עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, אבל לא בטוח בנוגע להצלחה בשימוש בו. המחשב הוא HP TABLET TX2520, כעיקרון קראתי את הביקורת על ה-2500 אבל מה בעצם השוני ביניהם? והאם כדאי להשקיע ולקנות אותו בכלל? תודה לכל עונה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  2. Started by nir9832,

1. מה התקציב המקסימאלי: 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך :כול התקציב עם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה):משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920\1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, צריך הכול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  3. אני חושב אולי לקנות לפטופ קטן לשימושים רגילים כמו אינטרנט אופיס וכו' וראיתי שבבזק מציעים לפטופים ונוטבוקים ב36 תשלומים שזה מאוד אקוטי בעיניי כי אני רוצה לפרוס את התשלום לכמה שיותר זמן.בגדול אני מתלבט בין הלנובו שעולה 49.90 לבין הACER (ההבדל הוא שהלנובו הוא עם סוללה 3 תאים והשני עם 6 ובאייסר אין בלוטוט שזה גם חשוב).אפשר חוות דעת על שני המחשבים האלה? מה עדיף? ???

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  4. המחשב מיועד לאשתי לעבודה. אין חשיבות לאיכות המארז והספק, כל עוד הם עושים את העבודה. מתלבט לגבי שיפור ביצועים בעזרת מערך RAID0 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת האפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית 500 ש"ח רק במקרה של מהפכה בביצועים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אינטרנט וגרפיקת דו מימד. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. photoshop, illustrator ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה משמש לפרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב…

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by meirnatif,

מתלבט בין שניים: 1. LG - P1-JACKE Core 2 T5600 זכרון 1GB דיסק 100GB כרטיס מסך ATI Radeon X1400 128MB 2. DELL INSPIRON 6400 - IN-RC03-1288 Core 2 T7200 זכרון 1GB דיסק 120GB כרטיס מסך ATI Radeon X1400 256MB (התייחסות גם לאמינות ושירות.) תודה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  6. עריכה: ניראה לי שאלך עם: https://www.amazon.com/Intel-NUC-Kit-NUC6i7KYK-Mini/dp/B01DJ9XS52/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, אם כי אשמח אם תהיה תמיכה עד 4k 60hz לשידרוג עתידי של …

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  7. AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore (2.7GHZ 65W) Arctic Cooling Freezer 64 Pro GIGABYTE MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 Western Digital 320GB AAKS 7200RPM, 16MB, SATA II Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 איך?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תעזרו לי להרכיב מחשב למשחקים ואינטרנט בסכום זה... אם מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים פשוטים

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by shai82,

שניהם של LG, ההבדל הוא בגודל ההרדיסק, ובמערכת ההפעלה. אז ההתלבטות שלי נובעת מכיוון שבראשון יש 2 סלוטים של זכרון תפוסים, ככה שאם ארצה להוסיף בעתיד אצטרך להוציא את הקיימים. P1-JPROE http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=163&keySearch= או P1-KP11E http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=195&keySearch= תודה רבה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  10. הצעתם לי מפרט כבר בעבר , רוב הכסף שהיה במפרט הלך לכרטיס מסך (ב2500 של הג'י טי 7800) החלטתי שהוא קצת יקר בשבילי..... ושאלתי כמה אנשים ובניתי מפרט חדש.. תנו לי אישור למפרט.. וחבו את דעתכם.. יום ראשון או שני אני כבר קונה את המחשב.. המחשב בעיקר למשחקים , אך אני רוצה שהוא גם יהיה מהיר וטוב להכל. בחרתי במקום ה7800 את הג' טי או 2 שזול ממנו ב1000 שקל , זה יותר מתאים לתקציב שלי , וזה הכסף המקסימלי שאני מוכן להשקיע בכרטיס מסך, שהוא גם כרטיס טוב , ואני רוצה לעשות לו בהמשך או סי ולעלות את הרמה.. כך שהמפרט צריך ליהיות מתאים לאו סי , שמתי מארז יותר אווירירי , וביג טייפון , הקירור הזה מספיק בשביל המחשב ואו סי לכרטיס מסך ג'י טי או 2?? אם לא איזה קירור אני צריך לשים? שמתי גם עוד…

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  11. המחשב מותקן עליו מערכת הפעלה Vista והוא ממש אבל ממש פועל בצורה מאוד איטית ניסיתי באמצעות המסך של הכלים של המחשב לפרמט ושיתקין מחדש את כל הווינדוס בלי כל השטויות אבל הוא עדיין לא זז והוא מתקין אוטומטית את הויסטה עם כל השטויות השאלה היא אם אני יכול להתקין על מחשב זה ווידוס מסוג XP ולהתקין את כל הדברים בעצמי תודה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  12. המפרט שבחתימה.אני לא גיימר,אלא יותר אוהב עבודה מהירה של המחשב,שמיעת מוזיקה וסרטים מידי פעם.

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  13. אורח בן
    Started by אורח בן,

אני קונה לפטופ חדש בעקבות פטירתו בטרם עת של הקודם. הדרישה הכי קריטית שיהיה אולטרה בוק קל עם SSD 256 ו8 ג'יגה זיכרון אשמח לקבל המלצות נוספות מתלבט כרגע בין Toshiba Portege Z30 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=17127 ודל xps 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16438 תודה!

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by MmatanG,

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2781 או http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9906989 תודה רבה :} יש לכם הצעות אחרות? ושהתקציב ממש לא יחרוג.. היה אמור להיות 5000 אז 5500 זה ממש מקס..

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by nombre,

דרוש מפרט למחשב טוב. מרבית העבודה שלי נעשית במקביל, הרבה מסמכים פתוחים שעשויים להיות כבדים, תוכנות אנליזה מסויימות ותמונות לעריכה, ולכן צריך משהו שיחזיק. אנא המלצותיכם מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/-10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה קלה, משרד, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SPSS, ZEN LE, GRAPHPAD, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by ShahafH,

טוב חבר שלי רוצה מחשב לגיימרים ב6000 שקל והוא אמר שלנסות כמה שיותר לא לצאת מהגבול הזה ובלי ציוד היקפי כגון מסך,מקלדת,עכבר וכו'... תודה.

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by LOL,

בעיקרון המחשב הוא ללימודים שנה הבאה הכרטיס מסך זה להשאיר לי מקום למשחקים קלים אני מתכוון לרכוש את המפרט הזה 7662CTO ThinkPad T61 with nVIDIA Graphics - 1 Year Depot Warranty Edit Ships within 1-2 weeks** $1,426.00 $1,140.80 $1,426.00 $1,140.80 Intel® Core 2 Duo processor T8100 (2.1GHz 800MHz 3MBL2)1 Genuine Windows Vista Home Basic12 14.1 WXGA+ TFT nVIDIA Quadro NVS 140M 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (1 DIMM) UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 160GB Hard Disk Drive, 7200rpm4 DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim5 ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ10 No Bluetooth 6 cell Li-Ion Battery60 7662: 1 Year De…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by Batels,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים(כבדים), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומסך מבריק * רזולוציית המסך? full hd * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות או יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI וVGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי? 1TB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? או dell או asus חשוב שיהיה עם מעבד i7

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  19. עשיתי פורמט והתקנתי את כל הדרייברים שלו כשאני לוחץ על הכפתור הנורה נדלקת ועולה חלון כתוב שהוא עובד אבל אני לא רואה אתה הסמל שלו רק סמל של LANואני לא יכול לחפש את הרשת שלי

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  20. האפשרות השניה היא מחשב יד שניה פנטיום 4 ב400 שקל, אבל אני מעדיפה חדש, אז אפילו שיהיה "דפוק" זה עדיף.... עריכה: טוב משיטוט קל באתרים הבנתי שזה כמעט לא אפשרי התקציב, אם יש חריגה סבבה אבל תנסו לכוון להכי זול.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  21. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייד. הוא עתיד לשמש סטודנטית, התקציב עד4000 ש"ח. דגש על גודל - כ14", זמן סוללה ארוך, יציאת HDMI, עדיפות לצבע אדום. חשבתי בכיוון הsamsung r580. מה אתם מציעים? תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב), בעיקר עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שיש לי כרגע 17 אינץ' רזולוציה של 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  23. אז כמו שרשום בכותרת - אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3500 ש"ח. אין צורך ברכיבים הבאים: -ציוד היקפי(עכבר/מקלדת/רמקולים/צורב) -מסך. -אין צורך ב-HD. כל שאר הרכיבים שלא צוינו למעלה - להכניס למפרט. *מס' הערות בנוגע למפרט: -ללא OC. -התשלום יהיה במזומן. -רצוי שיהיה כרטיס קול נורמלי(לא מובנה או משהו בסגנון, אבל גם לא משהו יקר מדי) -אם ממש מומלץ: יש אפשרות לחריגה קלה בתקציב. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, עריכות וגרפיקה. א) אפליקציות עיקריות. - photpshop וכדו' למטרות לימודים ופרוייקטים. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מע' הפעלה 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? skypc או איזור רחובות אבל זה לא ממש קריטי. 8. האם יש בקשות מיוחדות? על המחשב ישב כרטיס עם 4 מצלמות מעגל סגור. המ…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by StormT,

יש לי הצעה למחשב אופטימלי לכל מני עבודות. יש הצעת לשיפור? AMD 64 X2 3800+ s939 BOX DFI LanParty UT NF4 Ultra D OCZ Premier cl 2.5 1GB 2x512MB Gigabyte FX6800GS 256mb DDRIII WD 160GB SATA II NEC 3550A Thermaltake Swing 600 +Window Thermaltake 500W ATX2.0

• 13 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים