ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום הכנתי מפרט למחשב קולנוע בייתי שאני עתיד לרכוש בימים הקרובים. Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore M3N-H/HDMI AM2+, nForce 8300, DDRII 1066, PCI-E, HDMI, HDAudio 2GB Kingston Value Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata Thermaltake Bach Home Theater VB8000BNS corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 - Retail מחיר 3078 ש"ח אני מוסיף למחשב כרטיס קול emu 1212m שיש ברשותי. מערכת המחשב אינה מיועדת למשחקים אלא לצפיה בסרטים בהפרדה גבוהה ובעתיד גם בלו ריי וגם לגלישה באנטרנט. המחשב מתחבר למסך 42 אינץ של טושיבה. לא מתו…
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות לרכשית שני מחשבים הראשון מחשב משרדי תקציב עד 1500 ש"ח לא כולל מסך ,יש אפשרות למפרטים במחיר נמוך יותר ,לא חייב לנצל את כל התקציב פעילות המחשב, בעיקר לעבודה- אופיס ,חשבשבת ,תוכנות להנהלת חשבונות וניהול פרויקטים ,אינטרנט,מוסיקה. דרישות-שהמחשב יעבוד בצורה מהירה וחלקה . המחשב השני מחשב סלוני למדיה סנטר ,מתחבר לטלויזיה Led 42 ,של הייסנס צפייה בסרטים ,תמונות ,אינטרנט ,וכו' תקציב 1500 ש"ח תודה רבה ,אשמח לקבל המלצות בהקדם ומהיכן הכי כדאי לרכוש את המחשבים תודה מולי
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב עריכת ווידאו +מסך ללא עכבר ומקלדת .אין צורך בכרטיס וידאו אך יש צורך בפייר וייר . בלי עזרים לגיימרים. תודה .
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
1. כאמור, התקציב הוא 2000. אם אפשר - לחסוך. חריגה מקסימלית 100-200 ש"ח. 2. מדובר במחשב לזוג מבוגר, לשימוש בסיסי. היישום הכי כבד שצפוי לרוץ עליו הוא סקייפ, ואולי יישומי פלאש. מבחינת גרפיקה - צריך להיות מסוגל להקרין וידאו ב- HD, אבל לא מעבר. 3,4. ללא מסך או ציוד היקפי (נלקחו בחשבון בנפרד). 5. שקט לא קריטי - המחשב יהיה בחדר נפרד, רק שלא יטחן (4-5?). 6. לא יהיה OC. 7. ללא מע' הפעלה. הרכבה בחנות. 8. אזור חיפה והקריות. עדיפות לנעה מחשבים. 9. אף אחד לא יפתח את המארז וינקה. יש למישהו המלצה על מארז זול יחסית ועמיד לאבק? 10. לא מתוכנן שדרוג. חשבתי ללכת על AMD תלת ליבתי, משהו בסגנון הזה: AMD Athlon II X3 450 3100MHZ Box, יחידות 1 ₪400 http://www.n…
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב מספיק טוב שיחזיק לי את כל תוכנות אדובי וגם תוכנית אוטוקאד. אני סטודנטית אז כמובן שהמחיר מאוד חשוב, מעדיפה משהו בתקציב יותר נמוך אבל כן מחשב שילווה אותי כמה שנים. תוהה האם שווה להשקיע ב-Mac בגלל שיש לי iPad שעליו אני מציירת ורוצה להעביר את הסרטוטים מהמחשב בצורה מהירה ואם כן איזה Mac הפרו או האייר?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו, COD/Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צורב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כבר דיסק קשיח …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב פיתוח והעניין הוא שהוא חייב להיות מהיר, עם כמה תוכנות כבדות מאוד לפיתוח תוכנה, כרום כמובן, בסיסי נתונים בזמן אמת, טרמינלים במקביל, docker וכו'. חיבור לשניים או שלושה מסכים. התקציב הוא 7000 ש"ח. אשמח למפרט שיענה על הדרישות הללו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהרכבתי מקריאה פה בפורום, התקציב הוא 2K מקסימום, צריך לכלול מקלדת ועכבר בלבד, נועד לזוג מבוגרים לשימוש יום יומי, ולפעמים למשחקים פשוטים לנכדים מעבד: Intel Core i3-2100 3.1GHz 3MB Cache 65W LGA1155 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2-B3 Intel H61 LGA 1155 uATX זכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 MHz CL9, דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm SATA3 6GBp/s צורב: LG או Sony פשוט. מארז: Cooler Master Elite 335 No PSU ספק כוח: HEC Cougar RS400 400W 80Plus סה"כ 1880 לערך, + מקלדת ועכבר 2000. המחשב לא צריך הרכבה, תודה ובברכת שנה טובה (אפשר כבר לברך בשנה טובה?). גיא
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב זה זמן רב וחיכיתי לסוף השנה לירידת המחירים. התכנון שלי זה לקנות מחשב עד 5000שח ולשדרג כרטיס מסך במחשב הישן (פעם אחרונה הציאו לי 9800 אולי עכשיו כדאי את AMD 4XXX הזול ? ) ראיתי שיש ירידת מחירים בגלל יציאת ICORE7 ושיצאו עוד כמה כרטיסים חדשים לשוק הבינוני השאלה היא האם יש עוד איזה ירידת מחירים רציני באופק או שאפשר לקנות מחשב כבר עכשיו??
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[glow=red,2,300] המפרט של השדרוג:[/glow] מעבד: (Athlon 64 +3200 (s-754 לוח אם: (AMD GIGABYTE K8NS (s-754 זכרונות: CL2.5 CORSAIR 512MB כרטיס מסך: xfx GeForce 6800GT 256MB מארז: Raidmax Cobra 822 סה"כ 5,120. עכשיו השאלות שלי: א. כדאי לי לחכות למעבדי ולוחות s-939 ? כלומר זה ישתלם לי מבחינה תקציבית?.. ב. במארז יש אופציה להוספת 4 מאווררים, מה שאני מתכננן לעשות, אפשר המלצה ל4 מאווררים שקטים וטובים במחיר טוב??... תודה.
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך עזרה. המחשב החדש צריך להיות חזק מאוד, ומה שחשוב לי בעיקר זה כרטיס מסך+ מסך HD טובים במיוחד. יש לי תקציב גבוה 10K+ (לתקציב בעיקרון אין גבול, אבל אני לא מחפש משהו בזבזני) אבל עדיף לא לבזבז סתם על שיפורים מיותרים. * יש לי כבר את המארז הזה: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led ואת הספק הזה: Thermaltake ToughPower 600W W0103 חשבתי על מסך בסגנון (כלומר גדול יחסית 20+, ואיכותי במיוחד): hp w2448hc חשוב לציין שאין צורך בציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים...). אין צורך גם בצורב או כונן דיסקים. המחשב בעיקר למטרת משחק במשחקים כבדים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על מחשב חדש. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7.האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט מתאים למשחקים כבדים ולOC. יש לי כרטיס מסך 8800GT 512. לוח אם: MSI platinum P45 מעבד: E8500 זיכרון: mushkin 800MH 4GB כונן קשיח: Seagate 1TB 32 ספק כוח: EZCOOL 1050W PS-07
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב בתקציב של 6000... האם שווה לחכות שיצאו מוצרים חדשים לשוק? או לחכות שיהיה תחרות ובעקבות כך ירידת מחירים? זה המפרט שבו אני מעוניין: i7 920 (2.66GHz) Asus P6T ATX 3*2GB DDR III 1333 OCZ Radeon HD5870 LG GH22NP20 DVD OEM Western Digital WD Caviar Blue WD5000AAKS OCZ 600W StealthXStream OCZ600SXS Retail Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS מה דעתכם? השימוש העיקרי יהיה גיימינג
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז לאחר שלוש שנים החלטתי להחליף סוף סוף מחשב מהגרואטה הישנה שלי (PENTIUM 3 450HZ וRIVA TNT 16MB) ועכשיו למערכת החדשה: Maxtor 40GB 7200RPM Logitech Internet Navigator Explorer OPTICAL USB rev 3 TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black Enermax FS-710-B 350W EPOX 8K5A3+ AMD XP 2000 256MB MUSHKIN DDR 333 Gigabyte Radeon 9700 Pro אז מה אתם חושבים? (מסך וצורב כבר יש לי)
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחשב נייד פנטיום 4 , 1.7MHZ זיכרון 512 DDR דיסק קשיח : 30GB כרטיס מסך mobility radeon 7500 צורב + DVD מה אתם אומרים ? על המפרט ? המחשב לא זז הכי מהר ומוזר לי פה משהו כמה הייתם משלמים באמת על מחשב כזה ומה דעתכם עליו , ולמה לדעתכם הוא לא זז הכי מהר .. תודה רבה :]]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
Processor: Intel Core 2 Duo processor P8700 (2.53GHz 1066MHz 3MBL2) 1 Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64 1 Operating system language: Genuine Windows 7 Home Premium 64 US English 1 Display type: 14.1 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight 1 System graphics: ATI Mobility Radeon 3470 with 256MB 1 Total memory: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM) 1 Keyboard: Keyboard US English 1 Pointing device: UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 1 Hard drive: 160 GB Hard Disk Drive, 7200rpm 1 Optical device: DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim (Serial ATA) 1…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כותרת כולל הכל - מקלדת, עכבר, מסך וכו'. תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המפרט הזה עוד כמה ימים ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? התקציב לא כל כך משנה כי אין לי כל כך הרבה כסף להשקיע ולגיסי יש מעבדת מחשבים אז הוא קונה את כל החלקים במחיר עלות, מה שיצא דיי טוב ועזר לי המון. זה המפרט, אם יש לכם הצעות לשיפור\שינוי חלק שהוא עומד בערך על אותו סכום תגידו מעבד: INTEL Core™ i5 -2500 LGA 1155 3.3 GHz 64-bit לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מארז: NZXT ספק: Gigabyte Superb 720W זיכרון: Kingston DDR- 3 4GB 1600MHz כרטיס מסך: ATI - Sapphire HD6870 1GB DDR5 256-Bit דיסק קשיח:Seagate 1000TB SATA III 7200RPM אני שוקל להוסיף עוד 2GB של זיכרון או שעדיף להשקיע ולהוסיף עוד 4GB של זכרון? או שבכלל ככה זה טוב? מה אתם אומרים על המפרט הזה? …
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ברוב המוחלט של זמן השימוש: אופיס עריכת מצגות וזום. אם אפשר גם אולי לשחק מידי פעם בפרוזה 4 - לא חייב אם זה דורש תוספת משמעותית לסכום ההשקעה (מעל ל500 ש"ח לעומת מחשב בלי הבקשה הזו). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. האם אפשר לחבר את המחשב לרסיבר של מערכת קולנוע ביתית ונדרש איזשהו מתאם לשם כך? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נייד עד 3900 לעבודה משרדית בלבד, עם אחריות גבוהה ככל האפשר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
המחשב - Dell Latitude E6430S המחשב נתקע מידי פעם - נורת הדיסק נדלקת קבוע, והמחשב לא מגיב (חוץ מהעכבר שעדיין עובד) לאחר דקה או שתיים המחשב "משתחרר" וחוזר להגיב. (כלומר אין צורך לבצע הפעלה מחדש) חשבתי שמדובר בבעית טמפ', אך בדקתי עם תוכנת ניטור ואין קשר בין הטמפ' לבעיה בנוסף ביצעתי בדיקת מאמץ עם OCCT למשך שעה והמחשב לא עבר את הטמפ' המקסימלית המומלצת, ולא קרס. התקנתי תוכנה לבדיקת הדיסק (SSD), והכל נראה תקין. וכמובן ביצעתי שחזור מערכת עם התמונה של דל, והתקנתי את הדריברים העדכניים. המחשב עדיין באחריות (טכנאי עד הבית), אך אין לי דרך להדגים לטכנאי את הבעיה. המחשב יכול לעבוד שעות במאמץ ללא כל בעיה, ופתאום להתקע אחרי גלישה קלילה בגוגל. כמו שציינתי, בבדיקת מאמץ המחשב לא קורס. מה דעת…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
I5 או מעבד מותאם AMD ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-