עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לילדה בת 15 שבעיקר צריכה אינטרנט אבל גם מעט משחקים (לא צריך שיהיו עם רמות גראפיקה מטורפות). מבחינת המארז וספק הכח, אני סבור שיש טובים ממה שמצאתי כאן בלשון המעטה אבל זה כמובן יצריך ממני להוציא עוד כסף. אין לי צורך בציוד היקפי, או במחשב שקט במיוחד (אני יודע שזה נורא יקר) וגם לא באוברקלוק. אם כן, ערכתי את אחד המפרטים שמצאתי בחנות KSP והגעתי למפרט הבא. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לשנות: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western D…

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  2. המחשב מיועד למשחקים, סרטי HD, ובכללי שיפעל חזק ויציב כאשר הרבה תוכנות וחלונות פועלות בו זמנית. בעיקרון לא נראה לי שאני יזמין אותו לפני ההשקה של המעבדים החדשים בעוד כשבועיים כי אני רוצה לראות מה זה יעשה לשוק ולמחירים אבל זה מה שבניתי לבנתיים. עם הכרטיס מסך אני מחכה ובנתיים לא קונה , אני ישאר לזמן הקרוב עם ה8800GTS שלי ויחכה ליציאה של כרטיסי הDIRCTX11 החדשים. מה שכן אני צריך להוסיף גם ספק כוח למפרט הנוכחי ואני ממש לא יודע איזה , אין תקציב מוגדר , אני רוצה שיהיה שקט ושיתאים בקלות לכרטיס מסך שאני יקנה , אני מאמין שבכרטיס מסך שאני יקנה אני ישקיע כ1500 שקל. תודה. Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray , יחידות 1 ¤1443 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=967 Scythe Mugen 2 - Inf…

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לעבודה ולשימוש ביתי (סרטים, אינטרנט) ואולי משחקים מדי פעם. התקציב הוא כ3000 ש"ח (לא כולל מסך), עם אפשרות לגמישות לשני הכיוונים (במקרה שממש כדאי להשקיע עוד קצת, או שהתקציב סתם גבוה מדי). מבחינת מסך - אני בונה על 24" (כנראה T240), אז זה מן הסתם משפיע על הכרטיס מסך הנחוץ. לגבי העבודה - מדובר על תכנות, עם בניה של פרויקטים גדולים מדי פעם (I/O Bound), הרצה של Virtual Machine לעתים וכו'. לגבי השימוש ביתי - אינטרנט, הורדות, סרטים, אולי משחקים מדי פעם (אבל ממש לא גיימר). לא מתוכנן OC. אני בונה על Dual Boot של Windows ו-Linux (כאשר הלינוקס המערכת הראשית), כך שאם יש רכיבים שידוע שהתמיכה שלהם בלינוקס בעייתית עדיף להימנע. הארד-דיסק של לפחות 500…

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  4. Started by osyr,

core 2 DUo E77500 2.93Ghz 3 mb s775+Gigabyte G31-ES2L Intel Core 2Duo E8400 3.0Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz gigabyte GA-G31M-ES2L(775 C2D 13333Mhz,Intel G31 , DDR II 800,VGA,PCI-E,HD Audio,GBL) D kingston ValueRam 2GB DDR II 800 WD5000AAKS-WD Cavira 500GB 16MB 7200RPM Sata II LG GH22NS DVD+_RW x22 Black Sata CASE MIDI ATX HJA-600 Black No PSU Golden Tiger 550W PSU With 12cm Fan 20+4 Pin Fan For Intel CPU s775 Arctic Cooling AF8025 PWM 80mm Intake Case Fan Artict Cooling AF12025 PWM 120mm Intake Case Fan Gigabyte 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 GV-N95TD3-512I עלה 2300 ש"ח אשמח לחוות דעת

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אוקיי אז אני קונה מחשב לגיימינג בעיקרון, ללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC ואני צריך עצות אחרונות לשיפור המפרט. המפרט הורכב באופן שרירותי ומקרי באתר RSM ואני לא עומד לקנות מהאתר את המחשב.. המפרט: AMD Phenom 2 X3 720 Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤672 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ¤268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ¤228 http://www.rsm.co.il/product.as…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by osyr,

דיברתי עם נציג מהחברה והמחשב עדיין לא הורכב אז ניתן לשנות רכיבים. זה מה שהולך להיות המפרט: מעבד : ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray‎ של אינטל לוח אם: gigabyte ‏EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E‎ ספק : chieftec ‏550W Active PFC, 12cm Fan (24pin כרטיס מסך : ‏HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ sapphire נ.ב זה ממש דחוף עוד 20 דקות נסגרת החנות!

