עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. במחשב הנייד שלי acer aspire 5741g אני מטעין את הסוללה וזה לא נטען יותר מ בערך 12 אחוז אח"כ שאני מוציא מהספק כח זה יורד אחרי דקה ל 5 אחוז ונשאר ככה איזה שעה וחצי ואז נכבה אז הבעיה שאני לא יודע כמה אחוז נשאר לי לסוללה באמת וסתם בכללי למה זה קורה אני משתמש ב win 7 64 bit בתודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  2. אחי קנה מחבר מחשב Hp Pavillion tx1000 שבא עם מערכת מובנית של ויסטה, קיצר החבר התקין לו ווינדואז 7, המסך של המחשב זה מסך מפרקי מגניב והוא אמור להיות מסך מגע, משום מה בווינדואז 7 שהסתכלתי בפרטי מערכת רשום שם pen or tablet רשום שלא קיימת חומרה כזותי. האם מישהו מכיר את התופעה שמסך הנגיעה לא עובד? או שעובד בהתחלה ואחרי כמה זמן מפסיק? קראתי על כך באיזשהו פורום באנגלית, חבל שאני לא זוכר איפה רק, והיה שם ת'רד מלא בהודעות של אנשים בעלי פאביליון שפשוט מיואשים מהעניין עם הטאצ' סקרין, מישהו מכיר את התופעה ויודע אולי איך לפתור אותה? (דרך אגב המחשב במצב דנדש, היה אצל הבחור ההוא במשך שנה, הוא הביא אותו לחו"ל, וכנראה נגמרה האחריות ..., החליפו לו את המסך כי היו לו איזה פסים שלא נראו טוב א…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  3. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Box (החנות תבצע גם OC למעבד) קירור למעבד: Cooler Master Hyper TX2 גריז טרמי: Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS5 זכרון: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP מארז: CM690 ספק כוח: Corsair CMPSU-620HXEU 620W כרטיס מסך: Club3D nVIDIA GeForce 9600GT OC Edition 512MB PCIe דיסק קשיח: Seagate ST350032AS 500GB SATA2 צורב DVD: שחור ASUS DRW-2014L1T X20 אל פסק: ADVICE PRPC750 הרכבת המערכת כולל בדיקת מאמץ משלוח הבית אחרי שהמחשב מוכן. סה"כ עלה לי 6400 ש"ח. השימושים שלי הם: עריכת וידאו ואודיו, גרפיקה, אני עובדת עם פוטושופ, אוטוקאד גם, יש לי עוד דיסקים קשיחים מהמחשב אותו אני מחליפה עם המון חומר וידאו שא…

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב נייד LG E500 S.AP5DE פירמטטי אותו לא מיזמן אבל הבעיה שלא קיבלתי דרייבר לכרטיס מסך נסיתי להוריד את הדרייבר מהאתר של אינבדיה אבל בהתקנה יש הודעה שהחומרה לא מתאימה במנהל ההתקנים הוא כותב לי שיש לי מתאם AVG רגיל למרות שיש לי NVIDIA GeForce Go 8400M מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 32 ביט למרות שאני שונא את המערכת הזאת!!! ניסיתי גם לדבר אם היבואן והוא לא חוזר אליי בבקשה תעזרו לי להשיג את הדרייבר של הכרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  5. בלוח האם הזה Gigabyte GA-B85M-HD3 S1150 יש USB 3.0 מקדימה?תודה מראש

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by nirik,

איבדתי את כבל החשמל של הלפטופ שלי... למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג כבל חשמל לנייד של LG מסדרת M1? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  7. Started by Roie Alon,

אני רוצה לקנות לפטופ שמצד אחד אני אוכל לשחק עליו משחקים ומצד שני גם יתאים לי ללימודים כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בזמן הקרוב אני יודע שזה שני ניגודים שונים כזה אז זה קצת בעייתי הידע שלי במחשבים שואף ל0 ובגלל זה אני פותח כאן דיון כרגע אני בארצות הברית אז זה אחלה זמן לקנות לפטופ. התקציב שלי הוא בערך עד 1000-1100 דולר אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לפטופים שאתם חושבים שיתאימו לי רועי

