עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ראיתי את הנייד הזה שעונה על צרכיי לפי דעתי. אבקש את תגובתכם או המלצתכם לגביו והאם כרטיס המסך מספיק חזק למשחקים? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. שימושים: אופיס + אינטרנט המטרה היא להשיג מחשב במשקל הכי נמוך ועם חיי הסוללה הארוכים ביותר שהתקציב מאפשר. אני מקווה לחיי סוללה של יותר מ-4 שעות ומשקל של פחות מ-2 ק"ג. תודה..

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  3. אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומסנג'ר לא צריך ציוד היקפי רצוי שקט לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה וכמו שרשמתי התקציב הוא בסביבות ה1500 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  4. אני לפני קניה ואני צריך ממכם חוות דעת על המפרט הבא זה מחשב למשחקים בעיקר ושימוש כללי כמו אינטרנט, סרטי HD.. מתוכנן OC - מקווה להגיע ל 3.6-3.8 המסך שלי הוא 26 אינצ' (טלויזיה) ב 1360x768 אין צורך בצורב, מקלדת, עכבר ומסך התקציב הוא 3500 ש"ח משום מה הממשק לבניית מחשב ב IQPC לא עובד לי לאחרונה אז מצורף תמונה הכל ביחד יוצא 3555 ש"ח מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by AVIHAIALON,

שלום, אשמח לחוות דעת לגביי המפרט הבא שבניתי. התקציב הוא בסביבות 3.5 - 4 אלף. (ללא מסך). המחשב מיועד לשימוש בתוכת מוזיקה כגון : Cubase, משחקים קלים. מתכנן OC, אני לא בטוח אם צריך.. תנו תגובות. מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE SAFARI BX01 775 BTX ¤151 לוחות אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ¤545 מארזים Gigabyte TRITON Tower Case Aluminium Panel 120 mm Fan Black ¤366 ספקי כח FSP 500W FSP500-60APN 120mm Fan Sata x2 P.PFC PSU ¤241 זיכרונות A-DATA DDR2 4096MB 1066MHZ Gaming CL5 ¤370 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך ATI Giagbyte ATI Radeon HD4850 1GB GDDR3 HDMI Retail ¤68…

6. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מכין מפרט לחבר שרוצה מחשב סביר+. לא משחקים כבדים מידי ולא רזולוציות ענק. מה שהכנתי זה: קטגוריה פריט מחיר כמות אחריות ID מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX 906¤ 1 ללא הגבלת זמן 3308 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 406¤ 1 שלוש שנים 4093 זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK 320¤ 1 ללא הגבלת זמן 5166 כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 - RETAIL 644¤ 1 שלוש שנים 5065 דיסק קשיח SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ 457¤ 1 שלוש שנים 4825 ספק כוח SEASONIC M12II 500W BRONZE - MODULAR 476¤ 1 חמש שנים 5298 מארז COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU 399¤ 1 שנה 3721 קרור למעבד OCZ VENDETTA 2 CPU…

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by asher501,

שלום לכולם, אחרי שהתרשמתי עמוקות מרמת הידע בפורום ולא הצלחתי למצוא מענה מוחלט לבעיות הספציפיות שלי, להלן מצבי: יעוד המחשב: השימושים הנפוצים: - שיתוף קבצים - גלישה באינטרנט (הרבה אתרים במקביל) - צפיה בסרטים שירדו מהשיתוף... - ארגון תמונות (יש לנו היום 12,000 תמונות והילדים רק נהיים יותר חמודים) - Adobe photoshop elements - תיכנות (Visual studio + Sql Server express (local)) נפוצים פחות: - עריכת תמונות Photoshop השימושים האחרים: אני מסוגל לקבל קריזה כמעט לכל דבר. עשיתי סרטים ב 3dsmax, ערכתי DV, נתפסתי על איזה משחק וגמרתי אותו מכל הכיוונים (pop, halflife2,..), עשיתי סרטוני Flsah לחתנות של האחים שלי וכו' וכו' וכו'. אני מחליף AMD2.6GHZ בן חמש וחצי שנטה להתחמם (קצת בגלל שאין ל…

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by ob,

מחפש נייד לאינטרנט סרטים ומשחקים קלים ... לא חשוב גודל מסך. אפשרות לקנייה באיביי . אם אפשר להשיג נייד יותר טוב באותו מחיר מיד שניה זה מצוין. תודה .

