עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה... אני חושב לקנות את המחשב הזה: מחשב נייד Toshiba Satellite A300-247 וזה המפרט הטכני: מחשב נייד של Toshiba עם מעבד T6400, 4GB זיכרון וכרטיס מסך של ATI מדגם HD 3650. כולל מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנה. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet LAN מידות: W x L x H : 362mm x 267mm x 34.5m…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. אז ככה... אני חושב לקנות את המחשב הזה: מחשב נייד Toshiba Satellite A300-247 וזה המפרט הטכני: מחשב נייד של Toshiba עם מעבד T6400, 4GB זיכרון וכרטיס מסך של ATI מדגם HD 3650. כולל מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנה. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet LAN מידות: W x L…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by S.T.A.L.K.E.R,

קיבלתי 2 הצעות http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=414_545&products_id=7868 או http://kst.co.il/Product.asp?productid=651 מה לבחור?

4. Started by eyma,

שלום יש ברשותי מחשב נייד HP PAVILION 6424 עם WINDOW XP ידוע לי שב-VISTA יש תוכנה שבודקת את תקינות הבטריה,האם יש כזה דבר ב-XP הפקודה ב-VISTA היא כך: Using HP Battery ChecK HP Battery Check is a tool that provides information on the status and condition of batteries installed in a notebook PC. It is available on all Windows Vista HP notebook PCs. To launch HP Battery Check, follow the steps below. Click Start and then HP Help and Support. Click Troubleshooting Tools, and then under Battery Check, click Use this tool to test how well your notebook battery is functioning. Alternately, click Start, All Programs, HP, and then HP Battery Check. תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. בעיקרון אני צריך מחשב לאינטרנט,שמיעת מוסיקה,הורדה וצפייה בסרטים,משחקים ברמה סבירה,שהמחשב ירוץ מהר בעיקר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7732&perur=2&t=1&c=320 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1509

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by galgalgal2001,

אז ככה יש אצלי בדירה מורה שרוצה לקנות מחשב חדש כי מה שיש לה כרגע מונה ממנה לגלוש ברשת באופן חופשי. אני צריך מחשב (לא נייד) שיוכל להריץ: שיהיה מותקן עליו ווינדוס XP (לא וויסטה!) אינטרנט סרטים שירים אופיס ומשחקים כמו סוליטר.. עכשיו אני יודע שכל מחשב יכול לעשות את זה אבל אני רוצה לקנות לה משהו שיחזיק לה לכמה שנים טובות. ראיתי בKSP כמה מהמערכות המחשב שלהם כמה דגמים שנראו לי טובים. אני אשמח אם תבחרו בשבילי את הדיל הטוב ביותר... הינה דוגמא למה שאני ראיתי שמצא חן בעיניי [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצרכי עיבוד תמונה עד 3000 ש"ח. המחשב צריך להיות 13 אינץ' וצריך להפעיל פוטושופ (אם לא הכי חדש אז cs3 לפחות). תודה טל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב? עד 6,500 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, תכנות והרצת ניסויים ב vmware 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22'', עכבר אלחוטי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עשיתי סקר ושוק ובחרתי כמה דברים (מצורפים בהמשך) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חייב להיות שקט וקר. גם חשוב לי המראה החיצוני. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אופצינלי, אני לא פוסל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב צריך לשרוד הרבה זמן. הייתי רוצה אופציות טובות לשידוג בלי להחליף את כל המחשב. 9. האם חשוב שקט? עד כמה…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  9. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, מיועד כניראה למשחקים כבדים, והרבה אינטרנט... עכשיו לפני שאני בכלל בונה מפרט (בעזרתכם כמובן ) רציתי לשאול מהו הסכום היעיל והכדאי ביותר להוצאה על מחשב נטו...(ללא ציוד הקפי). אני די לחוץ בתקציב ועוד שהשגתי סכום לאחר עבודה קשה,השאלה שלי אליכם היא עד כמה כדאי להשקיע במחשב כזה... תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. עריכה: עידכנתי את הכותרת ואת ההודעה הראשונה כמו שביקש המנהל אהלן חברה אני קונה מחשב חדש.. הגיע הזמן : ) זה הוא המפרט ויש לי התלבטות קלה לגבי הכרטיס מסך בעיקר יש לי מסך 22 של סמסונג שאני יכול לעבוד איתו גם ברזולוציה של 1920 על 1200 ויראו מצויין זה המפרט ואני שובר את הראש לגבי כרטיס מסך שבאמת ינצל את המסך מעבד -Q9550 1200 שח לוח אם- ASUS P5QL PRO 484 שח זכרונות-kingston 4 gb 800 mhz 280 שח ספק כוח-enermax pro82+525 w 529 שח הארד דיסק-w.digital 500 gb 280 שח צורב של סוני שחור סטנדרטי 125 ש"ח כרטיס מסך- 4870 \varpor-x \toxic מה עדיף? אולי 4890? אולי 260 gtx או ששוה להשקיע עוד 120 שקל ולקנות את 275?ההבדלים במחיר בינהם זניחים ולא בשמיים אז באמת כבר שאני לא יו…

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  11. ראיתי באתר במפרטים מומלצים הצעה שקצת ישנה והיא 2500 ש"ח - אני מאמין שהיום זה כבר יותר זול http://hwzone.co.il/specslist/view/115/ איך ההצעה הבאה - לגרפיקה: פוטו שופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור. עריכת סרטים עם מובי מייקר, פינקל מעבד: Pentium E6300 קירור למעבד: Arctic Cooling Arctic Cooling Freezer 7 לוח אם: GIGABYTE EG43M-S2H דיסק קשיח: WD 500GB זיכרון: DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value X 2 סה"כ 4 ג'יגה כונן אופטי: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500GT מארז: מידי ATX ספק כח: Thermaltake TR2 Power 450W Silent המחיר 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב מיני לפטופ בסכום עד 1700 ש"ח החברה שאני מעוניין לקנות ממנה היא החברה אייבורי מחשבים. מצאתי מחשב לפני כשבוע: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4037&CatCode=315 לדעתי הוא הכי טוב שם עד 1700 ש"ח. יש לו הרבה פונקציות שלמחשבים מיני לפטופים שמגיעים בסכום עד 1700. עכשיו התפרסם פה בחדשות המחשבים שהסוללות של החברה lenovo יש תקלות. עכשיו יש לי שאלות: המחשב שווה את המחיר? יש שם מחשבים ניידים טובים יותר עד 1700 ש"ח בחברה ivory? חברה טובה היא lenovo? במחשב הזה הוא מסוג המחשבים הניידים אשר יש להם תקלות בסוללה? המחשב בא עם תיק קטן למיני לפטופ או שצריך לרכוש אותו בנפרד? תודה רבה לכולם.

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. תקציב: 2200~ ש"ח. לשלושה רכיבים זה נראה לי מספיק אולי אפילו יותר מידי. רכיבים לקנייה: לוח אם, מעבד, זכרונות. מה נשאר:מארז יש - סונטה ישן עם ספק 500. כרטיס מסך אסוס eah3450 (צריך להספיק לעבודה לדעתי) הארדיסק: משהו של סיגייט 500 גיגה שימוש: עבודה - הרבה חלונות. מולטיטסקינג - פוטושופ\ויז'ואל סטודיו הערות: אני דיי מנותק מהשוק לכן אני אשמח אם אתם יכולים להסביר למה בחרתם מה תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  14. Started by SaintSoul,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4500 שקלים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)גיימינג,סרטים וכו', אבל בעיקר בעיקר בעיקר גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא צריך ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.נראה לי שכרטיס קול וצורב זה חשוב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב …

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב לצרכים המפורטים בכותרת בתקציב 3000 שח. ראוי לציין כי התקציב גמיש - כלומר אם להוסיף 500-1000 שח יתן שיפור משמעותי אז ניתן, ואם מחשב ב-2500 יתן מענה מוחלט לצרכים אז אין צורך לנצל את מלוא התקציב. אין צורך בציוד היקפי. במידה וצריך כרטיס מסך (הכוונה לכרטיס שהוא לא on board) אז עדיפות לכרטיס שהוא לא reference design. לא מתוכנן אובר קלוק. כמו כן המחשב לא יהיה בחדר שינה כך שאין צורך לשים דגש מיוחד על שקט. עדיפות למארז פשוט - בלי אורות. תודה.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by Oranl,

היי, אני צריך בבקשה מדריך להחלפת מסך במחשב נייד. עדיף מצולם או עם תמונות.. אם יש ספציפית ל-HP PAVILION אז עדיף.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  17. תוכלו לבנות בבקשה מחשב עד 2500 שקל לאינטרנט סרטים ומטלב ? תודה

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  18. היי, מצטער שאין מחיר בכותרת, הבעיה היא שאני לא יודע כמה זה יעלה. אח שלי שכרגע יש לו המון כסף והוא בקורס טייס, רוצה לקנות את המשחק Flight Simulator Deluxe או משהו כזה של מייקרוסופט + את כל החלקים שלו שהכל ביחד עולה בערך 2,600 ש"ח. (כן, המון כסף) אח שלי קיבל השראה מהפוסט הזה - http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=8&p=289934#p289934 נראה דיי מגניב, אבל עכשיו הוא רוצה 3 מסכים, כלומר, עוד 2 מסכים למחשב, יש לי כרגע מסך 22' והוא רוצה עוד 2 מסכים 19' למחשב בכדי לשחק במשחק הזה בהגדרות הטובות ביותר שלו. הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B Albatron nVIDIA 8800GT 512MB ספק 500W של True Silent, משה…

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by Iko89,

מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 לוחות אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ¤544 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤161 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 ¤322 כרטיסי מסך ATI Power Color ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤791 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2672 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It איך יצא ? אני מרכיב לחבר אתם מוזמנים להציע ..

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by yesitsme,

שלום, היום בבוקר התחברתי ברשת צבורית אלחוטית והכל היה טוב ויפה, הגעתי הביתה והכפתור של הרשת האחלוטית נשאר כתום, ולא משתנה לכחול, כשאני לוחץ עליו הוא משתנה לי ממצב wlan off למצב wlan disabled וחזרה, הרשת האלחוטית בבבית עובדת(בדקתי עם מחשב אחר באותו מיקום פיזי..) מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by darkquest,

מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 TRAY ¤1482 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU I7 CPU LGA1366 Cooler ¤145 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1107 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GB PQ CL9 ¤550 כרטיסי מסך ATI Power Color Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1133 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5150 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It שלום לכולם המפרט ישמש לצרכי משחקים סרים וכו... הוא יעבוד על מסך 2333SW בעיקרון חרגתי מהתקציב שלי שהוא 4000 שקל אשמח לדעת אם זה שווה את החריגה מה…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by Davidmag1,

אני רוצה מחשב חזק, רוצה להריץ עליו OC גבוהה וזהו..:-)

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by NaorBiton,

טוב חברה בא לי לקנות מחשב נייד עבדתי בחופש לא רוצה לבזבז את הכל המחשב מיועד קצת למשחקים סרטים שירים ואינטרנט אני מוכן לתת 700 דולר חשבתי על המחשב Dell XPS M1530 עם המפרט הבא http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/topics/global.aspx/arb/online/en/InventoryDetails?systemId=0GR3B7ZG&~lt=popup&c=us&l=en&s=dfh&cs=22 זה מדל outlet מה אתם אומרים עליו או שיש עוד מחשבים במחיר הזה בערך יותר טובים? עוד שאלה בנוגע לאחריות XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support + CompleteCare [add $339.00] XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support [add $220…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  24. אני מחפש מפרט טוב למחשב המיועד למשחקים כבדים כגון Crysis וצפייה בסרטים. יש לי תקציב של עד 4000 שקל עם אפשרות לתוספת של עוד כ- 500 שקל אם באמת תהיה סיבה לכך. אין לי צורך בציוד היקפי, יש לי מסך 20 אינץ', ואני אוותר גם על הכונן דיסקטים העיצוב של המחשב פחות חשוב לי מהאיכות שלו, אני צריך שהוא יחזיק מעמד לאורך תקופה ממושכת ושיהיה יחסית שקט כיוון שהוא נמצא לי ליד המיטה וחבל שאני אשבור אותו כי הוא יעיר אותי באמצע הלילה בנוסף יש לי ספק EZCOOL PS-1000 500W 12cm BIG FAN PSU שקניתי לא מזמן השאלה אם אתם חושבים שאני אוכל להשתמש בו במחשב מסוג זה? אם לא, לא נורא. אני בדיוק נכנס לטכניון אז לא יהיה לי יותר מדי זמן בשביל המחשב בגלל זה אני צריך מפרט חזק שיעמוד לאורך זמן שאני אוכל לשחק…

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by galgalgal2001,

שלום לכום אני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות. מחיר 3.5K דרישות מיוחדות: מסך 15 אינצ'. מעבד core 2 duo אחריות ל 3 שנים עם אפשרות להרחבה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.