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב כרגע די חזק ואני רוצה לשדרג אותו כמתנה ליומלדת שלי. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח - 300 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? רק משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? mmorpg games כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by Israel Gimel,

שלום, יש לי 2 מחשבים די בני כבר כמה שנים שאני שוקל לשדרג, יש לי אפשרות לשדרג או את המעבד והלוח אם: core i7 5960X + gigabyte X99 - 955$ core i7 5930K + gigabyte X99 -680$ או את הכרטיס מסך ב: Geforce 980 g1 4gb- 573.48$ סה"כ יש לי 10,000 שקל לשדרוג ל-2 המחשבים (קצת גמיש, עדיף כמה שפחות להוציא). השימוש הוא גלישה ומשחקים כמו WITCHER על FULL HD, המטרה להגיע למשחק חלק בהגדרות הגבוהות ביותר, ושזה ישאר ככה לפחות שנה (אם אפשר ) המחשבים שיש לי כיום: מחשב א': Intel i7 - 870 2.93 Ghz Geforce 660 msi 8 GB ram motherboard - asus p7p55d ssd drive מחשב ב': Geforce 660 msi 16 GB ram core i7 - 3770s @ 3.1Ghz motherboard - DH77DF intel ssd driver נ.ב. א…

10. Started by stingeR-,

לחבר , הוא רוצה משהו "שיתן לו 100FPS בCS" שילוש קדוש + כרטיס מסך נורמלי. + הרכבה על המארז שלו. אני חשבתי על זה... CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 337.9 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 OEM Memory [ ¤ 275.18 ] 1 CPU Cooling : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz [ ¤ 32.45 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce 4 MX440 MyVIVO 64MB DDR Video Card [ ¤ 290.75 ] 1 תגידו מה דעתכם ומה עוד אפשר לשפר, בתודה מראש, גיא stingeR

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by igor5,

המפרט הראשון הוא:LG ‎Model‎ ‎RD510-K.AD24E‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎250GB (SATA) 5400rpm ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro)‎ ‎ Audio‎ ‎Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by tgolin,

לאחרונה פורסמו בפורום מספר תלונות בנוגע לשירות של HP ושל יבואניות ניידים בכלל. חשבתי להוסיף את התרשמותי הנוכחית מהשירות של HP על מנת לאזן קצת את הרושם וגם על מנת להבהיר מה מקבלים כאשר קונים מחשב עסקי בהשוואה למחשב צרכני. ביום רביעי האחרון שמתי לב לבעיה של רעשים במאוורר. אחרי בדיקה ונסיון בירור סמלי (להגיע למאוורר במחשב שלי זה סיפור מההפטרה) הבעיה המשיכה והתקשרתי ל-HP בשעה 17:00 על מנת לפתוח קריאת שירות. ביום חמישי בבוקר התייצב אצלי טכנאי בבית. הוא פירק את המחשב לחלקיקים והחליף את המאוורר. הוא גם נראה ממש טוב - בונוס קטן (טוב, זה לקח המון זמן...) אחרי שהוא סיים הוא ישב איתי ועבר על כל פונקציה במחשב ועל כל חלק על מנת לוודא שהכל עובד כמו שצריך ונמצא במקום. היום בבוקר קיבלתי…

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 בלי כונן SSD עד 2500 עם. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס, אינטרנט, משחקי רשת פשוטים, תכני HD לעתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אבל בעיקר גלישה ויישומים פשוטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. אהלן ושלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, עם מסך מגע (עדיפות למסך נתיק או מחשב עם אפשרות לסיבוב המסך ב-180 מעלות, דוגמת ה-Yoga) לשימוש בלימודי הנדסה. המטרה שלי שהמחשב ישמש אותי כמחברת לכל דבר, ולכן אשמח להמלצות ועצות על מחשבים עם מסך מגע שניתן לכתוב ולשרטט עליו באיכות גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח), כמובן שאם יש מחשב שעונה על הצרכים במחיר זול יותר, מבורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, עבודה משרדית (בין השאר שימוש בתוכנות דוגמת Autocad Autodesk) ובין השאר צפייה בסרטים ומשחקים בסייסים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by Ohad-a,

