עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מתחילה ללמוד באוקטובר, מסלול שדומה קצת למדמ"ח מבחינת הדרישות ללימודים. בנוסף אני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ ועריכה. כרגע חשבתי על הZENBOOK של אסוס, עם מעבד I7 ו16RAM, מתלבטת איזה כרטיס מסך. בין NVIDIA GeForce MX250, ל intel UHD GRAPHICS 620 . אמרו לי שהאינטל יספיק למה שאני צריכה, ושהNVIDIA סתם יכביד על המחשב, יאכל יותר סוללה וכאלה, אבל לא הצלחתי למצוא על האינטל שום ביקורת שזה באמת לא יפריע. אשמח לעזרה בקשר לכרטיס מסך או אפילו להצעות אחרות למחשב אם יש תודה!

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - למה לא? b. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 ש"ח, אם ההבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח (תכנות) והרצת מספר virtual machines במקביל. איכות הגרפיקה לא מעניינת. בנוסף השתמש במחשב גם לצורךלכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט, אך כידוע צורך זה לא דורש ביצועים מיוחדים. a. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש הקמת מחשבים וירטואלים באמצעות Vmware. ביצוע עבודות תכנות באמצעות eclipse, java, c++, php וכו'. התכנות הוא יותר אלגוריתמי לוגי, ופחות תוכנות גראפיות. b. במידה וה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by smores,

אהלן, ברצוני לקנות מחשב נייד - בעיקר לצרכי עבודה משרדית וסרטים. ראיתי בוואלה שופס מספר דגמים שאני מתלבט ביניהם במחירים הזולים ב-200-400 ש"ח מהמחירים בIVORY. האם כדאי לקנות מהם? ואם כן, מה לדעתכם הינו הדגם הכי טוב מבין אלו? המתאים לצרכיי? Dell Inspiron N5110 i3-2310M http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 Lenovo G570 4334-3PG M513PIV http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJ6EBF23EHP Pavilion g6-1120ej QA462EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKg61120 יש כמה דברים שחשובים לי שיהיו במחשב, ואם יש עדיפות לאחד מהם בדברים האלה אשמח לדעת: 1. זמן סוללה - כמה שיותר. 2. נוחות. 3. שיוכל להחזיק לי לפחות לעוד 3-4 שנים (בעיקר לשימוש משרדי ולימודים)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן אני חייל ולכן לא מעוניין להשקיע, עם זאת מעוניין שמשחקים עדיין יעבדו על המחשב. כמה נקודות. * מחיר\תועלת מירבי. * כרטיס מסך חיצוני + tv out * ברשותי רמקולים עם חיבור דיגיטלי (יש לי 5.1 SB LIVE PCI) **במידה ולא מתאים ללוח צריך חדש. * ללא מסך, מקלדת עכבר, רמקולים, כונן אופטי , מערכת הפעלה, **כרטיס קול. * אם ממליצים על קירור משודרג שלא יהיה רועש, רעש של מארז סטנדרטי...

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by QASHOA,

אחרי שננעלתי על מחשב עם מעבד מסדרה P8400 2.26 החלטתי למתוח את התקציב וללכת על מעבד מסדרה T9400 2.56 עם זכרון מטמון 6MB במקום 3MB .בגלל שהנייד כל הזמן יהיה בבית עניין החסכון בחשמל לא מפריע לי.הבעיה שלי זה התחממות .האם המעבד מסדרה T עלול להתחמם ויפריע לי בעבודה?האם ההתחממות תגרום לירידה בביצועי המעבד ?למישהו יש ניסיון עם שני המעבדים ויכול להמליץ על אחד מהם

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by stomer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CS5.5, Avid, Maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by h5n1,

אהלן, קניתי את המחשב N56JK החדש של אסוס (4200H, 850M, 8G RAM, 1T7200RPM בכללי, מפרט מלא פה: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56JK/specifications/) המחשב הגיע עם ווינדוז 8.1 באיזשהי גרסא. אני סובל מהווינדוז 8 הזה, הוא לא מריץ כמו שצריך וירטואל משין, הוא לא מצליח בשום מחיר לקודד קבצי SRT לעברית, לא תומך בשינויי MAC ADRESS כמו שצריך, ועוד מלא באגים שאין לי כח להתמודד איתם. הלכתי לטכנאי והוא אמר לי שלדגם הזה אין דרייברים לווינדוז 7 ולכן צפויות מלא בעיות אם אני אעשה דאונגרייד. האם זה נכון והאם יש דרך כן לעשות את זה?כי בדגמים אחרים, קצת יותר ישנים של אסוס זה אפשרי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  8. אז ככה , המפרט יורכב בחנות KSP בנהריה .. השימשו הוא סרטים אינטרנט ובעקיר משחקים חדשים כמו COD5 PES 09 PURE Crysis וכאלה .. חריגה מקסימלית 3200 [ הוא רוצה מארז של NZXT ]

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  9. לא מתוכנן OC. לא מתכוון להריץ משחקים יותר מידי כבדים(אבל לא דום 1). שיריץ ויסטה בצורה חלקה. שיהיה שקט. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS P5B מחיר: ¤811 אחריות: שלוש שנים. מסך: VIEWSONIC 19" VA912 8ms DVI מחיר: ¤1401 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL מחיר: ¤1280 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤571 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE מחיר: ¤261 אחריות: שנתיים יבואן…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by yossiezra,

יש בידי הצעת מחיר למפרט מחשב. יש מצב לקבל הצעה אולי זולה / מועילה יותר על בסיס אותם המרכיבים ? מפרט: מעבדCore i7 4790 3.6GHz Quad Core 8MB קירור מעבדLow Noise (PWM) CPU Cooler זיכרון (RAM)8GB DDR3 1600 התקן תצוגהnVIDIA GTX750 2GB GDDR5 3x Monitors 80GB/sec 512CC מערך שבבים ואפשרויות הרחבהIntel B85 Express Chipset: - Up To 4x USB3 - Up To 8x USB2 - 1x PCIeX16, 1x PCIeX4, 2x PCI - Gigabit LAN 10/100/1000 RJ45 דיסק מערכתSamsung 840 250GB SATA-III SSD דיסק מדיה3TB SATA-III 64MB Cache 7200rpm צורב וקורא תקליטוריםSATA DVD±RW CD x48, DVD x24 מארז שקטAntec VSK - עד 3 דיסקים קשיחים ועד 3 צורבים - קירור Antec 120mm אחורי שקט - 2 חיבורי USB3 קדמיים ספק כוח 80Plus BronzeAntec NeoECO …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן חברים, אני קונה מחשב חדש הרכבתי מפרט, יש כמה דברים שאני לא סגור עליהם והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. מילאתי את הפורמט, ומצורף גם מפרט בסיסי, לא כלול בו קירור - אשמח להמלצה בנושא. מעבד: intel מחיר: 1020 ש"ח Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: gigabyte מחיר: 795 ש"ח Z68X-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות: g.skill DDR3 1600Mhz מחיר: 320 ש"ח 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) מארז: Thermaltake מחיר: 420 ש"ח ARMOR A60 Midi Tower Series Black Case (No PSU) ספק: SeaSonic מחיר: 450 ש"ח 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail) סה"כ עד כאן : 3005 ש"ח איזה כרטיס מסך לרכוש?…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by SUPER300,

שלום ! אני מעוניין לקנות מעבד חזק שיתאים למשחקים כבדים (דרך אגב, יש לי כרטיס מסך ASUS GTX 580). אני מתלבט בין i7 2600k לבין i5 2500k. הi7 עולה 400 שקל יותר וזה לא נראה לי שווה את זה, אבל מצד שני אני מעדיף ללכת על "הכי טוב ובטוח".. יש למישהו איזו המלצה על אחד מהם, או המלצה על מעבד אחר בתקציב של עד 1600 שקל? דרך אגב, אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי שישאר בערך 4300 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17", אולי אשדרג בעתיד ל-22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SC Conviction, AC2, POP Forgotten Sands וכל שאר המשחקים החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by Zyabra,

* מטרות המחשב עבודות משרדיות ( סטודנטית ), משחקים קלים , צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD של לפחות 1TB, תוספת SSD מבורכת. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן ועדיף וינדוס 10. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס או דל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, מידול ואנימציה בתלת מימד, עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLENDER, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, PREMIERE וזה בעיקר להתעסקות כיפית עכשיו.. הפוקוס המרכזי צריך להיות על גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, GUILDWARS2 בינתיים זה מה שעולה לי בראש, אבל יהיו עוד, חשוב שהוא יחזיק מעמד למשחקים הבאים -מהי הרזול…

16. התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך, אני צריך מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. תודה רבה! חג שמח =]

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. נתחיל בכך שהתקציב הוא: 4000-5500 בערך כולל מסך 17 crt המחשב מיועד למשחקים doom3 וכו' ולצפייה בסרטים ללא OC (אני עדיין חושש משריפת רכיבים) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) 810 1 810 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 240 2 480 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1020 1 1020 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD 505 1 505 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. טוב ככה הינה המפרט שלי תנו לי הצעות מה אני יכול לשדרג כדי שהוא יהיה יותר מהיר מה עדיף ?? AMD 64 BIT 3000+ 1.8GHZ NFORCE 4-4x GYGABYTE GEFORCE 6600 GT 128 MB 1024 RAM MB נירא לי של קינגסטון אין לי מוסג מהתיזמונים שלו WD SATA 80 GB 7200 RPM ויש לי גם BIG TYPHOON מה עדיף לי לשפר את המעבד או את הזיכרונות ל 2 GB?? כ.מסך אני מעדיף לחכות ל DX10 למרות שזה יקח עוד זמן אבל אני מוכן להתפשר על זה בינתיים..

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  19. שלום !:] הציעו לי מפרט לא מזמן, כאן (ותודה לכם!), בחנות לוג'יק פיסי. אני צריך דעות על החנות ובמיוחד אנשים שהיה להם ניסיון איתם. תודה רבה!:]

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ברשת עם טאבים מרובים, שימוש בתוכנות אופיס, עריכה גרפית 2D עם תוכנות כמו מובי-מייקר ו-MAGIX Movie Edit Pro, תמיכה מלאה בצפייה בסרטים וסדרות וכן ביוטיוב ב-4K (10ביט) - המחשב יחובר לטלוויזיה 4K שימוש בתוכנת VISUAL STUDIO לצורך תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAGIX Movie Edit Pro - מזדמן. VISUAL STUDI…

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מפרט לעריכת מוזיקה בסביבות 6000 ש"ח(אפשר לעלות קצת) משחקים לא מעניינים אותי. את המפרט בבקשה תרכיבו בלמיר, אני קונה משם: http://www.lamir.co.il אני צריך: מעבד - אני רוצה 64 ביט, השאלה היא האם כדאי אינטל או AMD? כדאי אולי DUAL CORE? לוח - אני צריך לוח חזק של אינטל, אסוס... כרטיס מסך - לא אכפת לי שיהיה משולב על הלוח אם, כמו שאמרתי אני לא משחק במשחקים. זיכרון - 1-2 ג'יגה של מושקין אני חושב הארד דיסק - משהו כמו 250GB, מה דעתכם על איזה SATA II עם זיכרון מטמון 16MB? כמה RPM? צורב DVD כלשהו מארז טוב, עדיף לדעתי של קומפיוקייס אבל תגידו לי מה אתם חושבים מקלדת ועכבר כרטיס קול שהוא לא ONBOARD, צריך שיהיה כרטיס קול טוב. אני רוצה לחבר אותו למערכת סטריאו שלי. וכ…

22. Started by joni69,

מחשב לפוטושופ ופלאש...!!(מוזיקה..סרטים..אינטרנט) לפחות 300 ג'יגה קשיח..ו2 ג'יגה זיכרון כל השאר תגידו לי מה הכי חזק שאני יכול להגיע בתקציב זה (מעבד,לוח אם,צורב דיויד,מארז,כ.מסך) שיהיה חברות מוכרות עדיף תודה מראש

23. שלום, אני צריך מפרט למחשב עם מעבד אינטל E6300 שישמש בעיקר לעבודה משרדיתאבל גם למשקים וסרטים בתקציב של עד 3000 ש' ללא מסך... יש לכם הצעות???

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by תמיר_זנקו,

' Categories Products Price Qty מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤404 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤399 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤442 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤166 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 מקלדות סט מקלדת+עכבר אופטי Genius Easy Touch Optical II ¤80 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤48 1 Total Price : ¤3348 איך הוא ?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by Dano,

אם תוכלו להביא לי מפרט בסך הכל 4500 ש"ח למשחקים אני מבקש מארז לא אכפת לי יפה או לא..הכי פשוט ושיהיה Mid.. כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים גם בעתיד. ללא ציוד הקפי..רק מה שבתוך המארז. צורב DVD. 80 ג'יגה בלבד. ובבקשה מחנות אחת.. תודה!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.