ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט מחשב שלי: כרטיס מסך NVIDIA GT9500 מעבד Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5VD2-MX לוח אם DDR2 1G RAM יש לי מאווררים שאין מושג איזה חברה או דגם הם, אבל נראה לי שהם חרא, רועשים ולא מקררים טוב במיוחד. ואיך אני בודק מה הספק כוח? ^^' אז זה מה שיש לי ואני מעוניין להשתדרג, אני לא יודע אם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הנוכחי, התקציב הוא בסביבות ה2500 מה שאני עושה במחשב זה מוזיקה אינטרנט מסנג'ר ושטויות כאלה, וקצת משחקים. תודה (:
-
- 10 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, האם לדעתכם כדאי לקנות את המחשב הבא במחיר הנ"ל? דעתכם חשובה. תודה רבה. Lenovo Y550 Intel Core 2 Duo P7350 2GHz CoreDual-core EM64T Processor TechnologyEnhanced SpeedStep Technology Bus Speed 1066MHz L2 Cache 2MB Standard Memory 4GB Maximum Memory 8GB Memory Technology DDR3 SDRAM Memory Standard DDR3-1066/PC3-8500 Hard Drive Capacity 320GB Hard Drive Interface Serial ATA Hard Drive RPM5400 Screen Size 15.6" Graphic Mode WXGA Display Screen TypeActive Matrix TFT Color LCD Widescreen Yes Display Resolution 1366 x 768 Graphics Controller Manufacturer Intel Graphics Controller ModelGMA X4500MHD Graphics Memory Capacity 1.76GB Graphics Memory Technology DDR3 SDRAM Graphics…
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב אז המחשב שיש לי בן כבר איזה 5... והחלטתי שאני רוצה נמחשב חדש התקציב שלי הוא בין 2000 ל3000 ש"ח 1. התקציב הוא 2000-3000 2. מטרות המחשב: משחקים במו GTA IV 3. ללא שום ציוד הקפי 4. אני לא צריך כונן דיסקטים ויש לי צורב במחשב שלי (יש אפשרות להעביר את הצורב הזה למחשב החדש נכון?) 5. אין לי כל כך העדפה של חברה אני לא מתמצא כל כך 6. נושא הקירור לא חשוב 7. מערכת הפעלה חייב חוקית ושתותקן במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. חשוב שקט אך ברמה מועטה 10. אני מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA IV ,ASSASIN'S CREED ,PES 2009 וכו'.. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות מחשב LENOVO T400S וראיתי שהמעבדים שאיתם הוא מוצא הם מעבדי SP9X00 של אינטל. רציתי לדעת מה ההבדלים בין מעבדים אלו למעבדי סידרה P9X00? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד, שישקול בסביבות 3-4 קילו (מסך 15 או 17 - לא קריטי), חשוב שהסוללה תהיה חזקה. בסביבות 8000 פלוס מינוס. אשמח לשמוע הצעות בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עדיף שיהיה מחשב שקט יריץ משחקים לעשות OC. ללא דיסק קשיח או צורב מסך 19
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם מחשב נייד יעיל בתור מדייה סנטר? מה החסרונות? במידה וכן, איזה דגמים מומלצים? (קנייה בארה"ב) הכוונה היא לחיבור לטלוויזת LCD עם כניסת HDMI וצפייה בסרטים ב HD ואם אפשר חיבור גם לממיר תודה מראש, רועי.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפרט למשחקים, שיהיה כולל מסך מקלדת עכבר וצורב. אם אפשר - גם קירור ייעודי למעבד. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לעוזרים, מעוניין במחשב לסטודנט, בתקציב הנ"ל (עד 5.5K). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (מעטה). * גודל המסך? 14.1, מט. * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. אך כמובן אחריות בארץ ל-3 שנים הינה מועדפת * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. לאחר חיפושים קצרים ראיתי ב-Dell E6400 כאפשרות אך מאוד מעוניין לשמוע עוד דעות בנושא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחשב לעיצוב גרפי במחיר 7 אלף ש"ח לא כוללל ציוד היקפי המלצה על כרטיס קול טוב בנוסף מומלץ במכלול ה7 אלף שקל
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות 14 אינץ' מיועד לסרטים אופיס אינטרנט וקצת משחקים לא משהו ברמה גבוהה דיסק קשיח מספיק 250 זיכרון מתחיל מ2 ג'יגה אם צריך עוד פרטים אני יוסיף... תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיה החדשה של אינטל I7 חשוב לי כרטיס מסך מסדרת HD4890 או HD4870*2 (אני עדיין לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך) חשוב לי שגודל המסך 22 ומעלה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך להזמין השבוע בחנות tmsfox מחשב עריכה. המחשב יצא לי הרבה מעבר לתקציב(התקציב המקורי היה 7300שח) ולכן אני רוצה ממכם אישור סופי לפרט עם הצעות לגבי הרכיבים. אני מתלבט בין: Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ל- coolermaster v8 (כול הצעה אחרת תתקבל בברכה) אני מתלבט בין: GIGABYTE GA-EX58-UD5 ל- GIGABYTE GA-EX58-Extreme (כול הצעה אחרת תתקבל בברכה) בזכרונות ובספק אין לי מושג מה לבחור פשוט בחרתי לפי המחיר, אז בזה אני צריך עזרה. מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD5 Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1461 מארזים Cooler Master COSMOS S RC1100 Full Tower Case ¤875 ספקי כח Corsair …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט לחבר עד 2500 עם חריגה ל2600 ש"ח, לWOW בעיקר ולמשחקים אחרים, חשוב שיהיה מארז ספק וכל שאר רכיבי החומרה, ציוד היקפי לא צריך, תודה. אם ניתן מחנויות SKYPC IQPC או כל חנות אמינה בת"א או רשל"צ.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תלת מימד,עריכה גרפית וגראפיקה בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 4 ליבות חובה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מעבד - intel core 2 quad q9550 box http://www.skypc.co.il/pl_product~BX80569Q9550~3~0.htm 1231 ש"ח לוח אם - asus p5q se2 http://www.skypc.co.il/pl_product~31205~10~0.htm 561 ש"ח זיכרונות - ocz ddr2 4GB (2GBx2) 1066mhz cl 6-7-7-20 fatal1ty http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2450K~15~0.htm# 331 ש"ח כרטיס מסך - twinwech nvidia geforce gtx260 accelero xtreme xt oc edition (216) 896mb ddr3 pcie http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm 998 ש"ח דיסק קשיח - seagate st31000520as barracuda lp 3.5" 1tb sata2 32mb http://www.skypc.co.il/pl_product~ST31000520AS~7~0.htm 425 ש"ח כונן/צורב - asus drw-24b1st x24 sata dvd http://www.skypc.co.il/pl_product~16048~1…
-
- 10 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. תקציב - 2700 ש"ח. 2. מטרות המחשב - משחקים. הכי חזקים שאפשר להריץ על מחשב בתקציב כזה. קצת שימושי אינטרנט. 3. ציוד הקפי - מתחילים מכלום ולכן צריכים הכל. התקציב כולל הכל ! ממסך ועד עכבר ואולי איזה מאוור קטן למעבד אם יש צורך. הכל. 4. מה חייב להיות בו: לוח אם, מעבד, זכרונות, כ.מסך,צורבב וכונן קשיח, מארז, ספק כח, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מאוורים פנימיים אם צריך. שכחתי משהו ? 5. אשמח אם המפרט יורכב מרכיבים שניתן לרכוש באייבורי. 6. עדיפות למחשב שקט, שתהיה התאמה בין הצבעים. מחשב רגיל וסטנדרטי. כל עוד הוא לא חריג בכמות הרעש שהוא עושה, זה בסדר גמור מבחינתי. 7. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה במעבדה. 8. לא מתוכנן OC. מתוכנן להתקין משחקים עדכניים ככל שניתן בלי לבצע פעולות מ…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
תקציב: 5K ש"ח. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים (סירטוני HD) ופוטושופ. ראיתי באופיס דיפו את המחשב הזה:HP Pavilion DV2-1030. המחשב דיי קליל, הוא נמצא בין נטבוק לגדולי ביצועים, יותר נוטה להיות נטבוק לאור המעבד החלש שלו. כעיקרון זה המחשב שהייתי רוצה אבל בגלל שניסיתי עליו סירטוני HD ביוטיוב והוא קירטע לי אז כנראה משהו אחר (יש אולי פיתרון לבעיה הזו?). עוד מחשב נוסף שראיתי: HP Pavilion DV3-2150. מחשב עם מעבד יותר חזק אך הוא מאבד את ה"נטבוקיות" שלו. לסיכום: ה-1030 הוא לטעמי מחשב מעולה ומציע הרבה, חוץ מהקטע של המעבד שהוא נחשב לחלש (האם הוא מקביל למעבד האטום של אינטל)? ה-2150 עולה יותר, הוא עם מעבד יותר חזק ולפי דעתי מספיק להריץ סירטוני HD אבל הוא תופס יותר נפח ומ…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בעיקר לעבודה משרדית, אופיס, אינטרנט ותוכנות שרטוט קלות (EWB וכו'..) כמו כן, מידי פעם שאוכל להריץ סרטים באיכות גבוהה ומשחקי תפקידים כמו WARHAMMER ONLINE. שאלה שנייה שלי, התעניינתי במחשב MSI EX620, השאלה שלי האם הוא יכול להחזיק שלוש שעות עם הסוללת 6 תאים שלו בעבודה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לעזרתכם. אני רוצה להרכיב מחשב המיועד לעבודה בתוכנות תלת מימד\ גרפיקה כמו 3DAMX AUTOCAD' PS' FLASH האם מישהו יוכל להכווין אותי ,איזו חומרה תתאים( אני רוצה מחשב מאוד חזק) לעבודה מסוג זה? התקציב נע בין 3000 ל-(ללא מסך)4500, אילו רכיבים אני לא אוכל להתפשר? דבר אחרון: מהיכן הכי ממולץ לי להזמין את הרכיבים( אני מתכוון להרכיב את החומרה בעצמי)? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב שיענה לי על הדרישות הבאות: - משחקים - יש לי מסך 22". אני לא הולך לשחק בו 24/7, אבל כשאני משחק אני רוצה שדברים ירוצו חלק. - דגש על שקט - נמאס לי מהמחשב הישן עם המאווררים המרעישים. ורצוי שיהיה קריר, אבל לא חובה (לא מתוכנן OC). - הארדיסק 1 טרה - חובה. - אין צורך בציוד היקפי. - חייב להיות מחנות באזור חיפה. הנה מה שגיבשתי על סמך ת'רדים אחרים פה, אשמח להערות: מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤719 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 LP AM2 ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים Antec Sonata III 500W Midi ATX Case ¤734 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ¤291 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F1 HD10…
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עריכה: מכיוון שבסוף חבר שלי יקנה את המחשב מארה"ב והבנתי שהמחירים יותר נמוכים, אשמח לקבל עצות למחשבים ניידים למשחקים במחיר הנ"ל (בהיתחשבות שהמחשב לא יקנה בארץ אלא בארה"ב), מפני שפעם שעברה לא היה לי מספיק זמן בכדי לפרט, הפעם אני אפרט ואני מצטער לגבי המנהלים על חוסר הפירוט: מטרת המחשב: מחשב למשחקים חדשים (או במילים אחרות כבדים). גודל המסך: 15 אינץ' ומעלה. משקל רצוי: כול משקל. זמן סוללה: כול זמן סוללה. יציאות מיוחדות: HDMI (לא חייב) בלוטות: כן. גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB (ומעלה, עדיף 320GB). צורב DVD: כן. אחריות בינלאומית: כן. העדפה לחברה כולשהי: אין. לפני העריכה: מכיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים הרבה (ואין לי שמץ של מושג לגבי כרטיסי מסך של מחשבים ניידים), ואני באמת ל…
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב עם מעבד Amd athlon X2 3800+ ולוח אם Gigabyte GA-M61VME-S2 וזיכרון 2GB עם כרטיס מסך 8500GT וספק ג'נרי. השאלה שלי האם כדאי לי לקנות מחשב חדש בתקציב של 2200 ש''ח או לקנות XBOX360 בגירסאת ELITE ב2000 ש''ח בערך?
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים , סרטים , אופיס ,שירים וכו' רציתי לדעת אם כדאי לקנות מחשב מבוסס מעבד Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz או מעבד של אינטל יש לי מסך סמסונג "23
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
באתי להזמין לנובו T400,160G,2G וביקשתי לשדרג ל4G והבחור אמר לי שגם אם אשדרג,מערכת ההפעלה תזהה ותתן לי להשתמש רק עם 4G אם אני זוכר נכון המערכת היא ויסטה הום פרמיום,יש משהו בדבריו? יש איזו מערכת שאני יוכל להתקין והיא תזהה לי את ה4G? תודה (:[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 22:21:36 התכוונתי שהיא תזהה לי רק 2G...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-