עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. פונה בעיקר למי שמבין איך מחשב ליצירת מוזיקה צריך להיות.(רק מארז ללא מסך וכל השאר). בעקרון צריך מעבד quad רצוי שיהיה חזק מאד,זכרון 4gb,לוח חזק,שני הארד דיסקים עדיף כל אחד 300mb 32mb sataII כרטיס מסך משהו באמצע לא מפציץ אבל גם לא מעפן.....רצוי עם פיצול ל-2 מסכים וזכרון 512MB. ובראש ובראשונה מארז עם קירור רציני ושקט..אני יכול להיות גמיש עד 5000k עם זה.....תנו בראש אנשים תודה אשמח לקבל כל הצעה שנראית לכם מתאימה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחר לאח שלי מחשב - אני קונה מהחנות KSP אז אני מעדיף שתעזרו לי להרכיב מפרט באתר שלהם. אני מאוד מקווה שבתקציב הזה אפשר יהיה להריץ את כל המשחקים היום, מסך 19. כמה הערות: דיסק קשיח של 160 יספיק לו. לא צריך ציוד היקפי. אני מעדיף שבלוח אם יהיו מובנים כרטיס קול וכרטיס רשת לא נעשה למחשב OC אין העדפה לאינטל או AMD, אני מאוד רוצה שנוציא את המקסימום שאפשר מהתקציב הזה שוב, אני קונה בKSP אז יהיה הרבה יותר נוח אם תעזרו לי להרכיב באתר שלהם. תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 959 צפיות
  3. היי, אשמח לעזרה בנושא כעיקרון חשבתי על מעבד בינוני ו 4GB זיכרון כמו כן, כרטיס מסך לא OB בשביל שיהיה יותר זורם עם הHD ואתרי אינטרנט מלאי FLASH צריך ציוד היקפי וכרטיס רשת אלחוטי, צריך מסך (24 אינץ' אם אפשר) אין צורך ב OC עדיפות למחשב שקט כמובן עדכון! המסך שנבחר הינו 2443BW ולכן תקציב המחשב כעת הוא 2200 ש"ח אני מרמת גן, ואשמח להזמין ב KSP שנמצאים לידי.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. זה הדגם HP Pavilion dv5-1060ej והנה לינק עם מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=657 אני באמת באמת אשמח לשמוע מה אתם חושבים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הבעיה עם המחשב הזה הוא המעבד החלש יחסית, רציתי לייבא מארה"ב אליאן ויר אבל אני פוחד בגלל האחריות מה אתם מציעים?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אנ צריך מפרט מחשב למשחקים, בלי ציוד היקפי, בלי OC ובמחיר של3.5K העדפה למעבד אינטל, לא מאוד חשוב השקט תוד רבה עריכה: גודל מסך 23" אינץ

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. צהריים טובים חברה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000+- לא חייב להגיע לקצה התקציב. כמו כן אני משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה גרפית בראש סדר העדיפויות אבל הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים. בעיקר אסטרטגיה וFPS 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב\כונן DVD ודיסק קשיח כבר יש. כרטיס קול און בורד מספק אותי. 5. האם י…

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי אני מעוניין לרכוש בקרוב 2 יחידות דומות בתקציב הנ"ל. היעוד של המחשבים הוא לעבוד משרדית אבל מאומצת שמפעילה תוכנות ברקע כל הזמן. אין חשיבות ל HD ,מעוניין במסך 22' . תודה מראש לעוזרים ;D

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by roxnity,

אני צריך מפרט מחשב לגיימינג 4500 ש"ח ללא מסך יש לי כבר מסך 19' על רזולוצייה מקסימלית של 1280x1024 .