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם המעבד I7. אשמח מאוד לקבל מכם חוות דעת ומפרטים מלאים על מחשבים עם ביצועים מעולים. כמובן מפרטים שיכללו את המעבד I7 ורכיבים טובים המתאימים למעבד זה. אשמח אם במפרטים תוסיפו אם הם והרכיבים מתאימים ל- OC למעבד. השימושים העיקריים שלי הם לתוכנות מוזיקה כגון: Cubase, Newando. התקציב הוא כ- 5000 ש''ח פחות או יותר.(ללא מסך). כמה שיותר מפרטים, יותר טוב!! (* האם בכלל שווה לעשות OC למחשב כזה עם מעבד I7 ? ) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by avishays,

אני צריך מפרט למחשב עד 5000-5500 כולל מסך שמיועד בעיקר למשחקים כמו כן אשמח להמלצה על חנות - אבל אני חייב אחת שלוקחת שיקים כמו KSP או IVORY תודה

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Guy950,

לאחותי יש מחשב נייד אפל מק בוק, המחשב נייד הדק ביותר בעולם (או משהו כזה). המחשב מגיע בלי קירור, יש לו חורי איוורור אבל אין קירור אקטיבי אלא פסיבי וזה לא ממש עוזר, המחשב חם בצורה מטורפת. אפשר המלצות למשטחי קירור או מאווררים שניתן להרכיב על המחשב? תקציב עד 200 ש"ח, תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. טוב אז מחר אני נוסע לקנות מחשב חדש וברצוני לקבל חוות דעת אחרונה איזה מפרט כדי יעוד המחשב יהיה בעיקר למשחקים כבדים וגם כן משחקי רשת (MMO) מסך : samsung T200 20 אינצ' שני המפרטים דומים השאלה היא איזה חנות עדיפה ועם בכלל המפרטים הללו טובים אין לי שום העדפה לאף אחת מהחנויות הללו,הכי הרבה שאני יודע שסקיי פיסי הם די זולים (אין לי שום העדפה ל AMD או ל INTEL כך שאני מוכן למהפך בדקה ה90) זה מסקיי פיסי מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ¤1061 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA770UD3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.s…

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by Vinnie Boombotz,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומשתלם יותר לקנות לדעתכם. ה-Lenovo עולה 3680 ש"ח, ה-Dell עולה 3999 ש"ח. ההבדלים העיקריים: DDR3 בלנובו, DDR2 בדל. T6500 בלנובו, T6400 בדל. אין HDMI בלנובו, יש בדל. שנה אחריות בלנובו, 3 שנים אחריות בדל. הנה המפרטים... תודה ויום טוב. Lenovo G550 מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכר…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת אם המפרט הבא הוא טוב ושווה את המחיר. כמו כן, האם אתם חושבים שאפשר להקטין את המחיר, על ידי שינוי ריכיבים מסויימים (מעבד אחר, פחות זיכרון פנימי, כרטיס מסך אחר)? הנה השימושים שלי כמו שכתבתי לפני כמה ימים... 1. מה התקציב? 2500 ש"ח +/-, אין בעיה למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך, יש הכל מהמחשב הקודם. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא משהו שאני יכול לחשוב עליו... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא ממש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם, האם צריכה להיות התאמ…

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  15. לדוד שלי קרס המחשב, הוא ביקש שאמצא לו מפרט עד 4K, שיריץ משחקים בצורה טובה, ללא OC או ציוד היקפי. אם אפשר להרכיב את המפרט בחנות באיזור ירושלים. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. יש לי שאלה דחופה מאוד כבר הזמנתי את המחשב ואמרו לי שאין להם את המארז CompuCase 6A21B Blue/Black במקום זה אני לוקח CompuCase 6A19B black אני צריך לדעת מה יותר טוב וזה מאוד דחוף לי אני הולך אליהם כבר היום להזמין. תודה מראש. פרטים על המארז פה: http://www.hec-group.com.tw/pccase/6a שוב חשוב לי השקט ומסנן אבק הבנתי שיש במארזים הללו.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by Xwized,

היי, זקוק לעזרה בבניית מחשב. המחשב עבור בת דודה. שימושים - בעיקר אינטרנט ותוכנות בסיסיות - אופיס וכו'. אך- גם קצת פוטושופ. אם אפשר הצעה למחשב עם מסך והצעה לאחד בלי. עדיף מחשב מאייבורי (יש סידור איתם..) באמת המון תודה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by adam777,

שבוע טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב), אבל צריך לעמוד בכבוד גם בצפייה בסרטי HD (בעיקר 720p אבל שלא יבהל אם נזרוק עליו 1080p) ומשחקים (סביר להניח שלא משהו מודרני וכבד במיוחד). התקציב הוא בעקרון 5000 ש"ח, אבל אם יש משהו מוצלח במיוחד ניתן לחרוג לכיוון ה-5500 ואפילו להתקרב ל-6000 (אבל שם זה נגמר... ). מבחינת הדרישות: גודל מסך - המחשב ישמש כמחשב ראשי ולא אמור להיות מנויד יותר מדי (אין כוונה ללכת איתו ללימודים), מלבד בית<->אוניברסיטה, ככה שמסך "15.4 נראה לי אידיאלי לעבודה נוחה, אבל אם יש דגם מומלץ ב-14", נראה לי שנסתדר גם איתו. בעניין הרזולוציה, 1080p נראה לי יותר מדי ל15.4, אבל חוץ מזה, נראה לי שבסדר. משקל רצוי - לא אמור להיות מנויד י…

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by alex241286,

שלום! אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים עד תקציב של 5.5K מפרט אחד עם מסך 22"-24" ואחד בלי תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by רועיהדדי,

שלום, יש לי מחשב נייד כשנתיים או קצת יותר T7400 @2.16GHz 2.17GHz intel®Core 2 2 giga ram ולצערי נשבר לי המסך ורואים חצי מסך תקין וחצי לבן הייתי בחנות של סוני ואחד הבחורים אמר שכדי לי לקנות מחשב נייד חדש...???!!! תיקון יעלה 800$ בחברת סוני דרך EBAY 500$ רק המסך ללא עבודה .... מה היא עצתכם? האם לבקש מאבא עשיר לממן תיקון או לקנות חדש? אין לי מושג... מה לעשות... הצרכים שלי למחשב מאד בסיסיים , אינטרנט , מלל - אופיס ניידות מאד חשובה ואיכות הסוללה אשמח לקרוא דעות..

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. שלום רב, אני שובר את הראש כבר שבועיים מקריאה בפורומים השונים בנושא, והחלטתי לבקש מכם לעזור - כי אני כבר לא מצליח לעזור לעצמי אני רוצה מחשב HTPC שמיועד אך ורק לצפייה בסרטים 720p ו-1080p, וכן הורדה של תכנים מהרשת. זה הכל. בלי כרטיס טלויזיה וכו'. התבייתתי כבר על המארז המומלץ של ANTEC, ה-nsk2480 כמדומני. אני צריך עזרה בעיקר בבחירת המעבד, הלוח וכרטיס המסך, כאשר אני מעדיף כרטיס נפרד ולא אונ-בורד. מספיק לי חצי טרה כונן (אפילו פחות), ו-2 גיגה זיכרון. כאמור, חשוב לי שהמחשב יריץ את תכני ה-FHD ללא שום בעיות, שתהיה יציאת HDMI וגם DVI או D-SUB, וחשוב לי גם שיהיה מובנה בלוח כרטיס קול עם 5.1 יציאות. התקציב - 2500, עם חריגה עד 2700. על הדרך, אם יש לכם המלצה למקלדת+עכבר אלחוט…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by darc,

שלום לכולם, אני חדש בפורום, אז קודם כל נעים להכיר.. אני טס בעוד כשבוע לארה"ב לחודש, ומתכנן לקנות שם מחשב נייד לקראת תחילת הלימודים באוניברסיטה בנובמבר הקרוב. יש מספר מאפיינים שחשוב לי שיהיו במחשב, ולגבי השאר אני הרבה יותר גמיש. קודם כל, המסך צריך להיות 13' , המשקל כמה שיותר קל (מקסימום 2 ק"ג) ומקלדת נוחה.. התלבטתי רבות האם לקנות נייד עם דיסק אופטי או לא, בעיקר משיקולי משקל ועובי, ולאחר שכבר הייתי די סגור על קניית מחשב ללא דיסק אופטי, שמתי לב למספר מחשבים שיחד עם הדיסק האופטי עדיין קלים מאד. סרקתי את האינטרט לאורכו ורוחבו, וקראתי חוות דעת כמעט על כל מחשב נייד העונה לדרישות שלי, ונשארתי עם לבטים לגבי שני דגמים: dell latitude e4300 ו-sony vaio sr אין לי ממש העדפה לאחד מהם מב…

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  23. Started by avichaisH,

שלום לכולם, בחיפושי אחרי מחשב חדש נתקלתי במחשב הזה http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=312295 המפרט נראה מאוד מזמין ומספיק טוב למחשב אופיס אינטרנט וסרטים והוא גם כולל מסך 19 אינץ' רציתי לשאול האם זה נראה לכם הגיוני? אני הגעתי למסקנה שזה בגלל שהוא לא כולל מערכת הפעלה אבל אני מפחד שיש סיבה נוספת למחיר האטרקטיבי ואשמח לשמוע אם יש למישהו רעיון מהו? האם טמון לי פה פח שאני לא רואה? תודה רבה אביחי

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  24. אני צריך חוות דעת זריזה על המפרט הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPCE5200_lg בפרט על כמה יעזור לי לשדרג את כרטיס המסך לאחד מאלה שמוצעים שם ( חשבתי על ה "Geforce 8400GS 512 upto 1024") ואולי גם הספק, שאמרו לי פה מספר פעמים שלרוב לא שווה כלום בעסקות כאלה) כל השאר נראה לי בסדר גמור, אם כי אני לא כל כך מבין בזה. המפרט בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, סרטים, משחקים לא כבדים(לא יהיה אסון אם הוא לא יוכל להריץ כל משחק חדש שיוצא לשוק) והמון מוזיקה. ציוד היקפי יש לי. בעיקר חשוב לי התמורה לכסף כי התקציב לא גדול, ואם למישהו יש מפרט חלופי להציע לי אני אשמח(ולא בחלקים מחנויות לא ידועות, זה קצת מלחיץ אותי. ) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אהלן, אני אהיה בארהב עוד שבוע וחצי לתקופה דיי ארוכה.. אני צריך דגם של לפטופ שייתן לי אחריות בינלאומית.. הצרכים שלי הם גם משחקים וגם אני צריך שישמש אותי ללימודים.. שאלה נוספת, כאשר אני יוצא מארהב, אני אצטרך לשלם מס על המחשב נייד? כמובן שאני יוציא את מהאריזה המקורית ואני גם אשתמש בו בתוך תחומי ארהב.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.