ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי אני זקוק להמלצה למחשב נייד בעיקר לסרטים ומשחקים עד 5 אלף אפשר חריגה אם היא שווה את זה ותשמעו שהמסך יהיה לפחות 15 ומעלה ולא יודע לגבי סוללה כי אני כאילו ישתמש בו אם המטען אז זמן סוללה לא כל כך חשוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב, פתחתי כבר אשכול וירדתי מהמחשבים שהיו שם כי השגתי עוד כסף. איזה מחשב הכי טוב?: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2162&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3724&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3313&CatCode=315 איזה מחשב הכי מומלץ? אני מתלבט בין MSI לASUS. שניהם נראים מחשבים טובים. איזה הכי טוב מבינהם? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב כולל מסך (עדיך שיהיה 22) בתקציב של כ2500 שקל הצרכים של המחשב זה אינטרנט סרטים מוסיקה מחשב פשוט.אבל ממש חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וללא תקיעות !! שמעתי שמעבדי amd החדשים טובים מאוד ולכן אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם מעבד amd.מה אתם חושבים על כך? אני לא מעונין ב-overclock ! אני גר בזכרון יעקב,(זה בצפון ליד חדרה למי שלא יודע),אז איזה חנות טובה יש באיזור כאן? תודה רבה לעוזרים,אורי.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב הוא עד 3000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) התשלום במזומן בלבד. 2. מטרות המחשב? משחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף לקנות מאייבורי מחשבים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שהמארז יהיה יפה אבל לא ממש מושלם כי בכל זאת הוא מאחורי שולחן. כמובן מה שיותר חשוב הוא זה שהמארז יהיה טוב וכמובן סירקולציה נהדרת ושקט. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? יש דרישה למחשב שקט נורמלי (רגיל) לגבי הצבעים פשוט שיהיה מארז נורמלי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת…
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב המטרה העיקרית היא עריכת סרטים בתוכנות פרימייר ואפטר אפקטס זה המפרט של המחשב אני מעוניין להחליף כמה שפחות חלקים התקציב הוא אלף עד אלף חמש מאות זכרון שיש לי כרגע 1 ג'יגה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב חזק בסביבות ה 3וחצי 4 לגרפיקה לדוד שלי שכלל בתוכו המון מקום כרטיס מסך חזק שיהיה לו כניסה לשניי מסכים סומך עלכם שכל התוכנות הכי חזקות של הגרפיקה יעבדו במחשב עם צריך להוסיף אז להוסיף שוב שיהיה מחשב חזק מהיר ואם הרבה איחסון תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מיפרט למחשב חזק למישחקים כמו call of duty 5 מעבד של אינטל (כי פשוט לא מכיר את AMD) מארז לא משהו (הכי פשוט פשוט פשוט ) ללא כונן קשיח וללא צורב. מה העבדל בין GeForce לבין ATI באיזור ת"א
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אהלן, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב (כולל מסך) עד 3000 ש"ח שיהיה בעיקר לעבודה משרדית.. תודה
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אני לא מחפש לקנות מחשב נייד חדש (יש לי אחד) אלה אני רוצה לדעת משהו קטן, כמה עולה מחשב נייד שיוכל לעלות GTA IV, CRYSIS ועוד משחקים שברמה שלו ומתחתו אבל לא בהרבה... *מעניין אותי לדעת מה המחירים למחשבים כאלה*.. -יש לי מחשב נייד של COMAPQ (סליחה אם אני לא מבטא את זה נכון) שעלות שלו הייתה 3000 ש"ח והוא לא מריץ לי רולרקוסט והמשחק היחיד שאם אני לא נמצא ליד המחשב הנייח שלי זה CRUSADER....
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
גודל 13-14 אינץ'. דרישות לפי סדר חשיבות: איכות בניה. יציאת eSATA חובה. מסך מאט. ללא כרטיס מסך נפרד זמן סוללה ארוך ככל האפשר. הארד דיסק קטן ככל האפשר (יוחלף ידנית ב SSD). מתוצרת DELL (בחשיבות תחתונה)
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לנכבדי הפורום אשמח לעזרה בבניית HTPC שקט ומבוסס מעבד אינטל, לצורכי אחסון וצפייה בסרטי HD 1080P (פורמט MKV). ללא משחקים וללא תוכנות מיותרות. ברור לי שהמארז והדיסק הגדול שבחרתי קצת מייקרים את העסק (רוצה שיראה טוב ושיהיה הרבה מקום) אז אפשר לגרור לכיוון 1700-1800 ש"ח, אבל רק אם ממש אין ברירה. אין צורך בציוד היקפי, באופציות ל-OC או לשדרוג עתידי. מארז: Antec NSK2480 מעבד: Intel E5300 קירור: ? (משהו שקט) לוח: ? (כרטיס מסך on board) זכרון: 2GB DDR2, זכרון Value כלשהו - האם אפשר להסתפק ב-1GB? יוזיל את העלויות? דיסק: Western Digital Green 1TB WD10EADS כונן אופטי: ה-DVD הכי זול שקיים. אפילו לא חייב להיות צורב. משהו קטן נוסף - זרוק לי בקופסא בבית Leadtek WinFast PX8600 GTS TDH…
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, מזה זמן רב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולאחר יציאת ה-i5 אני נתון להתלבטות לא קלה, האם ללכת על מעבד ה-i5 או לא. אין לי צורך בכונן קשיח או ב-CD-ROM. הרכבתי מפרט, וההסתייגות הגדולה היא לגבי לוח האם של אינטל, האם הוא פוגע בצורה כלשהי במפרט? (כל תוספת של כסף תגרום לי לרדת מעניין ה-i5.) תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
~צריך המלצה למחשב נייד לקנייה בארץ~ התקציב: עד 5000 ש"ח טרות המחשב: עבודות משרדיות גודל המסך: 13' משקל רצוי: רצוי קל מאוד(פחות מ2K) האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינונית האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות: לא צריך גודל מינימלי של כונן קשיח: 50 GB צורב DVD: כן האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ^-^
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 4000 ש"ח צרכים עיקריים: גלישה באנטרנט, שימוש במצלמה לשיחות לחול ומשחקים ראיתי באתר של אייבורי שני דגמים: HP dv6-1230ej - במחיר 4290 ש"ח Lenovo G550 - במחיר 3290 ש"ח אשמח לקבל עזרה והמלצות תודה רבה רבה גיא
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי המחשב של ההורים שלי קרס לגמרי ושכנעתי אותם לקנות מחשב חדש. הם מוכנים להוציא עד 2000 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים וקצת עבודה עם Office(זה להורים). גם אני נוהג מדי פעם לעבוד עליו כך שהייתי מעדיף שהוא יוכל גם להריץ פוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש. אני מצטער מראש על הדחוף בכותרת אבל הם ואני לא יכולים בלי מחשב. נ.ב. skypc או iqpc עדיין חנויות טובות? אם ואתם מכירים משהו טוב באזור אשקלון? תודה רבה מקרב לב אני מת על הפורופ הזה
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מיני נייד,וחיפשתי ברשת כל מיני ניידים,התקציב שלי זה בסביבות ה-2300 ש"ח מצאתי את הACER timeline 1410 שהמפרט שלו מצויין והוא מתאים לדרישות שלי(גלישה באינטרנט,פוטושופ,תיכנות וסרטים מדי פעם),והמחיר שלו הוא אפסי ביחס למפרט(450 דולר)ואני מחכה בנתיים שיגיע לארץ,אבל בנתיים אני רואה שבקרוב יוצאות כל מיני פלטפורמות חדשות למחשבים ניידים(ATON N450,ION2,AMD CONGO/TIGRIS ועוד...) השאלה שלי זה האם שווה לי לקנות את האייסר כשהוא יהיה בארץ,או לחכות לפלטפורמה חדישה יותר ולקנות בעוד כמה חודשים את המחשב(זה לא דחוף לי לקנות),או שאם יש לכם המלצה למחשב נייד טוב בתקציב שלי ושיש לו מסך נורמאלי(בסביבות 11 אינץ'),מעבד טוב(לא אטום,לאייסר למשל יש CULV) ויש עליו ביקורות טובות ברשת,אשמח…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איזה מהמעבדים הבאים של מחשבים ניידים קטנים, מסוגל ליותר ביצועים ומולטי טאסקינג? ??? ועוד השוואה N28 מול Intel Celeron M ULV 723 1M 1.20GHz 800 MHz מי יותר חזק?