ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
המפרט בתמונה המצורפת הוא למארז בלבד כולל הרכבה והתשלום הוא במזומן.. כך הכל 4000 שח. אשמח לדעות לגבי הרכיבים והאם יש רכיב אשר כדי לשנותו? ובכלליות חוות דעת על המחיר... תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחשב : - פנטיום 4 וחיבור IDE - אני לא מתכוון להוסיף כרטיס SATA - מערכת הפעלה לינוקס , מערכת קבצים ext3 מה אני רוצה מההרד דיסק : - שקט (ושיישאר כזה !) - מהיר (בעיקר זמני קריאה מהדיסק) - אורך חיים גבוה - מחיר מקס' : 300 - 350 שח - גודל : 80G. אפשר 160G אם יש משהוא שווה שאין בגירסאת 80 - גודל : 3.5" - חימום : כמה שפחות (המאווררים במחשב עובדים במהירות נמוכה) שאלות : - איזה חברה ? - כמה קאטץ' ? - מחיר מומלץ למה שכתבתם ?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
דיווח עדכני מצייר תמונה עגומה למדי עבור שוק ה-PC, לאחר כשנתיים של יציבות יחסית. חלונות 10 אשמה בהכל? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תקווה-או-קריסה-שוק-המחשבים-האישיים-התכ/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו עד 6000 שקל +- כולל מסך, אודה למי שימליץ לי
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חריגה של 200 שקל בשניהם! אני מעוניין במחשב לגיימינג. מפרט 1: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪48 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪362 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמו…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1060 1 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 860 1 860 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 245 2 490 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 1 2280 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 540 1 540 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 60 1 60 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 360 1 360 מארזים? Price Units Total Thermaltake Sviking VA4000BWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 370 1 3…
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד compaq מסוג Evo N610c והבעיה שהוא מתכבה באופן לא רצוני. אני מנסה להטעין את הסוללה וכאשר הסוללה טעונה הוא פתאום מתכבה. היו למישהו מקרים דומים של כיבוי לא רצוני? אולי הבעיה במטען? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, ביכולתי לקנות את המחשב הבא תמורת 2800 שקלים: Intel core 2 dou e8400 3GHz 3GB RAM 500GB GeFORCE 9500GS (512MB) With purevideo HD up to 1791MB RAM האם המחשב יוכל להריץ (לפחות בתקופה הקרובה) את המשחקים הכי חדשים בצורה טובה ? (משחקים כמו GTA IV,COD החדש) אשמח אם תסבירו לי מה אומר החלק המודגש. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט עד 5000 שקל ברובו לצורכי אינטרנט ו-word וקצת למשחקים. שיכלול בתוכו! . מסך LCD 17 לוח אם מעבד זכרונות (לוח אם,מעבד,זכרונות, שיהיו חזקים כמה שיותר) הארד דיסק 80 גיגה מימינום כרטיס מסך (כרטיס מסך עדיף fx6600 אם יש משו יותר עדיף תגידו) ספק כנון דיסקטים(פלופי) מארז רמקולים 2.1 לפחות. עם נישאר כסף אז שיהיה מקלדת ועכבר אלחוטי תודה רבה (ללא צורב או כונן cd )
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה זמן תכננתי לקנות נייד והמטרה המרכזית היא היתה למשחקים עד לפני כמה ימים הייתי סגור על נייד שאני רוצה והייתי בטוח שהוא מעולה למשחקים ה HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA ואתמול יצא לי לראות את האתר של NOTEBOOKCHECK ובדקתי את הכרטיס מסך שיש לHP שהוא 320M GT וראיתי אכזבה גדולה! לפי האתר 90% מהמשחקים יפעלו באיכות הנמוכה ביותר... נכון לקחתי בחשבות שזה מעבד חזק שגם תורם וזכרון של 4G אבל אם אלה הנתונים של הכרטיס מסך אני כבר ממש לא סגור על המחשב הזה וחבל כי הוא עמד בתקציב שלי של 4500 ש"ח +- בקיצור התיסכול גובר והנייד מתרחק. פשוט אם יש לכם הצעות לנייד אחר או כל דבר אחר ממש יעזור לי בדילמה הקשה.תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי אנשים , קניתי מחשב נייד ממישהו... הדגם הוא Sony Vaio PCG 662p ניסיתי לחפש ולא מצאתי... דרייברים\תוכנות. אם מישהו יוכל לעזור... יהיה מצויין, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם, בשעה טובה יש לי זמן להחליף למשפחה את המחשב הביתי שנמצא אצלנו בסלון ומשמש את כל בני הבית (המחשב היחיד שאינו לפטופ/טבלט). . מה התקציב המקסימלי? גבולות התקציב מאוד מאוד גמישות, אבקש לא להגזים (2500 דולר לא כולל מע"מ – לא משולם בגלל קניה אקדמית – זה נראה לי עוד סביר) – הקונה לא יודע איזה תקציב לתת ושואל מהו תקציב לסביר למחשב מצויין (ציטוט!) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את מלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם זה מצדיק את התוספת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ CS4, עבודה משרדית בשימוש בacrobat pro, winedt, mat…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: עד 2,700₪, לנסות לחסוך. בלי מ"ה. מיועד בעיקר לצפיה בווידאו בכל האיכויות הקיימות ולגלישה באינטרנט. לא מיועד בכלל למשחקי מחשב. יש לי כבר: מארז, 2 דיסקים קשיחים SATA, צורב DVD בחיבור IDE, מסך (''20, רזולוציה מרבית 1600x900), מקלדת, רמקולים ועכבר. חשוב שלא יהיה רועש. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, ממש קצת משחקים וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Adobe photoshop CS4 ו-flash מאופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך אני מעוניין לקנות אך התקציב לא מוקצה למסך, אני מעוניין לקנות את ה dell u2711 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? …
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום היום לשמחתי הזמנתי מאייבורי מפרט לפי בקשותיי. אשמח אם תתנו לי חוות דחת על המפרט הבא: מעבד - PD925 3D 4M DUAL CORE לוח אם - MSI RC410M2-L X300 ATI כ. מסך - X300 OB ATI ראם - 1GB DDR-2 667 MHZ דיסק קשיח - 160GB 8MB SATA2 מארז שחור כסוף מהודר USB קידמי העסקה התבצעה על סך 1740 ש''ח. הצרכים לפיהים ביקשתי את המפרט, זה מפרט שיריץ ויסטה בצורה טובה, וגלישה שוטפת באינטרנט ובישומים שונים. מה אתם אומרים?? ד''א: עכשיו נזכרתי לפתע במשו ששחכתי לשאול, האם לכרטיס מסך יש יציאת בננה???
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריך הצעה למפרט מחשב ללא מסך בערך ב - 2500 - 3000 ש"ח. אין שום מטרה מיוחדת למחשב, הוא פשוט הולך לאחים שלי הקטנים למשחקים (לא משהו רציני). * אין צורך גם בהארד דיסק של 80GB ... רק צריך שהמחשב יעבוד ויעבוד טוב : ללא תקיעות וכד' ... תודה רבה מראש !!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד , בעוד כמ שבועות/חודשים כשיגיעו מעבדי הskylake, ורציתי לדעת איזה מעבד יתאים לשימושים שלי: הרבה אינטרנט, תכנות אפליקציות, תכנות (לא כבד)בשפות שונות: java-script,python,c#,assembly,html , משחקים קלים (minecraft גג לא יותר מזה), וקצת עבודה עם גוגל sketch-up. חשוב לי במיוחד זמן סוללה ארוך 8+ שעות ומשקל קל. האם מעבדי core M החדשים m5/7 יספיקו? התעניינתי במיוחד עקב צריכת החשמל הנמוכה שלהם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP על VISTA שיחקתי ב זיהוי קול הזה בויסטה ולחצתי על האפשרויות ונתקע לי המחשב. מאז כל פעם שאני מנסה לגשת למיקרופון\כרטיס קול המחשב נתקע.. מה זה? ???
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וגם הרצת MATLAB ותוכנות כבדות אחרות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכל מהכול. FO4 כשיצא, ARMA 3, DCS, DIRT RALLY, והרשימה ממשיכה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920X1200, אבל ייתכן וארצה לחבר שלוש מסכים במקביל בשלב מסויים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיאפשר לי לערוך בתוכנת AVID ותוכנות אפטר אחרות ברמה הגבוהה ביותר - איני בטוח בדיוק מה ממאפייני המפרט חשוב לי, ולכן אני לא יכול להרחיב על כל מאפייני המחשב שחשובים לי, מה שכן אני יכול להגיד: 1. לא חשוב לי שזה יהיה זיכרון SSD - גם ככה עורך על כוננים חיצוניים ואין לי שום רצון וצורך לבזבז על זה כסף. כמו כן הוא לא צריך להיות גדול במיוחד 2. האחריות כן מאוד חשובה לי. הכי הייתי מעדיף את האחריות של דל, 3 שנים תיקון באתר הלקוח, אבל אפשר גם אחריות אחרות, אם הם דומות במאפיינים שלהם, ואם לדל אין מה להציע בתחום. 3. אני לא צריך שהמסך יהיה גדול במיוחד, מכיוון שהוא יחובר למסך חיצוני. העדיפות היא למסך 15 אינץ ולא יותר. שוב, העיקר יהיה שהוא יהיה חיית עבודה. השימוש העיקרי …
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני מתכנן שנה הבאה להתחיל ללמוד ואני רוצה לקנות לפטופ עד אז. יש לי הזדמנות להביא בפסח לפטופ מארצות הברית האם כדי להביא ככה לפטופ או ששווה לחכות עד ספטמבר / אוקטובר ולקנות משהו בארץ? בהנחה שסכום הכסף והדרישות לא ישתנו האם זה כדי או שעד אז אני יוכל לקנות משהו יותר טוב בארץ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחשב למטרות לימודים, צריך להריץ גם תוכנות גרפיות. אין דרישות מיוחדות מהמחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, חבר מעוניין לקנות מחשב נייח, השימושים שלו הם סטנדרטיים למדי, הרבה אינטרנט, אופיס, מוזיקה וקצת סרטים. אבל המחשב הולך לשבת בחדר השינה, והוא כן רגיש קצת לנושא של רעש. התלבטתי בין ללכת על מעבד כלשהוא מסדרת VISION לבין I3, אבל להבתי למרות הנחיתות בליבה הגרפית היא עדיין תספק חווית שימוש רגילה לחלוטין אז הלכתי על זה: מה דעתכם? הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה, שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-