ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
המחשב נקנה לפני שנתיים זכרון 800MHZ DDR-2 1GB - יש לי 4 כאלה אז זה יוצא 4 ג'יגה זכרון RAM מארז עם USB קדמי שחור ללא ספק כרטיס טלוויזיה 34FM FLY VIDEO כ.רשת 1G LAN OB לוח אם 1GLAN NEO 7.1 MSI P965 צורב X18 DUAL LAYER -+ DVD שחור מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL כ.מסך INTEL GMA950OB דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כ.מסך GF8600 GTS 256 DDR3 HDTV PCIE כ.קול OB 7.1 (8 ערוצים) אל ספק - זה כבר לא קשור למארז כתוב פעמים כרטיס מסך לא יודע למה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הי, פרמטתי את המחשב ואין לי את התוכנת OSD. התוכנה מציגה סמל באמצע המשחק כשמשנים בהירות מסך/ מפעילים או מבטלים תקשורת אלחוטית וכו'. איפה מוצאים את התוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך בעיקרון המפרט של המחשב הוא CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4GB (2 X 2048MB) 800MHz DDR2 Dual Channel Up to 4GB HD 320GB Serial ATA (5400RPM) Display 15.6in Widescreen WXGA with TrueLife - WLED ההבדל היחיד בין שני המפרטים זה הכטיסי מסך כשבאחד הכרטיס מסך הוא ATI Mobility Radeon HD 4330 (256MB dedicated) ובשני Intel® Integrated Graphics Media Accelerator 4500MHD המחשב הוא בשביל אינטרנט אופיס וצפיה בסרטים אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים למרות שהמסך הוא לא לגמרה full hd אני עדיין מתכוון להריץ עליו סרטים ה-hd השאלה שלי אם שווה להוסיף את ה-300…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מתעניין לגבי רכישת מחשב נייד לעריכת וידאו, התקציב עד 12-13 אלף ש"ח בניתי לעצמי באתר של HP את המפרט הבא, דעתכם חשובה לי, האם בסכום הזה אוכל למצוא משהו יותר טוב? חברה יותר טובה? תודה. HDX18t series Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor T9900 (3.06 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) Memory 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) - For 1GB Nvidia GeForce GT 130M Hard drive 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card 1GB Nvidia GeForce GT 130M - For DDR3 Memory Display 18.4" diagonal High Definition HP Ultra BrightView Infinity Display (1920x1080p) Primary opt…
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקניית HTPC, אבל כזה שיכול להריץ גם סרטי FHD בקידוד H.264 וב- Bitrate גבוה מאד. המחשב יהיה מחובר גם למקרן FHD וגם למסך רגיל (במקביל). כמו כן, אני מתכוון לערוך קצת וידאו ממצלמת FHD (בפורמט AVCHD) על המחשב הזה. בקיצור - חשוב לי שהוא יהיה קצת יותר חזק מהרגיל. בדקתי בעיון את המפרט ל- HTPC לתקציב של 4000 ש"ח. השאלות שלי הן אלה: 1. מאז פרסום המפרטים כבר עברו 3.5 חודשים. אילו עדכונים יש, לאור מעבר הזמן, למפרט המומלץ? האם משהו משמעותי השתנה? לוח? מעבד? 2. ראיתי שלוח האם (Asus M3a78-em) כולל כרטיס מסך חלש (ATI HD3200). האם להוסיף כרטיס מסך כמו ה- 9600GT ולחרוג מהתקציב (אני מסוגל), או שלא כדאי? ואם אני מוסיף כרטיס מסך, אולי עדיף להחליף את הלוח לכזה שלא כולל …
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב נייד לשימוש רגיל של אינטרנט, מעבד תמלילים וכו'.. (לא צריך גרפיקה) התקציב אינו מוגבל, חשובה לי הניידות והנוחות, למעשה הגדול שאני מוכן הינו בין 12 ל- 13.3 אינצ'. כרגע המחשב הטוב ביותר שיש לי בבית שעונה לקטגוריה הוא טושיבה R500 ללא כונן אופטי (שוקל 800 גרם לערך). פתוח להצעות, כמו כן מה דעתכם על המקבוק לעניין זה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח לקבל את חוות דעתכם על המחשב Fujitsu Siemens AMILO Li3710-1 מישהו מכיר את לפטופים של חברת פוג'יטסו? איך האיכות שלהם? ומבחינת המפרט, זה מתאים לסטודנט להנדסה? תודה רבה! https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=27427&catid=875#details
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר של לוח אם (של הרשת) לוח אם: IBM 26455EG ציפסט: INTEL 82440BX/ZX
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. * מטרות המחשב? עבודה משרדתית בעיקר (אופיס, אינטרנט) וטיפה משחקים (cs1.6,css ואולי פיפה כלשהי) * גודל המסך? 15.4-15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רק בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אוקיי, אז בעיקרון זה הדרישות שלי. חשבתי אולי על המחשב Acer 5738G אשמח לקבל בין השאר עליו ביקורת. כמו כן, אני מוכן לייבא מחשב אין לי בעיה עם זה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי. המפרט ישמש לעבודה ורינדורים עם תוכנות כגון SolidWorks, Maxwell ועוד. יבוצע OC. מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1196 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤541 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm כמות 2 ¤80 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות DDR3 4096MB 1600MHZ Dual Channel 2GBX2 CL9 Adata/Gskill/Geil HS כמות 2 ¤740 כוננים קשיחים Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB ¤244 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤48…
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין להשקיע עד 6000 ש"ח. הצרכים הם: משחקים, סרטים, מוסיקה, הורדות, גלישה באינטרנט. עד היום השתמשתי ב-INTEL ו-GEFORCE? [יש הבדל כלשהו בסוג/צורת העבודה]. האם כדאי לעבור ל-AMD ו-RADEON? [יש הבדל כלשהו בסוג/צורת העבודה?]. מה ההבדל הגדול בין ה-QUAD ל-I7? תעזרו בבקשה בבנית מפרט שיחזיק לפחות ל-4 שנים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אני קונה מחשב ב3000 ש"ח שיעשה הכל (גלישה באינטרנט , משחקים , עבודות) יש לי מפרט שמותאם לצרכים שלי , הבעייה שזה נראה לי 4000 ש"ח... אני צריך לקצץ! המדריך שלמדתי ממנו: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/798/081.html המפרט: +3000 של AMD (אם נכלל בתקציב) זכרון 512 כרטיס מסך (פה הבעייה) יש לי תקציב של 300 ש"ח לזה , אבל אני רוצה את הFX5700!
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים, ההורים שלי מעוניינים לקנות מחשב לשימוש ביתי שזה אומר - גלישה באינטרנט, עבודה קצת ב office, ובכללי לא מחשב למשחקים או אפליקציות כבדות - מצד שני אני כן מעוניין שהמחשב יהיה מהיר ולא עגלה וכמובן שיהיה אפשר לראות בו סרטים, לשמוע מוזיקה, לא משהו מעבר לזה, ושהמחשב לא יהיה רותח מחום... מעדיף מארז קריר קצת שישמור על רמה סבירה של חום. אז בסך הכול אני מעוניין בבנייה הכי טובה שאפשר בתקציב שאני יפרט בהמשך, אני לא סומך על עצמי בבניית מחשב כזה אני לא ממש מבין בחומרה ששימושה הוא לא לגיימינג, ואשמח אם תעזרו. דבר חשוב - הקנייה תתבצע באיזור חיפה\קריות שזה אומר שלא יעזור לי אם תבנו לי מפרט בסקיי פי סי למשל.... אני חייב חנות באיזור חיפה - יש לאבא שלי העדפה לפנדה מחשבים, או אייבור…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=463&PcatID=494 זה המדריך תהנו! *המדריך לא שלי
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מחפש מחשב קשוח, עדיפות לאינטל. ללא OC גם למשחקים, אמנם זה לא הדבר הכי חשוב. 1 טרה -הארדיסק. ואת השאר אני מקווה לשמוע את דעתכם המקצועית. תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9375142&type=product&id=1218093608316 הלפטופ נועד בעיקר לעבודה כדיג'יי, מבחינת המעבד, הארדיסק והזיכרון זה מספיק, השאלה איך הכרטיס מסך? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מתלבטת בין 3 מחשבים. חשוב לי גרפיקה טובה ומחשב מהיר ובאיכות טובה שיישאר להרבה זמן. המחשב השני עולה 7500 , די יקר לי, ואשמח לדעת אם הוא שווה את המחיר. תודה רבה!! ויש לי גם שאלה: האם צריך לבדוק איזה משהו בנתונים של המחשב ג\כשי לדעת אם ניתן לחבר אותו לאינטרנט או שכל מחשב ניתן? מחשב נייד Core 2 Duo 1.83GHz Dell דגם: XPS1530 מחשב הדגל של חברת Dell כולל שלט רחוק, קורא טבעת אצבעה לבטחון מקסימלי, דק יחסית לגודלו יפה ומשכנע !!! מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo 1.83GHz T5550 חבילת זיכרון גדולה בנפח 3072MB דיסק קשיח בנפח 250GB מערכת הפעלה Win Vista Home Premium http://www.getit.co.il/Prod/49702/#DelivSelf או מחשב נייד "Sony VAIO Intel Core 2 Duo 4G 14.1 + מגוון מתנ…
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מארז : CASE EZCOOL H550B BLACK +SIDE FAN 15" REAR120mm Fan NO P.S ספק: 1 p.supply Enermax 500W TOMHAWK /)6PIN+4PIN+24PIN מעבד: cpu Intel 775 E8400 CORE 2DUO 3.0GB 6MB 1333FSB מאורר: fan for 775 GLACIALTEC silence PUSH PIN זיכרון: memory 4GB 2X2G KIT OCZ REAPER CL-5 ddr2 1066mhz דיוידי: dvdrw x24 nec black sata לוח אם: m.board Biostar intel 775 TP I45 1600Fsb DDR2 1066Mhz 1931 7 sound+lan הרד דיסק: hard drive SATA2- 500gb 16mb seagate כרטיס מסך: FX9800gt 1gbddr3 +dual dvi+hdt כרטיס המסך נמצא ברשותי ואני מעוניין להוסיף אותו למפרט לעיל המחשב מיועד למישחקים עם גרפיקה גבוהה לא מעוניין ב OC סה"כ : 3300 המחשב מיועד למישחקים הכי חדשים תודה
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב בייתי שיתמוך ב 4-6 מסכים ,למטרת צפייה בגרפים המחשב לא יהיה מיועד למשחקים!! אשמח לעזרה תודה רבה שי כרגע יש לי מחשב עם עם לוח אם P35-DS3L ,האם בלוח כזה אני יכול לעבוד עם שני כרטיסי מסך?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע נגנב לי המחשב הנייד, ממש מהבית. המחשב הואר של toshiba, ואני רשום לאחריות המורחבת שלהם "no matter what", שאמורה לחסות גניבות. האם זה קרה לעוד מישהו? האם הם נתנו לו מחשב חלופי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע עבור דגמים מתאימים בעלי כרטיס מסך אשר תומך בFULL HD לאחר שאני לא מצאתי מחשבים כאלה תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל מפרט מומלץ + דגם של מחשב המתאים לסטודנט מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)צפיה בסרטים, עריכה גרפית * משקל רצוי? קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני + * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ממש תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
[מה קורה? הנה הטופס בקשה: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא כ"כ אכפת לי, אני מכיר את KSP, והם אחלה, אבל מה שאתם רוצים. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ. תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עדיף שלא, אולי ב-200 ש"ח. יד ראשונה\שניה: ראשונה. זמן אחריות רצוי: 3 שנים. (אני לא מבין גדול, אז אולי זו בקשה גדולה מדי, כמה שיותר, יותר טוב ) חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, אבל שוב, אני לא מבין בזה, אז אני סומך עליכם שתמליצו על חברות טובות ואיכותיות) מערכת הפעלה רצויה: VISTA, לא כ"כ משנה, תמיד אפשר לשנות. כונן קשיח מועדף: לפחות 250GB. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 15. צבע המחשב הרצוי: לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב: כרטיס מסך נחמד…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, ובגלל שאני לא מבין גדול, אמרו לי שכדאי לבנות מחשב מחלקים ולא לבנות מחשב שלם. מחשב למשחקים קלים וגם כבדים לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. אני מניח שאת הציוד ההיקפי אקנה בנפרד כבר. התקציב הוא בסביבות 3000 שקלים. מספר דברים חשובים לי מאוד בקשר למחשב, הוא חייב להיות שקט, הוא חייב להיות מורכב, ואת מערכת ההפעלה אני מניח שאני אתקין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי חברים זה המחשב כפי שכתבתי, מה שקורה זה שהמסך פתאום כאילו נכבה אבל רואים עדיין תמונה רק בלי אור כלל, לא נראה כבעיית חשמל/מגעים/מסך לא תקין, לא ברור מדוע זה קורה, למשל שהפעלתי עליו GHOST הוא עבד ברצץ ולא הייתה שום תקלה, מכאן שאני חושב שיש בעייה בדריבר של המחשב, יש למישהו מושג? מישהו נתקל בתופעה התקלה לא מופיעה לאחר איזו פעולה ששמתי לב אלייה, באופן אקראי זה קורה..הפעלה מחדש פותרת את זה תודה!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-