עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

AMD AthlonXP 2600+ Original Box - 585nis Abit NF7-SL Rev.2 - 521nis 2X512MB DDR Twinmos PC3200 400Mhz - 990nis Prolink PixelView GeForce FX 5900LE 128MB DDR - 1130nis WD 160GB 8MB Cache 7200Rpm - 684nis Lite-On DVD x16x48 - 215nis Lite-On CD-RW x52x32x52 - 226nis Teac Floppy 1.44MB - 70nis Microsoft multimedia keyboard+Microsoft optical mouse - 135nis Creative Inspire 2500 2.1 - 318nis Simbada C650L CG 400Watt USB Front Case - 243nis הכל עולה בסך הכל 5115 ש"ח... בלי הרכבה... את ההרכבה אני יבצע לבד 1.המפרט הזה טוב? 2.יש מה לשפר להחליף?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by MetalHead,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6300. אשראי כנראה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול מובנה בלוח אם יספיק כל עוד הוא 5.1 לפחות וכונן דיסקטים גם לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר טוב כרגע ויחזיק לפחות 4 שנים (כמובן שלא במיטבו אבל שיהיה בשימוש עד אז). 6. האם נו…

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by SkiOrDie,

אני מחפש מחשב+מסך ב-5,000 ש"ח. וראיתי את המפרטים המומלצים. האם תוכלו להציע לי מפרטים כאלו מחנויות טובות בצפון?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי לדעת באיזה תוכנה ממולץ להשתמש על מנת לבדוק את התחממות המחשב ? ומה מה הן מידות החום הנורמליות ???

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  5. הי אני משתמש במחשב למשחקים כבדים ועריכת וידיאו וחשבתי לשדרג באיזה 1500 -2000 שקל זה המפרט מעבד Q6600 2.4 לוח אם ג'גבייט ds3l זיכרון 4GB DDR2 הארד דיסק 320gb כרטיס מסך 8800 gt גרסא OC של BFG עם 512MB ספק כוח croser 450W כמובן שאשמח לשדרג את הכרטיס מסך חשבתי על 460GTX 1GB החדש!!! אבל אני לא יודע אם הלוח אם מתאים והספק כוח יחזיק ואם המעבד מתאים ולא יהיה צוואר בקבוק. אשמח לעוד עצות וגם המלצה על מאיזה יצרנית לקנות וחנות לדוגמא ASUS . תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by freidkin.gilad,

אני צריך מחשב חדש אז הרכבתי מפרט. אתם יכולים להגיד לי אם הכל מתאים אחד לשני (למשל שהמעבד לא יגביל את הכ מסך) במפרט ואולי איפה אני יכול לקנות את אותו הדבר ביותר זול? מפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/ct8qareu

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  7. תקציב: בעקרון אין הגבלה של תקציב אבל תשדלו לא לעבור את ה 20 אלף ש"ח (אני לא כזה עשיר) דרישות המפרט: מחשב מקצועי לעבודות של עיבוד תמונה וגרפיקה מקצועית לעיבוד תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של 0.5 GB המחשב מריך להיות מסוגל לאחסן DATA של לפחות 1TB על גבי כונן כאשר יש להגן על הנתונים במערך RAID מתאים המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 למחשב יהיה צורב למחשב יחובר סורק איכותי FIREWIRE (Ieee1394) שמסוגל לסרוק דפים בגודל של עד A3 אם אפשרות לסרוק נגטיבים של תמונות. כרטיס רשת של 1GPS כמובן שהחלקים האחרים כמו כרטיס מסך צריכים לעמוד בדרישות (לוח אם ומעבד איזה שבא לכם אבל שיאפשרו עבודה ברמה טובה) תודה רבה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  8. אחים שלי אני (יותר נכון אחותי) זקוק למחשב עמיד ומהיר במידת התקציב פלוס מינוס ושיהיה מסך טוב בבקשה ^^ היא לא צריכה את המחשב למשחקים אז אפשר לקזז פה ושם מהתקציב בנושא זה אני מניח... תודה מראש תמיד אפשר לסמוך עליכם!