שלום לכולם אבקש את דעתכם על הפביליון DV6-3310 של HP. אני יודע שהוא עכשיו מוחלף אבל אני חושב שהוא יספיק לי לכמה שנים גם ככה. מה גם שאחרי ההחלפה מחירו יורד. אשמח לקבל גם חוו"ד מאנשים שיש להם את המחשב הספציפי הזה או כאלו מהסדרה שלו עם הקליקפדים של HP. במיוחד אם מישהו יודע את זמן העבודה של הסוללה של המחשב הזה (בהתבסס על המעבד הגראפי הפנימי לחיסכון) אשמח לדעת, וכן את איכות הרמקולים (אפשר גם מהסדרה כולה, הרמקולים של אלטק לנסינג). אשמח גם לחוו"ד כללית. מחיר המחשב 3800 תודה נ.ב. לגבי חוו"ד אחרות, הנה המפרט: http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=6977

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד לקנייה מארצות הברית רציתי לדעת איזה אתר טוב או חנות זולה בארה"ב למכירת מחשבים ניידים. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by wallace,

שלום, לפני כשבועיים ביקשתי המלצה למחשב בפורום, והמפרט שענה לצרכיי היה של הדגם Sony Vaio VGN-FW190EBH. http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665406956 מאז ניסיתי לחפש אותו בחנויות בארץ ולשאול אם ניתן להביא אותו במיוחד עבורי. כשנעניתי בשלילה בכל החנויות שאני סומך עליהן, החלטתי לפנות לבסוף לאייבורי, שאמרו לי לבוא לסניף ולתאם עם הנציגים את ההזמנה. שאלתי היא: האם ניתן לסמוך על אייבורי? הרי מדובר במוצר סגור שבגדול לא יכול לקרות לו דבר, וגם האחריות היא אצל היצרן. בנוסף, האם יש מקומות נוספים ומוכרים שניתן לקנות בהם את המחשב בארץ? (נא להימנע מהמלצות על הזמנה מחו"ל) תודה מראש לכל העו…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by ldima55,

שלום לכולם אני יקנה את המחשב פה בישראל והמחשב אמור להוות תחליף למחשב רגיל כלומר המחשב אמור לשמש לצפיה בסרטים ,אינטרנט ,אופיס ,ומשחקים כבדים, אין לי שום צורך בעריכה גרפית. * גודל המסך? - 13" עד 15.6" * משקל רצוי? - המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לפחות 2 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן יש לי צורך ביציאת HDMI * בלוטות? - לא יזיק אם יהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 160 * צורב DVD? - כן אני זקוק לזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא,העיקר שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא משנה איזה חברה בבקשה אנשים תעזרו לי אין לי שום מושג במחשבים ניידים.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by *R.S,

המחשב של חבר שלי שווק חיים קיצר הוא צריך מחשב חדש כמה שיותר מהר הוא צריך רק חומרה (מארז ותכולתו - יעני בלי ציוד היקפי, מסך וכדומה...) אבל בלי כוננים של דיסים/דיסקטים אין ממש דרישות מיוחדות תקציב 3000 שקל מחנות בחיפה! (רק בחיפה) פנדה / נעה / מרדנית / k.s.p .... הוא לא משחק במשחקי מחשב אבל צריך שיהיה לו כרטיס מסך נחמד... כי הוא פעם ב... משחק (לפעמים שכשבא לו...) שיהיה לו 80 / 120 GB מקום ו 512 / 1024 MB (רצוי ה1GB) לא מתוכנן OC !!! ככה שאפשר גם סתם לוח אם של intel (אם אפשר להכניס לתקציב e6300 אז טוב מאוד) הוא לא צריך מארז מעוצב וכדומה ככה שיהיה לו מספיק COMPUCASE 6A19 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by PsyGhost,

ברשותי לוח האם הזה: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ כשעליו נמצאים כבר 2 סטיקים של 64 MB כל אחד. אני רוצה להרכיב מחשב שיתאים לרכיבים האלו שישמש בעיקר שרת לגיבויים, ככה שהוא לא צריך להיות חזק במיוחד. אחרי קצת חפירה במגירת החלקים הרזרביים גיליתי שיש לי כבר כרטיס רשת בשבילו וכרטיס מסך מאוד ישן (PCI), הכרטיס מסך לא חשוב לי כי המחשב הזה אמור לתפקד בתור שרת. בנוגע להארדיסקים, אני מתכוון לקנות לעצמי הארדיסק חדש יותר ולהעביר למחשב הזה את ההארדיסקים הנוכחיים שלי ככה שגם עם זה אין בעיה. אז אם לא שכחתי כלום זה אומר שנשאר לי להוציא כסף רק על מארז, ספק ומעבד ויש לי מחשב. הבעיה היא שאין לי מושג אם מישהו מוכר מעבדים שמתאימים לענתיקה הזאת. הייתי רוצה לדעת איזה רכיבים כדאי לי לקנו…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by Vit1991fro,

מפרסם בשביל חבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד, המשחק היחיד הוא DOTA 2, הרצת STEAM והרצה של VOICE CHAT כלשהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  22. Started by Hellcat,

המחירה על גבי הפורום אסורה. נא להשתמש ב Trade Zone.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  23. זה המפרט: http://i53.tinypic.com/242zhio.jpg 2 כרטיסי מסך למי שפיפס ואלה הביצועים: http://3dmark.com/3dm11/1790874?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1790874%3Fkey%3DbmtyCHvXte6QyFcVRXPwu65k5S6exN

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  24. שלום לכם, אני מחפש לקנות מחשב חדש, ואם יהיה צורך אז גם מסך בנפרד. לכן אני מבקש המלצות על שניהם, אבל בנפרד. המחשב: לא מיועד למשחקי מחשב, כלומר, לא צריך משהו גרנדיוזי מבחינת כרטיס גרפי. מה שיש לי עכשיו זה GeForce FX5200 ישן והוא מספיק לי. אני מניח שבמחשב חדש כבר על לוח האם יהיה משהו יותר טוב מזה, כך שכנראה (אתם המומחים) לא אצטרך כרטיס מסך נפרד. מה שכן חשוב, זה שכח החישוב יהיה גדול, מכיון שאני משחק שחמט. תוכנות שחמט יודעות לנצל בצורה מעולה את ה RAM הפנוי ואת ריבוי המעבדים, ולכן חשוב שיהיו כמה שיותר מעבדים, כמה שיותר זכרון, ושהזכרון יהיה מהיר ככל האפשר. אין לי צורך בצורב/מקלדת/עכבר, אבל אשמח לקנות דיסק חדש למרות שזה לא הכרחי. יש לציין שהמחשב מיועד גם לעבודה, ולכן רצוי שתהיה ב…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  25. היי, אני מעוניין לבחור נייד בשביל מישהי, כאשר מדובר על המחשב היחיד בבית (תחליף לשולחני). יוצב ראוטר בבית, והמחשב יעבור בין הסלון, חדר השינה, והחדר של הילד שלה (בן 3 וקצת). מטרות המחשב הן עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים לילד (לא יודע מה משחקים בני 3 בימינו - אני שחקתי נמלולים), ואולי צפייה בסרטים מדי פעם, אבל אני בספק. גם אם כן, סביר שיירכש כבל והמחשב יחובר ל-LCD - אז דרושה יציאת ווידאו נורמלית. גודל מסך - ניידות היא לא קריטית, ולכן נראה לי ש-15.4 יהיה עדיף. משקל - לא קריטי, אבל שלא ישקול טון. אין צורך בזמן סוללה יוצא דופן, שכן חיבור לחשמל תמיד יהיה אופצייה. תוספת בלוטות' יהיה נחמד, לסנכון הסלולארי. כונן קשיח אני לא יודע, אבל בטח 160 יספיק, למרות שבטח לא יזיק …

• 9 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים