עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לחברים, עדיין לא מצאתי את הנייד שלי. שימושי : אופיס אינטרנט וקצת עריכת תמונה (אדובי אלמנטס למשל). הכי חשוב לי: מסך מסך ושוב מסך , רצוי לד עם כרטיס גרפי איכותי נפרד . ראיתי עד כה hp 13.3 נראה לא רע (מבחינת מסך), פתוח לכל המלצה , לא אכפת לי להוסיף מעט. בברכה,

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by ofcourse,

היי קיבלתי X31 היום, נראה שמותקן הדריבר לוייפיי, אבל משום מה הוא לא מזהה רשתות. הנורית חיווי של האלחוטי לא דולקת, ואנ ילא מוצא שום כפתור שיכול להפעיל את האלחוטי. אשמח לעזרה במציעת הכפתור או פתרון אחר של הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות מחשב נייד בשבוע הקרוב ואני צריך כמה חוות דעת על שני מחשבים שמצאתי או על מחשבים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם עד 6 אלף שקל . מחשב נייד HP 6730b GB991EA מעבד: Intel Core 2 Duo T9400 2.53Ghz זיכרון: 2048MB 667Mhz דיסק קשיח: 160GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.4 wide רזולוציה: 1680x1050 WSXGA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: 3D Sound Blaster Pro‏ רמקולים: Altec Lansing כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש מודם 56K: יש USB: 4 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Vista Business Eng/Heb משקל: 2.7 ק"ג סוללה: 6cell Lithium-Ion קורא טביעת אצבע: יש מחשב נייד HP Pavilion DV…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by avishai66,

רציתי לדעת על מפרטים של מחשב נייח שיעלה עד 2000 שקלים, המחשב לא צריך להיות מחשב לגיימרים או מחשב חזק במיוחד אלא שיידע לרוץ מהר יחסית ולהריץ משחקים, לא כבדים מדי. מחשב נוח למשפחה כעיקרון. תודה

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לאחותי לרכוש מחשב נייד חדש אך אין לי ידע בתחום אשמח לקבל את עזרתכם צורכי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית : אופיס , מיילים, אינטרנט צרכים נוספים הם: מוסיקה , צפייה בסרטים התקציב הוא עד 4000 ש"ח (אפילו 3500 ש"ח ) צריך סוללה חזקה לא משנה של איזה חברה המחשב (כמו שציינתי אני לא מכיר את התחום טוב ולא יודע איזה חברות טובות ואיזה לא) לא יותר מ-3 ק"ג גודל מסך : אני לא כל כך מבין בזה אבל כולם אומרים לי 15.4 או 15.6 מה שזה לא אומר כונן קשיח עד 320 גיגה לא יותר תודה רבה מראש לכל העוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by shloosh,

המחשב שלי (מקבוק) מוטען ומחובר רוב הזמן לשקע שכנראה לא מוארק. אני משתמש בכבל 3 פינים,אבל כנראה הבעיה בשקע. האם זה יכול לפגוע במחשב? אני מקבל ממנו לפעמים זרמים, קטענים כמו שקיבלתי גם בעבר ממארזים של מחשבים רגילים שהיו לי. אך האם זה מזיק?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  7. Started by ido100,

אני מעוניין לקנות מחשב שהמטרה שלו היא למשחקים כבדים וגיימינג,האם המארז והמאווררים מספיק טובים בשביל המחשב, והאם המפרט טוב יחסית לכסף שמחשב עולה: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1384 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤284 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK ¤265 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤342 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤406 קרור למארז: [..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1600rpm ¤4…

8. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת, אני רוצה ב5.5 מקסימום חריגה זה 6 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה היא משחקים כבדים, אבל לשים דגש שאני רוצה מחשב שיחזיק לי לטווח ארוך כך שעוד שנתיים אני לא יצטרך לשדרג אותו. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך בעיקרון כרטיס רשת אלחוטי אבל לא כ"כ רלוונטי במפרט 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי חבר שמחפש מחשב לשימושים בכותרת, כשהתקציב כולל מסך, מקלדת ועכבר. אני יודע שהתקציב די נמוך ואם זה קריטי אפשר להגדיל אותו לדברים נחוצים (מעבד או כרטיס מסך). אנחנו לא יודעים מה הדרישות ואיפה עדיף להשקיע כך שעזרתכם נחוצה ביותר. תודה רבה מראש!

10. שלום! התקציב הוא עד 3500 במזומן. מיועד למשחקים כבדים. ללא ציוד הקפי. שיהיה שקט עד בינוני. מיועד OC עד ל3400 של המעבד. משחקים- CRYSISו GTAIV על מסך 22, 1680X1050. אני רגע לפנית קנית המחשב הנל- מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤735 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S964 H.D.C CPU Cooler ¤145 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות Transcend DDR2 4096MB 2GBX2 800MHZ CL5 ¤253 כוננים קשיחים Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤323 כרטיסי מסך ATI Power Color ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤791 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW…

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by ramit02,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בסיסי (גלישה באינטרנט, קצת משחקים קלים) לאחי, אין צורך בציוד היקפי ואין צורך בHD. (קיים) המחשב צריך להיות בעל מעבד של Intel חשבתי על המפרט הזה : אשמח לשמוע הערות. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ¤555 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Asus P5QPL-VM EPU ¤467 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31261 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCIe ¤165 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-84GS-512D2E צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD ¤145 כמות:1 http:/…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Sigma12345,

תראו, אני יודע שהתקציב לא משהו, אני רק רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לשפר ואיך. המפרט שלי עכשיו : 2 סטיקים של 512 MB KINGSTON 667 MHZ מעבד AMD ATHLON X2 4800+ AM2 כרטיס מסך LEADTEK 8600GT 256MB הארד דיסק של 160 GB (לא, אני לא צריך יותר!) מסך 19 אינץ' (1280X1024) -מה הכי כדאי לי לשפר, ואיך? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by metalice,

שלום... טוב אז לפני שאני נסגר סופית על מפרט וקונה אותו... יש לי 2 מפרטים שבניתי לפי הצעות של אנשים ודברים שחקרתי בעצמי... אז ההבדל בין המפרטים הוא בלוח אם ובזכרון... אני צריך מחשב שיחזיק לי כמה שנים בסביבות השלוש למשחקים החדשים שיצאו לעבודה שוטפת של אינטרנט וכדומה.... מבחינת תקציב אז התקציב שלי הוא עד 6.5 לגביי הכל עם מסך ומקלדת... אומרים לי שלוח אם היקר שבחרתי והזיכרונות חבל על הכסף... אבלל אני חושב על זה בתור השקעה ארוכת טווח.. יחסית... אז אולי כן כדי ללכת על הזכירון ddr3 עם ה6 גיגה? ללא אוברקלוקינג בזמן הקרוב מהא אתם אומרים? תודה 1....................... מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.1GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤1196 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ¤559 מס…

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  14. שלום לכם. כבר פעם אחת נעזרתי בפורום למחשב עם אותם צרכים לפני שנה והוא היה נפלא אז באתי גם הפעם. אז ככה, אני צריך מחשב למשחקים גם כבדים אבל לא יותר מדיי הכי כבד יהיה Crysis. אני ישתמש במחשב גם להורדת סרטים ולהרבה תוכנות שגם כן לא כבדות הכי כבד יהיה משהו כמו PhotoShop או אולי קצת יותר. וכמובן לאינטרנט וזהו. וצריך גם ציוד הייקפי כולל מסך מקלדת ועכבר. ושכחתי לציין שאני צריך גם מערכת הפעלה בתקציב (אני חושב שאני יקח Vista 60BIT) באתי לפה כי אני כבר מזמן לא התעדכנתי בתחום המחשבים ואני צריך את עזרתכם הכנתי מפרט ראשוני שאפשרי גם לשנות פה הכל את אל תתבישו להגיב אשמח לכל עזרה. תודה . מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895 פתרונות קירור למעבד Cooler Master…

• 45 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. המחשב ישמש לבת משפחה לאינטרנט אופיס והורדת שירים, ממש לא משהו רציני. צריך גם מסך מקלדת עכבר ומערכת הפעלה Windows וכמו שכתוב^^^ התקציב הוא 3K עם חריגה אפשרית תודה. ורציתי לדעת מה דעתכם על אחד מאלה? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2893 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2267 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2892 ???

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  16. שלום רב, ברצוני לקבל ייעוץ לרכישת מחשב ביתי. אני מעוניין במחשב איכותי וטוב שישרת אותי זמן רב, ולא יגביל אותי בצורה כלשהי. אשמח אם תציינו באופן כללי אם המפרט המוצע מוגבל בצורה כלשהי (דהיינו - אם יש בו חסרונות). להלן הפרטים: 1. מה התקציב? עד 5,000. ניתן לחרוג במעט מהתקציב אם יש צורך. 2. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים וקצת פוטושופ. אציין שהעבודה המשרדית כוללת בעיקר עבודה מול תוכנות כגון Visual Studio, sql, ותוכנות דומות. מדי פעם אני מריץ מכונות וירטואליות באמצעות VMware. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין משהו ספציפי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש. מעדיף כמובן חברות עם ציוד איכ…

17. 1. התקציב 3000-3500 ללא מסך. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים , צפיה בסרטים, הורדות, 3. צריך ציוד הקפי של מקלדת ועכבר 4. אני צריך את כל הרכיבים. 5. אין העדפה של חברה מסויימת. 6. נושא העיצוב לא משנה לי כל כך אבל הקירור חשוב במיוחד עם הכרטיס מסך שנבחר. 7. לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה של המחשב. 8. אין צרכים מיוחדים. 9. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. 10.לא מתוכנן OC 11.מתכנן לשחק PES2009,GTA4 וכו' *יש לי כרגע מסך 19". מתכנן לרכוש 22"HD חדש בעוד מספר חודשים. המפרט שקיבלתי הוא כזה: עבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤541 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Westren Dig…

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  18. שלום לכולם! הצטרפתי לפורום כי יש לי החלטה קשה אני מחפשת מחשב קל ונוח לא יותר מ 13" לא לצרכים גרפיים או משהו ללימודים ובכלל לשימוש בחוץ התלהבתי מה דל החדש וגם מהמק בוק אייר השאלה מה לקנות ואם יש המלצה אחרת אז אני ישמח לשמוע את הדעות שלכם. התקציב הוא עד 7000 ויש אפשרות לקנייה בארה"ב [glow=red,2,300][/glow]

• 66 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. מפרט מחשב תקציב , 3000 שח במזומן מטרה: שרטוט ובנית מודלים תלת מימדים, רינדור של מודלים תלת מימדים . תוכנות autocad, archicad, photoshop, sketchup. למעט זאת שימושים משרדים סטנדרטיים. אין צורך בציוד היקפי העדפה ברורה למעבד אינטל, רצוי ספק באזור ירושלים קירור - מחשב שקט. אין צורך במחשב מעוצב הרכבת המחשב במעבדה .אין צורך במערכת הפעלה. לא נדרש OC אלה אם כן לדעתכם OC ישפר משמעותית את השימוש במחשב מצורף מפרט שהורכב משני מפרטים שהוצעו לי לפני כחודש בפורום זה ניתן להשתמש בו כבסיס להתיחסות. האם לדעתכם כדאי להשקיע תוספת תקציב למעבד מבחינת יחס עלות/תועלת? מפרט מחשב רכיב דגם מחיר מעבד intel core 2 quad q8200 4M 1333MHz 860 לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2C 270 קרור למעבד …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. איך המפרט הזה : עבדי ‏AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS כרטיסי מסך Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE ציוד רשתות none מארזים DR.Byte Black X Stand For Case ספקי כוח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W 12cm Fan (OEM) מחיר 3105 ¤ הייתם משפרים משהו? הכל יעב…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. 1. מה התקציב? 2350 במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים כמו PES , SIMS אבל גם COD וAC ו L4D , צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית דו מימדית וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אממ כרגע יש לי מסך SAMSUNG 931B 18 אינץ' שווה לקנות חדש? 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות טובות ומוכרות כמובן 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משהו מיוחד. כרגיל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אממ שיהיה יותר טו…

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by shaks,

אז ככה, יש לי LCD של חברת LUXOR (משהו ג'נרי כזה כניראה). אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי (TOSHIBA SATALITE לא יודע איזה דגם אבל אני יודע שהכרטיס מסך שייך לצ'יפסט שהוא אינטל MOBILE 965 EXPRESS). חיברתי את הכבל (VGA למחשב ולמסך), הגדרתי דרך האפשרויות תצוגת מסך כפולה אך הLCD לא מגיב (NO SIGNAL בערוץ של הVGA). למישהו יש מושג מה אני עושה לא נכון? אולי מדובר בחומרה תקולה (היציאה של המסך או הלפטופ או הכבל?) או בבעיה של הגדרות שפיספסתי (יש לציין שהדרייבר הכי חדש).

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by XMB,

אהלן, רוצה חוות דעת על המפרט הבא: (אם ישנם שיפורים אשמח לשמוע, בעיקרון הדילמה כאן היא על המעבד והכרטיס מסך, אם אקח P9500, מעבד שעדיין מסידרת P שחוסך יחסית בחשמל האם תהייה השפעה בניגוד ל P8600 או שאם אקח T9500 כמה ההבדל באמת שווה את הכסף לבין הביצועים לבין חיי סוללה, כנ"ל לגבי הכרטיס הגרפי, השימושים יהיו עבודה משרדית כמעט נטו אך אין לדעת למה אצטרך את המחשב, גרפיקה יכולה להילקח בחשבון). Base Latitude E6400 Laptop: Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Media Bay 8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M With Express …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. עברתי כאן על כמה פוסטים ועדיין לא הבנתי מי נגד מי... בכל מקרה אני צריך מחשב נייד בתקציב דל יחסית של 3K עם חריגות קלות, רק אם ממש יש הבדל! מסך מאט, מבריק ממש אין לי מושג אני כאן עובד עם פאנל TN ככה שאני צריך משהו דומה ושלא יכאב בעניים המחשב ישמש בעיקר לעבודות קלות ב word קצת סטאטוסים בפייסבוק ואולי אם אפשר לדחוף בתקציב יציאת טלוויזיה אז גם סרטים אבל לא קריטי אפשר גם לצרוב ולראות.. זיכרון לפחות 2 גיגה ומעלה.. HDD לא כל כך משנה מעבד- אין לי מושג כ.מסך לא יודע איך זה הולך בניידים גודל מסך 11 קטן אני חושב משהו באמצע שיהיה נגיש.. ואין צורך במערכת הפעלה אם מורידים את המחיר (או שזה כבר מגיע ככה?) זהו אני חושב תודה אנשים..

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  25. 1.אני מעוניין שהמעבד יהיה בעל 4 ליבות 2.אין צורך במסך ואין צורך בציוד היקפי למחשב 3.אפשרות לחריגה של 200-100 ש"ח. 4.לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 5.האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 6. האם מתוכנן OC? - לא.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.