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחר מפרט טוב שקיבלתי פה בעבר אשמח למפרט המתאים לכותרת שרשמתי. המחשב מיועד לשימוש כללי שכולל בעיקר אינטרנט, מסמכים ומידי פעם קצת וידאו ואולי שימוש מועט בתוכנות תלת מימד(גוגל ארת' וכו'). המחשב לא צריך להיות סופר שקט (ידוע לי שזה דורש השקעה כספית לא קטנה), אבל העדפה שיהיה שקט מהממוצע. כמו כן חשובוה כניסת DVI. עדיף שלא תהיה חריגה מהתקציב, אבל אם אין ברירה אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בהנחה שיש סיבה טובה. את המחשב הקודם קניתי מ-SKYPC ראיתי שלאחרונה המפרטים פה מתייחסים לחנות בכפ"ס אם יש הבדל במחירים והשירות בין החנויות אשמח לדעת. בהנחה שאין הבדל ממשי, אשמח שהמפרט יורכב על סמך האתר של SKYPC. תודה!

8. Started by asafa52,

הי, ברשותי מחשב נייד של GIGABYE המטען מסר נשמתו, מאיפה אני משיג מטען חדש במחיר שפוי? לפי מה שראיתי המחירים מגיעים ל300 שקל. יש כאן אולי מישהו שמוכר כזה מטען? כמו כן, זה מקובל שמטען אחרי שנה וחצי לא נכלל באחריות?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  9. היי, חבר שלי ביקש שאני אבדוק לו מחשב נייד לפני שהוא קונה MSI מאייבורי. http://ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 האם יש נייד שעדיף עליו במסגרת התקציב, ואם לא, למה בכל זאת לא כדאי לקנות מאייבורי? עיקר השימושים הם אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא כבדים מדי, לא משתמש בפילטרים). עדיפות למסך גדול יחסית, אין משמעות גדולה לגודל ומשקל. תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by s.os,

אתמול קניתי אתה ה1005 HA עכשיו יש לי בעיה קטנה במולטי טאצ' הגדלה והקטנה עובדת אבל אופציות כמו סיבוב תמונה וזכויות מגדלת שקימות ב1000 HE לא עובדות אולי לא קיימות? מישהו יכול לעזור בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  11. המחשב שלי כבר כמעט חוגג 10 והוא מראה סימנים שהגיע הזמן להחליף אותו. השימושים המתוכננים במחשב הם משחקים (גם כבדים), סרטים, עריכת קול והורדות. בגדול קראתי פה בפורום הרבה וגיבשתי איזה מפרט, אך אני אשמח לשיפורים והצעות ואולי גם קצת לצמצום המחירים כי חרגתי מעט ממה שתכננתי (סביבות 7,000 ש"ח). אחרי התלבטות די קצרה החלטתי להשאר עם מערכת הפעלה XP 32 bit, אך אני רוצה שמפרט יתאים גם למערכת 64bit בעתיד. אלו ההגדרות הכלליות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות: אני לא בטוח, אני מאמין שאם זה אכן יהיה יותר משתלם לא תהיה בעיה לשלם גם במזומן. 2. מטרות המחשב: השימוש היומיומי יהיה הדברים הרגילים כמו גלישה באינטרנט, הורדות, תוכנות אופיס ומשחקים (גם משחקים כבדים). אני גם אראה סרטים במחשב (בעי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by op_111,

