ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אשמח לקבל את עזרתכם.. החלק הזה כבר לא רלוונטי אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב לעבודה שלו, לעסק שלו. צריך מחשב פשוט אבל שיהיה אמין, יפעיל בעיקר אינטרנט, אופיס ותוכנות פשוטות. לא צריך דיסק קשיח עם נפח רב.. משהו סימלי מספיק. עדיף לי להשקיע יותר נגיד בזיכרון על פני HD.. אין צורך בציוד היקפי בכלל. מעדיף לרכוש מסקיי.פי.סי. האם ריאלי שהמחשב יחזיק ויסטה? או שלבנות על אקס פי? מה אתם ממליצים? ותקציב כמובן - בסביבות 1K, אם זה קריטי אז ניתן לחרוג קצת.. ששוב, רצוי כמה שפחות כי באמת המטרה היא מחשב בסיסי (כרגע הוא עובד עם פנטיום 4 אני חושב שמחזיק מצויין הכל, אבל הוא איטי, זאת הבעיה העיקרית).. תודה רבה! סוף חלק לא רלוונטי עדכון - 27/11 21:00: דבר ראשון ממש תודה על כל התגובות א…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זיכרונות יש, כרטיס מסך יש, דיסק קשיח יש, מקלדת ועכבר יש, בשורה התחתונה. צריך המלצה למעבד (שמתי עיניי על ה C2D 6600). לוח אם שיתמוך בו ספק כח שיעמוד גם מול ה 8800GTX. ומארז שיכיל כמובן את ה 8800GTX. תודה לכל עוזר.[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 13:39:40 הדבר האחרון שאני רוצה לעשות הוא ספאם, אך בבקשה עיזרו לי.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(בתגובה מספר 8 יש את המפרט שאני רוצה לקנות עם כמה שאלות, אשמח ל review לפני הקנייה, תודה.) שלום, אני צריך לבנות מחשב שהשימוש העקרי שלו יהיה למסחר במניות, זאת אומרת קבלת נתונים בקצב גבוהה ועיבודם, תוך כדי עדכון גרפים (גרפיקה פשוטה). עיבוד הנתונים אינו מסובך במיוחד אבל יש לא מעט threads שרצים ולכן hyper-threading חשוב. כמו כן המחשב יריץ SQL Server ועבודה עם Visual Studio 2010. * שימושים משניים: פוטושופ, עריכת וידאו (ממש ממש משני) * מעבד - i7 2600 (בשביל HT). * לא צריך OC * תמיכה בשני מסכים חובה (1920x1080) עם אפשרות להרחיב את התמיכה לארבעה מסכים בעתיד. * מאוד חשוב לי שיהיה שקט (8 בסולם 1-10). * זכרון רצוי 8GB, או אפשרות להתחיל עם 4 ולשדרל ל 8 אם ארגיש צורך (ולחסוך עלויות רא…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם! אז לגבי התקציב הוא רוצה מחשב ב8 אלף שקל אבל אמרתי לו שלא צריך לקנות מחשב כל כך יקר בניתי לו מחשב כזה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪684 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2256 G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪533 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2125 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Leadtek GeForce GTX5…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אממ אני צריך מחשב רק מחשב בלי ציוד הקפי אני כמעט ולא משחק מקסימום nba live need for speed וgta אז אני לא צריך כרטיס מסך חייתי אבל עדיין משהו שגם עוד שלוש שנים יוכל להריץ משחקים אני רוצה שיתמוך בויסטה אבל כמו שצריך אני עובד במחשב אם פוטושופ ועושה עריכת וידאו (ביתית) עכשיו שמתי תקציב דיי לא ידוע ביגלל שאני לא מכיר תשוק כל כך ואני לא יודע כמה כסף פחות או יותר אמור לעלות לי מחשב טוב בקיצור מקווה שהכל ברור אם לא תשאלו ותודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי. המפרט הוא: לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-d מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 CACHE SOCKET 939 כרטיס מסך: leadtek 6800GS PCI-E 256MB זכרונות: OCZ DDR2 1024MB DUAL CHANNEL 462MHZ (משוער) החברה פיצתה אותי לזכרונות יותר טובים בגלל תקלה ספק: Antec smaet power 450w אני רוצה שהמחשב יעבוד טוב לעוד כמה שנים. מכיוון שאין לי תקציב גדול אז רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה חלקים להחליף בו(ממה שציינתי למעלה) כדי שהביצועים במשחקים יעלו. ושוב התקציב הוא 1600 שקל. תודה אריאל
