עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roei1984,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+משחקים+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו2012+פיפא2012+מנג'ר2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי כיום מסך 19" של סוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הייתי רוצה שהמשחקים שציינתי ישוחקו ברמה …

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by Yonathan Nissim,

אני מעוניין לקנות את המחשב גיימינג הראשון שלי אך אני לא יודע כמה כסף שווה להשקיע... כעיקרון אני לא עומד לשחק משחקים מאוד כבדים אך אני אשחק עם החברים שלי בכמה משחקים בבודדים (GTA-5,Minccraft...) בהתחלה חשבתי להשקיע 8000 שקלים אך לאחר שדיברתי עם חברים שלי המליצו לי להשקיע 5000-6000 שקלים במחשב. כמה כסף שווה להשקיע במחשב גיימינג ראשון אם אני משחק בכמה משחקים יחידים עם החברים שלי?

3. Started by tomeryh,

הוא נמכר ב1850 והוא קורץ לי בגלל השנתיים אחריות

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח תקציב מקסימלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי רק עוד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, COD MW3, Saints Row 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מקווה 3. האם יש …

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. יעוד: גלישה (מהירה!!!) באינטרנט, וורד. מעט סרטים . בכללי משרדי. רצוי חברה אמינה ואחריות שווה. לכן שקלתי את הניידים של dell. בשום אופן לא hp. תודה מראש על נחשול תגובותיכם המהיר

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. עזרה לחבר שמעוניין בקניית מחשב HTPC (יד שניה) היום אמור לקנות. המפרט: מעבד Q6600 לדעתי לא ה G0 לוח אם ABIT עם ה HDMI לא זכור הדגם FATLY1 משהו כזה. הלוח הוא ABIT Fatal1ty F-I90HD http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7240 4 GB זכרון 800 MHZ ה RAM הוא של GSKILL 4 GB 800 MHZ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806 מומלץ? ספק 500 W לא חברה ידועה קירור למעבד זלמן 7800 HD 80 GB מערכת הפעלה 500GB לכל השאר מארז מאפן של טרמלטק שעולה 550 שקל חדש כרטיס מסך 7950 של ליטק 512 MB (קיימת אופציה לוותר עליו תמורת 400 ש"ח) המחשב בשימוש כחצי שנה. יותר פרטים: לא נעשה אובקלוקיניג ,המוכר הוא חבר . המחשב נמכר מסיבות אישיות(ואין שום חשד). יש אחריות ויש מסמכי…

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  8. היי לכולם אני קונה מחשב גיימינג בעלות של עד 6500 שקלים בחנות שליד הבית (גבעתיים) הרכיבו לי מחשב שנראה לי ממש סבבה...אבל אני לא מבין בזה יותר מידי לכן אשמח לדעתכם על זה מעבד: Intel i7 4790 4 Ghz Turbo 8MB Cache לוח אם Asrock z97 Extreme 3 זיכרון פנימי 2 x 4GB Corsair Vengeance DDRIII 1866Mhz Ram Black Edition מארז: Nzxt H440 White With Window SSD 128GB Samsung EVO 840 SSD 120GB הארד דיסק 1TB Western Digital Blue 7200rpm HDD מאיץ גרפי MSI 780GTX 3GB DDR5 Graphics card ספק AC Bell 600watt Platinum PSU מערכת קירור Zalman Cpu Cooler כרטיס רשת TrendNET Wifi AC Dual Band תודה מראש אנשים יקרים

9. 1) תקציב : 3,000 ש"ח. אפשר להשתמש בכל הסכום. 2) מטרות : גיימינג כבד. BF4/THIEF/GTA V וכו'. 3) אין צורך בציוד הקפי. 4) רכיב שאין צורך בו : DVD צורב. 5) השקט לא חשוב. 6) לא מתוכנן אוברקלוק. 7) אין צורך לכלול מערכת הפעלה וכו'. 8) אין העדפה לחנות מסויימת. 9) בעוד כשבוע. 10) לא מתכונן שדרוג למחשב הנ"ל. 11) אין הערות. תודה על זמנכם!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3,500 עד למחיר מקסימלי של 4,000 ש"ח. היעד: - קריאת סרטי FULL HD באופן נקי ויפה. - חיי סוללה ארוכים לטיסות ונסיעות ארוכות. - משקל קל ככל האפשר - קל לנסיעות. - משחקי NEED FOR SPEED. - קראית WINDOWS 7 ULTAMTE באופן נקי וחלק.. בין הפריטים החשובים ביותר: *מסך רחב WOLED *מסכי FULL HD *מסכי 15-17 אינץ' *זיכרון מקסימלי של 4GB *חיי סוללה ארוכים במיוחד *משקל קל ככל האפשר *כרטיס גרפי חזק ככל האפשרי למשחקיי NFS ו-GTA עתידיים ולסרטיי FULL HD. *שיכלול מעבד חזק ככל האפשר.. *נפח ארדיסק גבוהה ככל האפשרר בשביל להכיל כמות רבה של סרטיי HD FULL - 1080P - חשוב ! *בנוסף אם יש צפי למחשב נייד טוב שצפוי לצאת בקרוב (השנה) עם המאפיינים שרשמתי, אשמח לדעת ואחכה ככל …

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by aphrodisiac666,

קודם כל שלום לכל חברי הפורום! אני חדש פה... אני מבקש את המלצתכם לצרכים הבאים: 1. אני עובד בפיתוח אתרים וזה אומר שאני צריך להריץ מספר אפלקציות בו-זמנית לדוגמה: PHOTOSHOP + WS_FTP PRO + HOMESITE + FLASH כאשר ברקע יש EMULE + SKYPE בנוסף לכך ברקע משני רץ שרת IIS ושרת SQL SERVER אומנם לשרתים אין גישה מאינטרנט הם לשימוש פנימי בלבד.... 2. אני רואה הרבה סרטים במחשב 3. לפעמים משחק (ממש לא הרבה אבל אם כן אז במשחקים חדשים כמו HALO או GTA) 4. המחשב עובד כל הזמן (24/7/365)!!! אני עובד על המחשב מינמום 12 שעות ביום מקסימום 18. 5. מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט ומקורר היטב! 6. לא הכפת לי מהעיצוב של המחשב. 7. אני לא צריך: א. עכבר + מקלדת (יש לי) ב. כרטיס קל + רמקולים (מספיק אונ-ב…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by thealon,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21793#details האם הוא שווה במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by azuri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, צפייה בסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר את המשחקים הכבדים ביותר כגון BF4,Watchdogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1440:900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by itayd84,

שלום כולם, קראתי הרבה עמודים מהפוסט: "מפרטים לגרפיקה - גרפיקאים כנסו!" ולמדתי שם הרבה דברים מעניינים שלא ידעתי, אבל גם יצאתי משם קצת מבולבל ולכן אני צריך את עזרתכם בבניית המפרט. נתחיל מהתקציב: כרגע אני רוצה להשקיע 2000-2500 ש"ח (אם לא אפשרי לצרכים אז נראה מה אפשר לעשות). התוכנות שבשימוש: Autocad, Rhinoceros , photoshop cs5, Microstation. מטרת המחשב: חברה שלי מעצבת פנים, היא משתמשת ב autocad עבור תוכניות ב 2D, לדעתי היא לא משתמשת בכלל בתלת מימד של אוטוקד. והיא עושה גם הדמיות תלת מימד בעזרת Rhinoceros. אני אשמח שאם יש משחק שפתאום מתחשק לי לשחק (פעם בשנה אולי יש איזה משחק שאני מתקין ומשחק) אז שהוא יוכל לרוץ על המחשב. אם בשביל זה צריך לשנות הכל/מייקר בהרבה אז עזבו... ציוד הקפ…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני אתחיל בזה שאם זה לא המקום לשאול אז אני מתנצל מראש ומבקש שיעבירו את הנושא למקום המתאים. יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP דגם G3051EA (בן שנתיים) עם 1 ג'יגה זיכרון 533MHZ. אני מעוניין להחליף את הזיכרון (הוא מגיע בשני סטיקים של 512MB) ולשדרג ל2 או 4 ג'יגה. הבעיה שלי היא שלפי HP הלוח אם (945GM Express chipset) תומך בזיכרונות עד 667MHz ובנפח של עד 2Gb ,לעומת זאת בתוכנה אוורסט , רשום תחת טאב הצ'יפסט רשום שהלוח תומך עד 4 ג'יגה ובאיזשהו פורום שקראתי רשום שהוא תומך עד 4 ג'יגה רק ששמים זכרונות במהירות 533MHz. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה באמת נסגר עם הלוח הזה? כמה זיכרון אני יכול לשים בו? 2 או 4 ג'יגה? 2. מה עדיף , 2 ג'יגה במהירות 667MHz או 4 ג'יגה במהירות 533MHz? חשוב לי ל…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by hgeuch,

אפשר חריגה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. אהלן, אני רוצה להמליץ לכם על אתר של בחור שמדי כמה זמן מוציא גרסאות של תוכנה שכוללת דרייברים לכרטיסי מסך של ATI + דרייבר ל GPU שנמצא על המעבד או במילים אחרות INTEL HD או INTEL HD 3000. הבעיה מתחילה בזה שחברות, במקרה שלי אני עם DELL VOSTRO 3550, לא מוציאות דרייברים מעודכנים לכרטיסי המסך לעיתים קרובות. באתר שמצורף תוכלו למצוא את הדרייבר העדכני, האחרון שהועלה 11.11a. זה הלינק לאתר: http://leshcat.blogspot.com/

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by Felixess,

אני מחפש מחשב נחמד כזה קומפקטי ללימודים, לכתוב איתו בעקרון. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא, עדיף מ 14 אינץ ומטה אבל אתם מוצאים אחד טוב אז אני אקח אותו. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by the_saint,

אני זקוק לעצתכם בנוגע לכמה מפרטי מחשב אז בבקשה אם יש לכם הארות הערות או סתם שטויות בבקשה מפרט "גבוהה": p4 2.4B Asus p4pe crosair 3200 cas 2 512mb wd 120 se 8mb cache gigabyte raedon9700 creative audgiy 2 yamaha crw f1 lite on dvd *16 lian li 60 Antec 430 watt samsung 959nf סה"כ מחיר 12150 מפרט "בינוני": athlon xp 2000 gigabyte ga-7vaxp samsung 2700 512mb wd 80 giga se leadtek ti4400 vivo hercules hame theater 6.1 lite on 40*12*48 lite on dvd *16 chieftec ax-01sld window hec 300 samsung17 757dfx סה"כ מחיר 7500 בערך מפרט "נמוך": athlon xp1700 gigabyte ga-7vax samsung 2700 256mb seagate 40 giga gigabyte raedon 9000 pro lite on dvd *16 ts…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by masnij,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט לא יותר מידי בסביבות ה2000 ש"ח לא יותר. השימוש שלו יהיה בעיקר לימודים ולשמוע מוזיקה ואינטרנט. mainstream זהו בגדול אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים אני מאוד אשמח תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אשמח לעזרה אני מחפש משחב נייד חדש, פשוט מבחינת מפרט טכני(זיכרון,מהירות וכו'), אבל רכיבים איכותיים שמחשב יחזיק לי לכמה שנים טובות. להלן הדרישות: *תקציב: 1500-1800 * מטרות המחשב? שימוש ביתי- אינטרנט/אופיס * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250G-500G * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא - אני יכול להתקין מערכת הפעלה במעצמי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות טכני טוב * כל דרישה מ…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. שלום רב! כבר חודש אני מנסה למצוא איזה שדרוג טוב, אבל כל פעם משהו אחר מפריע לי למשל כשאני מנסה לחשוב על אופציה של אינטל אז אני צריך לשדרג גם זכרונות ואז לא נשאר לי מספיק כסף וכשאני חושב על AMD אז אני צריך להחליף לוח וכו' וכ' וכו' אז החלטתי שאם אני הולך על אינטל האופציה הכי טובה בשבילי היא ללכת על הצ'יפסט של ATI, שאיך שהבנתי גם תומך בDDR1 וגם כן תומך במעבדים החדשים של אינטל (תקנו אותי אם אני טועה) עכשיו השאלה שלי איך הלוחות האלה באוברלקוק שזה אחד הדברים החשובים לי והדגש הוא גם על מעבד שטוב באוברקלוק ...,בנוסף אני רוצה כרטיס מסך חדש וחזק (7900GT) ומן הסתם אני אצטרך ספק חדש בשביל כל זה מה שמשאיר אותי בלי ברירה אלא לקנות הכל מחו"ל אם יש משהו טוב שאפשר גם להביא מהארץ אז אשמח ל…

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. חשבתי לקנות את המפרט הבא: BFG GeForce 8800GT 512MB PCI-E OC VERSION X 2 - 2,960 ש"ח Intel Core 2 Duo E6850 3.0Ghz 4MB Cache 1333mhz 1,550 ש"ח Thermalright Ultra-120A CPU Heatsink 295 ש"ח ASUS P5KC Intel® P35 chipset LGA 775 785 ש"ח OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2RPR800C32GK 480 ש"ח Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case 744 ש"ח OCZ GameXStream 700W PSU / SLI Certified / Silent 120 mm fan 828 ש"ח LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail סה"כ: 7876 ש"ח עכשיו המחשב הוא למשחקים ואני גם מתכנן לOC קטן... אם אפשר לשפר משהו במסגרת התקציב הזה? אני יכול עד 8000 גג. תודה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  24. שניהם לצרכים משרדיים, ומולטימדיה מזדמנת. הראשון צריך להיות באיזור ה14.1". השני 12.1-13.1". התקציב לכל אחד מהם עומד על 6K +- והם לא יכולים להיות HP (יש לנו נסיון גרוע עם הניידים שלהם).

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  25. היי, ללא חלקים חיצוניים, לשימוש של מולטי טסקינג, משחקים ברמה בינונית, אינטרנט, אופיס שירוץ חלק. תקציב כ 3000 ש"ח. חובה בחנות KSP ממנה אני מתכוונן לקנות. המפרט שאני הרכבתי: מעבדי אינטל‏ Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 560 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 500 ש"ח זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1 450 ש"ח כרטיסי מסך‏ GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 350 ש"ח דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 1 315 ש"ח צורבים‏ Pioneer DVR-218LBK DVD±RW x22 Black Sata LabelFlash 1 180 ש"ח מאווררים וגופי …

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.