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כמובן ללא מסך וללא שום אביזר נלווה. עוצמת הרעש חשובה מאד זכרון לא מתחת ל 4 ג'יגה נפח אחסון לא פחות מ 1 TB וכמו שאמרתי , אני רוצה מחשב כמה שיותר תותח למשחקים וכו' תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 4 סוגים של לוחות אם ומעבד אחד כל השאר יש לי כבר אני לא משתמש במחשב למשחקים (בגלל זה יש לי כרטיס מסך נמוך יחסית) אני משתמש בו להדמית מחשבים וירטואלים המטרה שלי בסוף היא לדמות שרת או שניים על אותו מחשב ("חווה") תקציב 4000 חריגה 300 אם אפשר יותר זול יותר טוב (: מה שיש לי כרגע הוא abit aw8-max intel D 3ghz 3 gigabit 800mhz zalman cooling cpu 2700 led zalman 600w power supply asus 8600gt magic cooler master 932haf full tower מה שעובר איתי למחשב החדש zalman cooling cpu 2700 led zalman 600w power supply asus 8600gt magic cooler master 932haf full tower חשוב לי שיהיה לו את הדברים הבאים OC חובה! כ.קול עם יציאה אופטית חובה ! X2 כ.רשת 10\100\1000 בקר 0\5\10\…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איך המפרט לדעתכם, אני אקנה אותו אחרי יציאת הכרטיסים החדשים ככה שאם ירדו המחירים אני יעלה בכרטיס. מה דעתכם? בנוסף לכך הזיכרונות תומכים בלוח? כי ראיתי באתר IQPC שיצאו זיכרונות לi5.. מה ההבדל בין אלה לחדשים? (אלה יותר Zולים.) אשמח לשמוע חוות דעת. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 - BOX ¤1087 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ¤754 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK ¤392 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL ¤570 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤125 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ¤277 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ¤352 דיסק ק…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל שאני לא נמצא רוב הזמן בבית, וחשבתי להתחיל לעבוד בפיתוח תוכנה , הבנתי שאני צריך מחשב שיהיה איתי כל הזמן (נייד). עכשיו צצה השאלה איזה לקנות? חשבתי אולי ללכת על מאק בוק, אבל ניראה לי שזאת תהיה בעיה לפתח עליו אפליקציות לWIN. (חשבתי על אמולציה אולי) הבעיה הכי גדולה היאבזה שהמק יקר ולא חזק מי-יודע-מה מבחינת נתונים טכניים (אבל כמו שכולם יודעים - once you go mac - you never go back). מנגד יש את מחשבי הPC ששם המבחר ענק וטווח המחירים מטורף וכל אחד מציע משהו אחר. בקיצור באתי לפה לבקש שתעזרו לי קצת להתמקד על מה מתאים לי יותר ואיפה אני יכול לקנות את זה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב עד 4800 ש"ח לגיימרים חשוב לי שהיה לוח אם של אינטל וכרטיס מסך של Nivdia צריך דחוף תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מתחיל למודי הנדסה מחשבים. מחפש לקנות ב3-3.5 K מחשב נייד. הייתה התלבטות לבחירה בלנובו (כי קבלתי המלצות מעולות עליהם) אבל המחיר מוקפץ ב2000 ש"ח יחסית לדגמים האחרים בשוק עקב הפירמה. מה הצרכים? מחפש מחשב נייד עם מעבד ליבה כפול 2 GHZ ומעלה, זכרון לא מתפשר על פחות מ3 RAM , הארדיסק - 200 גיגה. ומלץ שיהיה כרטיס מסך לא מובנה (משמע GEFORCE/ATI כוון שיהיה פעם ב.. שאצטרף פוטושופ /תוכנות לציור תלת מימד ואין רצון לקריסת המחשב). להלן המפרט: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנט הנדסה חשמל. אדגיש, בשנתיים שלוש ראשונות יותר לקריאת מאמרים, מצגות כבדות אקסל כבד, מטלב, וויזואל סטודיו, CIS ותוכנות של אוני', הקמפולים הבאמת רציניים ירוצו במחשבי אונ'. מצד שני כן צריך מחשב שיריץ קודים שאני כותב ולא י…
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט עד 6 אלף למשחקים כבדים רציתי לקנוות לפני חודש אבל חיכיתי למעבד החדש אפשר חוות דעת על מפרט הזה ? אם יש משהו לשפר . תודה מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1087 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3R ¤884 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950203 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤426 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-21 Trident ¤516 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL8D-4GBTD כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1160 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4890G…
-
- 61 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, הבקשה היא למפרט למחשב HTPC לסלון, כמובן יציאת HDMI, חיבור לטלויזיה ב FULL HD, דיסק קשיח של לפחות 500 ג'יגה. אשמח לקבל לפחות שתי הצעות למארז מתאים, על מנת להחליט מה מתאים יותר לסלון... תודה
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-