עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Episode-666,

מדובר על גיימינג כבר, אבל שימו לב... אני משיג מעבד ודיסק קשיח SSD בערך בחצי מחיר, אני עובד באינטל .... תודה לכל העוזרים... לא נדרש מסך וציוד היקפי !

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  2. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 אבל חרגיה ל3600 מקסימום במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים SIMS GTA COUNTER STRIKE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD צורב כונן דיסקטים כרטיס קול לא צריך יהי בלוח מסך לא צריך יש לי סמסונג 19" רמקולים לא צריך בקיצור שום דבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המת אני מעדיף מפרט…

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by RDS,

טוב אז אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהתקציב שלו הוא בסביבות ה-3500 +-, אפשר לחרוג מעט... כמובן רק המחשב לא כולל מסך וזה :kopfpatsch:... בכל מקרה... מחשב בעיקר למשחקים [אפשר להגיד ברמה גבוהה (לא ברמה של פיפא)], גרפיקה (פוטושופ, תלת מימד בקטנה...) בכל מקרה... שיהיה מאתר אמין.... תודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by barak353,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, ניגון סרטי 4K, גלישה באינטרנט (אני נוהג לפתוח 30 חלונות במקביל בכרום). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב ווינדוס מותקן 8. האם ישנה העד…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by shnoogyg,

היי היי, מחפש לקנות מחשב עבודה לאימי העוסקת באדריכלות ועיצוב פנים. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר תוכנות CAD, אך גם יוכל לתפקד גם בשימוש בתוכנות אדובי (תכלס אילוסטרייטור ופוטושופ, לא פרימייר וכאלה) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (ניתן לחרוג מעט במידת הצורך (גג גג 5500 - עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (CAD, בלי רוויט, פוטושופ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - ופה יש נקודה חשובה - המסך צריך להיות גדול (לפחות 27, ושיהיה איכותי, עם פלטת צבעים טובה) 4. האם יש רכיב ב…

6. Started by Cyron,

אני צריך המלצה לדוד שלי, הוא מחפש מחשב נייד עד 6000 שקל, מישהו מכיר דגם ספציפי טוב ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אנשים אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 5500 ש"ח לא כולל מסך אני מעוניין במחשב חזק כרטיס המסך לא חייב להיות מוגזם יכול להיות סבבה כי אחרי 3 חודשים אני ישים כבר משהו רציני תנו כמה שיותר הצעות אפשריות

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by sku4no,

היי.. יש לי בעיה קטנה עם הלפטופ..הרמקולים לא עובדים זאת אומרת הם עובדים מצוין, רק שלא שומעים כלום.. למישהו יש מושג מה זה?ואיך מטפלים בזה? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. אלו חדשות רעות המחירים של מעבדים ושבבים עולים בקצב רצחני https://www.guru3d.com/news-story/intel-predicts-that-chip-shortages-will-end-in-2023.html ואם העולם ילמד את הקורונה המחסור צפוי להסתיים עד 2023 ראו כרטיסי מסך כרטיסי המסך זינקו ב -20% במחיר בחודש שעבר, המגמה נשארת כלפי מעלה כרטיס מסך 3070 במחיר 6200 ש"ח כרטיס מסך Asus GeForce RTX 3070 OC DUAL-RTX3070-O8G אסוס השאלה כמה גיימרים ? חברות מחשבים ? יצרני ציוד לגיימרים ? יצרני משחקים ? ישארו בחיים עד 2023 ?

10. מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.8GHz(E2160) 800MHz/FSB 1MB - BOX ¤446 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 ¤394 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8400GS 256MB DDR2 TV/O -GV-NX76G256D - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤276 אני לא מתכוון להקליט אליו ויש לי במחשב שלי 500GB זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤144 מארז: עוד לא בחרתי אבל משהו בסביבות ה400 שח כולל ספק זה התקציב לדעתי סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 : DA9-00010 ¤189 מחיר סופי: ¤2194 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני לא יודע אם כדאי להשקיע בכלל באינטל כי אני לא מתכנן OC בכלל וגם הכרטיס מסך אני לא יודע אם כדאי להשקיע כי מצד אחד זה מחשב לסרטים וסדרות (בי…

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. מעוניין לקנות נייד ולא רוצה סתם לזרוק כסף על דברים שלא משתמש בהם הצרכים שלי הם גלישה באיטרנט סרטים שירים אופיס אבל אני רוצה שיהיה באמת חזק בדברים האלה רוצה להפעיל כמה ישומים ביחד לגבי תוכנות כבדות אני ישתמש בתוכנה כמו GOOGLE EARTH ודברים בסגנון הזה אני אחבר אותו על LCD ואצפה בסרטונים של HD (לא סרטים שלמים ) איזה מעבד מהם יענה על הצרכים שלי ?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אהלן חברים, מבקש עזרה עם מפרט למעבד I7 870 ולוח אם DP55KG, החלקים הנ"ל כבר ברשותי ולא כלולים במחיר, התקציב הוא לכל מה שמסביב. המחשב הולך לשמש אותי בעיקר למשחקים על מסך 19" (עם כוונה לשדרוג בעתיד ל22 או 24), את החלקים בכוונתי להזמין אך ורק מפנדאס בבאר-שבע בגלל נושא האחריות ומרחק נסיעה פיזי. הדגש הוא על אופציות שדרוג בשנים שיבואו, חלקים כמו המארז, ספק הכוח וכרטיס המסך רצוי שיהיו בעלי אפשרויות שדרוג כמו CF, ספק כוח מתאים ומארז שיוכל לבצע את עבודתו נאמנה למשך שנים רבות. לא זקוק למסך ולציוד היקפי. התקציב הוא 4500 ש"ח אך תיתכן חריגה של +- 500 ש"ח. רב תודות מראש!

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by mimi773,

לנובו נקנה לפני 5 חודשים עובד פיקס מעבד I7 (נמכר עקב שידרוג)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. בכללי הגעתי להחלטה שלא צריך לחכות... הרבה המליצו לי לחכות עם הקנייה של המחשב כיון שעוד מעט יוצאים מעבדים חדשים, כרטיסי מסך וכולי ... קיצר ראיתי שזה לא משתלם כי המחירים יהיו בשמיים... וגם אני סגור על כפול ליבה ולא מרובע אז אל תשכנעו אותי בקשה !!!! צורב לא צריך, ציוד הקפי לא צריך, יש לי כבר 120 GB זיכרון וזה יספיק לי 280 סך הכל אל תנסו לדחוף לי עוד זיכרון תמיד אפשר להוסיף, ואני יקח מהמחשב הזה 1GB-800MHZ אז גם את זה אל תוסיפו לי ... בסך הכל אם המפרטים לא שקטים בגלל איזהשהו מאוורר אז תציאו לי מאותה חנות מאוורר אחר שהוא טוב ושקט... תודה ! לבין

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח. התקציב הוא גם למחשב עצמו, גם למסך, וגם לרמקולים, מקלדת ועכבר(רמקולים מקלדת ועכבר ברמה ממוצעת בלבד) השימוש העיקרי יהיה גיימינג- וחשוב שיריץ משחקים כבדים. -אין תכנון לעשות אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -אין חשיבות רבה לרעש- אך כמובן שעדיף שיהיה שקט תודה- כ"צו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה יש ברשותי מחשב נייד 15.4 ששוקל כמעט 3 ק"ג שאינני יכול להסתובב עימו גדול כבד וצורך המון סוללה אז בגדול הוא החליף את המחשב הנייח בתור מחשב שולחני. כרגע אני מעוניין במחשב קטן יותר קל יותר ובעל הספק סוללה טוב . התכונות הנדרשות הם: עד 1.5 ק"ג מסך 12-13 בעל חיבור שן כחולה, WI-FI, יכולת להתחבר לתחנת עגינה במידת הצורך , נפח דיסק קשיח גדול לפחות 160 , יכולת להתחבר למקרן בקלות חיבור HDMI אם קיים יהיה ממש טוב אני מעדיף מעבד של אינטל כמו כן אחריות לפחות ל3 שנים .( אפילו בתוספת תשלום). וכמובן מחברה אמינה כרגע יש לי HP ואני מאוד מרוצה ממנו כמו כן תקציב לא ידוע כרגע אני יודע שזה יהיה עד 10K שאלה נוספת האם כדאי לבדוק מקבוק ובמידת הצורך להתקין עליו חלונות לצורך שימוש שוטף.( יש ל…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  17. חוץ משירות הלקוחות ושזה אייבורי, האם יש סיבה חומרתית מדוע לא לקנות את המחשב המדובר? האם הוא לא משתלם מבחינת עלות מול תועלת? תודה מראש, שחר.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  18. להלן Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333MHz 4MB LGA775 Tray Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 TWINTECH nVidia GeForce 8800GTS 512MB G92 G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive על ספק כח ספציפי לא חשבתי. אך אני צריך ספק שיחזיק לי את המערכת הזאת הכוללת OC תקציב לספק עד 400. אם אפשר בפחות ושעדיין יחזיק זה יהיה מעולה. מארז יש כך שלא צריך תודה :]

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  19. צהריים טובים, אחותי רכשה אתמול מחשב ultrabook של סמסונג מksp בעל דיסק קשיח ssd בנפח 128, והיום כשהדלקתי את המחשב ראיתי שיש לה רק 65.1 גי'גה פנויים מתוך 96.2 לא אמור להיות שם 128 גי'גה? ויש לציין שלא התקנו שום דבר חוץ מאופיס

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  20. שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד חזק במיוחד. עיקר השימוש הוא להרצת סימולציות תלת מימד מאד כבדה (גם מבחינת כרטיס המסך וגם מבחינת אלגורתימים). אבקש שיהיה לפחות I7 וכרטיס מסך חזק מאד. גודל המסך באיזור ה14"-15". עדיפות למסך מט, לא אוהב את המסכים המבריקים שמשתקפים. התקציב צריך להיות באיזור ה9000-10000 ש"ח. אין בעיה לחריגה במידה וזה ישתלם מבחינת ביצועים. תודה מראש, גל נ.ב במידה ואתם מכירים\עובדים עם,המחשב יקנה מאחת מהחברות(במידה ויהיה להם את הדגם המבוקש): malam-team , תלדור , ועוד כמה שאיני זוכר את שמן. במידה ואתם לא מכירים אנא ציינו את שם הדגם המלא, ובתקווה יהיה להם אותו או אפשרות להזמינו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מחפש מחשב גיימינג בתקציב של עד 4000 שקל. איזה מהמפרטים האלה עדיף? מחשב של Startpc supreme 3 מעבד + מאוורר Intel I5 6500 3.2Ghz + Zalman 5X לוח אם Gigabyte B150M-D3H זכרון Kingston 8G FURY 2133Mhz DDR4 CL14 דיסק קשיח Seagate 1T 3.5'' SataIII Barracuda 7200RPM כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX1060 6G D5 G1 GAMING מארז Zalman Z3 PLUS 4x120mm LED Fan + Controller ספק FSP Hyper 500W Active PFC 85 Plus 5 Years Warranty אני רוצה לשדרג את המחשב הזה ל 16GB RAM ולהוסיף .SSD 120G EVO 750. זה אמור לעלות כולל שדרוג…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nadavP3,

שלום אני מחפס מחשב ניד עד 7300+- (של 2000גג) אני הולך להשתמש בו בתור מחשב למשחקים ולOFFICE לא יותר מ4קג עם לפחות radeon9600mobility מומלץ 9700 512DDR p42.8ghz (עם P4) לא פחות מ 14ינץ לא חיב אבל יעזור מעוד כוננן 1.44 פנימי וכדי מאוד בטריה פנימית 8cell ומלע אז אחשב רעיתי כמה דברים נחמדים של HP וזהוא בארך אז בבקשה תעזרו לי למצו משהוא תודה

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח בבית של אפליקציות ווב, אנדרויד ולפעמים גם C#. הרצה של VMים של לינוקס וסביבות נוספות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2012, Eclipse , VMWare Workstations ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש ומהמחשב הישן אני רוצה לעשות מחשב סלוני. מטרות : לשים אותו ליד הטלויזיה ולחבר אותו לאינטרנט. יש לי כניסה לבזק ממש ליד, שהמחשב הזה יוריד ללא הפסקה סרטים וסדרות מהאימיול ואני אראה את הסרטים ישר בטלויזיה. ואז אני לא אשתגע עם כל הצריבות האלה... מעונין לקבל דעות... מעבד - PD 2.8 820 (לוקח מהמחשב הישן) לוח אם - ASROCK 775Dual-880Pro (לוקח מהמחשב הישן) זכרונות - Corsair DDR2 1GB (2* 512MB) 667MHZ CL5 (לוקח מהמחשב הישן) כ"מ - GF 5200 (לוקח מהמחשב הישן) כונן קשיח - Seagate ST3250620AS נפח 250G זיכרון מטמון 16MB (קונה חדש) צורב - DVD 16x (+) Dual layer של Pioneer (קונה חדש) מארז למחשב קולנוע בייתי - JSP-TECH S-360D SILVER/BLACK HTPC CASE with EZ-Cool TFX 300W 3Y (ק…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by Or_s2006,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1090 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 ¤667 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤2290 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤593 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤559 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤620 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 ¤270 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר סופי: ¤6548 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 4 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.