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by Goat17,

שלום אנשים לחבר שלי יש מחשב נייד HP2133 הוא הגיע עם ויסטה HOME BASIC, המחשב בקושי זז.. אני רוצה לשדרג אותו ל7 הבעיה היחידה היא שאני לא מצאתי לו דרייברים ל7.. יש סיכוי שהדרייברים שמיועדים לויסטה יעבדו עליו? וכמובן אם למישהו יש מקום שבו אפשר למצוא דרייברים ל7 למחשב הזה (אני אישית לא הצלחתי למצוא) אז אני אשמח אם הוא עיזור לי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by אדם קולדר,

רציתי לדעת האם לא מסוכן מדי לקנות שוב סמארטפון ביד 2 למשל ראיתי נקסוס 4 ב 500 שח כותב מצב מצויין האם זה משתלם

11. CPU: Intel Core i7 7700K CPU Cooler: Noctua NH-D15S GPU: ASUS GeForce GTX 1080 Ti ROG Strix OC Motherboard: Asus ROG STRIX Z270E GAMING Memory: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Dominator Platinum CMD32GX4M2B3000C15 Storage: Western Digital BLUE PC SSD 2.5" 7mm - 1TB WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Black 3.5 Case: Fractal Design Define R5 Blackout + Window Case Fan: Fractal Design Fan Venturi HP-14 PWM Power Supply: Corsair RM850i 850W PSU 80+ Gold Modular Operating System: Windows 10 Home 64 Bit Hebrew Optical Dri…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  12. שלום בניתי את המפרט הבה ורציתי לברר האם הוא שווה את המחיר שלו, האם כדאי לשנות משהו וכו'. ובנוסף אני מעוניין בwindows 8 אבל באתר יש קצת סלט עם כל המערכות הפעלה אז בחרתי את הגירסא שרשומה אבל אני לא יודע אם זה oem והאם כדאי לקנות 7 ולשדרג ל8 או לקנות ישר 8 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD A10-5800K Blakc Edition + Radeon 7600 Box Fm2 100W כמות: 1 - מחיר: ₪665 לוח אם: Gigabyte GA-F2A75-D3Hfor FM2 כמות: 1 - מחיר: ₪393 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪124 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 500G 3.5" SATA3…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by stas12,

שלום. הגיע הזמן לדחש קצת את המחשב. לצורך זה מוקצב כ 8500 ש"ח. החלקים הדרושים הם בעצם: לוח, מעבד, קירור, כרטיס מסך, מארז, זכרון, ספק כח. לא דרוש כוננים קשיחים, מסך, צורבים, מקלדת+עכבר וכו'... לצורך זה מוקצב כ - 8500 ש"ח. הדרישות הם משחקים, עריכת וידאו, אוברקלוק. תודה מראש. עריכה: המסך שברשותי הוא BENQ FP73G (שמספק אותי מעל ומעבר ולא צריך יותר מזה)...

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by oded1,

שלום יש לי מחשב מסוג dell inspiron 6400 עכשיו ברצוני להוסיף 4GB DDR2 א' זה אפשרי בהתחשב בכך שאני מוריד את הזיכרון של GB?(שמותקן כבר על הניייד) האם אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון טוב וזול.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  15. שלום הנה המפרט שלי אני מבקש הצעות לשיפורים ואני קונה את המעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזיכרונות בארצות הברית כך שזה יוצא לי יותר זול ורציתי לדעת אם אני קונה מפנדה תוספת פריטים בסה"כ 2500 ש"ח ואני יתן להם גם את החלקים מארצות הברית הם ירכיבו לי?? והרי המפרט: מעבדCPU \ Athalon 64 3200+ 2.0GHz (Oem) 1 MB L2 CACHE לוח אם MOTHER BOARD \ Albatron K8X800 PRO II K8T800 CHIPSET MOTHER BOARD FOR AMD SOCKET 754-Retail זיכרונותMEMORY \ OCZ Enhanced Latency Series Platinum Edition 184 Pin 1Gb (512MbX2) DDR PC-3200-Retail כרטיס מסך VGC \ MSI ATI RX9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/S-Video, 8X AGP, Model RX9800PRO-TD128" -RETAIL מקרר למעבד \ CPU COLLER Thermaltake Venus 12 CPU…

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  16. בלוח האם הזה Gigabyte GA-B85M-HD3 S1150 יש USB 3.0 מקדימה?תודה מראש

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  17. הלפטופ לאבא שלי , לא מתכנן להוציא אותו מהבית לכן המסך הגדול והמשקל לא משנה. כמובן שאין דרישות מיוחדות , חוץ מקצת אינטרנט אין לי באמת מה לעשות איתו.

18. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, הורדה דרך eMule ו-Orbit, צפייה בסרטים באיכות DVDRIP ו-HDRIP, מוסיקה, משחקי מחשב MMO וסימולטור טיסה * גודל המסך? שלא יהיה יותר מידי קטן עדיפות למט. * משקל רצוי? לא כזה קריטי, בהמשך ישמש ללימודים אבל בספק שאני הסתובב איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חיבור לטלויזיות * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי עד טרה [מתכוון לאחסן הרבה מוסיקה וסרטים] * צורב DVD? לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP מתי יגיעו הניידים עם Win 7 מובנה? למרות שאני חובב XP אני בטוח שיהיו אפליקציות של הנייד ש…

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  19. אני צריך מפרט למחשב שיעסוק בעיקר בגרפיקה..(FREEHAND , PHOTOSHOP..) בין 3000 ל4000 שקל

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  20. שלום אניחדש כאן אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים משהו יכול לעזור לי לבנות מחשב מתאים? עם סכום של מקסימום 4700 אפשר להגיע ל5000 עדיף שלא תודה רבה לעזורים ד"א מה אתם אומרים על המפרט הזה? http://img75.imageshack.us/my.php?image=8305wa8.jpg

• 15 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by Gal1992y,

*מחיר? 3200 * מטרות המחשב? מיועד לאיש עסקים ככה שבעיקר מיילים, אופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? מיועד לנסיעות עסקים ככה שכמה שפחות זה יתרון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB ומעלה * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? עדיף * שונות: כמה שיותר דק וקטן.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by Ohad-a,

שלום לכולם אבקש את דעתכם על הפביליון DV6-3310 של HP. אני יודע שהוא עכשיו מוחלף אבל אני חושב שהוא יספיק לי לכמה שנים גם ככה. מה גם שאחרי ההחלפה מחירו יורד. אשמח לקבל גם חוו"ד מאנשים שיש להם את המחשב הספציפי הזה או כאלו מהסדרה שלו עם הקליקפדים של HP. במיוחד אם מישהו יודע את זמן העבודה של הסוללה של המחשב הזה (בהתבסס על המעבד הגראפי הפנימי לחיסכון) אשמח לדעת, וכן את איכות הרמקולים (אפשר גם מהסדרה כולה, הרמקולים של אלטק לנסינג). אשמח גם לחוו"ד כללית. מחיר המחשב 3800 תודה נ.ב. לגבי חוו"ד אחרות, הנה המפרט: http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=6977

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  23. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם כן ההשקעה לא שווה את הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול השימוש העיקרי יהיה לגיימינג ותכנות, אני לומד כרגע תכנות למובייל + התחלתי ללמוד קצת OpenGL חוץ ממשחקים ותכנות, אני רוצה לצפות בסרטים באיכות HD (התכנון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה שתיקנה בעתיד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, eclipse יחסית באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  24. לאחרונה התקציב שלי גדל ל 8000 ש"ח (היה שווה להמתין לא?) המפרט יכלול. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב 8000 אלף למזומן שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 26" (חשוב האיכות) מקלדת אלחוטית (מומלץ מבית לוג'יטק) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך דיסק קשיח עכבר רמקולים. 5. …

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by rushfr3ak,

אז כנראה שעל זה אני הולך ורציתי לדעת האם בהינתן הקירור והספק האלו (ובכלל, כל המפרט ), אוכל לעשות OC בעתיד ? מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪626 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ₪568 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1050 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ₪277 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪404 קרור למעבד: [..] SCYTHE REEVEN - DHT CPU COOLER ₪146 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB 32MB SATA2 7200 R…

• 5 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים