עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קיבלתי שני מפרטים מומלצים מחנות חומרה, זקוק לעזרה בבחירה סט ראשון: intel core2 quad 2.33GHZ 4MB Q8200 DFI P45 + OCZ 1150MHZ סט שני: intel core2 duo 3.0 6MB E8400 DFI P45 + OCZ 1150MHZ הלוח אם והזכרונות מגיעים יחד מאותו ספק (לכן אמורה להיות שם הנחה כלשהי). שני המפרטים עולים 2200~ כאשר הקוואד יקר בכמה שקלים. אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו והמון אפליקציות ברקע. מה אתם ממליצים לקחת ? - או בכלל לקחת בתקציב הזה משהו אחר.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Dan_H,

אני צריך עצה בהתאמת מארז+ספק כח מינימום 400W, על פי המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G כונן קשיח: Western Digital 320GB זיכרון: 2GB של Kingston כרטיס מסך: 9400 1GB של Gigabyte חשוב לי מאד שהמארז יהיה שקט!

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  3. Started by magafaim,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מתלבט אם לקנות את השילוב: 1) Dell 2209WA + gainward hd 4850 או 2)hd 4870 512mb +samsung 2243ews השימושים: משחקים כבדים, אופיס, אינטרנט. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  5. 1. מה התקציב? כ2100ש"ח. בעיקר כי הבנתי שבמחיר הזה אפשר לקבל מחשב לפי הצרכים שלי. אין לי בעיה להוסיף עוד קצת במידה וזה לדעתכם משתלם באיזשהו רכיב. 2. מטרות המחשב? בעיקר גלישה וסרטים. קצת משחקים, מלפני כמה שנים. civilization 4 לדוגמא הוא הכי מתקדם שארצה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? נחוצים רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? בעיקרון צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני קונה בחיפה, אז אני רוצה לקנות בחברה טובה ואמינה באזור. שמעתי שנעה מחשבים היא כזו, וראיתי פה בפורום שגם TMS טובה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכ…

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by GlolG,

שלום רב, אחי החליט לרכוש מחשב נייד חדש הבעיה היא שחוץ מללחוץ על המקשים הוא לא מבין כל כך גדול במחשבים לכן החלטתי לעזור לו במשימה דרישותיו מהמחשב: מחשב לאינטרנט, OFFICE, צפייה בסרטים (מעוניין במסך גדול) ןמשחקים (כ.מסך חזק עד כמה שניתן במסגרת התקציב) סוללה עדיפות ל- 8 תאים ומשקל כמה שיותר קל (לא מוטרד כל כך מהמשקל...) מעוניין במותגי DELL או Toshiba - כך שזה מצמצם את האפשרויות ..... אשמח לקבל הצעות למפרטים מתאימים העונים על דרישותיו - אם נחוצים פרטים נוספים אשמח להשלימם תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by scheinerman,

שלום, אני מחפש מחשב נייד מהקטנים.... (10") בשביל 99 אחוז מהזמן לראות סרטים ברכבת. אני יודע שיש את הDVD הניידים אבל אני מעדיף להשקיע עוד קצת בשביל מחשב. אני אשמח לקבל הצעות (התקציב עד 1200 אבל אפשר לגרור טיפה למעלה) תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים (משחקים כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות), צפיה בסרטים(לא חובה), עריכה גרפית (בפוטושופ ותוכנות דומות וקלות יותר) * גודל המסך? לא קטן, גדול מספיק, שיהיה נוח. * משקל רצוי? / * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה מספיק ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני בעיקרון רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב כגון סימס 3 ודומים לו בדרישות.. שימוש בתוכנות קלות יותר כמו פוטושופ.. כמובן גלישה באינטרנט וכו'.. מחשב שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ולא רק בהווה... מעבד CORE 2 DUE , כרטיס מסך לא מובנה, לוח אם טוב שבעתיד יהיה ניתן להחליף בעת בצורך …

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by Ran B,

היי חברים! אני מנסה לעזור לאח חורג להשיג מפרט טוב לצרכיו בתקציב הנתון : 3000 ש"ח. כמו תמיד, אני נעזר במוחות החזקים שלכם ובסטטוס שלכם עם השוק והביצועים של רכיבים (אני כבר במצב פחות מקוון בנושאים האלה). המטרה : מחשב נייח לנער בן 17, אוהב משחקים (שיחק בעבר בכל הקאונטר-סטרייק והדברים האלה..), למוזיקה ואינטרנט. (חברים, מסנג'ר וכו'..) הצרכים לא כאלה גדולים. מה שכן, האינפוט של משחקים הוא די חשוב. הבחור לא גיימר, אבל GTA זה משהו שהיה מצפה שירוץ אצלו . בעיקרון אבא שלי וחברה שלו קיבלו הצעת מחיר למפרט מחשב הבא : מפרט טכני : מעבד אינטל -Intel® Core2 Duo processor E7500 2.93Ghz LGA775 1066fsb 3076k לוח אם מבית - GIGABYTE GAG31M-S2L LGA775/800/1066 (Core2Duo) Intel G31, ,VGA,PC…

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  10. רוצה לרכוש לאחותי מחשב נייד "10.2 - 10"....מתלבט לא מעט המטרה היא אופיס ואינטרנ ט+מייל....וכמובן (הנוער של היום) > שתוכל גם להפעיל מישחקי נונסנס אינטרנטיים מן הסתם גם תישמע מוזיקה בשפע מה לדעתכם המחשב המועדף ? או אם קיימת סקירה טובה בנושא ? אני מבין שמחשבים כאלו לא מגיעים עם כונן ? אז איך אפשר להתקין מערכות הפעלה ? מעבר לזה - חשוב לי > אפשרות שידרוג או רכישה מראש של 2G זיכרון > HD כמה שיותר גדול > זמן סוללה ארוך - כלומר רצוי 6 תאים > אחריות כמה שיותר ארוכה הרבה תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by Pyro4,

המפרט הוא לא שלם כי את השאר יש לי, אבל אני צריך התעייצות על שאר החלקים. Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 2x1GB Patriot Signature DDRII 800MHz Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) בגלל שהתקציב שם זה 1800 שקל אני יכול לקנות את המפרט, קודם כל השאלה שלי היא האם בכלל זה יעבוד טוב המפרט שהבאתי(או בכלל יעבוד)? שאלה שנייה, האם יש הצעות יותר טובות, בתקציב של 1800 בבקשה(כי זה כבר היה אחרי החריגה)? מקודם חשבתי על E8400 וכרטיס מסך חלש יותר שזה 9500GT GDDR3 512MB שעלה ב200 שקל פחות אבל אז אמרו לי שהכרטיס מסך יותר חשוב מהמעבד אז בסדר... אתם המומחים יש ה…

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  12. היי, מצטער שאין מחיר בכותרת, הבעיה היא שאני לא יודע כמה זה יעלה. אח שלי שכרגע יש לו המון כסף והוא בקורס טייס, רוצה לקנות את המשחק Flight Simulator Deluxe או משהו כזה של מייקרוסופט + את כל החלקים שלו שהכל ביחד עולה בערך 2,600 ש"ח. (כן, המון כסף) אח שלי קיבל השראה מהפוסט הזה - http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=8&p=289934#p289934 נראה דיי מגניב, אבל עכשיו הוא רוצה 3 מסכים, כלומר, עוד 2 מסכים למחשב, יש לי כרגע מסך 22' והוא רוצה עוד 2 מסכים 19' למחשב בכדי לשחק במשחק הזה בהגדרות הטובות ביותר שלו. הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B Albatron nVIDIA 8800GT 512MB ספק 500W של True Silent, משה…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  13. אוקי עכשיו ככה המפרט שלי הוא ככה מעבד E7400@2.8 GHz זיכרון 2GB 667 לוח אם P5Q-EM ASUS G45 כרטיס מסך ATI Radeon HD 3400 Series ספק כוח 300W REAL EZcool דיסק קשיח 160GB SATA WD זהו נראה לי מה אפשר לעשות כדי שמחשב הזה יריץ משחקים המחשב הזה די חדש פשוט בהתחלה לא חשבתי שהוא ישמש למשחקים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by danikos,

NSK2480 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H AMD 9150E 2X2GB MUSHKIN 800MHZ 1TB WD המחשב מיועד גם למשחקים לא כבדים ומחובר לטלוויזית HDREADY לא מעוניין לעשות שום OC .

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by syclla,

אני רוצה להזמין מחשב בשבוע הבא. המחשב מורכב עבור צרכיי: -משחקים-> לא ברמה של גיימר מקצועי, בכלל לא. -מוזיקה, סרטים, גלישה באינטרנט, מסנג'ר וכדומה.. הצרכים הינם בסיסיים למחשב, אך אני בכל זאת מעוניין במחשב חזק ויציב לכמה שנים. כמו כן זהו המפרט, אשמח לקבל חוות דעת. מחשב של INTEL מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P31-ES3G כונן קשיח: Western Digital 320GB זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB כרטיס מסך: GIGABYTE GE FORCE 9400 מארז: ישנה התלבטות אך המארז יהיה שווה ערך מבחינת הביצועים לפוסידון של ג'יגבייט למי שמכיר. צורב DVD של LG מסך 19" של סמסונג מסדרת הסינק מאסטר. תודה מראש מחיר משוער 3,700 לא כולל מערכת הפעלה ותוכנות.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by dudu2683,

שלום אני מחפש כרטיס תקשורת של INTEL מסדרת PRO/1000 שאני יוכל לחבר לנייד שלי -אפשר שהוא יהיה גם עם חיבור USB או שיתחבר דרך ממשק EXPRESS CARD אני צריך את הכרטיס הספציפי הזה לעבודה-אני יודע שקשה למצוא כזה דבר בגלל זה אני פונה למומחים בפורום תודה מראש

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש אותי גם למשחקים (ברמה גבוהה) וגם לעבודה שוטפת. ציוד היקפי כבר יש ואין צורך להחליף אותו. אשמח גם לקבל הסברים על המפרטים שתציעו למי שיהיה כוח להרחיב טיפה. התקציב שיש לי לטובת המחשב הע בין 5000-6500, כמובן שהשאיפה היא לא לבזבז כסף סתם, אבל עם עוד קצת כסף יתבטא בפער משמעותי בביצועים, אני בעד.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ראיתי באתר במפרטים מומלצים הצעה שקצת ישנה והיא 2500 ש"ח - אני מאמין שהיום זה כבר יותר זול http://hwzone.co.il/specslist/view/115/ איך ההצעה הבאה - לגרפיקה: פוטו שופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור. עריכת סרטים עם מובי מייקר, פינקל מעבד: Pentium E6300 קירור למעבד: Arctic Cooling Arctic Cooling Freezer 7 לוח אם: GIGABYTE EG43M-S2H דיסק קשיח: WD 500GB זיכרון: DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value X 2 סה"כ 4 ג'יגה כונן אופטי: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500GT מארז: מידי ATX ספק כח: Thermaltake TR2 Power 450W Silent המחיר 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  19. האם המחשב שבניתי הוא טוב? אין לי בעיה להשקיע את הסכום שיצא! האם אין לי טעות בהרכבה של המחשב? וכול החלקים יחד יעבדו טוב, וכמו שצריך ? המחשב למטרת אינטרנט, משחקים כבדים, משחקי רשת, מוזיקה, סרטים .... הצעות לשיפור, או לחיסכון יתקבל בברכה מפרט מחשב תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום ידיד שלי יש לו נייד של אסוס ,ומלבד כניסות USB אין שום כונן אופטי,אני רוצה להתקין לו מערכת הפעלה מחדש ,האם אני חייב כונן חיצוני,או שיש דרך אחרת,הדיסק קשיח של 80 ג'גה ,מחולק לשתי מחיצות ,חשבתי שבאחד מהמחיצות יש גיבוי ,אבל לא מצאתי.מישהו יכול להדריך אותי,או לרשום לי קישור, כי האמת בניידים אין לי שום מושג.בנטבוק מדובר באולטרה נייד עם מעבד intel-atom.N.280 כונן כשיח 80 גיגה+אחד גיגה זיכרון,ובמדבקה רשום EEE pc 1000 h תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dekom,

שלום, אני עשיר בטירוף, ואני רוצה המלצה למפרט המחשב החזק ביותר שקיים במערכת השמש הזאת... תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מחפש מפרט עד 3-3.5K ש"ח ללא מסך. המחשב ישמש להורדות, סרטים ומשחקים. בקשר למשחקים - אני לא גיימר כבד, ואני לא מתכנן להריץ את המשחקים הכי כבדים ברזולוציה הכי גבוהה, אבל הייתי רוצה שאם אני משחק GTA או FIFA זה יראה טוב וירוץ טוב. עדיף גם שהמפרט יכלול יחידות קירור כי הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (שני המחשבים האחרונים שלי הרעישו נורא וזה ממש מעצבן). אין לי העדפה לחנות, אבל אני רוצה לקנות את המחשב באיזור חיפה והקריות, ובהמשך אני אגור באיזור המרכז, ככה שאם יש לחברה שירות באיזור ת"א זה פלוס רציני. מקלדת ועכבר לא אלחוטיים ולא מתוחכמים מדי. אני מתכוון לקנות מסך samsung p2250 22inch http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=m…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by vipersh,

היי, ביומיים האחרונים שמתי לב שהלפטופ שלי לא נדלק ממצב שינה אחרי שאני סוגר את המכסה שלו כשאני פותח את המחשב הוא עושה רעשים של מתחיל לעבוד אבל המסך נשאר כבוי הבעיה לא הייתה לפני יומיים, כלומר, לפני יומיים כשהייתי פותח את המכסה שלו אז המסך היה נדלק אחרי מספר שניות גיגלתי את הבעיה אבל לא מצאתי תשובה לבעיה שלי, על המחשב לא הותקנה תוכנה שאמורה להשפיע על עניין זה ועל המחשב מותקנת ויסטה 64 ביט (למקרה שהמידע יעזור לפתור את הבעיה) אשמח לעזרה בנושא תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by LockOn,

אהלן. החלטתי לשדרג את המחשב ואני צריך חוות דעת נוספת.. זה המפרט הנוכחי שלי: f שמתי לב לכ"מ ATI HD 4850 . יש לNVIDIA מקביל טוב ששוה את הכסף? אני מעדיף NVIDIA. איזה זיכרונות ראם יתאימו לי? אני מעוניין להוסיף 2 GB כי יש לי מערכת 32 ביט. ויש לי רק 2 חריצים פנוים. יש צורך בקירור נוסף? יש לי מאוורר 140 מ"מ ו80 מ"מ. בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by op_111,

ערב טוב לכולם הלפטופ שלי (IBM T43) מתיישן והחלטתי להוסיף לו מתחרה בדירה - מחשב נייח! אני מבקש את עזרת חברי הפורום בהרכבת מפרט בעל הדרישות הבאות: 1. התקציב שלי הוא 2650 ש"ח במזומן. אולי אני אצליח לחרוג, אם כן אז לא בהרבה 2. מטרות המחשב: מטרה עיקרית - לימודים (גלישה ואופיס בעיקר). מטרות משניות - משחקים (לא דרישות גבוהות מדי) וצפיה בסרטים 3. ציוד היקפי: אין צורך (גם לא במסך) אבל אם אתם מכירים חנויות שבהם קונים ומקבלים מתנה רמקולים/מקלדת/עכבר אני אשמח 4. דבר ספציפי שאני לא צריך במחשב: כונן דיסקטים, הארד דיסק גדול מ-320 גיגה גם לא 5. העדפה לחברה או חלק מסוים: אני מעוניין בכרטיס מסך של ATI ולא Nvidia - זה מה שיש לי עכשיו ואני יותר ממרוצה מהחברה 6. קירור: א…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.