ערב טוב לכולם הלפטופ שלי (IBM T43) מתיישן והחלטתי להוסיף לו מתחרה בדירה - מחשב נייח! אני מבקש את עזרת חברי הפורום בהרכבת מפרט בעל הדרישות הבאות: 1. התקציב שלי הוא 2650 ש"ח במזומן. אולי אני אצליח לחרוג, אם כן אז לא בהרבה 2. מטרות המחשב: מטרה עיקרית - לימודים (גלישה ואופיס בעיקר). מטרות משניות - משחקים (לא דרישות גבוהות מדי) וצפיה בסרטים 3. ציוד היקפי: אין צורך (גם לא במסך) אבל אם אתם מכירים חנויות שבהם קונים ומקבלים מתנה רמקולים/מקלדת/עכבר אני אשמח 4. דבר ספציפי שאני לא צריך במחשב: כונן דיסקטים, הארד דיסק גדול מ-320 גיגה גם לא 5. העדפה לחברה או חלק מסוים: אני מעוניין בכרטיס מסך של ATI ולא Nvidia - זה מה שיש לי עכשיו ואני יותר ממרוצה מהחברה 6. קירור: א…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני צריך מחשב נייד לא ליותר מידי שטויות ומשחקים אני צריך שיהיה מהיר השימושים זה תוכנות אופיס איסיקיו נורא חשוב שיהיה מהיר ולא לעבור את ה1500 אפשר שהוא יהיה מיני..! תודה רבה מחכה לתשובה טל

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. Started by eran131,

1. 4000 ש"ח ולפי דעתי בצ'יקים 2. משחקים כבדים 3.מסך ''19 LCD וגם רמקולים 4. 5.TM&FOX PC 6 7. הרכבת מחשב במעבדה 8. אם אפשר כרטיס מסך חזק ומעבד חזק ל OC 9. לא כ"כ חשוב שקט אבל שלא יהיה רועש 10. בינוני 11. רזולוציה 1440 על 900 משחקים כבדים ו Very High [glow=red,2,300] [move]**הערה- רק המחשב 4000 ש"ח (המסך והרמקולים בנפרד)[/move] [move]לוח אם עד 420 שקל שיתאים ל OC[/move] רמקולים- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574990

• 20 תגובות
    • 972 צפיות
  15. קיבלתי שני מפרטים מומלצים מחנות חומרה, זקוק לעזרה בבחירה סט ראשון: intel core2 quad 2.33GHZ 4MB Q8200 DFI P45 + OCZ 1150MHZ סט שני: intel core2 duo 3.0 6MB E8400 DFI P45 + OCZ 1150MHZ הלוח אם והזכרונות מגיעים יחד מאותו ספק (לכן אמורה להיות שם הנחה כלשהי). שני המפרטים עולים 2200~ כאשר הקוואד יקר בכמה שקלים. אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו והמון אפליקציות ברקע. מה אתם ממליצים לקחת ? - או בכלל לקחת בתקציב הזה משהו אחר.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by pet4a,

הנקודה האדומה בTHINKPAD נשחכה איפה אפשר לקנות חדשה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by r0ckY,

שלום, האם מישהו יכול לאמת סופית שאכן מעבד ATOM Z530 הם יותר גרועים ממעבדי280 ATOM N האם מישהו יכול לאמת את זה? תודה, כי אני רוצה לקנות נטבוק ולא יודע בידיוק איזה. התקציב שלי עד 2K

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by m_g,

אחרי שקראתי הרבה מאוד ביקורות מעולות על המחשב הזה החלטתי היום לקנות אותו המקלדת שלו נוחה מאוד והרמקולים מאוד חלשים (בפלאפון יש לי רמקול יותר חזק) הבעיה שהכי מציקה זה הWIFI לפי כל הסרטים ביוטיוב הוא אמור לקלוט WIFI ממרחק של 100 מטר! בגלל שזה WIFI 802.11N שזה הכי חזק שיש היום ובתכלס זה קולט לי על עוצמה נמוכה מאוד ממרחק של 15-20 מטר מהראוטר, והמחשב הישן שלי מלפני 3 שנים קולט לי מאותו מרחק בדיוק על עוצמה הכי גבוהה שיש. מוזר לא??

