ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט: מעבד: Core 2 Duo E6750 2.66GHz RAM: DDR2 800MHz Kingstone 2GB לוח אם: GigaByte P35-DQ6 כרטיס מסך: GigaByte GForce 8800GTS 320MB הארד דיסק: WD 160GB 7200RPM x2 ספק כח: Thermaltake TR2 550W רמקולים: Logitech X230 מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Seagate 500GB Sata II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Coolermaster CM 690 Black Corsair 550VX 41A @ 12V Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm הכל ביחד יצא לי בסביבות 4100. הזמנתי מTMS. איך ?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך המפרט הזה??? מעבדי AMD Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Freezer 64 Pro לוחות אם למעבדי AMD ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AM3, 890GFX, DDR3 1333, VGA ATI HD4290 2xPCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים none דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כרטיסי מסך ASUS HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבי DVD none ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Elite 370 Black (No PSU) מאווררים וגופי קירור none מאווררים …
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם צפויה ירידת מחירים באיזה תחום (מעבדים,כרטיסי מסך,מסכים,זכרונות וכו') בקרוב?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך להזמין מחשב לאמא שלי לעבודה, זה הדרישות של המחשב: מחשב 0.5 GIGA זיכרון 80 GIGA HARD DISK לוח אם זול הכולל כרטיס רשת מובנה ללא מסך בבקשה תרכיבו לי את המפרט מפה: http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputerB.asp
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בתודה מראש אחלה אתר באמת... מצאתי משהו כזה תגידו איך נשמע...נראה לי צריך 2 ג'יגה זיכרון פנימי לא? מעבד-DUAL CORE AM2 5200 64BIT לוח אם-MSI K9NSGM דיסק קשיח-GB160 SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי-MB1024 DDR II 667MHz כונן אופטי-צורב LG\NEC X18 SATA DVD כרטיס מסך-PCI-E GeForce Nvidia 7200GS UPTO 512MB מסך-LG דק "19 LCD 1919S
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כ3 חודשים רכשתי את המחשב הנ"ל, במפרט i5 450m, 4gb ddr3 וכרטיס(י) מסך בתצורה היברידית- המובנה של אינטל, וכרטיס נוסף של Nvidia. מס' בעיות להלן: 1. זיכרון- המחשב מגיע כברירת מחדל שאינה ניתנת לשינוי (ברכישה, כמובן) עם Win7 32bit, מה שלא מאפשר להשתמש במלוא הזיכרון (2.6GB בפועל מתוך 4). בפניה לשירות לקוחות DELL (שאגב נמצא ב... אתונה?! ומשתמש בקווי Voip נוראיים וב"טכנאים" שאין להם מושג בשום דבר כמעט? WTF??) לא נמצא פתרון, התשובה הייתה משהו כמו "תחיה עם זה, גבר". בפניה לשירות שכן נמצא בישראל (בחורה אחת בשם בתאל, שהיא גם מנהלת השירות, מזכירת מנכ"ל, קשרי לקוחות, פניות ציבור, הכל בעצם) קיבלתי את אותו מענה, עם הזמנה פתוחה לתבוע את DELL. ביצים יש לה. אגב, אין דרך ל…
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך מוסיפים אותיות למקלדת של המחשב שהגיע מחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - 3500 , לא יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארד דיסק לא חייב, עם זאת, אני מעוניין לרכוש כונן ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתחיל לימודים באוניברסיטה ומחפש מחשב נייד- בעיקר לשימוש ביתי, אבל שעדיין יהיה נוח לנשיאה בתיק כשארצה ללכת לספריה או סתם לשיעור... ההתלבטות היא כזו- בטווח המחירים של סביבות 4K ראיתי הרבה מפרטים ( בעיקר של dell ) מרשימים, אבל דבר אחד מפריע לי- כמעט כל המחשבים הללו באים עם כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD, שהבנתי שהוא בעל ביצועים, בלשון המעטה, לא מרשימים. הקטע הוא שאני לא מתכנן לשחק במחשב, אבל יהיה טוב לדעת שבמקרה ויהיה משחק או סרט HD, שהם יוכלו לפעול טוב. אז אחרי כל החפירה הזו- השאלה היא: ראשית, האם יש בטווח המחירים הזה מפרט דומה למה שאני אשים עכשיו, רק עם gforce? ואולי כדאי להתפשר ולקנות את כרטיס המסך של intel וזהו? ואם כן, איזו חברה ודגמים מומלצים במחיר…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
סוף סוך אח שלי קיבל את הכסף ועכשיו הוא כבר לא יכול לחכות. התקציב הוא בין 4000-6000 אבל עדיף לא לבזבז את הכל. אין צורך במסך ובציוד היקפי. הכרטיס מסך יהיה GeForce 8800GT 512 MB Ram - OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 ב- 375 ש"ח מנועה (יש קופון) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 אבל אני לא בטוח שזה יעבוד עם הלוח הנ"ל GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=440 זה לא מופיע ברשימת Supported Memory List http://www.giga-byte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_1.0.pdf ספק - CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU - 441 ש"ח בקשר למעבד, בפעם האחרונה ששאלתי פה לפני חודש-חודשיים ה…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במפרט מחשב על 4500 שקל בלי מסך הצרכים שלי מהמחשב הם עבודות אדריכלות ועבודות גראפיות אני עובד אם תוכנות כמו autocad ו revit ואני רוצה שהם יעבדו טוב ומהר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אני צריכה לקנות סוללה חדשה למחשב HP probook 5310m מה ההבדל בין סוללה תחליפית למקורית? כי מבחינת מחיר יש הפרש של כ-100.... והאם כדאי לקנות בארץ או להזמין מאיביי/חו"ל? תודה על עזרתכם, עדי
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לרכוש מחשב למשתמש sony vegas מכיוון שאינני מבין בצרכי החומרה אשמח לקבל את עצתכם. אם חשוב שיהיה hd ssd עבור מערכת ההפעלה ואחד של 1TB אז להוסיף בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני יודה מאוד לכול מי שמבין ויעזור לי, אני מתכנן עוד כמה חודשים אחרי לקנות מחשב חדש בנתיים אני כבר עם INTEL מסריח 3 שנים ובנתיים הוא מפעיל כל משחק אבל אל הגדרות MEDIUM וזה מעצבן כי לפעמים זה גם נתקע.. אני צריך מחשב כזה : הרבה ראם , מעבד חזק מאוד, כרטיס מסך חזק, לא צריך מסך ולא צריך הארדיסק , וו תגידו מתי יצאו הכרטיסי מסך החדשים של וויסטה שמעתי שלא כדי לקנות מחשב עד שהם יצאו
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום מבקשת המלצה לנייד העונה על הצרכים הבאים: * עד 7000 ש"ח * למטרת יישומי גרפיקה- דו מימד (פוטושופ) ואוטוקאד. שימוש בקבצים כבדים- חצי ג'יגה ויותר * הפעלה של מספר ישומים במקביל * מסך 15.4"- לא מבריק, שיתאים לשעות עבודה ארוכות * כונן קשיח החל מ-250GB * צורב DVD מובנה * חיי סוללה- פחות חשוב- כי אמור לשמש כתחליף שולחני *רכישה בישראל בלבד אשמח למספר המלצות מבעלי ניסיון ביישומים שפורטו בתודה מראש כימרה
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מעבד , לוח אם משולב כרטיס מסך משולב כרטיס קול משולב כרטיס רשת , מארז , זכרון 512 עבור : אינטרנט + סרטים בלבד
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.32 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 656.79 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower L-6083-CA Front USB/Audio 400W Case w/handle [ ¤ 299.58 ] 1 Total Price ¤ 2657.58
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מוגבל, מעדיף לא לחרוג מה-6000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 1080P 144HRZ. מתוכנן שידרוג בקרוב ל 2K 100HRZ+ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקים ועבודה משרדית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- באטלפילד 5. פאר קרי 5 ועוד מהחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 144HZ כר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה,אני חדש פה. אני מחפש מחשב שישמש לסרטים ומוזיקה. המחשב לא צריך לכלול מסך,מקלדת ועכבר.אלא רק את המחשב עצמו. אולי חשוב לציין שאני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה ולסוג של מערכת קולנוע ביתית. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מפרט לחשב עם משחקים כבדים! אם יש לכם שינוי איפה שהו תרשמו אותו אני צריך מפרט למחשב עם שני ליבות . כרטיס מסך 7800GT ' והתפורמה אני חשבתי על: ?Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE? 1950 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ?512MB 400MHz V-DATA? X2 520 ?Deskstar 160GB? 495 ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8? 260 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E 2.490 Sunbeam Transformer BLUE 400 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 סה"כ 7190 וצריך מסך טוב אבל שהמחיר לא יעבור את ה 8000 או אם יש המצה חמה למסך טוב תרשמו לי! זהדיי דחוף כי אני רוצה להזמין את המחשב ביום ראשון.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעונין לקנות מחשב ללימודים אקדמאים , * מטרות המחשב: בעיקר תכנות , סרטים ומוזיקה , לא משחקים וכאלה דברים * גודל המסך: 15 * משקל רצוי : לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך : תמיד יש עדיפות לזמן סוללה מרבי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : כן , HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320 * צורב DVD: עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: חושב לכיון סמסונג בכל מקרה אני די סגור על הדגם הזה של סמסונג SAMSUNG R540 JT01IL http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786788 אשמח לשמוע את דעתם על המחשבים של סמסונג בפרט והצעות למחשבים אחרים ככלל
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל אבל מחפש המלצה מאיפה בישראל לקנות? רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, סרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB, אם אפשר גם SSD. * כונן אופטי? מה זה? CDROM? א…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Skyrim (modded), AC4, Metal Gear Rising Revengeance -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים ומשחקי ספורט כדוגמת פיפא NBA2K ומנג'ר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15.6 אפשר גם קטן יותר לא חשוב מסך * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין בזה אודה לכם אם תכוונו אותי לפי צרכיי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI גם לא…
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-