ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב- הרצת AutoCad, illustrator,Photoshop, בעיקר דו מימד. * גודל המסך-13-14 * משקל רצוי? אם זה הפרמטר הזה מול מחשב איכותי יותר-מחשב איכותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אפשרי לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כדאי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell. הערות נוספות- אשמח להשוואה מה המחיר של המחשב בארה"ב, כי יש אופצייה שייקנה שם. אם צריך תשובה לעוד פרמטרים אשמח לענות. ד"א דף אקטיבצית החשבון בפורום מאוד מבלבל, הייתי מציע לערוך אותו מחדש.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב ביתי, עבודה משרדית ותכני HD, אין צורך במסך וברמקולים, חשוב שהמחשב יהיה שקט אך לא זה לא קריטי, אין צורך במערכת הפעלה, חשוב שהמחשב ישמש לפחות ל6 שנים הבאות. איזור מגורים מודיעין, תודה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
תקציב 2000 חריגה 500 שימושים גיימינג קל / עריכה גראפית /אינטרנט חלונות מרובים גיימינג : פיפא , nba , אסטרטגיה עריכה גראפית : פוטושופ מערכת הפעלה WIN7 מסוג 32BIT או 64BIT תלוי במה שאפשר להביא בתקציב (מעדיף 64 כמובן) מסך (קיים) ''BENQ FP93GX 19 חומרה אופציונלית כולל צורב דיסק קשיח 1T (מעדיף WD) הערות נוספות המחשב נמצא בסלון לכן שלא יהיה יותר מידי רועש שיהיה מבוסס אינטל תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של אסוס מדגם U35JC עם כרטיס מסך nvidia geforce 310m המחשב לא באחריות וכל פעם כשהוא מתחמם אחרי שאני רואה סרט או עובד איתו בתוכנות אחרות המסך פשוט נעלם ואני צריך לכבות את המחשב להדליק מחדש והמסך חוזר ככל הנראה הבעיה נגרמת בגלל שהכרטיס מסך נדפק ומתחמם יותר מידי ניסיתי לנקות את המחשב בלחץ אוויר לא עזר. כמובן שהמחשב כבר לא באחריות... השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הכרטיס מסך בדגם הזה ? או שגם בלפטופ שלי הוא מולחם ללוח אם....
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב ב3.5K שישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועם האופיס. צריך ציוד היקפי [רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך] עדיפות לכמה שיותר שקט. צריך גם הרכבה וגם התקנת מערכת הפעלה [וינדוז 7 עדיף] גר בחדרה ואין העדפה לחנות כלשהי. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) ואשמח לקבל מפרט מתאים. השימוש במחשב מאוד יומיומי ואינטנסיבי - אבל לא דורש משאבים - בעיקר אינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנאלוגית של קריאייטיב, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק ממרכז מדיה סלוני. אני לא משחק בכלל, מלבד סוליטר ובאבלס ;D המחשב הישן יעבור להורים שלי לכן אני צריך לעשות בו "השלמות". אז מה אני חייב? מעבד - אינטל C2D לוח אם - מעדיף אחד יציב ואמין, של Gigabyte או מה שתמליצו. זיכרון - 2GB, DDR2, 800MHz ומעלה כרטיס מסך - הנקודה הכי חלשה במערכת שלי כיום. מעדיף אחד פשוט אך איכותי, למרות שאני לא משתמש ביישומי גרפיקה. חו…
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מ-ksp : Athlon 64 3500+ (S-939) 1 1730 670 K8NS-Ultra (s939) 1 800 512MB A-DATA 3200/400 2 390 80GB (8MB) SATA 1 230 1 LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ- 4010 ש"ח, עכשיו מפנדס אני מזמין את זה (הכרטיס ממכירה קבוצתית): 375 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 2130 ProLink PixelView GeForce 6800GT AGP 256MB DDR סך הכל: 2,505 ש"ח אני אבקש מהחברה מ-ksp (שממוקמים 5 דקות מביתי) להרכיב את המחשב עם החלקים שקניתי מפנדס. ואז ביחד המחיר יוצא 4010+2505=6515 ש"ח... מה אתם חושבים? (המחשב, כמובן, מיועד למשחקים.)
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שימוש עיקרי: - Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign CS5 - Office 2010 שימוש משני: - Adobe Flash, After Effects, Premiere Pro CS5 - Autodesk Maya אשמח לקבל המלצות/דעות על המפרט הבא (ללא מסך): [table][tr][td][table][tr][td]Model:[/td][/tr][/table][table][tr][td]iSB3[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/…
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האחד דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 512MB 500mhz EL Dual Channel Gold WD 120/7200 SATA 8MB POINTOFVIEW 6600GT AGP 128MB CREATIVE LIVE 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W והשני כמו שיש לי במפרט : דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 754PIN Epox 8kda3j Adata 500mhz 512X2 Seagate 120/7200 SATA 8MB Albatron 6800 GT CREATIVE Audigy 2 LS 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W איזה מאלו יתן ביצועים עדיפים ? (שידרוג לעתיד לא בתכנון , אבל קניית מחשב חדש לגמרי בעוד 3שנים בערך כן צפוי.) אין בכוונתו לבצע OC אז לא להפציץ עם לוח אם כמו DFI וזה (הוא מעדיף לקחת כמה שיותר פשוט) שאלה של ביצועי משחקים בלבד תודה!
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים אינטרנט משחקים אופיס SPSS הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר אינטרנט אופיס SPSS הורדות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צריך מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחסון תמונות, הורדת סרטים וסדרות... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומעלה, שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כמה שיותר למחיר הנל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אפשרי 6-4 שעות.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI , VGA , ExpressCard...) H…
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! הרכבתי מפרט למחשב שיוכל לשמש אותי לתוכנות שירטוט והדמיית תלת מימד לתוכנות כמו AUTUCAD/ SHETCH UP/ 3D MAX/ REVIT וכ"ו... מחשב שגם יוכל להריץ משחקים ברמה הגבוהה ביותר מעבד: I7-7820X קירור נוזלי למעבד: ANTEC MERCURY 240 זכרון: HYPERX PREDATOR 2X16GB DDR4 3000MHZ CL15 כרטיס מסך: ASUS GTX 1080 TI TURBO 11GB דיסק קשיח: WD CAVIAR BLACK 2TB כונן מהיר: SAMSUNG 850 EVO M.2 500GB מארז: CORSAIR CRYSTAL 570X ספק כוח: CORSIAR 750W CX750M מתלבט רק לגבי לוח אם לא יודע מה לבחור אשמח לקבל עזרה וגם אם מישהו חושב שצריך לשפר או להחליף כאן רכיב מסויים אשמח לדעת לגבי הלוחות אם מתלבט בין: …
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1118 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח Corsair VX Series 550W PSU 41A@12V ¤517 זיכרונות DDR3 6144MB 1600MHZ Tri Channel 2GBX3 CL8 Adata/Gskill/Geil HS ¤655 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤448 כרטיסי מסך ATI Force3D ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤590 מסכים מסך מחשב LCD 24" SAMSUNG דגם 2443BW ¤1370 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤6856 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It המפרט נועד לכמה דברים:עריכת וידא…
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הנ"ל: כמובן שאני מחכה לקופון כלשהו שיפחית את המחיר... 15% הנחה משמע 880 $... אני גם צריך להוסיף מס... אני שולח את המחשב לדודה במיאמי ואין לי מושג כמה המיסים שם Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) -------------------------------------------------------------------------------- Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) -------------------------------------------------------------------------------- Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M -------------------------------------------------------------------------------- Web Camera Integrated Webcam with digital microphone ---------------------------------------------------------------------…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
-
מטרות המחשב - שימוש רגיל שוטף (גלישה, מסמכים,שירים) וצפייה בסרטים דרך יציאת HDMI בLCD גודל 37 אינצ' 720P. גודל המסך - היות ומחליף מחשב נייח, עדיפות ל15.6. משקל רצוי - אין חשיבות, עדיפות למחשב קל בכדי שאוכל לנייד אותו במידת הצורך. זמן סוללה ארוך - לא במיוחד. יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות- לא. כונן קשיח- עדיפות ל500. צורב DVD- חובה אחריות בינלאומית - רק במידה וההמלצה היא להזמין מחו"ל. העדפה לחברה כלשהי - HP בשל ניסיון טוב (נייד שעובד כבר כמה שנים חלק ושירות לקוחות מעולה)/ DELL בשל האחריות המורחבת. כאמור, אם זה אכן מומלץ, פתוחה האופציה להזמין את המחשב מחו"ל בתנאי שאכן תהיה אחריות בארץ.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לשניהם יש מסך 11.5 אינץ' שניהם שוקלים כ1.3 לשניהם 160 ג'יגה דיסק קשיח וג'יגה זיכרון ההבדל העיקרי שאני רואה הוא מעבד N270 בלנובו ומעבד Z520 באסוס... אז מה אתם אומרים איזה מהנטבוקים האלו יותר עדיף? זה לסטונדטית שצריכה בעיקר ניידות,סרטים, שירים, אינטרנט וכמובן שאין התנגדות לביצועים טובים באופן כללי.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם HP-1340 בגודל 15.6 אינץ אני מחפש המלצות ל DECK עבורו שגם יעשה עבודה טובה בקירור (המחשב מאוד מתחמם במשחקים) וגם שאם ארצה אפשר יהיה לשם אותו על הרגליים למישהו יש ניסיון בזה ויש לו המלצות?? המון תודה! ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי אחרי שהתייעצתי אם כמה אנשי מחשבים ללכת על הדגם! אני הולך לקחת אותו ללא מערכת הפעלה ועכשיו מתחילה ההתלבטות מה יותר טוב למחשב נייד אם הנתונים של הDELL הזה(מעבד 2.0 זיכרון 2). אני מאוד אוהב את הXP אבל הבנתי שזה קצת מסובך לשים וצריך להתחיל להסתבך אם הדרייברים(אם משהו יודע על מדריך מסודר לגבי הנושא אודה אם יעלה אותו פה). אני יכול להשיג גרסא מקורית של WINDOWS XP בקונפיגורציה של DELL, האם זה יקל עליי או שמע גם הגירסא הרגילה טובה ואין בינהן הבדל? מצד שני הויסטה חדשה אם הרבה אופציות חדשות אבל אני מפחד שהיא תעמיס מידי על מחשב. מה אתם מציעים חברס?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב, צריך את עזרתכם להרכבת 2 מחשבים בתקציב של 4000 ש"ח מקסימום לכל אחד (לא ניידים וללא מסך): 1. מחשב לגיימינג. 2. מחשב לבית - עבודות גרפיות (מחשב למעצבת גרפית) - לא יהיה גיימינג על המחשב. קודם כל תודה, בנוסף - אם ניתן לצמצם מעלות באחד המחשבים יהיה מעולה. חשוב להבהיר - אם מורידים מעלות של מחשב אחד לא ניתן להעביר את התקציב שלו למחשב האחר. אשמח מאוד לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
הנה המפרט שיש לי עכשיו : מעבד : AMD Phenom II X4 965 (3.4GHz) Black Edition לוחם אם : Gigabyte 890GPA-UD3H מארז : Cooler Master HAF 932 Full Tower (NO PSU( צורב : PIONEER DVD RW DVR 218L Sata דיסק קשיח : SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM זיכרון : KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 ספק כח : SeaSonic 750Watt עם אני לא טועה. מאורר מעבד : SCYTHE MUGEN II REVB 2 כרטיסי מסך יש לי (CrossFire ) SAPHIRE HD68501G DDR5 והשני Gigabyte HD 6850 1G DDR5 אני לא יודע עם זה הפורום לשאלה שלי עם לא אז בבקשה להעביר את האשכול .. השאלה שלי היא . אני עשיתי CF וזה מפרט די טוב לדעתי עכשיו אני משחק Crysis וניסיתי על המקסימום וזה לא עובד לי חלק... ככה זה אמור להיות? כי אנשים אמ…
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אמור להיות 6000 אבל גלשתי במפרט שלי ל 6697. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל!!! אני לא אקבל את שאר הכסף בחזרה זאת אומרת שאם תיתנו לי מפרט של 2000 ש"ח ה 4000 ש"ח לא יחזרו אלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפורים משמעותים אז לגלוש!. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ואולי ערכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג הכבדים ביותר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט באזור הזול בין 2000-2500 ש"ח לא כולל מסך - ראיתי כמה הצעות למחשבים פחות או יותר טובים במחירים האלה אבל אני רוצה את דעתכם ועזרתכם - אני סטודנט ואני מוגבל בתקציב אאבל אני רוצה לסחוט כמה שיותר בתחום התקציב הזה אז בבקשה תנו לי כיווןם לסוג מעבד (עדיף AMD או INTEL) וכ. מסך (מוכן להשקיע יותר בתחום הזה) אני מתכוון להריץ עליו גם משחקים ככה שהמפרט צריך להיות בתחום הבינוני מינוס תודה
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד למשחקים אך עדיין שיהיה קל לסחוב אותו ללימודים. כמה נקודות שאני סגור עליהם: 1.לא יותר מ 13 אינצ 2.כרטיס מסך נורמלי שיריץ משחקים(לא על ההגדרות הכי גבוהות אבל עדיין משהו נורמלי) 3.יותר קל משקל יותר טוב 4.יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי אז אנא קחו את זה בחשבון 5.התקציב הוא 5000 אבל גמיש(אפשר יותר בתנאי שהמחשב מצדיק את הכסף) הציעו לי את ה LG E310 2B5 ואת ה HP PAVILION DV3660 ואני אשמח להצעות נוספות תודה רבה מראש לכל העוזרים בברכה RA96
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-