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לגבי הקירור של המעבד עוד לא סגור, אשמח להמלצות עד 200 ש"ח, שיתאים ל OC אם אצטרך בעתיד. Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 מדגם Intel XMP OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III 500GB של סיגייט + 1TB של WD שאני מעביר מהמחשב הנוכחי כרטיס מסך אני מחכה מחר להכרזה על GTX 670 ואזמין אותו ברגע שיגיע לארץ צורב אבחר בחנות, לא קריטי הדגם מארז וספק של Antec: Sonata IV Quiet Mid Tower Case with 620W PSU הזמנתי אתמול את המפרט, תגובה ראשונה בעמוד השני, תודה לכל מי שעזר. אשמח לביקורת, תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild Wars 2, BioShock Infinite, Crysis 3, Metro Last Night, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
עזרתכם בבקשה אני סובל מקריסת דיסקים SSD של אינטל ושל קרושיל מעונין לרכוש את הדיסק בכי אמין שיש 256 GB או 512 החיבור של הדיסק זה SATA
-
- 20 תגובות
- 5.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחר לאח שלי מחשב - אני קונה מהחנות KSP אז אני מעדיף שתעזרו לי להרכיב מפרט באתר שלהם. אני מאוד מקווה שבתקציב הזה אפשר יהיה להריץ את כל המשחקים היום, מסך 19. כמה הערות: דיסק קשיח של 160 יספיק לו. לא צריך ציוד היקפי. אני מעדיף שבלוח אם יהיו מובנים כרטיס קול וכרטיס רשת לא נעשה למחשב OC אין העדפה לאינטל או AMD, אני מאוד רוצה שנוציא את המקסימום שאפשר מהתקציב הזה שוב, אני קונה בKSP אז יהיה הרבה יותר נוח אם תעזרו לי להרכיב באתר שלהם. תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 972 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודת שוטפת SQL וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 * 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
החלטתי סופית שאני הולך על מחשב pci/agp ולא מחכה ל-pci-e. המפרט הבא הורכב ב-logicpc. שתי התלבטויות שיש לי - האחת האם להחליף את הלוח אם ב-Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Motherboard שהוא גם זול יותר וגם בעל אחריות של שלוש שנים לעומת שנתיים של ה-EPOX. אני כרגע על מחשב AMD 1.33Ghz עם Gigabyte 7DX ואני חייב לציין שהוא היה מעולה, הטמפרטורה שלו תמיד הייתה נמוכה, למרות שהמארז והמחשב וכל הרכיבים חמים מאוד, ולא היו לי עם המחשב בעיות (עד לאחרונה, כשגם זו כנראה בעיה ב-RAM). השניה האם ללכת על AMD Athlon 64 3000 בסוקט רגיל, או להוסיף 200 ש"ח לסוקט 939. אילו יתרונות יש לו במערכת agp/pci רגילה? בכל אופן, הנה המפרט, עם ה-EPOX, ו-AMD 3000 רגיל. אני אשמח לשמוע את דעותכם בנושא(ים) וגם אם …
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ, אחריי כמה עדכונים ומפרטים, אני מביא את המפרט האחרון שלי (מצטער ששיגעתי פה כמה אנשים).. אחריי שאתם מסיימים לקרוא, תגידו לי על כל דבר אם הוא טוב או רע,ואל תרשמו לי מפרטים אחרים בבקשה. לוח אם- P5LD2VM Asus chipset 945 690 ש"ח מעבד- Pentium 4 3GHz 64bit Intel 945 ש"ח כרטיס מסך- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI 920 ש"ח זיכרון (1)- Kingston 1024MB DDR2 533MHz PC4200 620 ש"ח צורב DVD- LG X16 +- Dual Layer 4167 230 ש"ח ספק כוח- Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA 290 ש"ח מאוור למעבד- ZALMAN CNPS7700-AlCu 775/478/754/939/94 285 ש"ח דיסק קשיח- Western Digital 160GB WD2000JS 530 ש"ח. מקלדת+עכבר של Microsoft אלחוטיים- 200 ש"ח. ראוטר (עד…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן למחשב חדש. למעט מעבד חדש שיצא (3950x) ואולי (גדול) כרטיסים גרפיים חדשים של AMD, לא אמורות להיות הפתעות בזמן הקרוב. ולכן אין הרבה סיבות לא לבנות את המפרט כבר עכשיו ולנסות לדוג מציאות לכשיצוצו. אז הכיוון הוא כזה: 3950X, לוח אם 570x, זיכרון מהיר (נגיד 3200 בתזמונים נמוכים) בנפח 32gb כרטיס מסך הכי חזק שיש שהוא לא titan, איחסון מהיר בנפח מספיק גדול למשחקים - נגיד 2TB. לגבי קירור, אלך על קירור מים כמובן ולכן לוח האם והכרטיס המסך צריכים להיות כאלה שיש להם בלוק. מארז לא כזה משנה לי, אבל צריך להיות מספיק מרווח לקירור מים ולסה״כ 600mm של רדיאטורים. ציוד היקפי לא צריך. השימוש הוא גיימינג עם עבודה מהצד (קימפול, מכונות וירטואליות וכו׳). …
-
- 20 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך יש לי מסך 22 של אייסר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים בינוניים מפוטבול מנג'ר עד call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות- גבוהות מה שמתאפשר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מבקש לקבל מפרט למחשב בסכום של סביבות-1800 - 1500 שקלים. המחשב צריך לשמש גם למשחקי מחשב כבדים כגון: Crysis 2 , Fry Cry 2 , Fifa 12 [ שיצא ] , Pes 12 [ שיצא ... ] הבנתי שהמעבד צריך להיות לפחות I3, נכון? אודה לתשובה מהירה!!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? - משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הייתי רוצה כרטיס מסך - X800GT 256MB 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הייתי רוצה מחשב עם מארז מעוצב יפה ו- 2 קטודות ( לא חייב שקט ) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? הייתי רוצה צורב DVD, כונן דיסקטים ועכבר MX510
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Sempron 2800 Abit KV7-V DDR 400 512mb Twinmos CL2.5 Gygabyte FX5500 256 WD 80gb SATA NEC 3550A Samsung 793DF בסוף, אם הכול זה יוצא 3300(KSP) ללא התקנה. יש מה לשנות?| בתקציב אינו גמיש ועדיף להוריד כמה שיותר. הכנסתי כרטיס מסך ולא הסתמכתי על האון-בורד בגלל שאני רוצה שתהיה לה גמישות מסויימת. יש הצעות לשיפורים?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי עד 1000-1750 שח גג, עדיף כמה שפחות. 2. שימושי המחשב -הורדת סרטים. הצגת סרטים וסדרות ב HD, גלישה באתרים ו STREAMING מ NBA.COM של משחקים לייב. זה שימוש תדיר ביותר אך לא דורש הרבה מלבד חיבור מהיר. לא יהיה שימוש עבור משחקים כלל. 3.המחשב יחובר לטלוויזיה של HAIER 32 אינץ בחיבור HDMI, לא יודע איזו רזולוזציה זה יציג אבל מעדיף כמה שיותר איכותי. 4. יהיה צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים. 5.כרטיס הסאונד - עדיפה יציאה דיגיטלית אופטית שתחובר למערכת סרואנד של פיליפס. 6.שקט - עדיף שקט יחסית שכן ישב בסלון ולא יכובה לעולם 7.לא מתוכנן OC 8.אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. הרכבת המחשב יכולה להתבצע על ידי במידה וזה יחסוך משמעותית. 9.אין צורך בחנות ספציפית. זול כמה שיותר עדיף. מתגו…
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-9,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Pycharm וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-AAA החדשים (GTAV, BF1..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך שאקנה - כרגע מכוון ל-2K 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא מבין ממש בנושא אז חשבתי לשאול אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג שיספיק לי למשחקים כמו gta וכל אלה השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה עם תקציב של 4000 -4500 ? ואם כן איזה חלקים מתאימים תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים האחרונים ניתחתי מספר חלקים והגעתי למפרט מסויים. המחשב הוא למטרות גיימינג. הייתי רוצה לשמוע על דעתכם לגבי החיבור בין החלקים ולגבי הפירמות שבחרתי, וכמו כן הצעות לשינוי. למשל אם זו חברה שלא הייתם קונים, או אם יש הצעה לשיפור או דגם כלשהו שלדעתכם לא מתאים, או חלק חזק מדי שהשיפור שולי ולא שווה את העלות. התקציב שלי הוא בין כ4K ללא מעבד. אני די סגור על הפריטים הבאים ולא ארצה כל כך להחליפם: לוח אם, דיסק קשיח, ודי נעול גם על הכרטיס מסך. (מעדיף לשלב כרטיס מסך ולוח אם מאותה החברה) המפרט: CPU: I7-2600K - Already have that part CPU Cooling: Arctic Cooling Freezer 13 or NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler - (ADD 85 NIS to offere…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שקניתי LCD חדשה לסלון התלבטתי בין סטרימר לHTPC. הוחלט על HTPC בסופו של דבר על מנת שאוכל גם לגלוש וקצת לשחק בסלון (פוקר בשבילי, וWOW בשביל הבת זוג). התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח, אני יודע שזה נמוך אבל יש לי תירוצים: מארז כבר יש לי (אני גם כמעט בטוח שיש לו ספק). דבר שני, אין לי צורך בכרטיס טלויזיה ללכידה (לפחות בשלב זה). על איזה חלקים אני צריך לשים דגש? מעבד חזק יותר (או להסתפק בATOM) או כרטיס מסך חזק יותר? המטרה העיקרית מן הסתם זה ניגון סרטי HD.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט כנראה מבוסס על ה930 (להשוות למפרט דומה של 3800/4200) וכרטיס מסך 6800GS אני פשוט לא מכיר תלוחות אם והזיכרונות
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-