עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ShayCh,

שלום אני צריך מפרט למשחקים ועבודה אינטנסיבית על המחשב ללא כ.מסך כונן קשיח וציוד היקפי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD, עבודה רציפה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כ.מסך, קונן כשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? כמה שיותר שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתוכנן, קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רואה בפני שתי אופציות : DV3660ej W576V-86R4 השימושים זה, בעיקר הניידות שלו יהיה בתוך הבית, קצת משחקים, פוטושופ,אינטרנט אופיס מי לדעתכם יתן יותר ביצועים, ולמה? תודה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  3. מחשב נייד כבן שנה . http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_UR0Q2XX?OpenDocument .ThinkPad R50e 1834-Q2G בעת הקנייה כבר ביקשתי -זיכרון . 512 באיזה תוכנה להשתמש כדי להראות את כל הרכיבים? סנדרה , אוורסט או אחרת?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  4. http://tms.co.il/product/6772 זה המפרט, התקציב הסופי הוא 4200, המחשב מיועד למשחקים כמו GTA IV, RACE DRIVER-GRID,Wanted-weapons of faith, FarCry2 וכו'.. אני לא מתכנן על רזולוציות ענקיות, אבל רזולוציות גבוהות לאיכות גבוהה! אני צריך חוות דעת על הספק שמוצג במפרט ואיך הוא בכלל יש בו צוואר בקבוק? העסקה כדאית? תודה לעוזרים.! שבת שלום.

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  5. קראתי ובדקתי על מחשבים החלטתי לקנות vostro 1320 עם מעבד p8600 - מה שנראה הכי מתאים לצורך שלי (עבודה מול eclipse וmathlab וניוד לאורך כל היום באוניברסיטה ועבודה איתו באוטובוס בדרך הביתה) בדיקה מול כמה חניות מראה שאין אותו במלאי לאף אחת מהן והם טענו שגם אין ליבואן השאלה היא האם להתפשר על מעבד - לקחת t6670 ובדרך לחסוך קצת כסף ( אני לא יודע האם הוא מספיק טוב בשביל מה שאני צריך) או לחפש דגם אחר? יש דגם יותר מתאים לצרכים שלי במחירים האלו? או שהמעבד היותר חלש מספיק בלי בעיה? נ.ב אם אין דגם באמת מתאים והמעבד לא שווה את ההשקעה אין לי בעיה לחכות עוד כמה זמן במידה וידוע על משהו עדיף שיוצא בקרוב תודה רבה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  6. Started by pohn1989,

שלום אז ככה יש לי כרגע e8400 3.7ghz gigabyte ep43 ds3l corsair 550 hx evga 9800gtx 512 4gb ddr 2 800mhz g.skill אני מעוניין בשידרוג שיוכל להריץ BF3 בלי בעיה כמה אני יכול להוציא על השידרוג עד 2500 שקל אבל תתנו הצעות שיהיו גם טובות לטווח הארוך תודה.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  7. אהלן - הינה המפרט מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤621 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤456 מסך: PHILIPS LCD 19" 190P7EG/10 (IVORY) 8ms DVI PIVOT ¤1180 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤285 דיסק קשיח 2: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤285 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPI ¤470 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤354 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤165 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤3988 לקחתי AMD בגלל ערכת ה-7…

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by tfo,

כעקרון אני צריך רק לוח זיכרון ומעבד (AMD) מארז וספק.

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  9. היי באשר לשאלה בכותרת-זו התוצאה הראשונה שיצאה לי בגוגל בערך "חריטה מלקדת" : http://www.memory4less.co.il/pl_product~WRITING~21~0.htm התקשרתי אליהם וסיפרתי להם שאני רוצה לעשות חריטה על מחשב שטרם זמין בארץ (1005HA) סיפרתי לו שהמקלדת פחות או יותר דומה למקלדות של שאר הנטבוקים של אסוס. לפי מה שהוא אמר, הוא יוכל להראות לי דגמים שעשו עליהם חריטה כדי שאתרשם (פשוט באתר אין דוגמאות), ושאם הוא חושב שיש סכנה כלשהי, הוא לא ייקח על עצמו את העבודה. לפי מה שהבחור אמר, הם עושים חריטה משנת 1998, ולדעתו לא אמורה להיות בעיה המחיר לא רע-120 ש"ח, וזה בת"א, שעבורי זה מצוין אם למישהו יש משהו טוב/רע לספר לי על החברה הזו, אשמח לשמוע יום נעים ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  10. איך זה נשמע לכם ?? ומה המקסימום שאפשר להגיע ( אילו משחקים בתצורה המקסימלית ניתן להריץ על הנתונים האלו ) ? INTEL DUAL CORE T3200 2.0 677 667 4 RAM GB INTEL GMA 4500 VISTA PRIMUM 12.1 " מסך 800 על 1280 לא רחב איך נראה לכם ?? בברכה ותודה שי

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by oneofakind,

מלבד הצרכים הרגילים של גלישה וסרטים אני גם מעוניין במחשב שיוכל להפעיל סטראקראפט (משחק מחשב) בגרפיקה בסיסית (לא הכי גבוהה), כמו כן משחק 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 גג.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  12. מחפש להשקיע במפרט בסיסי ביותר עד 1000 ש"ח - תודה -

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by gingi007,

שלום לכולם, לאחרונה אני ממש מתלבט בין אולטרבוקים שונים, וכבר החלטתי על הדגם שאני רוצה לקנות http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17158 zenbook prime ux31a i7 ivy, 256ssd, FHD IPS הבעיה היא שקראתי לאחרונה הרבה תגובות בעיקר של לקוחות שקנו את המחשב באמזון, ובמקומות אחרים שלמחשב יש המון המון בעיות לפעמים אפילו כבר כשפותחים את המחשב: לפעמים מקשים מפסיקים לעבוד ושולחים את המחשב לתיקון, בד"כ יש לכל מחשב(מהסוג הזה) כאשר המסך שחור לחלוטין(כשרואים סרט לדוגמא) יש סוג של אור אדום מהדפנות של המסך. רציתי לדעת אם מישהו שמע על זה ומה קורה אם באמת אני קונה את המחשב ורואה את הדברים האלה - האם זה שכיח? בגדול אני מחפש מחשב עם נתונים דומים, אני מתעקש על SSD מלא כי הגיע הזמן להתקדם,…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by skuki1,

שלום! מי שזוכר, לא מזמן הרכיבו לי פה מחשב ב3500 שקל. מאז היו כמה שינויים ואלה ההבדלים: התקציב כרגע הוא 3600 שקל ורצוי בלי לחרוג. רצוי מאוד מ KSP. ללא צורב. חשבתי על המפרט הזה, מה אתם אומרים:

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  15. שלום לכולם, אני עומד לקנות Dell Vostro 1320 בארה"ב. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqcwb1z&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&kc=productdetails~laptop-vostro-1320 כרגע יש מבצע שלמעשה גורם לבחור מחשב במחיר רשמי של לפחות 950 דולר, ולשלם קצת יותר מ-600. לכן, יש לי התלבטות איך לשדרג את המחשב המוצע. כרגע אני משדרג ל-4GB זכרון, 250GB דיסק בוודאות. ההתלבטות היא האם לשדרג בנוסף את המעבד או את כרטיס המסך (כדי להגיע למחיר רשמי של 950 ויותר). המעבד המקורי הוא Intel Core 2 Due T6570. ניתן לשדרגו ל P8600. ניסיתי למצוא השוואה ביניהם ולא הצלחתי. מה צפוייה להיות תוספת הביצועים משינוי זה? כרטיס המסך המקורי הוא Intel 4500 MHD (OnBoard השדרוג המוצע הוא ל GeForc…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  16. הוא רוצה מחשב סתם ככה שיעבוד טוב בעבודה רגילה אינטרנט וכו' ושיריץ משחקים נורמליים כמו פיפא וכאלה מחשב קומפלט..

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by asilbob,

רציתי בתחלה להחליף לוח ומעבד עכשיו אני רוצה שבשביל להחליף אותם צריך להחליף את כול המחשב אז יוצא לי הרבה כסף .......... אז אמרתי נעשה דבר כזה זה המפרט שיש לי שלמטה .. אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון המעבד עצמו שלי זה AMD 2500 והלוח זה Asus A7N8X-E Deluxe אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון במחיר כמה שיותר נורמלי .... כי זה מה שניראה לי שיביא לי הכי הרבה תוצאות אני מוכן להשקיע עוד 1500 שקל אפשר לעלות Motherboard CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/04/04) Communic…

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by DAVIDKI19,

המחשב יקנה בחו"ל הסתכלתי על המחירים פה ובארץ .... בערך זה יוצא 3000 המחשב לחבר שלי..... הדרישות שלו 4 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח טרהבייט כרטיס מסך בתקציב הזה כנראה יכנס ה GTX550TI (יש משהו יותר טוב?) לגבי המעבד והלוח פה אנחנו לא יודעים מה לקחת AMD או אינטל...???? 1155/1156 ? ציוד הקפי וכל השאר לא צריך....

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by rmanor9,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד LG LS55 ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. הכרטיסי זיכרון שהוא תומך בהם הם DDR PC2700 (333Mhz) . משום מה יוצא שהזכרונות האלה הרבה יותר יקרים (יותר מפי 2) מזכרונות ניידים DDR2 667Mhz . מישהו יודע למה? מה ההיגיון שזיכרון יותר איטי וישן יהיה יותר יקר מזיכרון חדש? ועוד שאלה - יש סיכוי כלשהו שאני יכול לשים מהזכרונות המהירים יותר והם כן יעבדו (במהירות איטית יותר ממה שהם יכולים , אבל יעבדו) ? תודה.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by Riddler,

תקציב: כ-4000, גמיש. אין צורך לנצל את כולו אבל לא להרחיב היכן שאין באמת צורך. המטרה היא מפרט איכותי שיחזיק מעמד כמה שנים. שימושים: אינטרנט, מיילים, מוזיקה. בעתיד ישמש ללימודים (שום דבר תובעני). יותקן על המחשב ווינדוס 7. AMD/אינטל - אני מאמין שמפרט מבוסס AMD ייתן יותר תמורה ביחס לכסף, וגם תאימות עתידית מבחינת socket מעבד, אבל לא משנה לי מי משתיהן. ציוד היקפי - צריך מסך, מקלדת, עכבר. אני מקציב למסך בערך 1K מתוך התקציב. פתחתי שרשור נפרד בפורום מסכים על המסך (לא 2209WA, משהו בטווח 19-21 אינץ'). שקט - באמצע. לא קריטי, גם לא רוצה טרקטור. OC - לא. חנות מועדפת - ירכש בצפון לכן פנדה, נעה, TMS, Skypc. בבקשה לא חנויות במרכז. בשום מצב לא אייבורי/KSP. בקשות מיוחדות - מארז סולידי, …

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by haimcoen,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים אינטרנט משחקים אופיס SPSS הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר אינטרנט אופיס SPSS הורדות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צריך מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by yossi21,

מדובר בלפטופ Acer Aspire, מסך 15.6 אינץ' שקיבלתי. אני מעוניין להחליף את המסך. איפה כדאי לי לעשות את זה וכמה אתם מעריכים שזה יעלה לי? וכמה זמן אחריות אני יקבל על המסך החדש? תודה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  23. Started by woodk1d,

הנייד של אמא שלי לא מתחבר לWIFI שלי ולא של אפחד אחר מאתמול בלילה המחשב ברוסית ואני לא יכול לעשות הרבה. מישהו שמע על דבר כזה? איך מתקנים את זה? הדגם הוא ACER 5750

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  24. אהלן ושלום לכולם אני כרגע באוסטרליה, עם כוונה לחזור לארץ עוד כמה חודשים. כבר כמה שנים שאני לא בארץ ואין לי מושג מה גובה השוק שם בכל הנוגע למחשבים ניידים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לעבודות בפוטושופ )עיבוד תמונה( מאיה )עיבוד ורינדור בתלת מימד, בעיקר ברזולוציות גבוהות. הייתי גם שמח למחשב נייד שאני אוכל לשחק בו )סטאר קראפט 2 כשיצא, למשל אני אצתרך כונן קשיח גדול וחשוב לי מאד פאנל מסך איכותי שיהיה קל לכיוונון וקליברציה. התקציב שלי הוא פחות או יותר 2000 דולר אוסטרלי ואני אקנה אחרי החגים )אמצע ינואר(. יש למישהו הצעות לדגמים מסויימים? יש משהו ששווה לחכות בשבילו?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  25. חוץ משירות הלקוחות ושזה אייבורי, האם יש סיבה חומרתית מדוע לא לקנות את המחשב המדובר? האם הוא לא משתלם מבחינת עלות מול תועלת? תודה מראש, שחר.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים