עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך בקשה שתכינו לי מפרט נחמד עד 4000 ש"ח או אולי טיפה יותר (בלי מסך כי כבר קניתי אחד חדש לפני חודשיים) שיספיק לי ככה ל3 שנים הקרובות, אני ממש לא "גיימר אבל יש לי את המשחקים שלי שאני אוהב כמו סאן אנדראס, NFSMW ופיפא 2006 שהמחשב הנוכחי שלי (P1.8, 256RDRAM, RADEON 9550) מריץ די טוב על הגדרות בינוניות אבל אחרי 4 שנים כבר הגיע הזמן לשדרג למחשב שגם ירוץ לי יותר מהר בעבודה הכללית וגם אני יוכל להעלות את ההגדרות ויריץ יפה גם את המשחקים שיהיה לי בעתיד. הדבר היחיד שאני יודע זה ש80GB יספיקו לי בהחלט. תודה רבה מראש, חיים ד"א מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1889238

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  2. שלום אנשים, ידידה שלי רוצה לקנות מחשב... התקציב שלה זה 3.5K כולל מסך מקלדת עכבר ורמקולים. השימושים שלה הם אינטרנט וOFFICE בעיקר. שימושים ביתיים מה שנקרא. כמובן שהיא תוריד גם שירים וסרטים ושאר הדברים וולי משחקים לא כבדים. אשמח לקבל מפרט מתאים לדרישות. תודה רבה על העזרה, אלדד כהן.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by Squall1,

היי, מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנטית. צריך להיות עם כוח סביר ובעיקר מספיק קל ושיחזיק מספיק שעות. מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD וקצת משחקים. אני מניח שמספיק i3 עם 8GB זיכרון, לא צריך כרטיס מסך ייעודי * גודל המסך? 13.3 או דומה * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר (שבחורה קטנה תוכל להסתובב איתו במשך היום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, למשל 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD בגודל 256GB, אפשר גם SSD יותר קטן 128GB עם HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך חדש MSI N250 GTS 1G OC TWIN אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ללא מסך למטרות עריכת וידאו חובבנית. משהו שירנדר בקלות. חשוב לי שיהיה אינטל. * ללא ציוד היקפי. ** כולל צורב. תקציב הוא עד 2500 ש"ח. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות את הדגם החדש של הלונבו יוגה 900 13" http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM יש לי אפשרות לקנות בארץ ולהזדכות על המע"מ, או לקנות בארה"ב.. * באתר של לנובו המחיר 1400 דולר ושם הדגם 80UE002TUS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM * באתר של בסט באיי ה מחיר 1300 דולר , הנתונים של המחשב נראים בדיוק אותו דבר אך שם הדגם שונה: 80MK00HAUS http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-900-13-3-2-in-1-touch-screen-laptop-intel-core-i7-16gb-memory-512gb-solid-state-drive-silver/4529000.p?id=1219758515061&skuId=4529000&productCategoryId=pcmcat…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by amir232,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה כבר אחרי חריגה, אז לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Skyrim, minecraft , amnesia , magicka , Counter strike .. DOTA 2 בסגנון הזה 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאני יוכל להריץ את המשחקים שכתבתי כמה שיותר טוב וחלק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא בטוח שהבנתי .. א…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  7. מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1140שח ksp לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard 671שח logic זכרונות DDR2 512MB 667MHZ Cl5 Twinmoss x2 700 ksp דיסק קשיח wd 160GB 7200RPM SATAII 8MB 360 ksp ספק כח fsp 400w thn 330 noa צורב דיוידי LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200 logic מארז COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 249 logic כרטיס מסך X1900xt 256mb connect3d 1650 noa קירור למעבד big typhoon 241 logic קירור לכרטיס מסך Arctic-Cooling Accelero X2 150 noa איךך?? ;D ;D ;D

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. שלום , אני מתלבט עם לקנות מחשב נייח זול כמו ה DELLים ב 3.5K או מחשב נייד חזק מאוד כמו ה T61P של Lenovo מסדרת הTHINKPAD , או לקנות מחשב נייד ביניים עם כרטיס מסך יעודי. כמו כן אם אקח מחשב נייד מהסוגים היותר זולים, שוקל גם בנוסף לקחת מחשב נייח... יש לי קצת באלגן בראש בנושא ואני צריך בבקשה שיעזרו לי לעשות סדר בדברים ובראש, ועוד , עם אני מביא מחשב נייד מחול, איפה ניתן בארץ לצרוב על המקלדת אותיות בעברית באיכות טובה ( עדיף באיזור הצפון ואם לא אז בתא ) כמה שירות כזה עולה ? וכן האם WIN VISTA HOME או פרמיום שמגיעים עם מחשבים אלו יוכלו לתמוך בפונטים ובכתיבה בעברית ? ( הכוונה היא שתפרטים באנגלית וכו אבל תפעול מלא בעברית או בקישור ENABLE ) אז אלו האפשרויות שחשבתי עליהם : 1) לקנות מחש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The Corpse,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי לאינטרנט , שמיעת מוסיקה, כתיבת עבודות ללימודים, הרצת תוכנות שונות. משחקים כרגע אני לא מתכוון להריץ עליו, בכל מקרה אני מעוניין שזה יהיה אפשרי , אם לא במפרט הנוכחי, אז באמצעות ביצוע שידרוג קל בלבד. (הכוונה לשידרוג כרטיס מסך, הוספת זיכרון לא מעבר). ספק כוח יש לי , אז אין צורך לכולל אותו במפרט, (לא זוכר בדיוק את הדגם אך הוא נקנה לא מזמן ) . לגבי מארז ,המארז הנוכחי מתאים, אך אם יש אפשרות להחליף ללא צורך בחריגה מהתקציב אשמח להצעות. תודה מראש , בברכה, רמי.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  10. אני צריך מחשב שיריץ משחקים בינונים מינוס בעיקר למוזיקה ואינטרנט

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  11. שלום, אני רוצה שתבנו לי מפרט חזק למשחקים שיריץ את כל המשחקים החדשים, שיהיה שקט וקריר ושיידע לעמוד בעומס. יש כמה דברים שאני רוצה שיכולל המפרט: חשוב לי מאוד מאוד מאוד שהמפרט יכלול מארז יפה עם חלון ואור כחול מאוד מאוד חשוב לי. חשבתי על זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4240 טוב בקיצר, סומך עליכם שמעתי דברים טובים ד"T לבנות בבקשה רק מהחנות הזאת: www.iqpc.co.il

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  12. אני קונה בקרוב מחשב נייד וחשבתי להזמין מעכשיו מקלדת ועכבר.. דרך אגב אתם חושבים שכדאי לקנות מקלדת? או רק עכבר? חשבתי שזה יהיה יותר נוח עם מקלדת רגילה. בכל מקרה אשמח להמלצה על שניהם.. כמובן שאלחוטי. תודה רבה! שכחתי לציין שהמחשב כל הזמן באותו מקום ולא מתנייד.. ככה שלא צריך משו לנסיעות אלא עכבר פשוט, טוב ונוח שיהיה לו סוללה חזקה יחסית.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  13. מתכוון להחליף את המחשב הנייח הנוכחי שלי שעושה קצת בעיות. הרכבתי מפרט ב-TMS, אשמח לחוות דעת. הצרכים שלי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב גמיש סביבות 2-3K, מעדיף מחיר נמוך יותר אם אין סיבה ליותר, אבל מוכן אם זה שווה את זה. חריגה רק אם זה cost-effective (לא נראה לי שיש סיבה לעבור את ה-3) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (גלישה, office וכו') + צפייה בוידאו (כולל 4K), לעיתים רחוקות הפעלת תוכנות מתמטיות/קומפילציה ועריכת תמונות חובבנית (לא שיקול מרכזי בבחירת המעבד, אבל כן גרם לי להעדיף 16G זיכרון). לא מתוכנן משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לא לאוברקלוק נועד למשחקים על הגדרות 1680 בלי פילטרים שימוש כללי במחשב אינטרנט מוזיקה סרטים HD יש לי ספק seasonic s12II bronze 430W 2 הארדיסקים אחד 750GB ואחד 320 אחד של סמסונג אחד של WD צורב של LG כרטיס קול אקסטרים גיימר צריך: מעבד לוח אם זיכרון כ.מסך לא משנה לי מאיזה חברה מה מי, העיקר שיהיה לא יקר ויעבוד בלי בעיות. תודה ענקית מראש.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  15. המחשב מיועד לשמש אותי בלימודיי באוניברסיטה, חשוב שיריץ את כל יישומי ה- office ואת ה- windows כמו שצריך כמובן, סרטים ואינטרנט. אני לא גיימר, אבל שמתי לב שיש למחשב כרטיס מסך נפרד- משהו שאני מעדיף שיהיה למקרה וארצה לשחק. מישהו שמע על הדגם ויכול להמליץ? יש בעיות מיוחדות? מתחמם? מקלדת לא נוחה? הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo T6500 # מהירות 2.1GHz # זכרון מטמון 2MB # מהירות FSB 800MHz # זיכרון : # נפח 4GB # מהירות זיכרון 800MHz # חריצי זיכרון פנויים 0 # קיבולת זכרון מקסימלית 4GB # אחסון : # גודל דיסק 320GB # מהירות דיסק 5400RPM # כוננים : # DVD Multi Burner כן # מסך : # סוג WXGA # מסך מבריק כן # גודל מסך 15.6'' # רז…

16. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤840 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2274 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER, יחידות 1 ¤130 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1603 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤440 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2912 SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB, יחידות 1 ¤310 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3070 NEC DVDRW 7200S BLACK/WHITE 20X DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1727 GIGABYTE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E, יחידות 1 ¤1350 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  17. שלום חברים, יש לי תקלה די מבאסת ומוזרה אולי מישהו נתקל בה ויודע מה הפיתרון. המחשב הוא HP Pavilion dv5-1179ej . כל פעם שאני מדליק אותו, כל הנורות נדלקות, המאוורר מתחיל לעבוד, מופיע סמן מהבהב בצד שמאל של המסך ואחרי 2-3 שניות המחשב נכבה לבד וחוזר חלילה עד שאני מכבה אותו מהכפתור בלחיצה ארוכה. פירקתי זכרונות, Hardisk, כרטיס WiFi, מקלדת, פאנל קדמי.. חוץ מלפרק את הלוח עצמו ולהרכיב אותו חזרה פירקתי כמעט הכל והחזרתי חזרה. מה זה יכול להיות? :'( יש מצב שהלוח פשוט נדפק? ??? תודה!!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. צהריים טובים, רצ"ב מפרט להרכבת מחשב גיימינג. אשמח לקבל הערות והמלצות על המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 585 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Pure Rock כמות: 1 - מחיר: ₪ 126 לוחות אם: Gigabyte B360N WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 411 זכרונות RAM: DDR4 16G / 3000 CL15 Crucial Ballistix Sport LT White כמות: 1 - מחיר: ₪ 281 מארזים: Corsair Carbide 270R Midi Tower Window Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 209 ספקי כוח: Corsair CX550M 550W PSU 80+ Bronze Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 263 כונני SSD…

19. Started by SpriteSoda,

המחשב למטרות משחקים. 8000 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by tal_m9,

יש בידי את החלקים הבאים: WD 80gb בחיבור IDE וכרטים סמך Nvidia geforce fx5600. ומארז כולל ספק פשוט. ברצוני לשדרג את המחשב ב1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה המחשב מיועד בעיקר למשחקים, אך ברצוני להשאר עם הכרטים מסך שקיים אצלי, אשמח אם תוכלו להתאים לו את החלקים הבאים: מעבד (לא חייב בהכרח Core Due^2), לוח אם, זכרון, צורב DVD, והארדיסק 80 ג'יגה נוסף. *** האם צריך לקנות ספק כח חזק יותר? תודה.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by Denton,

שלום לכולם הרכבתי מפרט לחבר ואני צריך דעה שלכם אם הוא טוב: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤424 לוח אם: ASUS P5QL ¤479 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB GDDR3 : GV-R467D3-512I - RETAIL ¤474 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤315 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤279 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU ¤444 שירותי מעבדה: הזמנה מעל 2000 שח - הרכבה חינם ¤0 מחיר סופי: ¤2415 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il בגדול הדרישות שלו זה HD500 בשביל כל ההורדות, שהוא יוכל לעבוד עם כמה תוכנות במקביל (למשל סקייפ ואיזה משחק קל ), ושהוא יוכל לחבר את המחשב גם לLCD 42" שלו ול…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by eyalr,

אודה על דעתכם על המפרט הבא- עבור סבא וסבתא לאינטרנט בעיקר. חשוב לי לשאול לגי אפשרות UPGRADE בעתיד של מערכת זו. האם צריך כרטיס מסך לשימושים אלו? כנראה שאוסיף למארז כך שלא יהיה גנרי. המלצות? CPU : AMD Sempron 64Bit Socket 754 +3100/1.60Ghz Motherboard : Gigabyte GA-K8N51GMF for AMD Socket 754 VGA : Onboard High Quality Geforce 6 Memory : Super Talent 512Mb of 400Mhz DDR LAN : 10/100Mbps OnBoard Sound : Onboard 8-Channel For Home Theater HDD : Hitachi S-ATA 80GB 7200RPM 8Mb Buffer Case : Midi ATX SPL 6208 400W Color : Silver Floppy : Optional תודה, איל. Optical Drive : ASUS DVD-ROM IDE Silver Keyboard & Mouse : Logitech Internet Pro With Optical Mouse

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. שלום לכולם, אני חושב על קניית מחשב חדש, יש לי מחשב סביר לגמרה אבל אני חושב על לקנות חדש ולתת את הישן לאחותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (BF3) ו בתדירות 3DMAX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1920X1080 מסך SAMSUNG 2333T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ,DVD, HDD 5.…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך מסך 20# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ,גבוה ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כן סכום דל, אבל ידידה שלי רוצה מחשב... מה האופציות ?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 22:16:59 שכחתי לציין את השימושים1. אינטרנט 2. תוכנות אופיס 3. מוסיקה ומסך LCD בנוסף, למישהו יש הצעות ? יש כל מיני דילים אבל לדעתי לא משהו ... עזרה מתבקשת ! תודה לעוזרים (:[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 23:42:15 אני מבין שעם סכום של 3500 עם מסךאפילו תגובה אחת לא מתקבלת ? מישהו כן רוצה לעזור <?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.