ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מחשב נייד לא ליותר מידי שטויות ומשחקים אני צריך שיהיה מהיר השימושים זה תוכנות אופיס איסיקיו נורא חשוב שיהיה מהיר ולא לעבור את ה1500 אפשר שהוא יהיה מיני..! תודה רבה מחכה לתשובה טל
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
1. 4000 ש"ח ולפי דעתי בצ'יקים 2. משחקים כבדים 3.מסך ''19 LCD וגם רמקולים 4. 5.TM&FOX PC 6 7. הרכבת מחשב במעבדה 8. אם אפשר כרטיס מסך חזק ומעבד חזק ל OC 9. לא כ"כ חשוב שקט אבל שלא יהיה רועש 10. בינוני 11. רזולוציה 1440 על 900 משחקים כבדים ו Very High [glow=red,2,300] [move]**הערה- רק המחשב 4000 ש"ח (המסך והרמקולים בנפרד)[/move] [move]לוח אם עד 420 שקל שיתאים ל OC[/move] רמקולים- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574990
-
- 20 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קיבלתי שני מפרטים מומלצים מחנות חומרה, זקוק לעזרה בבחירה סט ראשון: intel core2 quad 2.33GHZ 4MB Q8200 DFI P45 + OCZ 1150MHZ סט שני: intel core2 duo 3.0 6MB E8400 DFI P45 + OCZ 1150MHZ הלוח אם והזכרונות מגיעים יחד מאותו ספק (לכן אמורה להיות שם הנחה כלשהי). שני המפרטים עולים 2200~ כאשר הקוואד יקר בכמה שקלים. אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו והמון אפליקציות ברקע. מה אתם ממליצים לקחת ? - או בכלל לקחת בתקציב הזה משהו אחר.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, האם מישהו יכול לאמת סופית שאכן מעבד ATOM Z530 הם יותר גרועים ממעבדי280 ATOM N האם מישהו יכול לאמת את זה? תודה, כי אני רוצה לקנות נטבוק ולא יודע בידיוק איזה. התקציב שלי עד 2K
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שקראתי הרבה מאוד ביקורות מעולות על המחשב הזה החלטתי היום לקנות אותו המקלדת שלו נוחה מאוד והרמקולים מאוד חלשים (בפלאפון יש לי רמקול יותר חזק) הבעיה שהכי מציקה זה הWIFI לפי כל הסרטים ביוטיוב הוא אמור לקלוט WIFI ממרחק של 100 מטר! בגלל שזה WIFI 802.11N שזה הכי חזק שיש היום ובתכלס זה קולט לי על עוצמה נמוכה מאוד ממרחק של 15-20 מטר מהראוטר, והמחשב הישן שלי מלפני 3 שנים קולט לי מאותו מרחק בדיוק על עוצמה הכי גבוהה שיש. מוזר לא??
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את השילוב: 1) Dell 2209WA + gainward hd 4850 או 2)hd 4870 512mb +samsung 2243ews השימושים: משחקים כבדים, אופיס, אינטרנט. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן. החלטתי לשדרג את המחשב ואני צריך חוות דעת נוספת.. זה המפרט הנוכחי שלי: f שמתי לב לכ"מ ATI HD 4850 . יש לNVIDIA מקביל טוב ששוה את הכסף? אני מעדיף NVIDIA. איזה זיכרונות ראם יתאימו לי? אני מעוניין להוסיף 2 GB כי יש לי מערכת 32 ביט. ויש לי רק 2 חריצים פנוים. יש צורך בקירור נוסף? יש לי מאוורר 140 מ"מ ו80 מ"מ. בתודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אחי החליט לרכוש מחשב נייד חדש הבעיה היא שחוץ מללחוץ על המקשים הוא לא מבין כל כך גדול במחשבים לכן החלטתי לעזור לו במשימה דרישותיו מהמחשב: מחשב לאינטרנט, OFFICE, צפייה בסרטים (מעוניין במסך גדול) ןמשחקים (כ.מסך חזק עד כמה שניתן במסגרת התקציב) סוללה עדיפות ל- 8 תאים ומשקל כמה שיותר קל (לא מוטרד כל כך מהמשקל...) מעוניין במותגי DELL או Toshiba - כך שזה מצמצם את האפשרויות ..... אשמח לקבל הצעות למפרטים מתאימים העונים על דרישותיו - אם נחוצים פרטים נוספים אשמח להשלימם תודה מראש למגיבים
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד מהקטנים.... (10") בשביל 99 אחוז מהזמן לראות סרטים ברכבת. אני יודע שיש את הDVD הניידים אבל אני מעדיף להשקיע עוד קצת בשביל מחשב. אני אשמח לקבל הצעות (התקציב עד 1200 אבל אפשר לגרור טיפה למעלה) תודה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. אפשרי לראות Full HD בלפטופ? 2. אפשרי לקנות עם מערכת הפעלה לינוקס ולחסוך את העלות של windows המובנית? 3. הבנתי שחברת Dell נחשבת יקרה בתחום וטושיבה דיי זולים. עדיף לשלם על Dell או בכלל חברה אחת? 4. יש הבדל בצריכת סוללה כשרואים סרט HD? במידה ואפשרי. המחשב מיועד לגלישה ומשחקים פשוטים (לא מהשנה-שנתיים האחונות עם הגראפיקות המטורפות) וצפייה בסרטים שאני מאוד מעוניין לצפות HD איתו. אני צריך חיבור BT, דיסק קשיח של מעל 300GB אם ניתן לצפות HD. אם יש לכם טיפים כמו איזה לפטופ 'חסין' מטביעות אצבעות ומסך עמיד בעבודה באור יום בשטח פתוח. לא מעוניין בכלל במחשבי מאק. תודה מראש ומצפה לתשובותיכם. נ.ב. אם יש משו ששכחתי והוא חשוב בבקשה להעיר לי כי אני וצה בחיה כמה שיותר טובה בשבילי.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עצה בהתאמת מארז+ספק כח מינימום 400W, על פי המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G כונן קשיח: Western Digital 320GB זיכרון: 2GB של Kingston כרטיס מסך: 9400 1GB של Gigabyte חשוב לי מאד שהמארז יהיה שקט!
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים (משחקים כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות), צפיה בסרטים(לא חובה), עריכה גרפית (בפוטושופ ותוכנות דומות וקלות יותר) * גודל המסך? לא קטן, גדול מספיק, שיהיה נוח. * משקל רצוי? / * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה מספיק ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני בעיקרון רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב כגון סימס 3 ודומים לו בדרישות.. שימוש בתוכנות קלות יותר כמו פוטושופ.. כמובן גלישה באינטרנט וכו'.. מחשב שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ולא רק בהווה... מעבד CORE 2 DUE , כרטיס מסך לא מובנה, לוח אם טוב שבעתיד יהיה ניתן להחליף בעת בצורך …
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אפשר לחרוג במעט אם ממש צריך. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, HD, תוכנות בינוניות (נגיד אילוסטרייטור), אופיס, הורדות מהרשת ומדי פעם משחק פה ושם אם יוצא משחק טוב בסגנון COD, פיפא, C&C וכו'. אבל זה לא מחשב שמיועד לגיימרים אלא שתהייה אפשרות לשחק משחק מדי פעם. אין צורך בציוד היקפי או ווינדוס. אני לא מתכוון להחליף את המחשב עוד שנתיים ולכן חשוב שלצרכים שלי הוא ישמש אותי בצורה טובה להווה וגם עם הסתכלות לעתיד. מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤735 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 LP AM2 ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות G.ski…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן המפרטים: HP Compaq 2230s Notebook PC NX598EA: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955547-3955547-3764975-3956709.html?jumpid=reg_R1002_ILHE Compaq 610 Notebook PC NX554EA: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955548-3955548-3958407-3958466.html המחשב למטרת עבודה עם תוכנות כגון Dreamweaver, photoshop, skype וכו'. אני לא משתמש במחשב למשחקים מלבד התוכנות שציינתי וגלישה באינטרנט, המחשב משמש כמחשב עבודה. אשמח לקבל חוות דעת על הדגמים כולל יתרונות וחסרונות, נושא הניידות, כוח העבודה ועוד. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטי FHD ותוכנות סטנדרטיות. תקציב: 3,500 ש"ח (ניתן למתוח במידת הצורך). מעוניין במפרט שקט במיוחד שלא יהיה מורגש כלל. מעוניין בהרכבת מחשב ללא מערכת הפעלה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המפרט הוא לא שלם כי את השאר יש לי, אבל אני צריך התעייצות על שאר החלקים. Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 2x1GB Patriot Signature DDRII 800MHz Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) בגלל שהתקציב שם זה 1800 שקל אני יכול לקנות את המפרט, קודם כל השאלה שלי היא האם בכלל זה יעבוד טוב המפרט שהבאתי(או בכלל יעבוד)? שאלה שנייה, האם יש הצעות יותר טובות, בתקציב של 1800 בבקשה(כי זה כבר היה אחרי החריגה)? מקודם חשבתי על E8400 וכרטיס מסך חלש יותר שזה 9500GT GDDR3 512MB שעלה ב200 שקל פחות אבל אז אמרו לי שהכרטיס מסך יותר חשוב מהמעבד אז בסדר... אתם המומחים יש ה…
-
- 7 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. לקנות נטבוק 10' 2. לקנות נייד רגיל יד שניה 3. לקנות נייד חדש ב-2600 שח השימושים שלי הם בסיסיים - אינטרנט ואופיס, אשמח מאוד אם לא ייתקע כשאני עושה כמה דברים בו זמנית וגם חשובה לי האמינות. 1. אופציית הנטבוק - הבנתי שזה לא נוח לעבוד זמן ממושך אבל אני יכול לחבר אותו למקלדת רגילה ולמסך רגיל לא? אפשר גם מסך מהסוג הישן, לא דק? 2. יד שניה - ראיתי כל מיני מחשבים ברשת ב-1000 1500 שקלים מה הסיכונים? מה לעשות כדי לא ליפול? 3. חדש - שווה לקנות משהו במחיר הזה או שזול יצא יקר? (בעיות התחממות או דברים אחרים?) סליחה על השאלה המיגעת, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רוצה לרכוש לאחותי מחשב נייד "10.2 - 10"....מתלבט לא מעט המטרה היא אופיס ואינטרנ ט+מייל....וכמובן (הנוער של היום) > שתוכל גם להפעיל מישחקי נונסנס אינטרנטיים מן הסתם גם תישמע מוזיקה בשפע מה לדעתכם המחשב המועדף ? או אם קיימת סקירה טובה בנושא ? אני מבין שמחשבים כאלו לא מגיעים עם כונן ? אז איך אפשר להתקין מערכות הפעלה ? מעבר לזה - חשוב לי > אפשרות שידרוג או רכישה מראש של 2G זיכרון > HD כמה שיותר גדול > זמן סוללה ארוך - כלומר רצוי 6 תאים > אחריות כמה שיותר ארוכה הרבה תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-5k ללא ציוד הקיפי (יש אפשרות של חריגה מהמחיר) שימוש למשחקים בעיקר ושיחזיק מעמד גם למשחקים שיצאו לפחות בשנתיים הבאות... תודה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5k עם אפשרות של חריגה קלה.לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו …
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי חברים! אני מנסה לעזור לאח חורג להשיג מפרט טוב לצרכיו בתקציב הנתון : 3000 ש"ח. כמו תמיד, אני נעזר במוחות החזקים שלכם ובסטטוס שלכם עם השוק והביצועים של רכיבים (אני כבר במצב פחות מקוון בנושאים האלה). המטרה : מחשב נייח לנער בן 17, אוהב משחקים (שיחק בעבר בכל הקאונטר-סטרייק והדברים האלה..), למוזיקה ואינטרנט. (חברים, מסנג'ר וכו'..) הצרכים לא כאלה גדולים. מה שכן, האינפוט של משחקים הוא די חשוב. הבחור לא גיימר, אבל GTA זה משהו שהיה מצפה שירוץ אצלו . בעיקרון אבא שלי וחברה שלו קיבלו הצעת מחיר למפרט מחשב הבא : מפרט טכני : מעבד אינטל -Intel® Core2 Duo processor E7500 2.93Ghz LGA775 1066fsb 3076k לוח אם מבית - GIGABYTE GAG31M-S2L LGA775/800/1066 (Core2Duo) Intel G31, ,VGA,PC…
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי = 10 טאבים פתוחים בפיירפוקס + וורד +אקסל+ סרט divx וגם לשיתוף קבצים. דרישות נוספות: שיהיה בגודל קטן, דהיינו לא יותר מ-30 ס"מ לכל מימד. מקום לשני דיסקים קשיחים+צורב. (כרגע אני קונה רק דיסק אחד אך רוצה אופציה להוספה) שיהיה שקט. זה חשוב מאד. עדיף שיהיה מארז לא מכוער. עדיף שכניסות ה-USB והאוזניות והכפתורים יהיו למעלה או באמצע.(המחשב מונח על הרצפה). אני לא מתכנן OC אלא אם תגידו שאפשר ושזה לא יפגע בביצועים ובשקט. מעבד של אינטל.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב שהשימושים שלי בוא יהיו: -עבודה משרדית. -משחקי רשת, לא ברמה כל-כך מקצועית (דוגמא: Mu, WarRock). בנוסף למשחקים, סימולטורי טיסה למינהם. -מוזיקה. -קצת סרטים. -גלישה באינטרנט . -תוכנות מסרים. על פי הדרישות האלו כמה אתה חושבים שהתקציב של המפרט אמור להיות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
נשרף לי הספק ולקח איתו לפחות גם את הלוח אם... דבר שמכניס אותי למקום בעייתי... תככנתי לשדרג את המחשב שלי רק עוד שנה... אין לי כסף בכלל לחשב חדש, אבל אני חייב אחד. זה המפרט שבניתי. אני מעודכן על חומרה בערך נכון ל8 שנים (שקניתי את המחשב הקודם) נכון לעכשיו המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בייתי ועבודה עם CS4. בהמשך שיהיה כסף אני כנראה אוסיף כרטיס מסך. התקציב הוא לא יותר מ2K ואחרי הסיפור המיגע הנה המפרט: AMD Phenom 2 X2 545 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤481 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1115 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 CHIPSET, יחידות 1 ¤452 http://www.rsm.co.il/p…
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-