עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SagroN,

שלום לכולם. אני אישית קניתי לפני קצת פחות משנה(דצמבר 2009) מחשב חדש ב5K שאותו גם חבר שלי קנה. אז אני די מעודכן בנושא החומרה. תוכלו להסתכל במפרט שיש לי בצד ולראות שהמפרט הנ"ל מאוד דומה למפרט שלי יש חוץ משינויים קטנים ששופרו ב8-9 חודשים הללו שעדיפים בשבילו. אז הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪720 זיכרון: [..] G.SKILL "ECO" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - זמין במלאי ₪611 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1479 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-24B1LT X24 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪161 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W BRONZE …

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום, סרקתי את האינטרנט בימים האחרונים בשביל למצוא מידע על כל מיני רכיבים, ובעזרת אתר של חברת מכירת מחשבים שוודאי מוכרת לכולכם, בניתי את שני המפרטים הבאים. בעיקרון אני מחפש לקנות מחשב במחיר, כפי שכתוב בכותרת, עד 8000 ש"ח פלוס מינוס. אני רוצה לקנות מחשב מאוד חזק משום שאני מתכנת המון לצורכי עבודה, ומצד השני אני רוצה גם שיריץ משחקים בצורה מעולה, כדי שאני לא אצטרך לשדרג אותו לעיתים קרובות. ברור שבשלב מסוים אהיה חייב לשדרג, אבל אני מעדיף שהשלב הזה יגיע יותר מאוחר וכרגע שלא יהיה מצב שאני אקנה משחק ואז אתאכזב שאני לא יכול לשחק בו. מאחר ואני מודה שאני לא מכיר היטב את כל הרכיבים, אני מבקש אם תוכלו לעיין ברכיבים ולתת לי הערות\הארות על המפרטים הבאים: מפרט ראשון: מעבד: core i-7 930 i…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום לכולם אחרי לבטים רבים אני חושב שאני סגור על רב החלקים, המטרה לקבל את המחשב החזק והשקט ביותר בתקציב הנ"ל לפוטושופ ומעט עריכת וידאו. חלק מהרכיבים הם לכאורה אוברקיל למחשב כזה אבל השקט מאוד חשוב לי: - בחרתי במארז איכותי P182 ומבודד במחשבה שאולי ניתן יהיה לנתק מאוורר 1 או 2 ועדיין להגיע לקרור מספיק טוב. - בחרתי בספק חזק ושקט מתוך מחשבה עתידית לשידרוגים, בנוסף הוא לא יתחמם הרבה ויהיה שקט. - בחרתי בקרור למעבד שיכול לשנות להתאים את מהירות הסיבוב של המאוורר לפי הצורך, היות ויש לו קרור פסיבי משמעותי יש סיכוי טוב שהוא יעבוד על מינימום סל"ד - בחרתי כרטיס מסך עם קרור פסיבי אני לא סגור 100% על ה HD והזכרונות, במאמץ קל אפשר לשדרג את המעבד ל Q9550 השאלה אם זה בכלל משמעותי. המפר…

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח- אם כי המטרה היא לקנות באילת, כך שהמחיר שאני רוצה לשלם הוא עד 5500 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל- במידה וזה באמת משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +|- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE, ביחוד אפטר אפקטס, פוטושופ ופרימייר. תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואנימציה. (אופן שימוש הוא פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום לחברי הפורום, באופן מסורתי, כל 5-6 שנים אני מתבקש לקנות מחשב חדש להורים שלי. מסתבר שהזמן רץ כשנהנים, ו 5-6 שנים חלפו להם ממש לא מזמן. הדרישות, בקצרה, הן פשוטות וקלות. המחשב צריך להיות: א. זול ב. קטן (פיזית) ג. מהיר כמה מסובך זה כבר יכול להיות? בסוף ההודעה אמלא את השאלון המפורט. בינתיים, כיוון כללי כפי שנראה לי: חשבתי ללכת על NUC או מחשב מבוסס לוח אם mini itx. יש בפלונטר את ה NUC הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-Kit-120&cart=1397374509145720345〈=heb ואני שואל: א. האם הוא מספיק טוב עבור שימושים ביתיים? ב. האם אפשר למצוא NUC זול יותר שיעשה את העבודה? (מעבד חלש יותר, לאו דווקא החלפה לכונן "רגיל") ג. האם אפשר להרכיב מחשב מבוסס min…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. עומד להגיע אולי בימים הקרובים מחשב נייד חדש של אסוס מדגם n551jk. למחשב נתונים טובים מאוד אך אני חושש שכרטיס המסך יהווה צוואר בקבוק משמעותי. המחשב מגיע עם מעבד i7 q4710, וכרטיס מסך 850gtx 2gb ddr3. תהיתי אם בעוד שלוש שנים כאשר תיגמר האחריות והכרטיס כבר לא יוכל להריץ את mass effect 4 במדיום, יהיה ניתן לשדרג את הכרטיס? אם כן, אנא פרטו (כיצד? האם בכרטיס ספציפי או בכל כרטיס?) אם לא, באסה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by legopart,

את רכיבי המחשב הנייח אני מכיר ולפטופ לא מזמן קניתי חדש LENOVO Y700 וגם לאמא יש אחד מאוד ישן. רציתי לשאול כמה שאלות לגבי פירוק והרכבה שלו כי אני מבין ששמו בו רכיב על רכיב כמו במארזים של מחשבים מאוד ישנים (בהם כדי להגיע לספק היינו צריכים לפרק את הדיסקים הקשיחים והספק וכו...) רציתי לשאול קודם כל, האם קיים כזה דבר, מחשב נייד במארז אוניברסלי, זאת אומרת שקונים נגיד רק את הקופסא יחד עם המסך (נגיד 15") ראיתי שמוכרים בEBAY מלא לוחות אם של מחשבים ניידים, אז רציתי להתעניין אם מחשב נייד ניתן להרכיב בעצמיך. האם חיבורי המסך מתאימים לכל לוח אם. ומה הם חיבורי הלוח המיוחדים של המחשב נייד (לי אמנם אין במחשב) אבל ראיתי חיבורים שנקראים PCIMCIA וגם לדיסק הקשיח יש לפעמ…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  8. אהלן אני מחפש לעצמי מחשב נייד חדש שיחליף את האחד שהלך: * מטרות המחשב? לימודים (מתחיל הנדסת חשמל באוקטובר) וגיימינג. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עוד אין לי ניסיון בישיבה עם לפטופ בכיתה, אבל בגדול צריך סוללה שתחזיק את זה (שלוש? ארבע שעות וורד?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)צריך HDMI ואתרנט, רצוי DisplayPort * Bluetooth? אין חשיבות* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כדאי שיהיה באזור הטרה אבל יש לי WD Black 7200rpm מהלפטופ הישן שאני אשתמש בו אם הכונן שיגיע לא יספיק…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. בוקר טוב, אני מתלבט בקניית במחשב הזה, אני צריך בבקשה שתעזרו לי להחליט.. שם המחשב: Lenovo IdeaPad G570 M513PIV‎ מפרט: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12924[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] מחיר: 3150 ש"ח שימושים: עריכת מוזיקה, משחקים כבדים, אינטרנט ותכנות.מתכנן לשחק במשחקים החדשים שיצאו: Assassin's Creed, GTA משחקי מכוניות כבדים למיניהם... המשחקים על איכות שאני אוכל לשחק בהם חלק והם לא יתקעו לי. אני מתכנן לקנות את המחשב הזה, והמליצו לי לא לקנות HP כי הוא מתחמם מהר.. וב-Dell לא מצאתי בטווח מחירים שלי מחשב מתאים. השאלה שלי היא: האם המחשב הזה יוכל לעמוד במעמסה של המשחקים והתוכנות שבהם אעבוד, ה…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. כל המחשבי מולטימדיה באים עם מסך מבריק וזה ממש מעצבן! הבנתי שאפשר לשים מדבקת אנטי גלייר והמסך הופך למט-איפה משיגים מדבקה כזו?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  11. היי לכולם אני אשמח לקבל המלצה למחשב נייד אז בהמשך לדיון מלפני חודש וחצי: http://hwzone.co.il/community/threads/531172-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-4-5K-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A7%D7%9C (בכוונה פתחתי דיון חדש כי יש שם המלצות שכבר פחות רלוונטיות) * מטרות המחשב? לימודים (מדעי המחשב, תכנות), משחקים (לדברים הכבדים באמת יש נייח, אז הנייד הוא יותר למפגשים עם חברים שכרגע משחקים דברים בסגנון left 4 dead ), צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * מ…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי, לתקופה של 4 שנים הקרובות (צבא), בתקציב מוערך של 1500 ש"ח. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. התקציב המקסימלי - 1500, אם חריגה קטנה במקרה הצורך. מחיר למפרט בלבד(כולל הרכבה) ללא שום אביזרים. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימוש לא נרחב, בעיקר אינטרנט, אולי מעט משחקים ישנים.) 3. אין צורך בציוד היקפי 6. שקט לא קריטי 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. ללא אביזרים נוספים 9. חנות מועדפת, KSP נהריה 11. אם מוזיל, מעדיף מחשב אם כרטיס מסך מובנה ובעתיד אפשרות להוסיף כרטיס חיצוני. הלכתי לחנות KSP בנהריה (קרוב מאד לבית) והם נתנו לי את המפרט המומלץ שלהם, התייעצתי אם טכנאי מחשבים שאני מכיר, והוא המליץ לי על המפרט משתי סיבות: 1. המפרט …

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום. יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים שמשמש בעיקר לעריכת סרטוני וידאו בפרמייר. המחשב הוא סביר אך לא אופטימלי שנקנה במסגרת מגבלות תקציב וכו' ולכן קצת מקרטע בעריכה גם של חומרים שאינם 4K והם רק 1080P וכמו כן שטח האחסון יחסית מוגבל, בעיקר כונן C הראשי שהוא SSD קטן. בזמן האחרון המחשב כבר די מקרטע בעריכה וחשבתי אולי כדאי לי לשדרג רכיבים מסויימים במחשב או אולי לקנות מחשב חדש מסוג מקבוק פרו או משהו אחר. האם לדעתכם כדאי לשדרג? כמה יעלה שדרוג רכיבים שיגרום לי עריכת וידאו בצורה רציפה ולא מקרטעת ואיזה רכיבים יש לשדרג והיכן כדאי לבצע את החלפת הרכיבים? האם כדאי לשדרג או אולי פשוט לקנות מחשב חדש? הבנתי שיש גם תוכנת עריכה הרבה יותר טובה ומהירה במק - פיינל קאט - ש…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. יש לי מפרט שבניתי באמזון ורציתי להתייעץ אתכם, אין לי צורך באחסון ואני צריך רק להוסיף מארז למפרט אני מעדיף שיהיה מKSP 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (pubg,BF,ומשחקי אסטרטגיה) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)? בשבוע- שבועיים הקרובים 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מעבד: ryzen5 2600 לוח אם: msi B450 TOMAHAWK MAX ram: G.Skill Ripjaws V Series 16GB 3600MHz psu: Thermaltake SPD-0700NP 80+ Smart 700W Quiet Fan כרטיס מסך מתלבט בין rtx 2060 לבין rx 5600 XT תודה מראש!

15. מה דעתכם על המפרט הבא? לא מתוכנן שום OC, המחשב בעיקר למשחקים כבדים ביותר, לעריכה גרפית כבדה תלת מימד וכו'! נא שימו לב אם החסרתי חלק כלשהוא בטעות, מה שאני לא צריך זה: מקלדת/עכבר/מדפסת/סורק/רמקולים, את כל אלו כבר יש לי.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Moon Moon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנה הכי כבדה שאני הולך להריץ זה android studio עם אמולטור, כך שאם המחשב יכול להתמודד עם משחקים, לא אמורה להיות בעיה עם התוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost Recon - Wildlands, Star Citizen ומשחקים חדשים שעתידים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

17. שלום לכולם, אני הולך להזמין את המחשב הבא . הוא מיועד בעיקר למשחקים. אני רוצה את האופצייה לבצע OC בעתיד. אני יודע שיש מקום לקצץ במיוחד במארז ובספק ואני יסביר. יש לי המון HD ואני רוצה מארז גדול ומרווח ועם ספק שלא יגמגם בהעמסות. בהתחלה רציתי DS3 של ג'יגהבייט ושיניתי את דעתי בגלל פיצ'רים - האם אני טועה ? אני מאוד סומך על דעתכם כאן בפורום ואני אחכה לפני ההזמנה ואני רוצה להזמין עוד השבוע. אנא תגיבו ותעזרו לי להחליט. גם אם אתם חושבים שזה בסדר תאשרו כי אני זקוק לחיזוקים. - שאלה נוספת בקשר למסך - בחרתי בו רק בגלל האתר הזה האם הוא באמת כזה טוב ? ומה יותר מתאים למשחקים הרחב או הרגיל ? תודה רבה מראש מנו מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1803 לוח אם: A…

