עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מנסה להרכיב מחשב לחבר, בתקציב של עד 1600 בלי אפשרות חריגה. השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט ושימושים כללים, אך הוא יהיה מעוניין גם לחבר את המחשב לטלוויזית lcd HD ready, כך שצריך מחשב שיכול לנגן סרטי hd 720p בלי בעיות. אולי הוא ירצה גם לשחק קצת משחקים קלים מאוד, אבל גם ככה יש לו רק מסך 17. הרכבתי את המפרט הזה. איך הוא נראה לכם? האם לדעתכם כדאי לרדת למארז קצת פחות טוב COMPUCASE 6A19B +HEC 300W ולשפר את הלוח אם ל-M3A78-EMH כדי לשפר ביצועים במשחקים ובניגון HD? מעבד: AMD ATHLON 64 5050e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADH5050DOBOX - BOX ₪329 לוח אם: GIGABYTE GA-M68SM-S2L ₪274 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 NCQ - ST325041…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by harap,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לבית עם מסך גדול יחסית.השימושים בעיקר אנטרנט, תכנות וסרטים. חשבתי על הדגם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10085 מה אתם אומרים? או שיש הצעות יותר משתלמות? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://zotac.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=100033〈=mf אני חושב שזה אחד הדברים (לא למשחקים) שאפשר לשים בבית למשל כמדיה סנטר בסלון הלכל +סרטים בפול HD .. וכן אני ידוע שצריך לחבר עוד כונן חצוני של 1TB

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  4. יש מחשב במכירה קבוצתית בוואלה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_E2140_1199 מה דעתכם על המחשב שהם מציעים ? ואם כדאי להוסיף שידרוגים למחשב הנ"ל גם דרך האתר המחשב מיועד לעבודה בגרפיקה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by composite,

שלום. הנה הצעה שאני הכנתי מבעוד מועד: 1 Asus DVD x 16 164 ש"ח 1 Western Digital 80GB 7200RPM 8MB WD800JB 325 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.66GHz LGA775 1MB 533MHz HT Tray 819 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 1 HEC ACE480 480W 20/24PIN 455 ש"ח 1 eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E 1,290 ש"ח 1 Crucial 1GB kit DDR2 PC2-5300 CL5 DDR2-667 CT2KIT6464AA667 670 ש"ח סה"כ 4,322 ש"ח בקשות\הסברים: - קודם כל, המחשב מיועד לאחי. המחשב צריך להיות מתאים למשחקים בינוניים +. - לא צריך מארז, עכבר, מקלדת, מסך, רמקולים. גם לא צורב. הארדיסרק 80 ג'יגה יספיק וכדאי לחסוך כאן. - לא מומלץ שהתקציב יעבור את ה- 4500. מומלץ אפילו 4000. - אני ארצה להעלות את…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט שיריץ בעיקר תוכנות 2D כבדות כמו פוטושופ, InDesign, ArcGIS בהן אני עושה שימוש נרחב ותובעני מבחינת משאבים (זכרון בעיקר), וגם קידוד וידאו מדי פעם. ללא משחקים בכלל (אפילו לא סוליטייר). הרכבתי את המפרט להלן, אשמח להצעות לשיפור אם יש שיפורים משמעותיים שאפשר לעשות תמורת עשרות שקלים בודדות (למשל - לוח אם יותר מוצלח לאובר-קלוק, כרטיס מסך מתאים יותר למשימות שצוינו לעיל). דבר נוסף הוא שאני שוקל לקחת 4GB זכרון בשביל התוכנות של Adobe ומחשש שהמחירים של DDR2 יעלו בקרוב כי הוא ירד מהמדפים ועד שאני אזכר לשדרג הוא יעלה פי 2. האם יש זכרון מומלץ (ושיוכל לסחוב OC) זול יותר מזה שלקחתי (ש- 4GB ממנו יעלו 650 ש"ח)? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + T…

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by ranwasse,

היי. אני מעוניין במחשב HTPC בעיקר לצפייה בסרטים וקצת יכולת לשחק משחקים. התקציב שחשבתי עליו בהתחלה היה 2500 אבל די מהר הגעתי ל3000. אז תקציב של 3000 ש"ח זה גבול עליון שאני לא רוצה לחצות. קראתי קצת בפורום וניסיתי לבנות מפרט בעצמי על סמך מה שקראתי. אני די בור בתחום אז יש סיכוי סביר שעשיתי טעויות, אבל בכל זאת.. מה לגבי המפרט הבא מבחינת ביצועים, האם הוא יהיה שקט (מדובר במחשב סלוני)? אשמח לקבל הצעות לשיפורים \ תיקונים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  8. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר, לא עריכת סרטים ולא משחקים,אופיס אינטרנט וכאלה עד עכשיו היה לי lp dell e6400 t81 והיה סבבה ,אולי צריך קצת יותר טוב (הוא 2 גיגה אולי עדיף 4 לא יודע איזה מעבד יש לו אבל אולי עדיף קצת יותר) * גודל המסך? גודל, העיקר שיהיה בין 14 ל 15.6 * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? , לא * משקל רצוי? עדיף קל,הנוכחי היה טיפה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) , 3 שעות זה מספיק (עדיף כמה שיותר כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מה תגידו על מפרט הבא? שיפורים? כרטיס מסך? MSI CHIPSET INTEL 915P עם כרטיס רשת 10/100/1000,עם כרטיס קול 8 ערוצים (7.1),תומך בזכרון DUAL DDR2 533 מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 1MB cache SOCKET LGA 775 דיסק קשיח 120GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE 1024MB 533MHZ DUAL DDR כרטיס מסך - ???? PCI EXPRESS ATI X300SE 128MB DVD +-16 DUAL LAYER מסך19 או יותר טוב 21 אינץ' - נא המליצו על מסך טוב.. ואיפו כדאי לקנות, אם אפשר. בתודה, graffx

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. המפרט הנכחי שלי הוא: מעבד amd phenom ii 940 לוח gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון 2*2G 800Mhz כרטיס מסך gainward radeon 4850glh ספק כח pc power&cooling silencer 500 למחשב מחובר מסך ברזולוציה 1680x1050 וטלויזיה ברזולוציה 1920*1080 ורוב הזמן אני אשחק על המסך 1680x1050. האם בשביל להריץ את המשחק בצורה טובה מספיק להוסיף SSD ולהחליף את כרטיס המסך או שאין ברירה ובשביל לשחק אני חייב להחליף את כל המחשב ?

11. עדכנתי את כל הדרייברים ל xp המשטח עדיין עובד לסירוגין(לרוב-לא) עם עכבר אלחוטי usb אין כל בעיה מה יכולה להיות הבעיה? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית מדי פעם * גודל המסך? 14-15 אינצ', לעיתים רחוקות אני משתמש בפוטושופ ופרימייר לעריכת וידאו, לכן בעדיפות (אם יש צורך לדעתכם) שלמסך תהיה רזולוצייה גבוהה (1400+) * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בעבודה משרדית רגילה (וורד, אינטרנט..). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300 GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP, ניסיון רע איתם... תודה רבה על למשיבים…

13. אני מתחילה ללמוד השנה לתואר ראשון ומחפשת מחשב נייד- מהיר מכל הבחינות , קל יחסית עד 2.5 קילו כולל סוללה . המחשב ישמש אותי גם לצורכי עבודה מהבית דרך האינטרנט. מחיר בסדר גודל של עד 3500 שח ראיתי 2 מפרטים אחד של טושיבה c650 t19 כולל הרחבת זיכרון ל4gb והאחריות המקיפה שלהם מצ"ב קישור- http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC65019T ומפרט של HP G62--a10EJ WR453EA מצ"ב קישור? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA מישהו יכול לייעץ לי בנושא? בנוסף האם יכול להיות שהמחשב של טושיבה שוקל 2.5 כולל סוללה? ( כך מפורסם גם באתר שלהם).

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? שיהיה נחמד לירעות סרט * משקל רצוי? יחסית קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) דיי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אכי חשוב שיהיה אמין כמה שאפשר לא יתחחם יותר מידי(לסים על ברכיים)

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by swampfrog,

היתי רוצה שתרכיבו לי מחשב complete למשחקים מבוסס על amd ב-6000ש"ח

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  16. אני התקנתי על המחשב הנייד שלי את המשחק NBA 2K9 , והוא הותקן בהצלחה . כשהתחלתי לשחק אז כבר מההתחלה ראיתי שהמשחק כאילו ממש איטי ואפילו נתקע מדי פעם ולא זורם ומהיר כמו שכל משחק מהיר צריך להיות, לפי המלצת חבר שלי הורדתי את הquality איפה שאפשר, ואכן המשחק השתפר ונעשה מהיר וזורם כמו שצריך, והתחלתי לחגוג. אך לאחר כשלחצתי על "התחל משחק" כדי להתחיל לשחק משחק ידידות כל ההקדמה הייתה מהירה וכמו שצריך, אבל ברגע שזה עבר כבר למגרש הכדורסל ולהתחלת המשחק זה נעשה שוב פעם איטי ודפוק ואפילו לא ראו את השחקנים באופן נורמלי, זאת אומרת שפתאום איזה שהוא קיר נכנס באמצע השחקן והסתיר הכל. אז נכון,אני מבין שכרטיס המסך שלי לא משהו.. אבל חבר שלי אמר לי שזה גם בגלל שיש לי ויסטה, ושאם אני אחליף לXP המשחק…

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by Bar_B_q,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=62626&saleNo=94152 http://global.acer.com/products/notebook/tm290.htm תגובות והרבה פליז

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  18. שלום לכולם, התקציב שלי הוא פחות או יותר 4000 ש"ח. אני צריך רק את החלקים הבאים: לוח אם זכרונות מעבד כרטיס מסך ספק מחפש מחשב שלא אצטרך להחליף ב 3 השנים הקרובות לפחות (לכן אולי הוא צריך להיות אוברקיל לצרכים שלי) הצרכים: 1. עבודה עם מספר תוכנות כבדות בו"ז פוטושופ(עם קבצים כבדים) , פלאש, דפדפן עם המון טאבים. 2. ובנוסף שלא תהיה לי בעיה להריץ משחקים ב 3 שנים הקרובות כמו שהם אמורים להיראות. חשוב לציין שאני לא גיימר וגם לא משחק הדוק אבל לא רוצה להתבאס כשיצא כבר משחק שנורא אוהב נגיד. 3. שיריץ סרטים בכל איכות שהיא בצורה מושלמת מסכים: t220p פול HD 1920*1200 בנוסף, טלויזית LCD 1260*768 (משהו כזה) לגבי העדפות: חשבתי ללכת כבר על i7 נראה לי שכבר אין טעם משהו ישן יותר וא…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by Liadgez,

אהלן, יש את המחשב הזה: Chuwi Lapbook Air Notebook https://www.gearbest.com/laptops/pp_827413.html הוא מאוד זול ( 1400 ש"ח, משלוח חינם) להביא אותו לארץ יעלה 1638 וייקח עד שבועיים (מוסיפים רק מע"מ) מבחינת ביצועים הוא מספיק לי (שימושים משרדיים) מסך - נראה טוב 8GB SSD מאוד דק סוללה עד 8 שעות נשמע ממש טוב, מישהו התנסה בחברה הזו ? יש קאטצ'? תודה

20. Started by Ori040,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב שלי הוא באמזור ה3500 אפשר לחרוג בכמה מאות. חשוב לי מאוד שהוא יהיה דק מאוד וקל מאוד. המפרט הכללי שהגעתי אליו שהוא הדרישה שלי הוא ככה- 1. מעבד- intel core i5 8250u , דור 8. 2. ראם- 8 gb עם ddr 4. 3. זכרון- 256 gb עם מהירות ssd- חשוב. 4. 13.3 אינץ" מסך. 5. משקל- עד 1.2 ק"ג. שני הדגמים שמצאתי עד כה הם- 1. לנובו- https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=958493 2. אסוס- https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=963338 מה עדיף מבין שניהם והאם יש…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  21. שימושים: אופיס + אינטרנט המטרה היא להשיג מחשב במשקל הכי נמוך ועם חיי הסוללה הארוכים ביותר שהתקציב מאפשר. אני מקווה לחיי סוללה של יותר מ-4 שעות ומשקל של פחות מ-2 ק"ג. תודה..

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  22. היי אני צריכה לרכוש מחשב נייד לעבודה. אין לי שמץ של מושג מה מכיל מחשב , מה חשוב ועל מה לא להתפשר. אשמח לקבל עזרה מכם. השימוש שלי הוא הרוב אינטרנטי. עבודה משרדית. יש לי רק שתי תוכנות איתם אני עובדת. תכנת תיווך (מאגר דירות) ותוכנת משכנתאות. והאם כדאי מחשב משולב טאבלט?? אני יכולה לחרוג מהתקציב אם יש בזה צורך. האם אני צריכה מאיץ גרפי? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by igig19,

שלום לכולם רוצה מס' חלקים חדשים למחשב עד 2000 ש''ח מקסימום ללא חריגה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD מארז וכרטיס-מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? פירוק של החלקים הישנים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shlomibandit,

בבקשה תביאו לי הצעה למחשב נייד לעבודה משרדית עד 5 אלף שקל.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  25. מה המצב חברים, אז ככה הצטברו לי כמה וכמה דברים וחומרה למחשבים בבית, נחיל: מסכים: Acer 17" AL1717 A Samsung 19" SyncMaster 932BF Lg 19" Flatron L1954SM-PF (i) כל מסך 250, טיפה גמיש. דיסקים קשיחים: ATA WD 160GB WD1600AAJB-00PVA0 ATA Seagate 400GB ST3400620A SATA SSD Samsung 64GB MZ-7PC064 חדש באריזה SATA Samsung 500GB HD502HJ היה משמש כדיסק מערכת הפעלה בHTPC, ככה שהוא לא שומש בצורה כבדה (i) ה160 ב60 שקל; ה400 ב150; ה500 ב200; ה64 ב250 (יש מצב זה יקר 64, אבל זה דגם מהיר של סמסונג, יכול להגתמש) מעבדים: Intel® Pentium® D Processor 805 (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) (i) 50 שקל Intel® Pentium® 4 Processor 630 supporting HT Technology (2M Cache, 3.00…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.