ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, אני בונה לחבר מפרט לפי הצרכים והדרישות הבאים: 1. שיפעל מהר בשימושים סבירים (נמאס לו מהעגלה שיש לו) 2. אינטרנט, צפיה בסרטים גם על המחשב וגם בחיבור לטלויזיה LCD 3. משחקים סבירים ולא על HIGH (בקיצור, לא מכונת CRYSIS) 4. צריך מסך 22 טוב 5. צריך ציוד הקפי - מקלדת ועכבר אלחוטיים, ורמקולים 2.1 עם חוטים מספיק ארוכים הרכבתי ב TMS את המפרט הבא, ללא מסך וללא ציוד היקפי בינתים אשמח לכל עזרה שלכם, שיפורים והמלצות תודה ניר סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Gigabyte GA-P31-DS3L ¤382 1 יצרן Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤343 1 יצרן Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail ¤863 1 יצרן Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤190 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 …
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן, זקוק לעזרתכם בהמלצה על תיק גב לנייד 15.6. דגמים מומלצים ואיפה לקנות. תקציב: עד 350 ש"ח. המון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבנתי מפרט מחשב ל אינטרנט סרטים מוסיקה ולימודי mcse דרישות סף : לוח אם שיש בו רק כ.רשת וכרטיס קול ללא כ. מסך מסך LCD 17 אינטש\ תודה
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
הולך להפוך לסטודנט בקרוב אז אני צריך לקנות נייד, לצערי לא מבין יותר מדי בניידים :פ צריך את כל הדברים הבסיסיים - לגלוש אלחוטית (יש כרטיסי רשת אלחוטיים מובנים\לא מובנים - מה ההבדל ומה שווה לקנות?), אופיס, תכנות וכ'ו. אני מתכוון גם לראות סרטים על הנייד אז מהבחינה הזו יהיה נחמד אם המסך יהיה גדול (17" יהיה נחמד, אם זה מתאים לתקציב ) והבנתי שבשביל סרטי HD צריך כרטיסי מסך טובים? או שהמובנים יספיקו? עכשיו, אני לאדע אם זה יתאים לתקציב אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק משחקים בצורה סבירה. בדגש על starcraft 2 לכשהוא יצא (אני לאדע אם יש כבר פרטים בנוגע לדרישות, אשמח לשמוע אם מישו יודע משו). הממ...אני חושב שזהו... ובקשר לתקציב - הייתי רוצה לא לחרוג מה5K אבל אם יש מחשב ממש טוב שעונ…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להוסיף זיכרון למחשב,כרגע יש לי 1 גיגה האם אני יכול להוסיף עוד 1 גיגה ,ואם כן מה העלות ? :xyxthumbs:ASUS EEE 1000 H
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Windows XP מערכת הפעלה Intel® pentium® D cpu 3.00 hz זיכרון RAM 2.00GB 3.00 hz Geforce 7600 GT 256mb כרטיס מסך
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, צריך את עזרתכם בהתאמת מפרט למחשב לעריכה גרפית והזרמת מדיה. ראשית, שמחתי מאד למצוא את הפורום. בעבר (לפני 15 שנה) הייתי מאד בעניינים בכל מה שקשור לחומרה אבל היום אני כבר ממש לא מעודכן ומרגיש שאני לחלוטין הולך לאיבוד. עיינתי קצת בפורום והספקתי ללמוד הרבה וקיבלתי את הרושם שיש פה אנשים מקצועיים וזה נהדר, וגם גרם לי להרשם כדי להשתמש בכישוריכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 3K כולל מע' הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל 3K בכל מקרה. עד 3.5K אם נותן ערך מוסף שנראה לכם מהותי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 3.5K רק אם זה נראה שזה יתן שדרוג באמת משמעותי ואז נצטרך לשקול…. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, ת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצא לשדרג את המחשב הדיי ישן שלי ואני רוצא להחליך בו: לוח אם, מעבד(כמעת סגור על הקונרו השאלה איזה ),כרטיס מסך, זיכרון וספק שיחזיק הכל חשוב לציין שאני משחק במשחקים כבדים והגרפיקה מאוד חשובה לי ושיהיה אפשר לשדרג לויסטה בלי בעיות תודה.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK34345551399_ecs אין לי שימושים מיוחדים.אני צריך רק לדעת אם המחשב הזה משתלם
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב הנ"ל. אותה סטודנטית צריכה את המחשב לשימושים כלליים, אינטרנט וסרטים וכאלה, וגם מאטלב. עכשיו, היא לא מריצה דברים מסובכים מדי, היא יכולה לחכות כמה דקות עד שהמחשב יסיים סימולציה, זה בסדר גמור אם ייקח לו 3 דקות במקום 1, אבל בכל זאת, עדיף מעבד חזק בתחום התקציב, ועדיף 4 ג'יגה זכרון כדי להפעיל עוד דברים בזמן שמטלב רץ תודה! עריכה: הורדתי את המטלב מהנושא של ההודעה כי זה באמת לא החלק החשוב
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ב: אופיס,גלישה באינטרנט , סרטים וכו'. אין דגש מיוחד על חברה, אבל אני מעדיף משהו אמין ולא משהו שרק יצא מפס היצור (כלומר שלא יתגלו באגים כאלה ואחרים בדגם ספציפי אחרי כמה שבועות , כמו שקורה בדרך כלל). מסך ;14-15 אינץ' , אני לא ממש יודע איזה סוגים יש. אבל הבנתי שיש מט ועוד משהו ,כאשר יש פחות השתקפות במט. אני נמצא הרבה בחוץ לכן חשוב שעניין ההשתקפות לא יפריע לי. מאותה סיבה יש גם עדיפות למשקל נמוך. אבל כמובן אם זה בא על חשבון ביצועים אעדיף לסבול. כמו כן אם אפשרי , אני רוצה מעבד חזק ע''פ רכיבים אחרים כמו כ.מסך לדוגמא.(אני רגיל לעבוד אם הרבה תוכנות/חלונות פתוחים במקביל). אני לא מבין גדול בתחום הניידים לכן אשמח אם תסבירו למה עדיף לי רכי…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?{3K פלוס מינוס..} 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?){בעיקר משחקים וסרטים אני רוצה שתיהיה גם איכות שמע טובה} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.{אין צורך בציוד הקפי} 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי{יש העדפה לכרטיס קול איכותי אבל לא כזה קריטי} 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? {אינטל כמובן} 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכ…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מתכיוון להרכיב מחשב לעריכה ב-Premiere CS5 ורוצה מאד לשמוע את דעתכם המקצועית: 1. מעבד i7-930 2. לוח אם אסוס ASUS P6X58D 3. ספק כח CORSAIR CMPSU-750TX 750W 4. זכרון CORSAIR XMS3 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 1600(PC3 12800 5. דיסק למערכת הפעלה ותוכונות: Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM 16MB 6. 2 דיסקים נוספים ל-RAID :SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200 RPM 32MB 7. כרטיס מסך :GIGABYTE GV-N460OC-1GI GeForce GTX 460 (Fermi) 1GB 8. קירור מים למעבד:CORSAIR Cooling Hydro Series CWCH50 זה הכל. את המערכת כנראה ארכוש ב-NEWEGG בסה"כ 1700$ +- מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור את המחשב שלי ביד 2 רציתי לדעת כמה הוא שווה חשוב לציין שיש לי את הקופסאות של כל הרכיבים של המחשב. הנה המפרט: Intel core i5 3470 MSI b75-e33 Crucial 8gb RAM 1x8gb Sapphire HD7870 ghz edition Seasonic 500 watt eco series Samsung 840 evo 128gb Western digital 1tb hard drive LG DVD drive מארז atx ממתכת תודה רבה לעוזרים (:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מפרט של מחשב לנובו T61. קניתי שבוע שעבר את המחשב הזה,יקח לו קצת זמן עד שיגיע היית שמח לשמוע דעתכם לגבי החוזק שלו, האם הוא יריץ טוב תוכנות לעריכת תמונות כמו פוטושופ, עריכת וידאו כמו פרימייר ומשחקים (במיוחד הייתי רוצה לדעת אם יריץ טוב את המשחק דספרדו 2, תמונות דרישות מצורפת) איך הכרטיס וידאו שלו?!!?!? תודה רבה Processor: Intel® Core 2 Duo processor T8300 (2.4GHz 800MHz 3MBL2) 1 Operating System: SUSE Linux Enterprise Desktop version 10 1 Operating System Language: SUSE Linux Enterprise Desktop version 10 US English - 1 year support 1 Display Panel: 15.4 WXGA TFT 1 System graphics: Intel GMA X3100 GM965 1 Total memory: 2 …
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני צריך שתגידו לי אם המפרט שבניתי בסדר ואם אתם יוכלים אז לשנות את מה שחשבתם שלא בסדר. התקציב הוא 5000 כדי בלי חריגה, אם כן אז 200 לכל היותר. המחשב נועד למשחקי סינגלפלייר דרשניים כמו the witcher. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 LGA1151, Intel B150, DDR3, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤822 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤477 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤371 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe ¤1080 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-GTX260-896D3E-XT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק NZXT Lexa ¤…
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושי אופיס בלבד, לא משחקים ואפי' לא צפיה בסרטים / גלישה/הורדות באינטרנט. בתקציב של עד כאלף ש"ח. ראיתי את המחשב הזה, האם ישנה סיבה שהוא לא יספיק לצרכי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שימושים עיקריים: משחקים, אינטרנט. ציוד היקפי: רק מקלדת ועכבר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אעדיף לא לנצל את כל התקציב. יש לי כבר ספק סיסוניק 430W וכרטיס מסך שפירא 6450 1G אני לוקח מהמחשב הישן כונן אופטי והרד דיסק SATA2 שקט חשוב לי אבל לא קריטי. אשמח ליכולת שדרוג עתידית. אני משחק טיפה בNBA ויותר משתמש במכונות וירטואליות. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
התקנתי WINDOES XP ואני רוצה לעבור למצב SATA יש לי מחשב DELL 1525 והHDD הוא SEAGATE st9320421as 320GB .איך אפשר לעשות זאת , בלי התקנה מחדש?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום רב! קניתי לפני כחודשיים מחשב נייד של לנובו וקבלתי איתו מטען מקורי כמובן. ברצוני לרכוש מטען נוסף ראיתי ב EBAY מטען ב 10 דולר. האם המטען הזה מקורי ? האם הוא יכול לגרום נשק למחשב או לסוללה? איך אני בודק שהספקת הזרם והמתח הם הנכונים כמו המטען המקורי ? המטען נימצא בקישור הנ"ל http://cgi.ebay.com/NEW-AC-Adapter-Power-Supply-IBM-Lenovo-ADP-65YB-B-/190434912067?pt=Laptop_Adapters_Chargers תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-