ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש, הציעו לי כבר 3 מפרטים בעבר והייתי שמח לקבל עוד הצעות ולהשוות ביניהם. התקציב הוא 2.000 ש"ח אבל יש אפשרות של חריגה של 300 ש"ח. המחשב עצמו הוא לחדר שלי, אני משחק משחקים קלים בלבד והכי חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושהאינטרנט עבוד כמו שצריך. אני משתמש בעיקר במשחקי דפדפן באינטרנט ומדי פעם משחק גם במשחקים כמו roller coastar 3, Fifa 2010 וכדומה אני מעוניין גם שתמליצו לי על רמקולים טובים כי הרמקולים שלי נהרסו (לא להכליל אותם בתקציב של המפרט) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט אבל אם זה יגרום לייקור משמעותי במחשב, אני אוותר על זה בנוסף חשוב ליי מאוד המארז, אני רוצה שהמחשב יהיה יפה אין לי חנות מועדפת, אני פתוח להצעות ויש לי עוד מספר שאלות שעלו לי במשך חיפ…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לשימוש כללי ואין לי כוונה להשתמש בו לגיימניג למעט משחק יחיד שאני משחק בו וזה football manager מי שלא מכיר זה משחק שלדעתי מצריך יותר כוח עיבוד מאשר כוח גרפי ( אולי אני טועה) תקציב 2000-2500 ואם הדרישות שלו לא מצריכות מחשב בטווח מחירים הזה אז אשמח לקנות בפחות :-) 1) דגש על חיי סוללה ארוכים 2) בבית אני אחבר אותו למסך מחשב נחמד שכבר יש לי ולטלוויזיה אז דרוש חיבור hd ושיעביר רזולוציה גבוהה 3)אני פחות מסתדר עם הפד ששולט על הסמן במחשב אז אפשר גם להמליץ על עכבר אלחוטי אני אשמח 4) אשמח גם לזיכרון ssd אם נכנס בתקציב תודה רבה לכולם, אדיר
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעצבת פנים שעובדת הרבה על אוטוקאד וגם לעיתים על תוכנות אדובי וסקצאפ, יתכן גם רוויט בעתיד. מעונינת במחשב טוב, בתקציב של 4.5K לא כולל מעבד (כבר קניתי) כמובן לא כולל מסך. ניסתי להרכיב מפרט אשמח לחו"ד מה שבעיקר אשמח להתיחסות זה לגבי לוח אם, כרטיס מסך וספק כח. תודה ענקית מראש!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רגיל, בעיקר מדיה, סרטים וכדומה, מתכנן לחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מIQPC מעבד: e4300 core2 לוח אם : gigabyte 965p-s3 כ.מסך: bfg OC Edition 8800GTS 320MB זכרון: 2048MB SuperTalent\Twinmoss+HeatSpreaders DDRII 667mhz CL5 מארז 6A19 שחור ספק כוח : enermax liberty 400W קרור למעבד: AC FREEZER PRO 7 סה"כ 5,000 ש"ח. דרישות: משחקים, +OC ל3GHZ מהתייעצויות קודמות הבנתי שהמעבד בשילוב הלוח יגיע די בוודאות ל3GHZ (מעבר לזה לא ממש מעניין אותי,אני לא מחפש לשבור שיאים) HD+DVDRW - ישנם כבר- בנתיים אסתפק בהם... לגביי הכ.מסך- הרזולוציה המקסימלית שלי היא 1440X900 (מסך רחב) , אני במאמין שבמגבלת הרזולוציה הכ.מסך מסך יספק אותי היטב. טוב דעות? תיקונים אחרונים? מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לשימוש ביתי משרדי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך מס…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - fifa 17 , gta v, csgo, cod, battlefield, payday וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). BENQ 24'' XL2430T 1ms 144Hz 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מעונין בקניית מחשב נייד שישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים ולגלישה באינטרנט דרך רשת אלחוטית אז אני רוצה מחשב עם כרטיס מסך טוב ואנטנה מובנית מישהו יכול לעזור לי ? אני מוכן להשקיע עד 10000 ש"ח איזה דגם כדאי לי ואיזה חברה?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב הזה. לפי המאפיינים שלו יש לו 4GB זיכרון. על המחשב הזה מותקנת מערכת ההפעלה Windows 7 Professional 32bit. אני יודע שמערכת הפעלה זו לא יכולה לזהות את כל 4GB של הזיכרון אבל לפי מה שראיתי במחשבים ניידים אחרים היא אמורה לזהות בסביבות ה3.5 ג'יגה. ה"בעיה" היא שבמחשב הזה מזוהים רק2.92. המעבד הוא interl 560 M מחכה להבהרות ותשובות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב רב שימושי שקט בסכום כללי של 5500 ש"ח. שימושי מחשב - גלישה עם המון לשוניות פתוחות, SC2, משחקים באופן כללי (לא גיימינג מטורף), הורדות, סקייפ, פוטושופ, והכל בו זמנית. אחרי שיטוטים ארוכים ברחבי הפורום ובאתר הרכבתי חלק מהמפרט בהתאם להמלצות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪968 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪745 זיכרון: Crucial 16gb 8*2 GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 קשיח למחשב…
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך האיכות של הכרטיסי מסך של אינטל למחשבים ניידים כמו ה 855.איך הביצועים והאיכות והאם הזיכרון שלהם הוא משותף או יעודי ואיך הוא לעומת הradeon 9200 למשל? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מצאתי את הניידים הנ"ל: Gigabyte NAPA W251U - Intel® Core Duo 1.86GHz 12.1 Intel® Core Duo 1.86GHz T2350 533MHz Intel® 945GM / ICH7-M 12.1" WXGA glare 1GB HDD 120gb 5400Rpm DVD-RW Intel® Grafic Accelerator GMA950 Wireless 802.11B/G 108Mbps Firewire 1394A Integrated Camera 1.3 M pixel 1.7Kg / 6 Cell Battery 2 Year's Warrenty [4850] LG R400 52AAE 1.73Ghz 14.1 www.miorio.co.il/Product.asp?productid=669 [4500] MSI PR200 12 www.ivory.co.il/product.asp?productid=796&CatCode=315 [4800] המחשב ישמש לאינטרנט אופיס ופיתוח תוכנה אני רוצה מחשב קומפקטי עד 14.1" איזה מבינהם לדעתכם עדיף? יש מחשב אחר יותר מומלץ בתקציב שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן חברים, מבקש עזרה עם מפרט למעבד I7 870 ולוח אם DP55KG, החלקים הנ"ל כבר ברשותי ולא כלולים במחיר, התקציב הוא לכל מה שמסביב. המחשב הולך לשמש אותי בעיקר למשחקים על מסך 19" (עם כוונה לשדרוג בעתיד ל22 או 24), את החלקים בכוונתי להזמין אך ורק מפנדאס בבאר-שבע בגלל נושא האחריות ומרחק נסיעה פיזי. הדגש הוא על אופציות שדרוג בשנים שיבואו, חלקים כמו המארז, ספק הכוח וכרטיס המסך רצוי שיהיו בעלי אפשרויות שדרוג כמו CF, ספק כוח מתאים ומארז שיוכל לבצע את עבודתו נאמנה למשך שנים רבות. לא זקוק למסך ולציוד היקפי. התקציב הוא 4500 ש"ח אך תיתכן חריגה של +- 500 ש"ח. רב תודות מראש!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי הרכישה של המחשב. הדור הבא של אינטל יגיע בקרוב וכנראה ייקח את הכתר עד שAMD יחזירו להם בהשקות שלהם. שער הדולר לאחרונה דיי נמוך וזה מחזק את כוח הקניה בחו"ל אי אפשר לדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד אבל אם הדולר יתחיל לעלות בחזרה זה משנה את הכל חוץ מזה הבנתי שיש איזה מיסוי שהטילו על סחורות בסין ונראה לי שזה משפיע על המחירים בNEWEGG ו AMAZON לרעה דבר נוסף הוא השמעות על כך שסדרת הצ'יפסטים 500 של אינטל יהיו ממש יקרים. נראה שכל עניין הזמינות מלאי של חלקים ומחירים סבירים זה דברים שהולכים ונהיים רק עוד יותר גרועים ואולי שווה לחכות עכשיו בתפר של לפני הלוחות החדשים ולקנות שילוש "דור קודם" במחיר יותר משתלם. מה אתם אומרים הייתם מחכים לדור החדש של א…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
המפרט האחרון (והמצויין אם יורשה לי להוסיף) שבנו לי הוא מפנדה וזה ממש רחוק לי.. מה אם אני אצטרף תיקון או להחליף משהו.. בכל אופן לKSP יש סניף בראשון.. איפה שאני גר אז יש מצב שמישהו בונה לי מפרט מKSP שדומה למפרט הבא: AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,285 ש"ח - מעבד s939. MSI K8N Neo2 Platinum 925 ש"ח -תומך Dualddr... Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,590 ש"ח -dual... Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 698 ש"ח . ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 965 ש"ח +ספק 430W מעולה!!!+3 מאווררי 80mm מותקנים בתוך. Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,690 ש"ח Creative AUDIGY 2 ZS Re…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש נייד שיש בו כרטיס קול של 5.1 ערוצים לחבר למערכת קולנוע ביתית של לוג'יטק (3 חיבורי PL) ואם כן איזה באיזור תקציב של 3,000 ש"ח? תודה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לשימוש לצפיה בסרטים, גלישה, אופיס, מייל ותוכנות עריכה 2D בעיקר (פוטושופ ופריהנד). לא מתוכנן OC כלל ולא מתוכנן VISTA. מיועד למשתמש לא טכני. הכוונה לקנות מחשב לטווח ארוך שיהיה זול עכשיו ושיהיה קל לשדרג את המעבד בטווח של שנתיים מהיום בערך. עדיף אם אפשר גם לרדת מ-3000 ש"ח כי הוא כנראה יצטרך להוסיף בקרוב מסך סביר... אשמח לחוות דעתכם על שני המפרטים הבאים: מבוסס AMD, ליבה אחת (3800X2 עולה 330 ש"ח יותר...): מעבד: AMD ATHLON 64 3500+ 2.2GHz 512KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - ADA3500CNBOX - BOX ¤526 לוח אם: GIGABYTE GA-M51GM-S2G ¤498 כרטיס מסך: POINT-OF-VIEW PCI-EX GeForce 7300GS 256MB DDR (UP TO 512MB) 64 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤322 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר בן 6 שנים, ואני משתמש בו בעיקר לעיצוב גרפי (כולל עריכת סרטים) וגיימינג. בגלל המחירים המופקעים, כרגע אני מוותר על הרעיון של רכישת כרטיס מסך חדש אבל אני כן מעוניין בשידרוג המעבד ולוח האם עד שהמחירים ירדו. מעבר להמלצות, אשמח לדעת אם לדעתכם כרטיס המסך הנוכחי שלי ייצור צוואר בקבוק. המפרט הנוכחי: כ.מסך: Nvidia GTX 970 5GB זיכרון: 16GB מעבד: Intel Core i5-6600 CPU @3/30GHz לוח אם: GA-Z170X-gaming 3 1151 gigabyte מה אני חושב לרכוש (תקציב עד 6k): מעבד: Intel® Core™ I9-10900KF Comet Lake Tray + לוח אם: Gigabyte Z590 AORUS Ultra Wi-Fi ATX / Asus Prime Z490M-PLUS ATX או מעבד: AMD Ryzen 9 5950X 16 Core Box + לוח אם: Gigabyte…
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ויום טוב, אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית ועבודה בפוטושופ (לא עבודות יותר מידי מסובכות) 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד ב6000 עם כרטיס מסך שיוכל להרית משחקים בהגדרות סבירות-נמוכות חשוב כרטיס מסך לא משולב ולא TC\HM חשבתי על המחשב הזה http://officedepot.co.il/(h3mjqeftvxkexq45bu5n5a45)/catalogFamily.aspx?ID=593652&CID=100 רק שאני לא יודע מזה G72MV תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חבר שלי בקרוב קונה מחשב,והוא ביקש ממני לבנות לו אחד. השימושים שלו זה: וורד,לראות מדי פעם סרטים,לשמוע שירים ומשחקים דיי כבדים (battlefield 2,crysis) בכלל לא OC הוא אפילו לא יודע מזה. בניתי לו את זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L ¤571 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ¤396 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤482 [ כרטיס גרפי Club-3D Nvidia 8800GTS 320MB PCIe ¤1652 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon ¤414 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤417 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4893¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il זה חורג ב400 שקל :-\ במה אתם חושבים אפשר "לצמצם" בלי לפגוע בביצועים ממש
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לוח אם- ASUS P5GD1 - מחיר970 כ. מסך- GIGABYTE 6600GT - מחיר - 1300 זיכרון- KINGSTON 3200,400MHZ 2X256MB - מחיר-600 מעבד- פנטיום 4 פרסקוט 2.8 ,LGA775- מחיר- 1020 (אני נעול על פנטיום) מארז,ספק וHD יש לי כבר. יחד- 3890 שקלים. 1. מה דעתכם? מחיר טוב יחסית לתמורה? 2. האם כדאי לשדרג את המפרט בצורה הזאת: לוח ASUS P5GDC-DELUX - בהוספה של 230 שקלים מעבד 3.0 -בהוספה של 100 שקלים המפרט מ LOGIC PC, הם נחשבים אמינים ונותני שירות טוב? אשמח לשמוע דעתכם,לכל שאלותיי,תשובותיכם והערות. תודה ולילה טוב
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי חברים, קודם כל, אני מודה מראש על התגובות. אני בן 23 (אוטוטו סטודנט) לפני שבוע נהרס לי המחשב (נשרף ספק) והחלטתי לקנות מחשב(ים) חדש\ים. הסוגיה היא כזאת, חשבתי לקנות מחשב נייח בינוני עכשיו (בתקציב 3500) [לצורכי - תכנות\אופיס\אינטרנט בעיקר וגיימר קל {שעות בודדות בשבוע, כנראה ל4 שנים הקרובות}] ועוד מחשב נייד (לצורכי משרד בלבד עם דגש על סוללה) בעוד כחצי שנה [על מנת שזה יהיה חזק יותר]. מספר חברים שלי כשהצעתי את הרעיון, אמרו שלא כדאי לי לעשות זאת, בגלל הכסף הרב שאני משלם על הבחירה...כיום ב7000 אפשר לקנות ניד חזק מאוד הסיבות שאני עדיין מתלבט הן בעיקר בגלל העובדה שניד הוא נוח הרבה פחות, יציב בד"כ הרבה פחות, ניתן להרחבה - הרבה פחות (והרבה יותר יקר) כמו כן, היום יש לי 2 מחש…
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי לכולם, עשיתי איזשהו קומבינציה בין 2 מחשבי הגיימינג שמופיעים במפרטים הממולצים, ככה זה נראה עד עכשיו: Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 Asus GTX970 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM יצא לי עד עכשיו 5800 מה שמשאיר לי בשאיפה עד 1000 שקל למארז וספק. אני מתכנן לקנות את המחשב בחודש\חודשיים הקרובים. אני לא מתכנן לעשות OC, אני בדרך כלל קונה מחשב לכמה שנים טובות ולא משנה בו כמעט כלום לאורך הזמן. המחשב ישמש לגיימינג…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-