עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by magafaim,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ofirs44,

שלום לכולם, לאחר חיפושים רבים הגעתי לפיינל 2 1) Toshiba Satellite L500 - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13149 2) Dell studio 1555 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3190&products_id=26264 צורכי המחשב: פיתוח תוכנה, אנטרנט וקצת משחקים. מי מחזיק יותר זמן סוללה? של מי אחריות יותר טובה? אמינות? העדפותכם? מה אתם אומרים? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  3. Started by spektor,

המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל השימושיים העיקריים בתכנות : AUTOCAD, OFFICE, CivilCAD / Civil 3D, M.S PROJECT. גודל המסך סביבות ה15.4/6 תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. שלום, אני מתחיל ללמוד השנה אדריכלות ואני מחפש מחשב המתאים לצרכים של הלימודים,בסביבות התקציב 4500-6000 גג ובו בזמן יכול להפעיל משחקים באיכות סבירה/גבוהה. ??? אני מחפש מחשב היכול להפעיל מספר תוכנות גראפיות (אוטוקאד, פוטושופ מצגות וכו') ביחד מבלי לחוות בירידה משמעותית ביכולת בעל כרטיס מסך איכותי אשר יכול להתמודד עם תוכנות אלו ואף להתמודד עם משחקים ברמה סבירה / גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצות על מחשבים שונים ויתרונות וחסרונות (שמעתי שהמחשבים האיכותים שיכים לDELL וLENOVO לפחות מבחינת אחריות בארץ) ראיתי שיש dell studio המלצות?, או מחשבי טושיבה סטליט? כמו כן, ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Classify,

זה טמפ' גבוהות יחסית לזה שלא פועל שום משחק נכון? מה עושים? המחשב זה GIGABYTE W566N מעבד - 7500

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  6. 1. מה התקציב? כ2100ש"ח. בעיקר כי הבנתי שבמחיר הזה אפשר לקבל מחשב לפי הצרכים שלי. אין לי בעיה להוסיף עוד קצת במידה וזה לדעתכם משתלם באיזשהו רכיב. 2. מטרות המחשב? בעיקר גלישה וסרטים. קצת משחקים, מלפני כמה שנים. civilization 4 לדוגמא הוא הכי מתקדם שארצה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? נחוצים רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? בעיקרון צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני קונה בחיפה, אז אני רוצה לקנות בחברה טובה ואמינה באזור. שמעתי שנעה מחשבים היא כזו, וראיתי פה בפורום שגם TMS טובה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכ…

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  7. שלום חבר'ה, בניתי מחשב להורים\בית של חברה שלי, האמת שהם משתמשים בו לגלישה, קצת עבודות באופיס, אבא שלה גולש באתרים של מניות וכל מיני דברים כאלה, צפייה בסרטים ושימוש רגיל בכללי. עכשיו יש לה אח קטן שמשחק קצת במחשב לא משהו כבד, אלא משחקים אתם יודעים.. משחקי ספורט וכאלה לא משהו רציני בכלל. התקציב שהוא נתן לי הוא בין 2000 שקל ל 2300 גג ללא צורך במסך, ובניתי את המחשב הזה בחנות שיש לי איתה אחלה ניסיון בפנדה מחשבים - יצא לי סופי 2100 שקל ללא הרכבה. רציתי להתייעץ לגבי כמה דברים : 1. המארז הזה יספיק לשימוש הנ"ל או שעדיף להוסיף 100 שקל ולקחת מארז קצת יותר טוב כגון coolermaster centurion 534 , שהוא קצת יותר מרווח וקריר. 2. האם בכללי המערכת הזו בסדר לשימושים האלה, והאם לא תהיה שום בע…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  8. אהלן, אני כרגע מתכוון לקנות מחשב חדש סוף החודש (בבוא המשכורת ), המליצו לי בחנות שהייתי ליד בית ישרוטל (אילת), (YPC) על מחשב מדגם LG, מעבד P8600 עם 4GB זכרון, 320GB HDD, וגם 9600GT. עכשיו ראיתי בהרבה מקומות שפשוט רושמים 9600GT ובכלל מדובר בדגם המוחלש שהוא ה GS, מה ההבדלים ביניהם? (אני מתאר לעצמי שדיי הרבה), המחשב עצמו הוצע לי במחיר של 5500 ש"ח. לא הלכתי לבדוק במקומות אחרים אבל בקניון כשבדקתי על אותו המחשב בדיוק, הביאו לי מחיר מגוחך של 6700 ש"ח. מה דעתכם? איזה כרטיס מסך עדיף פה והאם יש טעם להתפשר? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  9. אני לא צריך לפטופ עם מפרט מטורף, לא למשחקים כבדים ולא בעלי גרפיקה לא מהעולם הזה שיהיה טוב, מהיר ואמין, לצרכי אינטרנט ושימוש כללי. שלא יהיה פשוט מהפשוטים. אני רואה המון מחשבים בעיתונים אבל אין לי שמץ של מושג בנוגע לנתונים מה אני צריך ומה טוב ומה לא. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. Started by Respect,

היי אני לא מתכוון לקנות מחשב בשום סכום כרגע סתם רציתי לדעת מתוך סקרנות מה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחנויות בלי קשר לכסף רק לביצועים (לפעמים משעמם רצח אז אני נכנס לאיזה אתר וסתם מנסה לבנות מחשב הכי טוב שיש בחלקים אז מסקרן אותי לדעת מה הכי טוב שאפשר לקנות בחנות) לאילו שתוהיים לגיימינג או למשרד אז ברור שלגימינג פשוט שאתה בונה משו לגיימינג אני חושב שהוא "יסחוב" הכל אחרי הכל גיימינג דורש את כל החלקים החזקים ביותר! אני יודע שזה קצת שטותי אבל משעמם לי חח אז הסקרנות גוברת בי חחח תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן חברים, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב למשחקים עם מארז HTPC (אין בעיה להקציב לו עד 600 ש"ח בתנאי שיתאים לכרטיס מסך ושיהיה יפה) ללא שום ציוד היקפי בתקציב של 2500 שקל, לא מתוכנן שום OC! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by aviel1988,

המלצה למחשב למטרות משחקים סרטים וגלישה באינטרנט, המחשב יחובר לטלויזיה (HDMI), עדיפות למחשב של דל בגלל האחריות הבינלאומית, רצוי שיהיה מסך 15". המחשב ירכש פיזית בארצות הברית התקציב עד 800$. והמלצה למחשב נוסף למטרות גלישה ומולטימדיה עד 500$. אשמח לקישור או לדגם מדוייק של ההמלצה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. אני מתחיל לימודי אדריכלות ואני זקוק למחשב היכול להפעיל תוכנות גראפיות כמו אוטוקאד ופוטושופ ובדרך כלל כשכולם פעולות במקביל,כמו כן מחשב בעל מעבד וכרטיס מסך המספקים ביצועים ויכולים להפעיל משחקים ברמה בינונית גבוהה כמו פיפא 2009. ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 ו הוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל לבצע את מה שרשמתי בהתחלה. ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-)

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  14. מחפש מחשב לשימושים כללים ומשחקים (לא משהו מטורף) עם מפרט שווה למפרט שלי ( Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz gigabyte p35c ds3 rev 2.0 palit 8800GT 512MB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 (1GBX2) 800MHZ Corsair VX Series 450W Gigabyte TRITON black Western Digital WD3200AAKS 320GB ) לא צריך מארז, CDROM ושאר ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  15. מפרט המחשב הנוכחי: מעבד - amd athlon 64 x2 5000 קירור למעבד - Thermaltake V1 לוח אם - Gigabyte GA-M57SLI-S4 rev1.1 זיכרון - 2x Kingston 1 GB DDR2 SDRAM 667 כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce 8800 GTS 320 MB oc ספק - Topower top silent 500w דיסקים קשיחים - 250GB - WDC WD2500KS-00MJB0 + 80GB - ST380011A LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B - DVD מארז - Raidmax Smilodon מסך - LG 17" flatron f700b אני מחפש ביצועים טובים במשחקים חדשים וצפייה בסרטים פה ושם. כרטיס המסך כבר עושה בעיות ומדי פעם לא מאפשר למחשב לעלות וכאלה, אז כעת אני שוקל לשדרג כדי להנות ממסך רחב 22", ולהשאיר מה שאפשר. זאת אומרת חשבתי להחליף מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ולקנות מסך 22". בנוסף אשמח לשמוע חוות…

16. Started by galxb2,

. מה התקציב 3000 ש"ח אבל אוכל לחרוג ולהוסיף עד כ-400 שקל עם יעזור , תשלומים מזומן. 2. מטרות המחשב משחקים כבדים, משחקי רשת מוזיקה וקצת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי לא . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו צריך הכל! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד כן שהמארז יהיה טוב ושקט! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית כן. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם לא 9. האם חשוב שקט? לא הכי חשוב אבל מעדיף זה כן . 10. האם מתוכנן OC? אולי בעתיד עם אני ירצה כרגע לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק משחקים כמו PROTOTYPE CRYSIS IV ושיריץ אותם…

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  17. שלומות לכולם, קיבלתי מפרט מסוים שאמור להתאים לילד בגיל 5 מטרת המחשב: הפעלת התוכנות שלו גורדי וכאלה קצת אינטרנט מוזיקה וסרטים אולי... "צורפה ההצעה כמסמך Word" יש אפשרות להצעות מפרטים אחרים טובים יותר או שאתם חושבים שיתאימו יותר לדרישות מהמחשב באותו טווח מחיר תודה מראש לנותני הדעות... [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by knerez,

שלום, לפני שבוע נגנב לי המחשב הנייד, ממש מהבית. המחשב הואר של toshiba, ואני רשום לאחריות המורחבת שלהם "no matter what", שאמורה לחסות גניבות. האם זה קרה לעוד מישהו? האם הם נתנו לו מחשב חלופי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by lion03,

אני מחפש חנות בארץ או בארה"ב שמוכרת סוללות של לפטופים (לASUS G51VX X1A ספציפית)

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. אני מתלבט בין שני ניידים שמאוד עיניינו אותי והם בתקציב שלי, הראשון הוא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur=2&t=1&c=320 השני הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3190&products_id=26264 . עכשיו השימושים שלי הם לתכנות ראיית סרטים בHD הפעלה מרובה של אפליקציות וגם קצת משחקים. בבקשה אם אתם ממליצים על נייד מסוים אני אשמח אם תוכלו לאמר לי למה ומה ההבדל בין השניים. תודה רבה לכל העוזרים מראש...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Mr_Kevin,

יש לי מחשב נייד Acer 5715z עם הארד דיסק 160 מעבד Intel Pentium Dual-Core T2390 2 גיגה ראם וכרטיס מסך מובנה Intel X3100 יש אפשרות לשדרג ולשים במקום 2X1G לשים 2X2G או 2X3G גם יהיה מצויין על 64ביט [ויסטה/7] ולנושא הכרטיס מסך: יש לי יציאה של express card 54 יש אפשרות לחבר כרטיס מסך של ATI [סדרת המובייל] ולהגדיר ככרטיס מסך הראשי? שמעתי שיש כזה דבר express card to pcima משהו כזה כדי לחבר כרטיס מסך עריכה:בגלל שה5715 זה סדרה של מחשבים אז הדגם המדוייק הוא Acer Aspire 5715Z-4A2G16Mi

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  22. אחרי המון חיפושים וקריאה בפורומים, אני יותר מבולבל מאי פעם אבל הגעתי להחלטה למה שאני רוצה: - מחשב משחקים, עם מעבד חזק עד 1100 ש"ח (לא משנה AMD או INTEL) - לוח אם שיהייה בו CF וגם RAID 0 הכי זול שיש - זכרון 4 גי'גה - שני דיסקים קשיחים לרייד 0 - קרור למעבד חשבתי על Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 & AM2, ע"פ הבדיקות של TOMS HARDWARE שאר רכיבי המחשב כבר יש לי, כרגע יש לי מסך 17 אינץ' וכ.מסך 4850, אך מתכנן לשדרג בעתיד הרחוק לCF ומסך גדול יותר. מבקש שיהייה הכי משתלם מבחינת עלות - תועלת. תודה

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by shai11,

שבת שלום לכולם אני מעוניין להרכיב לחבר מחשב, רוב השימוש יהיה למשחקים חדשים.. אין צודך בציוד היקפי אני יודע שהתקציב דיי דל לכן תנסו לעשות את המחשב שיאפשר שדרוגים לעתיד הרחוק כאשר התקציב יאפשר..

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  24. היי, אחותי סטודנטית ואני מנסה לעזור לה ברכישת נייד. לא ישמש למשחקים, ישמש לאופיס, אינטרנט ומדי פעם בטח תוכנה שנדרשת במהלך הלימודים. אפשרות ראשונה זו רכישה בארץ. אפשרות שנייה - בסוף החודש אני טס לחודש לארה"ב. אני תכננתי לקחת איתי נייד בכל מקרה אבל אפשרות אחרת זה לקנות לה בתחילת הטיול נייד (במשהו כמו 700$), לטייל איתו ואז לתת לה אותו כשאגיע לארץ. הבעיה, אני לא מתלהב לשלוח למלון כלשהו, אני לא אהיה באף מלון יותר מ 3 לילות וקצת חושש להזמין למלון ושזה יחכה לי שם. אולי אני טועה... לכן חשבתי על BESTBUY (לא מכיר עוד רשתות גדולות), יש להם הרבה סניפים ואוכל פשוט לרכוש שם בתחילת הטיול. מקריאה לגבי אחריות אני מבין שטושיבה ו DELL (רק חלקים) אמורים להיות בסדר? מה הייתם ממליצים? בארץ? ב…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by syclla,

בוקר טוב, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בתקופה הקרובה, רציתי לברר ולקבל המלצות מכם. תודה אז ככה, * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית - שולי), מוזיקה, ת.מסרים וכד' * גודל המסך - 13" * משקל רצוי - לא כ"כ חשוב רק שלא יהיה כבד מידי O= * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שתהיה סוללה סטנדרטית לעבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- כן HDMI. * בלוטות - שן כחולה יכול להיות אחלה. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 160/250 GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. אסתפק בשלב זה באחריות רק בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - קראתי על DELL דברים טובים. מעדיף שלא Lenovo . *תקציב - 3000ש"ח

• 6 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים