עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. למען שמו באהבה נתקבל מKSP. מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS כרטיסי מסך Sapphire HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול C-Media CMI 7.1 (PCI) צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות כרטיס רשת 10/100 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות Teac TK-8060 Heb, Eng USB Multimedia KeyBoard …

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by Asakura,

מחשב נייד Toshiba Satellite A500-138 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz, 800MHz 2MG מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit/64-bit מסך: Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio ´´16 display רזולוציה: 1366x768 16.7 מיליון צבעים זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 400GB 5400rpm כרטיס מסך:ATI HD 4650 (ATI M96) 1GB כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G/Draft-N), Bluetooth 2.1 מידות: W x L x H : 384mm x 259mm x 36.5mm (front) / 41mm (rear) משקל: 2.76Kg חיבורים ויציאות: DC-in יציאה למסך חיצוני RJ-45 כניסה למיקרופון חיצוני יציאה לאוזניות S/PDIF (אופטי) בשיתוף עם מחבר האוזניות קריאת כרטיסי זיכרון 5-in-1 …

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  3. המחשב בעיקר לצפייה בסרטים אינטרנט ומשחקים. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1624 הבעיה היחידה,כביכול,שאני מוצא בו היא הזיכרון 2 gb. עד כמה זה משמעותי?ומה אפשר לעשות בנידון?תודהה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by ultraircraft,

שלום אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מחשב נייד המיועד הרוב למשחקים ולבית ספר חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב ומעבד חזק עם WIFI מובנה ועם מערכת ההפעלה נכללת בתקציב המחשב אז בלי מערכת הפעלה, התקציב שלי הוא 5000 שקל אבל אני יכול לחרוג מעט ברצוני לבקש את עזרתכם בבחירת מחשב ,בתור התחלה הסתכלתי על המוצר הבא: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8862 מה אתם אומרים אליו שווה או לא? או שכדי לי לחכות קצת למשהו שיצא בקרוב?.. מודה מאוד לעוזרים .....

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  5. מדובר בנטבוק הבא:IdeaPad U350 SU3500 4GB 320GB 13.3 דגם M22E6IV הוא עולה 3,700 שקל... שזה יקר... אבל הקץ' אצלו שזה שהוא שוקל רק 1.6 קילו וזה ממש נחמד, השאלה היא אם הוא שווה את הכסף, ואם המעבד לא חרא...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by The_Israeli,

אהלן חברה קודם כל מודה מראש על הסיוע... באוקטובר אני מתחיל לימודים, מחפש לקנות מחשב נייד. תקציב: עד 5000 ש"ח. משקל: לא רלוונטי, שיהיה כבד מצידי מסך: רצוי כמה שיותר גדול, לא צריך מסך מגע דרישות\שאלות נוספות: 1. מיועד בעיקר לעבודות סטודנטיאליות וצפיה בסרטים\סדרות. 2. יהיה נחמד אם אוכל לשחק עליו Diablo 3 בעתיד וזה ירוץ כמו שצריך. מעבר לזה לא צריך שום משחק אחר 3. אם אפשר שהתקציב יכלול עכבר טוב. 4. כמו כן צריך המלצה לתיק נוח לסטודנט למחשב נייד, שיהיה בו מקום גם למחברות ושלא יהיה יקר מדי. לא צריך להיות חלק מהתקציב של המחשב. 5. אם אפשר גם המלצה היכן עדיף לי לקנות... 6. בגדול אני צריך את המחשב לפני ה-11 לאוקטובר, ככה שאם לפני זה צפויות ירידות מחירים ושווה קצת לחכות ע…

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by shlomib14,

שלום, יש לי פה 2 מפרטים שאני לא בטוח מה לקנות, אשמח שתגידו לי מה יותר מומלץ. בעיקרון, מפרט אחד עם DDR2 ואחד עם DDR3 זה ההבדלים היחידים, המחשב הוא למשחקים מאוד כבדים, ואני רוצה שהכול ירוץ לי מהר, טעינות וכו'. המחשב הוא גם ל MULTITASKING זאת אומרת שתוך כדי שאני במשחק כבד, אני גם עושה דברים אחרים במחשב, אז אשמח אם תמליצו... לגבי הלוח אם של ה DDR3 אשמח שתגידו מה דעתכם עליו, אם שווה להגיד להם להזמין אחר או להשאיר אותו, תודה! הנה המפרטים : ----מפרט 1 \ DDR2---- מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1117 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Asus P5Q Pro Turbo ¤739 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  8. שלום, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב (ופילוסופיה) באוניברסיטה העברית בעוד כחודש, והבנתי שמחשב נייד מאוד עוזר לתפקד כסטודנט. מטרות המחשב הם קריאת וכתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט ותכנות (אני מניח שזה יידרש ממני מתישהו במהלך התואר). אין לי מושג אם תכנות ושימושים אחרים שנדרשים כשלומדים מדעי המחשב הם יותר תובעניים משימוש משרדי רגיל, ואני אשמח להסבר בהקשר זה. בנוסף - האם notebook הוא בכלל אפשרות בהקשר זה? ושוב, התקציב הוא 2500 ש"ח. אם אתם חושבים שלא ניתן לקנות מחשב מתאים בתקציב זה, אני אשמח להסבר. תודה מראש לכל המסייעים, שי

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by matanelm,

בס"ד שלום אני רוצה מחשב שיהיה מחשב רשת, עם הרבה זיכרון, שיעבוד הרבה זמן בלי שיכבו אותו עם הרבה אפשרויות בלוח אם 2 יציאות רשת , WLAN וכו.. לא חשוב שקט , זיכרון לפחות 2 טרה +. כל זה בתקציב של 4000 שקל ללא חריגה אולי ממש קצת אם זה יהיה הרבה יותר טוב.

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by Itzik 007,

שלום, מתכנן לקנות מחשב בשבוע הבא. הנה המפרט שבניתי: האם ישנם מחשבים דומים למפרט זה? היכן - לינקים? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני חושב על לעשות לי איזה עסק קטן ואני צריך הצעות לסרברים עם Xeon בודד, 12GB זכרון, X2 הרד דרייבים 256GB 10K RPM לרייד 0 ועוד 640GB 7.2K RPM גיבוי+אקסטה אחסון.. אם זה משנה הסרבר גם יחזיק מהירות חיבור של 100MB ברגע שיגיע כזה לארץ (וזה לא כ"כ רחוק מאיתנו). כמו שציינתי, אני צריך שהמחיר לא יעלה על 1500$ 2200??$.. תודה

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by LazyBurger,

כותרת. לא צריך כרטיס מסך למשחקים, רק שיהיה מעבד סביר וחברה אמינה. עדיף מIVORY או איפשהו בב"ש. תודה מראש ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. Started by AviramR0X,

אוקיי אז אני צריך מחשב נייד ללימודים, הדברים היחידים שממש מציקים לי זה מקלדת והסוללה, אני צריך שישרוד דיי הרבה זמן בלי הטענה כדי שאני יוכל ללמוד רצוף. אני רוצה שהמקלדת תיהיה בגודל סביר, לא משהו כמו נטבוק\MINIPC וכו'.. זה ממש יכול להרוג אותי להקליד עם זה. אני הולך להתקין עליו לינוקס, רוב הסיכויים שאני גם אתכנת בעזרתו, אבל אני לא הולך לעשות איתו הרבה חוץ מהקלדת טקסטים ו.. כן זה בערך הכל. תודה לעוזרים :ם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by alonz1,

אחותי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בתור סטודנטית , היא בעיקר תשתמש בו לגלישה באינטרנט עבודות וורד , הכנת מצגות ועוד... גודל המסך הרצוי הוא 15' / 13' רצוי כמה שיותר קל זמן הסוללה צריך להיות כמה שיותר ארוך יש צורך בבלוטות' הגודל המינימלי של ההרד דיסק צריך להיות 320 צורב DVD רצוי אין העדפה לחברה כלשהי ואין צורך באחריות בינלאומית לגבי מערכת הפעלה אני רוצה לדעת עד כמה זה משנה אם היא תשתמש בויסטה כי הרי זה אמור להכביד על המחשב , אם יש אפשרות לשידרוג לווינדוס 7 זה מצוין

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  15. שלום רב, פתחתי כבר אשכול וירדתי מהמחשבים שהיו שם כי השגתי עוד כסף. איזה מחשב הכי טוב?: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2162&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3724&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3313&CatCode=315 איזה מחשב הכי מומלץ? אני מתלבט בין MSI לASUS. שניהם נראים מחשבים טובים. איזה הכי טוב מבינהם? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by van_dammage,

אהלן מחפש לקנות לפטופ אבל לא יודע איזה ... חשבתי ללכת לכיוון ה HP רק בגלל שרואים אליהם מדהים ... הדרישות שלי הן - *עדיפות למסך גדול ככל האפשר *איכות תמונה גבוהה *שיוכל להתחבר לרסיבר ולהוציא סאונד באיכות טובה(למגבר) *שיהיה בעל יציאת HD על מנת שאוכל לחבר אותו ל LCD ולראות סרטים באיכות גבוהה על מה הייתם ממליצים, המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים וכדומה, אלה אינטרנט ומחשב בסיסי בלבד אבל נושא הצפייה בטלויזיה איתו וחיבור לרסיבר חשוב מאוד עבורי . כמו כן - מה ההבדלים בין כל הסדרות של HP פחות או יותר pavilon dv5 ?dv6?dv7?dv9? אשמח אם תעזרו לי :-)

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by orenco102,

קודם כל יש לי שאלה, יש אתר כמו האתר של "Can you RUN it?" רק שהוא בודק איזה מחשב יש לך ואומר לך מה כדאי לך לשדרג? עכשיו, יש לי בערך 1500 שקל (חריגה מקסימלית 2000 שקל) ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי לא למשהוא פצצה שיריץ לי fallout 3 על מקסימום, אלה משהוא שיתן לי עוד קצת אפשרויות כשאני בוחר באיזה משחק אני ישחק עכשיו. כרגע יש לי (אני לא מבין ממש במחשבים אז אני פשוט מעתיק מדביק ממש שאני מקבל מ-Can you RUN it? CPU:2 processors running - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed:1.99 GHz Performance Rated at 4.49 GHz System Ram: 1015 MB Video Card: Intel® 82945G Express Chipset Family (Intel® 82945G Express Chipset Family) תודה מראש ד"א אני גר ליד חנות "Ivory" שבמודיעין

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by assafy1000,

שלום, הבוקר שמתי לב למשהו במד סוללה במחשב שברשותי-asus eee 1005ha-p מערכת ההפעלה היא אותה מערת הפעלה שהייתה במחשב כשקיבלתי אותו-חלונות XP HOME באנגלית (המחשב נקנה בארה"ב) אני בזמן האחרון לא מתנייד איתו כמעט בכלל מפני שאני עובד כל השבוע, ולכן אני תמיד מחובר לחשמל ללא הסוללה (הסוללה נשמרת בשקית אטומה שרכשתי במיוחד בשביל זה) השבוע החלטתי שמדי כמה ימים, בסוף השימוש, אני אפעיל את המחשב לכמה דקות עם הסוללה, כדי לראות שהכל בסדר. ביום שני האחרון כשהדלקתי את המחשב, מד הסוללה שמובנה במערכת הפעלה הראה שיש לי עוד 31 אחוזים של חיי סוללה. היום (שישי) משום מה הוא הראה פתאום שיש 24 אחוז בלבד. ירידה של 7 אחוזים. חשבתי על 2 אפשרויות. 1. מד הסוללה מזייף מסיבה כלשהי 2. למרות שהסוללה…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by int944,

:-)שלום, אני מחפשת מיקרופון חיצוני למחשב נייד מיקרופון קטן ואיכותי שמסנן רחשים המטרה שלו היא להקליט את המרצה בכיתה, ושההקלטה תהיה איכותית כי כשמקליטים ככה שומעים את ההקלדה, ואת כל הרחשים של הכיתה, וככה חלש חלש את המרצה מדבר.. המחיר לא משנה תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מה דעתכם על המפרט הבא? ASUS דגם מכונה F82Q מעבד Intel Core 2 Duo T6400 מהירות 2.0GHz/800MHz זיכרון מטמון 2MB 2 Cache זיכרון נפח (2048MB (800MHZ קיבולת זיכרון מקסימלית 4GB איחסון גודל דיסק 250GB מהירות דיסק 5400rpm כוננים CDRW/DVD Combo No DVD/RW Yes מסך סוג WXGA Built In-Camera 1.3M Pixels גודל "14 (1366x768 ) תקשורת מודם 56K לא כרטיס רשת 10/100/1000Mbps Bluetooth No Wireless 802.11b/g Yes יציאות 8in1 Card Reader Yes Microphone/Headphone Jack Yes HDMI Yes USB 3XUSB 2.0 RJ-45 Yes IEEE 1394 FireWire No VGA Yes Fingerprint reader No מערכת הפעלה מערכת הפעלה Windows Vista Business אחריות ושירות משך האחריות שנתיים משקל: 2.4 ק"ג http://www.ypc.co.il/…

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  21. אהלן. קניתי מחשב נייד בארה"ב dell studio xps 1640 מעבד Intel Core 2 Duo P8600 זיכרון 4GB DDR 3 1066 דיסק 500GB כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3670 וגם עם ויטה גרסה ביתית 64 ביט. והוא לא זז לי! הוא ממש איטי יחסית למעבד ולזיכרון החזקים שלו! לוקח להכל כ"כ הרבה זמן להיטען... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by Component,

שלום, תשובותי לשאלון: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עריכת 2D (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין וכו'). בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק קופסא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? המחשב יורכב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? דרוש הארד דיסק של 1TB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא ירעיש יותר מדי. זהו מחשב משרדי. 10. האם מתוכנן OC? לא. תודה מראש, עדי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Talon,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים המפרט הוא: דגם המחשב Optiplex GX745 מעבד Intel® Core 2 Duo Processor E6400 (2.13GHz,1066MHz FSB, 2MB L2 cache ) VT EIST מארז - I/O חריצים ומידות Mini-Tower- 2 internal 3.5", 1 external 3.5", 2 external 5.25" / 2 full height PCI / 1 PCIe x16 full height graphics, / 1 PCIe x1 full height . H: 41.14cm W: 18.7cm D: 43.18cm כונן דיסקטים 1.44 Not required כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 3000 דיסק קשיח 160GB (7,200 rpm) SATA Hard Drive זיכרון 1.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory כונן אופטי 16x DVD-ROM Drive & SW Solution כרטיס תקשורת Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000t…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  24. שלום. אני צריכה מחשב ללא מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים, אלא רק קופסא. המחשב לצורך עבודה (בעיקר ב Excel ו Word), ולקבלה ושליחת אימיליים (מידי פעם לאתר של בזק או ynet, ולא יותר) אני לא צופה בסרטים דרך המחשב, לא משחקת משחקים, או כל דבר אחר מלבד מה שציינתי. אפשר מפרט זול, אבל טוב? (מקסימום 1000 שקל.. אם אני חיה בסרט - אז מקסימום 1500 שקל) תודה רבה עינת

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  25. אשמח להמלצות למחשב נייד לשימושים ביתיים שיחליף מחשב נייח בתקציב סביב ה 3500 ש"ח. דרישות עקריות: רצוי מסך לא פחות מ15אינץ, לפחות שנתיים אחריות, גלישה מהירה באינטרנט - WIFI חזק, יציאת HDMI, מקלדת מלאה - יתרון, הרצת משחקים בסיסיים פלוס בצורה טובה, רצוי מע' הפעלה XP או WIN7 (עדיף לא ויסטה...), ניידות פחות חשובה - לא חייב להיות קליל במיוחד, זמן סוללה סביר, אמין, עיצוב יפה - בונוס, שירות טוב. יש חיה כזו...?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.