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח במשרד. יש המון משחבים ניידים בשוק ואין לי מושג איך לבחור ומה עדיף יותר ממה. המטרה לנייד היא כי מדי פעם אני יוצא מהמשרד. כמו כן אני אקח אותו מדי פעם לעבוד בבית. לפיכך חשובים כמה דברים : מסך גדול. מקלדת מלאה. דיסק קשיח גדול ככל האפשר. זכרון של לפחות 3 גיגה. אפשר גם כרטיס מסך חזק. חשוב לי שהמחשב ירוץ ללא בעיות , יעלה במהירות ויגיב מהר לפתיחה של כמה תוכנות יחד בו זמנית. אין חשיבות למשקל כי לרוב הוא יישאר במשרד. תקציב- סביבות ה 5000 ש"ח.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. תקראו קודם ואז תגיבו! יש לי כבר מפרט סופי, בעזרת השם בעוד כשבועיים אני הולך לTMSFOX ומזמין אותו בתקווה שלא יהיו שינויים משמעותיים לרעתי.. לדעתי מבחינת מחיר זה יצא סבבה לגמרי, לקחתי את המארז NZXT APOLLO כי א. הוא ממש זול שם בTMSFOX, מקווה שלא ייגמר להם המלאי עד שאקנה, וגם קראתי עליו ביקורות נהדרות, הוספתי מאוורר.. המערכת היא i5, אשמח לשמוע ביקורות עליה.. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Cooler Master 120mm Case Fan Bulk ¤22 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכר…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מחפש אהרדיק גדול ומהיר, מארז+קירור שיראו טוב מבחוץ גם. איך המפרט הזה? Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 670 ש"ח 1 Thermaltake Max Orb CL-P0369 239 ש"ח 1 Patriot DDR3 4GB Kit (2GBx2) 1333Mhz CL9 Heatsink 649 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II RAID HE103UJ Spinpoint F1 519 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail Model S4871GD5 920 ש"ח 2 Samsung DVD-RW S202 x20 IDE Black Retail 351 ש"ח 1 Thermaltake Armor Plus MX Black Window VH8000BWS 654 ש"ח 1 Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus -W0294 479 ש"ח 1 …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by catsmonster,

בניתי מפרט ב- 4500 ש"ח, מפרט למשחקים ברמה גבוהה, עם I5 וכרטיס מסך HD5850. רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם הרכיבים מתאימים למערכת, אם זה עוזר, אני עושה את הקנייה בKSP Core i5 750, s1156, 8MB Box 1040 ש"ח- מעבד P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 700 ש"ח- לוח אם 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel 525 ש"ח- זיכרון (אני לא בטוח שהוא תומך בלוח אם אז חשוב לי שתבדקו את זה) HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1380 ש"ח- כרטיס גרפי Slip Stream 12cm Case Fan 45 ש"ח- מאוורר CM 690 365 ש"ח- מארז 650W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan SS-650HT 505 ש"ח- ספק סה"כ 4560 ש"ח תודה לעוזרים, זה יחסית דחוף כי אני קונה את המחשב בעוד פחות משבוע וכבר הזמנת…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי! רציתי לדעת איך המפרט הזה בכלליותו? מטרת המפרט היא לגיימינג בעיקר. אני מעוניין לשלב את המחשב עם המסך של DELL (2209WA) ששמעתי עליו רק דברים טובים (פאנל מעולה, זווית צפייה). אני מעוניין לקבל יחס ביצועים / עלות מירבי. מתוכנן OC קטנטן. (המפרט הנ"ל כבר לא אקטואלי, אתם יכולים להציע אלטרנטיבות). Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪1038 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ₪294 http…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sbwolf,

ברצוני במחשב HTPC אבל גם לאינטרנט ועבודה(אופיס) במקרה הצורך. התקציב הינו עד 3100 ש"ח, אפשר לחרוג אם זה באמת משתלם למרות שקשה לי לחשוב איזו סיבה יכולה להיות. אנא הכלילו בהצעה מערכת הפעלה וחובה שהמפרט יבנה מ-RSM בלבד. אני מתלבט בין 2 הפלטפורמות הנ"ל, כל הצעה אחרת תתקבל בברכה: מפרט INTEL Intel Sandy Bridge Core i3 2105 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪695 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2909 Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪467 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2649 Samsung SpinPoint F4 EcoGreen 32MB 2TB Sata HD204UI, יחידות 1 ₪425 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2132 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://ww…

16. Started by X-ShaY,

בבקשה תמליצו לי על מפרט שינצל את ה4500 שקל הכי טוב שאפשר! רק עוד דבר, אני מאוד רוצה את הכרטיס מסך הזה -http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2925 אבל הוא נמכר ב800 שקל רק אם קונים מחשב ב-RSM. מישהו יכול להמליץ על החנות הזאת? כדאי להזמין ממנה את כל המחשב במישלוח? (הם נמצאים במרכז ואני בצפון...) חובה מעבד אינטל וכ.מסך NVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל עד השקל האחרון בצורה הכי טובה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן, אבל ברוב החנויות יש הנחה על מזומן של בערך 2% (2% ב4500 זה 90ש"ח) 2. מה שימושי המחשב? - בעיקר משחקים + פוטושופ ו-וDreamweaver + סטרימר לפלייסטיישן 3 / Media Cente…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by orila,

שלום לכולם , אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את תחביב הפנאי הבא שלי: 1.מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,NBA2K12,RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח גם להצעות על מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by omer1879,

אני מבקש לקבל מפרט למחשב בסכום של סביבות-1800 - 1500 שקלים. המחשב צריך לשמש גם למשחקי מחשב כבדים כגון: Crysis 2 , Fry Cry 2 , Fifa 12 [ שיצא ] , Pes 12 [ שיצא ... ] הבנתי שהמעבד צריך להיות לפחות I3, נכון? אודה לתשובה מהירה!!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kisin,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בערך שווה ביצועים למחשב macbook air מהדגם החדש. אני מתכוון למעבד i5, הארדיסק SSD, מסך 13.3-14 אינץ, מסך איכותי, בטריה חזקה, 4-6 גיגה זכרון מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שכזה?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, אני זקוק למחשב לגיסתי בתקציב של עד 2000 ש"ח כולל מסך. השימוש בסיסי ביותר, כלומר אינטרנט, אופיס, סרטים SD ומוזיקה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה אמין, אפילו אם זה בא על חשבון ביצועים. ראיתי באתר מפרט ב-1930 ש"ח, רציתי לברר היכן אפשר לרכוש את המחשב באזור ראשון לציון\נס ציונה. ל-K.S.P אני לא מתקרב. תודה מראש

21. Started by tamir950,

גמר חתימה טובה לכולם, ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים עם מסך ב6K בעוד כמה חודשים בודדים עם שיחרורי מהצבא, אשמח לעזרה מקצועית בעניין. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.3K (רצוי שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, crysis2, far cry2, mafia2, hitman5 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח (100 יותר או פחות זה לא נורא) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במה שאפשר, מסך וכרטיס מסך למשל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב, 100 ש"ח לפה או לשם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים, סרטים/סדרות HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, שפות תכנות, Office, Photoshop. תכנות שאצטרך בעיקר ללימודים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמה ישוחקו על המחשב. GTA 4, Heroes 6, Fable 3, Dungeon Siege 3 -מהי הרזולוצ…

23. Started by rotman,

שלום לכולם , מדובר על lenovo T410i בכל פעם שאני מדליק את המחשב ממצב של hibernate המחשב טוחן בסביבות ה 6 דקות עד שהוא "נרגע" ואפשר להתחיל לעבוד איתו. מ"ה : windows 7 pro. כשאני אומר טוחן זה אומר שהמחשב עצמו בקושי זז וההארד דיסק עובד בלי הפסקה. יש איזושהי דרך לגלות איזו תוכנה אחראית לזה? או שאולי זו בעיה מוכרת ויש לה פתרון? תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, רכשתי לפני ימים אחדים את המכשיר הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00006nnQqKVG-8SPtHi2DWwdBw3:12bbi68k5?id=4359717&pr=&N=2 קראתי באינטרנט כי זמן הסוללה הממוצע אמור להיות בסביבות ה6 שעות +-, ולמרות זאת.. הן בדיווח המחשב לזמן הנותר (כאשר טעון על 100%) והן בפועל (פשוט נכבה) זמן הסוללה עומד על זמן של 2.5 שעות בלבד! מה אפשר לעשות? על הסוללה רשום: Samsung Rechargeable Li-ion Battery. Rating: DC11.1V - 48Wh(4400mAh) אשמח להבין איפה הפער. והאם מישהו מכיר את התקלה. תודה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by mulon,

שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. תודה תודה תודה!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים