עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Athlon 64 3000+ Venice 939 GigaByte K8NF-9 Hynix 512MB DDR 400Mhz W.D. 80GB SATA GigaByte Geforce 6200 128Bit מורכב במארז כולל צורב כמה אפשר למכור כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  2. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסכום של כ5000 ש"ח וחשבתי על הרכיבים הבאים: AMD ATHLON 64 3200+ S939 Price:1220 Gigabyte K8NF(NF4)S939 PCIE Price: 621 2X 512MB DDR2 A-Data Price:590 PINE xfx 6600GT PCIE Price:1200 (כרטיס קול) Creative Audigy 2 Value Price:278 W.D 120GB 7200RPM Price:470 Teac/Sony 1.44 Floppy Price:45 LG 16X48 DVD Price:140 HEC 425W Price:335 Total Price: 4899 האם ישנן הצעות לשינויים/שיפורים? הוספה: האם למישהו יש המלצה למסך CRT במחיר של עד 700 ש"ח? תודה מראש ;D

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by גדעוןרז,

כמה שווה נייד LG 14 אינץ בן 5

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד,לא כל כך משנה לי האם זה מהארץ או לא(רק מבחינת אחריות כמובן) תקציבי הינו עד 3500$ דולר או 12000 ש"ח. * מטרות המחשב? משחקים (כבדים וקלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי יותר מ"15. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, לפחות 5 שעות של צפיית סרטים ו3-5 שעות של משחקים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא,יציאות USD2/3 לא צריך יותר מזה (כניסה לכרטיסי זיכרון יכולה להועיל אך לא משנה כל כך). * גודל מינימלי של כונן קשיח - רצוי 1TB אבל יכול להתפשר על פחות. * צורב DVD - מעדיף שיהיה לו כונן blu-ray . * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם המחשב מחו"ל אז כן.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by artix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Cod ,BF, CS:GO ועוד.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4.…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  6. Started by ashafir,

הנה המפרט שיש לי עכשיו : מעבד : AMD Phenom II X4 965 (3.4GHz) Black Edition לוחם אם : Gigabyte 890GPA-UD3H מארז : Cooler Master HAF 932 Full Tower (NO PSU( צורב : PIONEER DVD RW DVR 218L Sata דיסק קשיח : SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM זיכרון : KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 ספק כח : SeaSonic 750Watt עם אני לא טועה. מאורר מעבד : SCYTHE MUGEN II REVB 2 כרטיסי מסך יש לי (CrossFire ) SAPHIRE HD68501G DDR5 והשני Gigabyte HD 6850 1G DDR5 אני לא יודע עם זה הפורום לשאלה שלי עם לא אז בבקשה להעביר את האשכול .. השאלה שלי היא . אני עשיתי CF וזה מפרט די טוב לדעתי עכשיו אני משחק Crysis וניסיתי על המקסימום וזה לא עובד לי חלק... ככה זה אמור להיות? כי אנשים אמ…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד של פוג'יסטו (לא חדש), אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש וינדוס. שאני נכנס להתקנה של הוינדוס בעזרת הBOOT הוא רושם שלא נמצא דיסק קשיח. לפי מה שהבנתי צריך לעשות עדכון RAID (בתהליך ההתקנה F6?) אבל אין לי מושג איזה דיסק קשיח יש לי וגם זה אמור להתבצע בעזרת דיסקט ואין לי כונן כזה במחשב. מה צריך לעשות ? אולי אני בכלל טועה בדרך בה חשבתי ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  8. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי, רק דבר אחד , אני רוכש ככל הנראה מksp בתלפיות ירושלים, אז לפי המלאי שלהם עדיף שהמפרט יבנה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  9. Started by omri_haber,

1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני מתכנן לשים לו LCD 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by karelson,

שלום , רציתי לברר איזה כרטיס מסך טוב למשחקים האם GFORCE TO GO של HP או REDON של DELL. אני יודע ש-DELL ו-HP לא מייצרות אותם אלא ATI ו-NVIDIA אבל הן משווקות. בברכה,

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  11. מחפש מחשב נייד טוב ואשמח להמלצות גם לחנויות היותר זולות. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע לצורך צפייה בסרטים\סדרות, עריכת וידאו (בתור תחביב Abode Premiere) ועבודה משרדית. המחשב ישמש בהמשך גם ללימודים ובתקווה שיחזיק הרבה זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  12. הי, מצטער שאני פותח דיון חדש, ואני יודע שזה קצת נודניקי, אבל אני מקפיץ את הקודם כבר כמה ימים ואף אחד לא עונה. P: אני צריך מפרט למחשב חדש לגיימינג כבד שיריץ משחקים לכמה שיותר שנים, אין שום כוונה לOC והוא צריך להיות שקט. הנה מה שרשמתי בסוף של הדיון הקודם; טוב אז אחרי כמה דיונים כאלה כאון ובפורומים אחרים הגעתי למסקנה שאלה החלקים שאני רוצה במפרט שלי, אם למישהו יש רעיון לחלקים יותר משתלמים ישגיד, אבל על אלה קיבלתי הכי הרבה המלצות.מעבד של אינטל, IVY BRIDGE לפי מה שהבנתי הוא מ-א-ו-ד משתלם.כרטיס מסך 7950-80, גם כן, לפי מה שהבנתי הרבה יותר טוב מהGTX570 וכרטיסי מסך של נווידיה בOC מתחממים בטירוף. (לא משהו שאני רוצה לעבור, המחשב הקודם התפוצץ בגלל החום, החדר חם והמחשב די צמוד לקיר.…

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by yarden24,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:1080P המשחקים הם כל המשחקים הכבדים כרגע ובעתיד הקרוב, 3-4 שנים. אשמך להריץ אותם בגרפיקה כמה שיותר גבוהה כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל: 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  14. בהמשך לת'רד המקורי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265973.0 נוכחתי לדעת שגם 2KG לנייד זה יותר מדי, מה שמאלץ אותי לעלות בתקציב ולרדת במשקל... אני מחפש נייד לאשתי שמלמדת באוניברסיטה וזקוקה למחשב נייד קל וקופקטי - בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה. 1. מה התקציב? בסביבות 6-8K אבל גמיש (לצערי) 2. מטרות המחשב? - הצגת מצגות - גלישה - יישומי אופיס, WORD ו-POWERPOINT לרוב. - צפיה ב-DVD או סרטים באיכות סטנדרטית XVID למשל. לא HD אלא רק סרטים לילדים - עדיפות נמוכה. 3. גודל המסך? לא קריטי כלל אבל ככל הנראה 12-13' אם רוצים מחשב קומפקטי. 4. משקל רצוי? נמוך! בסביבות 1.5KG ועדיף פחות. אשתי צריכה להסתובב איתו בין הכיתות והמשרד ברגל כל היום. 5. האם נדרש זמן סוללה…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. היי לכולם החלטתי להעביר את השילוש במפרט הנכחי שלי + חומרה נוספת למארז וספק שארכוש ולשדרג באופן רציני את ה- HTPC + משרדי מולטי טסקינג שלי. אשמח לדעתכם בנושא. הרכיבים הקיימים amd athlon 2*64 4800+ Motherboard GA-MA770-UD3 Corsair VX450W Power Supply Arctic Cooling Freezer 64 CPU Cooler G.SKILL 800 4-4-4 2 x 1gb ddr2 2* WD 500GB 16MB IDE 7200 RPM - 5000AAKS Samsung SH-S203B DVD Burner Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT Fax/ Modems GM-LM56PCI/S HDS728080PLA380 WD 2500L ABYS L250GB SATA2 16 MB OPTIC DVD RW AD 7240S NVIDIA GEFORCE 7300 SE 7200 GS המחשבים שיבנו השחורים רכיבים קיימים, הירוקים רכיבים שהוחלט לגביהם לאחר מחשבה עמוקה אדומים- יש לי ספקות מסויימות לגביהם אשמח לייעוץ …

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  16. שלום רב לכל מי שיעזור,אני מעוניין בשדרוג המחשב הקיים שלי, אני צריך חוות דעת על המפרט שרשמתי,מה אפשר לשפר,כל הצעה תתקבל בברכה. המחשב הקיים: מעבד: e5200 2.50ghz(2cpus) pantium r dual core כרטיס מסך:8800gt זיכרון:1.5 ram לוח אם:ep43-ds3l 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בטח לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה אוניברסטאית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  17. אהלן לכולם. המחשב שאני מחפש צריך להריץ את התוכנות הבאות: premiere illustrator flash indesign freehand אני יודע שעצם העניין הוא המאיץ הגרפי ולכן צריך את עצתכם. יום טוב ותודה מראש.

18. Started by eran256,

אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים כבדים, אני הולך לעשות oc עד ל4ghz. מעבד רק e8400. חשוב שיהיה שקט . תודה מראש ערן. +המלצות לחנויות

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  19. נתקלתי ב2 מחשבים בזאפ מדעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=939161 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=938904 . מה התקציב המקסימאלי? אלפיים שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכי חשוב לי היא תמורה עבור הכסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים פתוחים, צפייה בסרטים,לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  20. צריך מפרט למשחקים ב4500 יש לי ציוד היקפי חוץ ממסך. תודה, וגם שאלה מאיפו כדאי לקנות איבורי סקיפיסי או מה?

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  21. היי. במחשב תשתמש אדריכלית בעיקר על אוטוקאד 2010 ועל עוד כמה תוכנות קטנות יותר, אך המרכזית תהיה אוטוקאד. הנה אתגר קטן - היא מעדיפה מארז Micro ATX וגם שיהיה שקט. הרכישה תתבצע בפנדה או בנועה, אז אני אשמח לקבל מפרט משם אם אפשר. תודה מראש.

22. טוב תראו זה המפרט שלי מה דעתכם : P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E DDR II 667 1GB Kingston WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB Powercolor X1800GTO 256MB DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 סה''כ 4010 זה ללא מסך וללא מארז כי בKSP בבאר שבע יש שם מארזים וזה אז אני יבחר אחד .. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  23. שלום חברים, אזדקק למחשב נייד לנסיעה לחו"ל. העבודה העיקרית שלי היא בפוטושופ.הוא יתפקד כנייח אז המשקל לא ממש חשוב. מה דעתכם על המפרט? יתאים לי? המלצה על מפרט אחר? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama-c1301416041/26933824?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_262&a=2022 תודה רבה לעונים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. אוקיי חבר'ה אני חדש פה מישהו שלח לי את הפורום כי הייתי צריך מפרט.. בקיצור חברים אני צריך מפרט למחשב חדש וחזקק על בסיס amd 64 3500+ אממ ליצירת מוזיקה עכשיו אני צריך מעבד חזק ולוח אמ טוב וזיכרונות בקיצור הכל ומי שמבין בכרטיסי קול גם חשוב.. אני צריך כרטיס קול חזק.. התקציב הוא 5000 לא כולל מסך

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by orozer,

מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤1011 לוח אם: ASUS M2N-E ¤524 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2107 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤378 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤419 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤52 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5529 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il (תודה רבה לYaRRiN על המפר…

• 9 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.