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני מתלבט אם לקנות את השילוב: 1) Dell 2209WA + gainward hd 4850 או 2)hd 4870 512mb +samsung 2243ews השימושים: משחקים כבדים, אופיס, אינטרנט. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by LockOn,

אהלן. החלטתי לשדרג את המחשב ואני צריך חוות דעת נוספת.. זה המפרט הנוכחי שלי: f שמתי לב לכ"מ ATI HD 4850 . יש לNVIDIA מקביל טוב ששוה את הכסף? אני מעדיף NVIDIA. איזה זיכרונות ראם יתאימו לי? אני מעוניין להוסיף 2 GB כי יש לי מערכת 32 ביט. ויש לי רק 2 חריצים פנוים. יש צורך בקירור נוסף? יש לי מאוורר 140 מ"מ ו80 מ"מ. בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by GlolG,

שלום רב, אחי החליט לרכוש מחשב נייד חדש הבעיה היא שחוץ מללחוץ על המקשים הוא לא מבין כל כך גדול במחשבים לכן החלטתי לעזור לו במשימה דרישותיו מהמחשב: מחשב לאינטרנט, OFFICE, צפייה בסרטים (מעוניין במסך גדול) ןמשחקים (כ.מסך חזק עד כמה שניתן במסגרת התקציב) סוללה עדיפות ל- 8 תאים ומשקל כמה שיותר קל (לא מוטרד כל כך מהמשקל...) מעוניין במותגי DELL או Toshiba - כך שזה מצמצם את האפשרויות ..... אשמח לקבל הצעות למפרטים מתאימים העונים על דרישותיו - אם נחוצים פרטים נוספים אשמח להשלימם תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by scheinerman,

שלום, אני מחפש מחשב נייד מהקטנים.... (10") בשביל 99 אחוז מהזמן לראות סרטים ברכבת. אני יודע שיש את הDVD הניידים אבל אני מעדיף להשקיע עוד קצת בשביל מחשב. אני אשמח לקבל הצעות (התקציב עד 1200 אבל אפשר לגרור טיפה למעלה) תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. 1. אפשרי לראות Full HD בלפטופ? 2. אפשרי לקנות עם מערכת הפעלה לינוקס ולחסוך את העלות של windows המובנית? 3. הבנתי שחברת Dell נחשבת יקרה בתחום וטושיבה דיי זולים. עדיף לשלם על Dell או בכלל חברה אחת? 4. יש הבדל בצריכת סוללה כשרואים סרט HD? במידה ואפשרי. המחשב מיועד לגלישה ומשחקים פשוטים (לא מהשנה-שנתיים האחונות עם הגראפיקות המטורפות) וצפייה בסרטים שאני מאוד מעוניין לצפות HD איתו. אני צריך חיבור BT, דיסק קשיח של מעל 300GB אם ניתן לצפות HD. אם יש לכם טיפים כמו איזה לפטופ 'חסין' מטביעות אצבעות ומסך עמיד בעבודה באור יום בשטח פתוח. לא מעוניין בכלל במחשבי מאק. תודה מראש ומצפה לתשובותיכם. נ.ב. אם יש משו ששכחתי והוא חשוב בבקשה להעיר לי כי אני וצה בחיה כמה שיותר טובה בשבילי.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Dan_H,

אני צריך עצה בהתאמת מארז+ספק כח מינימום 400W, על פי המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G כונן קשיח: Western Digital 320GB זיכרון: 2GB של Kingston כרטיס מסך: 9400 1GB של Gigabyte חשוב לי מאד שהמארז יהיה שקט!

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים (משחקים כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות), צפיה בסרטים(לא חובה), עריכה גרפית (בפוטושופ ותוכנות דומות וקלות יותר) * גודל המסך? לא קטן, גדול מספיק, שיהיה נוח. * משקל רצוי? / * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה מספיק ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני בעיקרון רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב כגון סימס 3 ודומים לו בדרישות.. שימוש בתוכנות קלות יותר כמו פוטושופ.. כמובן גלישה באינטרנט וכו'.. מחשב שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ולא רק בהווה... מעבד CORE 2 DUE , כרטיס מסך לא מובנה, לוח אם טוב שבעתיד יהיה ניתן להחליף בעת בצורך …

• 7 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.