• 49 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות לפתרון התקלה ולהחזרת המחשב לפעילות תקינה יתקבלו בברכה, תודה!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Yafe,

אהלן, לאחר באמת המון חיפושים בהמון חורים ברשת, התלבטויות ואין ספור מפרטים שמצאתי אני צריך את עזרתכם. אז כרגע זה המחשב שלי: Qosmio X505 - השקעתי על המחשב סביבות ה8,700 - מרגיש פראייר כיום, דאז הייתי הולך הרבה למפגשי גיימינג וכד' בארץ, ובתור ילד בן 15 זה היה נראה לי הגיוני להשקיע את כל כספי במחשב כזה וכמובן שבדיעבד במחיר כזה נייח היה ממשיך איתי עוד כמה שנים. המחשב איתי כרגע כבר כמה שנים טובות ובזמן האחרון כבר בקושי מספק את העבודה מבחינת גיימינג ועריכה. אין צורך להגיד שהמסך כבר שבק חיים ואני משתמש במסך מאולתר שהבאתי מחבר. לענייננו, מחשב נייח בסביבות ה4,500 גג של הגג 5,000 וגם זה אני חושב שמוגזם. במידה ואפשר גם בפחות זה תמיד טוב, נשדרג מקס' …

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?7-8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אבטחת מידע וגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VMWARE\Packet Tracer\wireshark\ultratools ועוד תוכנות שאקבל בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 18 (מאוד חשוב שירוץ חלק ברמה גבוה!) ARK:SURVIVAL ובעיקרון כל משחק חדש שיצא או שיצא בזמן האחרון עם גרפיקה מטורפת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אהלן אנשים, בניתי מפרט גיימינג לילד בן 13 כולל מסך עד 3500 ורציתי לדעת האם הוא טוב או האם יש איפה לשפר? (לצערי לא מצליח להכניס 1660TI בתקציב) הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000159BOX - AMD - AMD Ryzen3 3300X Gen3 4 Core/8 Threads - Base Clock: 3.8GHz - Max Boost Clock: 4.3GHz - With Wraith Stealth Cooler - 65W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - בעיות אספקה חמורות כמות: - 1 - 588/576 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450-PLUS-GAMING - ASUS - AM4 - B450 - ATX - Aura Sync RGB LED lighting 4x DIMM Max 64GB DDR4 3466(O.C.) 1x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 mode) 1x PCIe…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by תם ברנד,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מאט, 13 או 14 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה SSD קטן בשביל עבודה יותר מהירה. * כונן אופטי? מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה ושבוע טוב, תם

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אוקי התקציב הוא בערך 5000 שקל פלוס מינוס. עכשיו יש כמה דברים שאני רוצה שתשימו לב אלהם:כרטיס מסך אני די סגור על ה radeon 9600 xt 256 mb sapphir מסך אני ממוצע ומטה כי המסך ילך למחשב הישן. כרטיס קול ממש לא מעניין אותי כמו כן גם כונן דיוידי או צורבים למינהם. המחשב אמור להיות בעיקר למשחקים ככה שאני צריך הרבה זיכרון פנימי ולוח אם ומעבד טוב בשביל המטרה הזו. זיכרון אני לא אקנה יותר מ40gb כמו כן רמקולים לא מעניינים אותי וגם עכבר ומקלדת. אוקי מקווה שאני לא יותר מידי מכביד עלכם בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעוזר

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מצליחים להגיע ל8 פאנן אם לא תרווחו ותסעדו! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים מכל הז'אנרים על כל צורתיהם P: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by A-L-o-n,

1.תקציב 3000-3500. 2. משחקים. 3. ללא ציוד הקפי. 4. ללא כונן דיסקטים. 5. אין העדפה לחברה מיוחדת העיקר שתהיה טובה. 6. חשוב מאוד שיהיה קירור ראוי. מארז חמוד. 7. ללא מערכת הפעלה, רק הרכבה. 8. חנות tms מועדפת עליי... 9. שקט לא חשוב כל כך אבל אני מעדיף שיהיה שקט. 10. יתוכנן בעתיד למעבד oc וזהו. 11. המשחקים שאשחק בהם הם קרייסיס וכו' משחקים דיי כבדים רזולוצייה לבינתיים על 1000x700 ואז אני יקנה מסך.

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.