. אני מבין מהמפרט שמדובר כנראה במחשב מיושן מעט, עד כמה זה משמעותי?? תודה לכל מי שיגיב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לחבר שלי. יש לו תקציב של 2500-3000 ש"ח. הוא צריך את המחשב שבגדול ישמש את הילדים שלו(בני 10 ו-14) כלומר בעיקר למשחקים, אינטרנט ושירים וסרטים. דבר נוסף - הוא גר באור יהודה, ומבחינתו הוא יכול להרחיק לכת עד חנות מחשבים באזור של ת"א וראשל"צ בערך. אני אישית לא מכיר שום חנות שם, אז אם תוכלו לעזור לי לאתר חנות אני אשמח.... בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  25. מחשב להרצה של משחקי איתמר וקומפי כל האלו.. בנוסף איך עושים בצד שלי יהיה אפשר לראות את המפרט שלי? תודה

• 13 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.