ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
הי, זה מחשב לאחי שמתחיל ללמוד. המחשב ישמש בעיקר לצרכי לימודים קרי אופיס וכדומה אבל גם למולטימדיה כמו הורדת סרטים, תוכנות גרפיות קלות וכדומה. חשבתי על המחשב הזה מIVORY, מה דעתכם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=199&CatCode=
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם! שימושים עיקריים הם גלישה באינטרנט, אופיס וPDF למיניהם... מסך 15.6 - חובה, המשקל אינו קריטי. כמובן סוללה סבירה+. ראיתי את שני אלה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5234&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode מה אתם אומרים עליהם? איך הניידים של MSI? שווים משהו? האם תוספת של 500 שקל תביא לשיפור משמעותי באיכות (עד כמה קריטי המעבד החדש של המחשב שבלינק הבא?) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5373&CatCode=315 בגדול התקציב הוא 2500 ש"ח אבל אם תוספת של עד 500 ש"ח תביא לשיפור משמעותי בביצועים אני אשקול להגדיל את התקציב. אשמח להצעות אחרות.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב ללימודים שעלול גם להיות המחשב היחיד שיהיה לי בשנתיים הקרובות. מחפש מצד אחד מסך שיהיה כמה שיותר גדול לפחות 13' מצד שני שיהיה קל (לקחת ללימודים כל יום) ומקלדת נוחה ביצועים שישתוו למחשב הנוכחי (הלא נייד)- athlon x2 3800 רצוי כונן DVD צורב די מאוהב בthinkpad ושוקל את הedge 14 מתקשה לבחור כבר שנה אם יש לכם המלצה על חנות אז בכלל טוב שאלה חצי קשורה: המעבד הגרפי של אינטל 4500 תומך ב T&L?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדיפות היא לא להגיע למספר הנ"ל ולחסוך, אם אראה שהסיבה מספיק מספקת להעלות את ההוצאה - אוציא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים/סדרות, הקמה של מעבדה וירטואלית ולימודי תקשורת נתונים לצורך לימודים וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר - כל מיני תכנות למעבדה וירטואלית(לא סגור איזו אבחר) כמו VMWARE או VIRTUALBOX ו-PACKET TRACER של סיסקו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אב…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, אופיס וכו', גיימינג כבד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - לא התעסקתי מעולם בניידים, מה עדיף למשחקים? * רזולוציית המסך?1366X768 ו1920X1080 מוכן לוותר על 1080P לטובת ביצועים . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ברכה, אבל כמובן שאני לא מצפה לניסים עם דרישות של גיימינג כבד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI וUSB3 * Bluetooth? - אשמח, אבל אין בעיה לוותר לטובת גיימינג * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD וקשיח יהיה אופטימלי לטעמי, שוב, מוכן להתפשר על קשיח פשוט בתמורה לביצועים. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנחנו טסים לארהב לפני הלימודים ומעוניינים לקנות מחשב שם תקציב של עד 700$, ניתן לחרוג במעט. * מטרות המחשב? לימודים, מעט עריכת וידאו, סרטים על מסכים חיצוניים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD,FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? כמה שפחות, מיועד לבחורה להתניידות יום יומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi or micro Hdmi. USB 3.0 * Bluetooth? יכול להיות נחמד לא חובה. * גודל מינימלי וסו…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי על פוסטים קודמים ולא מצאתי את מה שאני מחפש. אני זקוק למחשב שיכול להריץ תוכנה כמו מטלאב,הורדות מהאינטרנט וכו' וגם שאפשר יהיה לראות סרטי HD ולגלוש באינטרנט. כמו כן אני מחפש המלצה למסך מחשב+טלוויזיה (22-24 אינצ') אין לי צורך להקליט מהטלוויזיה אבל אולי בעתיד הרחוק. יכולת שידרוג . הארדיסק בנפח יחסית גדול. מחיר של כל המערכת מחשב + מסך+עכבר ומקלדת =3500 בתודה לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים (אני מתחיל ללמוד מהנדס תוכנה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר /כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 and all this shit -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ גבוהות )? 3. האם י…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהדגש יהיה על ביצועים טובים (למשחקים), זמן סוללה סביר. מסך לא קטן מידי, מצלמה, firewire, s-video, 2 ג'יגה זיכרון והארדיסק גדול. עריכה: גם תקשורת אלחוטית... מה שכן חשוב לי שהחברה תהיה איכותית - שיהיה לי איפה לחפש את השרות. ראיתי את ה-LG E500 אבל אז התחלתי לקרוא פה על Dell ו-HP ועכשיו אני לגמרי מבולבל - אשמח לעזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום וקודם כל תודה שנכנסתם, בת דודה שלי מתחילה ללמוד עכשיו באוניברסיטה והיא ביקשה ממני לחפש בשבילה מחשב נייד, רצוי של DELL בשביל לימודים ואולי גם בשביל מוזיקה וסרטים (לכן יש צורך בכרטיס מסך סביר), רצוי גם שיהיה משהו כמו 320 GB זיכרון קשיח, ו-2 גיגה ראם. אחד הדברים העיקריים שהיא ביקשה זה אורך זמן סוללה - צריך שהוא יהיה ארוך ככל הניתן (לפי מה שהבנתי בסביבות ה10 שעות זה סבבה, אלה בסביבות ה3~5 שעות הם לא מספיקים). גודל המסך - רצוי בין 13 ל15, וצריך שיהיה WIFI (קולט WIFI), וחיבורי USB (למרות שאני מאמין שזה כבר בא בכל המחשבים). נ.ב: אני מאמין שאפשר יהיה אפילו לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך... אבל בלי להגזים תודה רבה לכל מי שיעזור, וערב טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות במארז HTPC כי הוא יושב בסלון בלי ציוד הקפי -מסך מקלדת עכבר רמקולים תודה הנה מפרט שעשיתי מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤416 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9600GT OC Edition 512MB PCIe ¤650 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-G962DDO צורב LG GSA-GH22N X22 DVD ¤128 כמות:1 http://www…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי לא יחזור מתיקון בשל חוסר חלקי חילוף ולכן אני מחפש מחשב דומה או עדיף עליו. השתמשתי בlenovo flex 15.6" עם 8GB זכרון, דיסק משולב של 24GB+500GB וכרטיס מסך 820M. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 (צריך לכלול הרחבת אחריות במידה והאחריות לשנה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
שלום, המחשב הישן שלי לא יחזור מתיקון בשל חוסר חלקי חילוף ולכן אני מחפש מחשב דומה או עדיף עליו. השתמשתי בlenovo flex 15.6" עם 8GB זכרון, דיסק משולב של 24GB+500GB וכרטיס מסך 820M. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 (צריך לכלול הרחבת אחריות במידה והאחריות לשנה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום פורום, להלן תשובות לשאלון: מטרות המחשב? לימודים, סרטי HD, ואם אפשר עריכה על פרמייר cs6 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. לפי מה שראיתי בפורום עדיף מאט, לא? אז מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה, יותר טוב. * משקל רצוי? עד 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר ארבע שעות לפחות, זה יהיה נהדר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אפשר לחיות עם שתי האופציות. שילוב יכול להיות מעולה. אז ככה, מקריאה בפורום הגעתי בסופו של יום לסמסונג NP730, שאנשים פה המליצו עליו (יש גרסא שלו עם טאצ', אבל היא יקרה ואחותי לא צריכה את זה). דיי ננעלנו עליו אבל כשהתקשרנו לניידנייד, הם אמרו שזה דגם מיושן קצת ושיש דגם …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות פה מחשב נייד ללימודים,אז אשמח להמלצות שלכם, חשוב לי גם שיהיה לי אחריות בארץ אז עדיף חברות שנותנות אחריות בינלאומית. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים וסדרות * גודל המסך? 15 אינץ' נראה לי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת אבל שיהיה רזולוצייה גבוהה ו HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?אני לא צריך שזה יהיה הכי קל בעולם,אבל עדיף שיהיה משקל סביר כי אני הולך לקחת את זה איתי לאוניברסיטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth?אפשרי,לא …
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למחשב נייד חדש - תשובות במודגש : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים (אין משחקים בכלל) * גודל המסך ? 12.5-14" , לגבי עניין מט או מבריק לא סגור על זה אבל חודש שמעדיף מט. * רזולוציית המסך? מניח שFULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות (זאת אחת הדרישות המרכזיות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI רצוי אבל מתאם גם אפשרי * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? כונן SSD מינימום 128GB * כונן אופטי ? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב חובה, לשלוש שנים רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות להביא לפטופ מארה"ב. אני לא צריך מחשב חזק במיוחד אבל אני כן רוצה מחשב שיתפקד טוב גם בעוד שנתיים- שלוש., אשמח להמלצות מטרות המחשב? לימודים ושימוש בסיסי * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? ( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ2ק"ג, עדיף לכיוון ה1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיחזיק ליום לימודים (בערך 6-8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ונראה לי 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים * מטרות המחשב- לימודים , צריך להריץ matlab בצורה מהירה וחזקה בנוסף צפייה בסרטים ... * גודל המסך- 15.6 מעדיף מסך מבריק עם מסך מגע * רזולוציית המסך? מה שמתאים לגודל המסך, hd אני מניח * משקל רצוי? אני מניח ש2.5 קילו זה סבבה מעל זה קצת כבד להסתובב עם זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חובה בSSD * כונן אופטי? אין באמת צורך , אם יש אז נחמד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום כמו כולם באתי בשביל מפרט אני צריך מפרט הכי פשוט שיש כולל מסך מקלדת ועכבר מסך יספיק ה lcd 17 הכי פשוט שתמצאו וכל השאר מעבד והכל לא חשוב לי כפול ליבה וכו' מעבד סמפרון יספיק בהחלט ולא צריך יותר מ-1 ג'יגה זיכרון כי המחשב הוא נטו ללימודים אשמח לעזרה בהקדם
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מתחיל ממש עוד מעט לימודי הנדסה, ואני צריך למצוא מחשב נייד שיריץ לי את התוכנות שצריך ללימודים בלי שיתקע מדובר על תוכנות כמו אוטוקאד וכאלה (אין לי מושג מה שאר התוכנות שאני צריך אבל אני מניח שאתם אולי יודעים) אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים.. נטו לימודים וסרטים. מצאתי את המחשב הזה, מה אתם אומרים? מתאים למה שאני צריך? http://ksp.co.il/?select=.271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16002&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=2270 * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח לא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכנן לקנות בארץ בשביל שימוש יומיומי בלימודים (הנדסה) * מסך 15.6' עדיפות למט * רזולוציית מסך - לא מבין בזה... מניח שעדיף לגבוהה כמובן. * משקל לא פרמטר... הכל הולך * עדיפות לזמן סוללה ארוך * מינימום 500GB * מעבד וזכרונות שיחזיקו את התוכנות של לימודי ההנדסה בקלות אלו הפרמטרים הרלוונטיים ^ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתחיל בשאלה, מכיוון שהיא משנה רבות את מטרת המחשב. האם ניתן להשתמש במחשב נייד כמסך לקונסולת משחק? במקרה שהתשובה לשאלה הקודמת היא כן-האם כדאי להשקיע בקונסולה+מחשב נייד עם רזולוצייה טובה מספיק בשביל משחקי קונסולה, או שכבר עדיף לוותר על הקונסולה ולהשקיע במחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים בפני עצמו? ועכשיו לטופס, אשר כמובן יכול להשתנות בהתאם לתשובות. מטרת המחשב-עבודות סטודנטיאליות (אופיס ואינטרנט), ראה שאלות למעלה. גודל המסך-בסביבות 14 אינץ', לא קריטי איזה סוג. רזולוציית המסך-ראה שאלות למעלה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-אפשרות להוסיף עכבר עדיפה, אך לא קריטית, ראה שאלות למעלה. משקל רצוי-אין. זמן סוללה-5 שעות יהיה מצוין. כל השאלות הנוספות-ראה שאלות למעלה, מלבד זה אין …
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד בהתאם לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וראיית סרטים. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? עדיף 14 בגלל המשקל והניידות אבל אפשר גם 15.6 קל. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי?אני מניח סביב ה- 2kg. האם נדרש זמן סוללה ארוך?ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח?לא לחוץ על גודל מעבד? לא מבין בזה. ראיתי כמה i3 ו- i5 במהירויות שונות (1.5ghz-2.5ghz) עד כמה מהותי ההבדל, לאור הצרכים שציינתי. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רק אם אפשר שתיהיה אפשרות לאחריות והרחבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש לגיסתי, המחשב ישמש אותה עכשיו ללימוד לפסיכומטרי ואחרי זה ללימודים באוניברסיטה (לא מדעים מדוייקים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, קודי, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 13-14 אינטש -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה קטן ככל האפשר 10 אינצ' ומטה הדרישות שלי הן: שיהיה קל כמה שיותר קטן מ10 אינצ' חברה מוכרת ולא שוק זמן סוללה ארוך ככל האפשר מבחינת תוכנה: אינטרנט אופס סרטים ואם יעלו משחקים זה אחלה אבל זה לא העיקר בכלל. חיבורים: חיבורי USB HDMI או לפחות S-VIDEO חיבור למסך חיצוני אוזניות, מיקרופון. אינטרנט אל חוטי תקציב עד 3K אבל כמובן שעדיף פחות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-