ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשב שישמש לחישובים מדעיים בבית. כלומר, ההתלבטות העיקרית היא לגבי מעבד. מצד אחד הקוד שאני עובד איתו עושה שימוש בopenMP ואז כל ליבה נוספת מקצרת את זמן הריצה. לכאורה יש יתרון למעבדים של AMD עם 8 ליבות על פני אינטל (אני לא מחשיב 4 ליבות עם HT כשקולות ל8 ליבות כי מנסיון HT לא תורם במקרה הזה). מצד שני, אם זמן הריצה של תהליך יחיד על ליבה של אינטל יהיה קטן ב2 מזמן הריצה על ליבה של AMD הרי שהיתרון במספר הליבות של AMD לא תקף. כמו כן, איזה מעבד עדיף עם GCC שאני משתמש בו? מעבר לקוד שאני כותב בC אני מריץ גם פייתון. יש הבדל בביצועים בין AMD ואינטל? יש עוד התלבטויות אבל אני חושב שהבהרתי את הכוונה שלי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום הי לי את ה OCULUS DK1 ולאחרי DK 2 את שניהם מכרתי ומחכה לגירסה הסופית והמשופרת שתצא בקרוב . יש ל OCULUS תוכנה קטנה שבודקת האם המחשב מתאים להריץ ישומי VR של ה OCULUS RIFT שייצא בקרוב . בבדיקה הוא אמר לי שהכרטיס מסך + המעבד לא מתאימים להרצת VR. יש לציין שאני עובד עם מסך DELL 30" ברזולוצייה של 2560X1600 NATIVE שרוב הדברים החדשים רצים בסדר פלוס על המערכת שלי וכמובן ה DK1 + DK2 עבדו חלק ללא שום בעייה . המערכת שלי היום היא: לוח UD7 GIGABYTE X58A כ.מסך 690GTX GIGABYTE זיכרון DDR3 24 GB מעבד :3.3GHZ 6CORE I7 X990 EXTREME ספק: 1250W +80 TERMALTAKE דיסקים קשיחים : 4 יחידות SSD 256GB VERTEX 4 OCZ ב RAID0 ש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 , גג 12 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי , גיימינג כבד , עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 (אפשר לחרוג לטובת שיפור משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי, יתכן שישמש לתכנות בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מחשב לא גדול בלי אורות מיוחדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB SATA III WD20EARX http:…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לא, זה לא ממש HTPC, הגעתי למסכנה שאני גם ככה לא רואה טלוויזיה בהוט אלא רק במחשב (הורדות של ביטורנט, ודמוקרסי פלאייר, ויו טוב וכו) , אז הרעיון הוא שהמחשב הזה יהיה מחובר לטלוויזיה וישדר אליה תוכן http://lamir.co.il/product.asp?product=9354 מארז (אצלי הוא ישכב מן הסתם, ראיתי אותו במציאות, הוא ממש חמודי) http://lamir.co.il/product.asp?product=11240 מעבד אני קונה יד שניה באותו המחיר 3200 + Athlon 64 http://lamir.co.il/product.asp?product=11302 לוח אם http://lamir.co.il/product.asp?product=1243 זיכרון http://lamir.co.il/product.asp?product=10040 הארד דיסק http://lamir.co.il/product.asp?product=11641 צורב DVD http://lamir.co.il/product.asp?product=2340 כרטיס רשת אלחוט…
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב (או מכשיר כלשהו) שאוכל לחבר לטלויזיה. לפני כמה שנים קניתי HTPC מבוסס AMD A10-6800K עם 4GB RAM מאז שדרגתי לו זיכרון והוספתי SSD אבל הוא עדיין מתקשה לנגן קבצי וידאו באיכות גבוהה (נניח 20GB) - הסאונד יוצא מסנכרון. ניסיתי נגנים וקודקים שונים וכרגע אני מוכן לקנות משהו חדש - אבל שינגן 4K בקלות בכל פורמט סביר. התחלתי לחפש קצת ונראה שהיום כולם מכוונים לסטרימרים כמו Roku וֹ-nVidia שהמחיר הזול שלהם קורץ כמובן, אבל יש לי העדפה למחשב ״אמיתי״ שיידע לבצע עוד משימות קלות במקביל ואוכל להתקין בו נגנים שונים ותוכנות אחרות. אין לי תקציב מוגדר אבל עד 4-5K ש״ח זה יהיה סביר וניתן לעלות כמה שצריך כדי להגיע לביצועים טוב…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
להלן מפרט של מחשב לצרכים ביתיים/משרדיים ממוצעים של מרדנית בלינק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3404&lg=0 * מעבד ליבה כפולה Intel® Conroe® E6300 1.86GHz FSB 1066Mhz 64Bit * דיסק קשיח HITACHI בנפח ענק 250GB בטכנולוגיה SATA II * חבילת זיכרון 512MB בטכנולוגיה DDR2 במהירות 667MHZ * לוח אם איכותי מקורי בעל ציפ'סט INTEL * צורב די.וי.די Dual Layer DVD±RW x16 לוח אם דגם: GIGABYTE 8I945GZME-RH סוג ציפסט: intel 945 כ.מסך משולב: Intel® Media Accelerator 950 כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL כרטיס רשת: משולב 10/100 מארז סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 מה דעתכם? מה לשנות או לחז…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד וישמש לעבודה עם תוכנות כמו E-SIGNAL שדורשת כח עיבוד אין לי צורך בכונן CD ROM אין לי צורך בציוד היקפי אין לי צורך בכרטיס מסך מה דעתכם על המפרט הבא?......התקציב שלי הוא בעיקרון 2000 1"ח וכמו שאתם רואים כבר חרגתי קצת אז אם יש משהו שאפשר לשפר במסגרת התקציב אז בבקשה AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box מחיר לפריט - 866.00 ¤ לוח אם ASUS M2N-MX מחיר לפריט - 428.00 זיכרון TWINMOS 256MB DDR2 533MHz 4 PC4300 מחיר לפריט - 170.00 ש"ח----2 סטיקים= 340 ש"ח דיסק קשיח Westren Digital WD800JD 80GB מחיר לפריט - 241.00 ¤ מארז FOXCONN TLA+ 397 + 300W מחיר לפריט - 214.00 ¤
-
- 16 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לה כבר הארד דיסק ויש לה צורב וגם מסך, מקלדת ועכבר עכשיו מה שחסר זה : זיכרונות מאבד לוח אם מארז ספק כוח ויש לה תקציב של 2000 שקל והשימוש היחידי שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס ואני מרכיב לה אז אל תכללו הרכבה
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם צריך, אז לחרוג. 500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה ביוטיוב וסרטים בעיקר. (אולי קצת משחקים, אבל לא בטוח) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב שיהיה מהיר וחזק - אולי תגידו שזה יותר מידי אבל אני לא אוהב שהוא איטי מידי... זה משגע אותי (אז בגלל זה חייב SSD) וגם כנראה אני יעשה לו איזה סוג של אקינטוש בשביל להתחיל לתכנת אז חשבתי על 16 גיגה ראם. והשימוש הרגיל... אינטרנט/הורדות ואופיס (אני כמעט ולא משחק... יש לי אקסבוקס). בעתיד אני כנראה גם יחבר לו 2 מסכים אז רציתי כרטיס מסך עם 2 יציאות DISPLAY PORT. אבל יש גם כרטיס מסך בלוח האם שזה ממש מעצבן איתי... מה הקטע שכולם כאלה עכשיו... לא מצאתי לוח אם אחד נורמלי (Z77) שבא בלי כרטיס מסך מובנה. בקיצור אם למישהו יש איזה שינוי או רעיון אחר מוזמן [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים …
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מחשב לחבר מהעבודה, המחשב צריך להיות מספיק חזק כך שיהיה רלוונטי לפחות 5 שנים עם עידכון של כרטיס מסך עוד שנתיים וחצי. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש ביתי עריכת וידאו ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? DRAGON AGE OR…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין בעיה של תקציב! אבל בשביל הסדר, אם תוכלו לתת לי המלצה עד 10000 ופחות. למחשב טוב ואמין שיעשה את העבודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב שמיועד ליזם, כלומר בעיקר אופיס למיניהם, אינטרנט, הצגת מצגות וכד'. * גודל המסך? כנראה באיזור של 12-14 - בשביל שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? - המחשב מיועד למישהו שמסתובב איתו הרבה, אז רצוי שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא צריך ארוך באופן חריג, אבל לא מחשב שיחזיק רק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ובניתי מפרט בתקציב של עד 3500 לשימושים כללים בבי ומשחקים כמו GTA IV וכדומה אין צורך בOC וחושב לי שמחשב יראה די טוב מבחוץ ויחזיק הרבה , אין צורף במסך צורב DVD או כל ציוד נלווה נוסף אז ככה השאלות שלי הם לגבי שדרוג אם יש צורך ולמה לשדרג , לגבי מערכת הפעלה האם דרוש לי התקנה מקורית אני מעדיף מערכת XP , לגבי הזכרון מה ההבדל בין CL-4 ל 5 , לגבי ספק כוח האם עדיף מובנה או לא ולמה ושאלה אחרונה היא לגבי המפקרט עצמו האם לדעתכם הוא יתאים לי . תודה מראש לעוזרים עכשיו לגבי החנות אני קונה מחנות פרטית באיזור שלי זה אין עדיפות לחברה מסוימת מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz קירור למעבד: ice wing 3 נחושת לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: אין לי משהו ספציפי חשוב…
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש בפורום. אודה להמלצתכם למפרט בתקציב של כ-1700ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, וישומי אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר ליישומי גרפיקה גבוהים כמו דו מימד (קבצים גדולים! ב-PHOTOSHOP) ותלת מימד. הרבה זמן כבר אינני מעודכן בטכנולוגיה. יש ברשותי מחשב Athlon 64bit 3000 עם 1GB DDR וכרטיס מסך מתקופת קום המדינה. הכוונה שלי היא לשדרג למעבד ליבה כפולה עם ביצועים מרשימים אבל לא יותר מדי HIGH END, כדי שגם יהיה חסכוני. בנוסף מעוניין ללכת על 2GB של DDR2 אבל לא יודע איזה סוג או מהירות כדאי. לגבי הכרטיס מסך - אני לא ממש מבין כמה הוא משנה ליישומי גרפיקה. מצד אחד כרטיס טוב למשחקי תלת מימד יסייע לי ביישומי תלת מימד, אפילו באפליקציות תוכנה ולא משחקים. מצד שני אולי זה לא כזה קריטי אם יש לי מעבד חזק. האם אני צריך להשקיע יותר בכמות הזיכרון שעל הכרטיס לעומת מהירות המעבד שלו…
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שיאפשר לי לעבוד על כמה תוכנות גרפיות במקביל: 3dmax, autocad, photoshop וכו.. וכן כמובן שאני לא ארגיש "מאחור" אם אני שם משחק חדש. את הדברים הבסיסיים אני די מבין. השאלה היא האם כדאי ללכת על הdual core ואז האם אינטל או AMD (כיום יש לי AMD.. ואני די מרוצה) מסך LCD "19 או עדיף מסך רחב איכותי האם יש מחשב לפטופ שיענה על הצרכים האלה? תודה רבה גיא
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ראשית או שנית, אני מתנצל על כפל ההודעות שלי, פשוט לא הייתה לי תגובה וממש חשובה לי הדעה דווקא שלכם. אם זה נוגד את התקנון אז סליחה מראש. עכשיו ככה, אני בעיקר מתלבט בין לוח האם והמארז והייתי רוצה חוות דעת רצינית ממומחים. התקציב בסביבות 2000 שקלים, המפרט אינו כולל כרטיס מסך ואינו כולל מסך. מעבד AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL זכרון PQI DDR2 2048MB 800Mhz דיסקשיח WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II צורב LG DVD-RW GSA-H55N x20 DUAL LAYER (black) IDE - bulk (על המעבד והזכרון הדיסק קשיח והצורב החלטתי ורכשתי, עכשיו נשאר לי להתלבט בין המארז ולוח האם.) ועכשיו ללוח אם ולמארז בלוח אם האפשריות הן: GIGABYTE GA-M68SM-S2 (nForce 630a) - mATX …
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי אני בעיקר מתלבט בין לוח האם והמארז והייתי רוצה חוות דעת רצינית ממומחים. התקציב בסביבות 2000 שקלים, המפרט אינו כולל כרטיס מסך ואינו כולל מסך. מעבד AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL זכרון PQI DDR2 2048MB 800Mhz דיסקשיח WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II צורב LG DVD-RW GSA-H55N x20 DUAL LAYER (black) IDE - bulk (על המעבד והזכרון הדיסק קשיח והצורב החלטתי ורכשתי, עכשיו נשאר לי להתלבט בין המארז ולוח האם.) האפשריות הן: לוח אם או GIGABYTE GA-M68SM-S2 (nForce 630a) - mATX http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2640 או GA-MA69G-S3H http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?Produc…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום, כפי שצוין בכותרת - מפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ומיילים, אבל גם מעט (מעט!! ;D) למישחקים - לא משהו מהשורה הראשונה -הילד בן 9 סה"כ לא דרוש מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים וכונן 1.44.... - או בקיצור, ציוד היקפי. אם ניתן לשלב רכיבים שניתן לשדרג, הרי זה משובח (אני מתכוון בקטגוריית הכ. מסך בעיקר - אם אי פעם יעלה הצורך). תודה מראש. נ.ב. - עדיף חנות באיזור גוש דן כי המחשב מיועד לילד קטן שסבא שלו מארה"ב פה לחופש והוא רוצה את המחשב ASAP לפני שהוא חוזר...
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לילד בן 10 שמשחק counter strike ופיפא. בעקרון אני מחפש את המפרט המינימלי שיריץ את זה עם טיפה הסתכלות קדימה למשחקים באותה רמה שייצאו בשנתיים הקרובות וחלקים יציבים. מה שאני חשבתי עליו (בניתי ב-iqpc) - AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪365 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪294 זיכרון: PATRIOT 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪106 כרטיס מסך: GAINWARD GT430 1GB DDR3 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪308 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ₪105 מארז: COOLERMASTER ELITE 342 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪136 ספק …
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רזולוציה FHD משחקים כגון פורטנייט, פיפא, אוליי בעתיד יהיה משהו אחר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות ואופיס, והרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל אבל לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים, עבודה משרדית (הדפסות, אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן בראש ובראשונה משחקים, שיעלו לו משחקים חדשים עד 4-5 שנים קדימה בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה נצטרך לק…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-