ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי! אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם לתכנות ב-Visual Studio,Eclipse וכדו'... התקציב שלי הוא 3000-2500 ש"ח. ברור לי שזמן סוללה ומשקל במחיר הזה לא יהיו מדהימים. הכי חשוב לי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה. מבדיקה שעשיתי, הבנתי שבגדול מחשבים עם מעבד Core 2 Due עולים לפחות 3500-4000 ש"ח והמחשבים בתקציב שלי מכילים מעבדים כמו Dual-Core או Celeron M (מסכימים?) אני מבין שההבדל בעיקרי בין Dual Core ל-Core 2 Due הוא בזיכרון המטמון הנמוך של DC (בד"כ 1MB) להלן מס' דגמים: 1) http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=3001 2) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1028&CatCode=315 שתי שאלות: 1) מה דעתכם על הדגמים , בפרט, מה הוא בערך זמן הסוללה בכל אחד? 2) ה…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם יש איזשו הבדל בין נייד לPC בהתקנת הוינדוס?.... הכוונה עם צריך דברים מיוחדים או דברים קטנים שצריך לשים לב אליהם ..?..
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד בן מספר שנים, המכיל רק 256 מגה זכרון : HP Pavilion ze4523EA Notebook PC אני מעוניין להוסיף לו זכרון, מישהו יודע איזה סוג זכרון יש במחשב הנ"ל ? (PC2000 / PC2007 וכו') תודה.
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
רציתי לשאול לכמה אנשים כאן יש כבר וויסטה? מה שאני רוצה להגיד שהדבר היחיד שיגרום לי לחשוב בכלל על לעבור לוויסטה הוא ה-DX-10. כי אין שום דבר רע ב-XP. והרי הDX-10 לא יעבוד על XP. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר ללוח אם עם - chip set 945G ,אני רוצה שזה יתאים ל-WIN7 דגם המחב הנייד dv6426 us , HP Pavilion dv 6000 GA378UA#ABA המחשב פורמט מ-VISTA ל-XP תודה.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מחפש המלצות לנייד קל לסטודנט, לצרכי עבודות, וצפייה בסרטים (חשוב לי מסך טוב ושהמחשב יריץ סרטים בצורה איכותית). חשוב לי זמן סוללה ארוך. כרגע אני מתלבט בין LG200 (למרות שאני לא יודע את זמן הסוללה שלו). MacBook (שהבנתי שאפשר להשיג גם ב 6200 שח - האם שווה משהו?), 1330 xps של Dell בגירסה עם כרטיס מסך עלוב ו 1Giga זיכרון (בסביבות ה - 6500) או MSI PR200 שנמכר באיבורי - בעל המפרט הטוב ביותר שראיתי בטווח המחירים עד 6.5K. אשמח מאוד לתגובות והמלצות ואף להמלצות של מחשבים אחרים העשויים להתאים. אציין שוב שמאוד חשוב לי שהמחשב יהיה קל (כלומר עד 2 קג כולל סוללה) תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב נייד חדש ללימודים. יש אפשרות שאקנה את המחשב בישראל, בריטניה או ארה"ב, אז אם תוכלו לציין אופציות בהתאם זה יהיה מצוין * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים בלבד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי באזור 14, כדי שיהיה נוח לקרוא בו * רזולוציית המסך? לפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל ונוח, 1.5-2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, 4 שעות ללא טעינה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר למסך חיצוני, לא נראה לי שזה דורש חיבור מיוחד * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות למהירות על-פני גודל, מאמין שאוכל להסתדר גם עם 128 * כונן אופטי? לא * האם ד…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע פנטיום 2.4 עם זיכרון 256 לוח אם של ASUS P4S8X-X כרטיס מסך GFORCE4, וכונן קשיח 60 ג'יגה אני לא רוצה לקנות חדש אלא לקנות חלקים ולשדרג. את החלקים אני מתכוון לקנות בתאילנד, אז הכוונה היא לקנות חלקים פנימיים.. הייתי מעדיף לשדרג רק את מה שחיוני למשחקים ולשיתוף קבצים, כי המחשב בסך הכל בסדר. הבעיה גם שאני לא יודע אם אני מחליף כרטיס מסך אז אני גם צריך להחליף לוח אם...ואם צריך להוסיף מאווררים.אם כדאי לשנות זיכרון... אודה לעזרתכם..
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מחשב נייח לעבודה בבית + גלישה באינטרנט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ש"ח אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באקסל, חישובים מורכבים קבצים גדולים, סרטונים, גלישה באינטרנט, מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט, ולא יתחמם משימוש ממושך 6. האם ישנה הגב…
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים די זהים של מיני ניידים, ואני רוצה לקבל חוות דעת אישיות. אם לא על הדגמים הספצפיים, אז לפחות על החברות. Lenovo S205-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13905 Asus 1215B-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13287 כמו שאמרתי, שני המחשבים כמעט זהים לחלוטין למעט זה שלאסוס יש מעבד טיפה יותר טוב וכן כרטיס מסך. אני מעדיף להוסיף 100₪ ולשדרג את הזכרון שלו ל4GB בגלל שהוא בא גם עם מסך גדול יותר, והוא גם נראה לי אמין יותר. גם נראה לי שהוא טיפה יותר מפנק מבחינת כניסות וחיבורים. מחכה להמלצות ולדעות. תודה רבה, levelone.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
תשמעו אני מבקש שהמפרט יכלול מסך 19 אינץ...ושהחלקים יהיו של ASUS ..ודרך אגב אני קונה את המחשב ב26.12 משופרסל ביג כי יהיה 20 אחוז הנחה על המחשבים אז תוסיפו את זה לחשבון
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www…
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט טוב למשחקים משהו עם כרטיס מסך טוב והרבה זיכרון. לא צריך מסך ושאר הדברים! תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איך הוא? ומה אתם אומרים על שאר נתוני המחשב: INTEL CORE 2 DUO PROCESSOR T7250 2.0GHZ 2G RAM 160G ? תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה עד 3400 המחשב הוא למשחקים כבדים. אני לא צריך מקלדת עכבר ומסך אני רוצה לקנות atp3 זה לא בתוך התקציב כלומר יש לי 410 שח לקנות רמקולים רציתי לדעת אם יש רמקולים יותר טובים בתקציב הזה לשמיעת מוסיקה? מבחינת חלקים אני רוצה שיהיה כרטיס מסך gf6200 gygabite אני משלם במזומון. תודה!
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, עבור חבר מבקש מפרט למחשב שולחני קומפקטי (יש בעיית מקום על שולחן העבודה). שימושים: משרדיים, תכנות קל, עריכת וידאו קלה, צפייה בסרטי FHD. אין צורך בציוד היקפי. החבר מעדיף מעבד אינטל ואין טעם לנסות לשכנע אותו בנושא. הוא דורש מעבד I5 וזכרון 4G DDR3. שקט: 8/10 התקציב גמיש. אין חשיבות לאופק שדרוג. נפח אגירה מספיק 1T. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מתפתה ללכת כל ההצעות של המחשבים המוכנים ב KSP ב 1500 (מעבד E7500 ולוח G41 של גיג'הביט במקום אסוס...) מה דעתכם ? הספק כח שהם נותנים (גולדןטיגר) שווה משהוא? מהמחשב אין כמעט שום דרישות (אופיס אינטרנט) אבל חשבון שיהיה אמין. אפשר לעשות משהוא אחר בסכום של 1500 שח ? (מהמבחר של KSP ולוח אם של גיג'הביט ...)
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כרטיס מסך GF 7600 יתווסף בהמשך........ וגם עוד 512 זכרון. לוח אם GIGABYTE GA-945GMF-S2 מעבד אינטל E6300 Intel® Core 2 Duo 1.86 GHz זכרון PQI 512MB DDR2 667MHZ DVDRW LG DVD-RW DL Super Multi X18 BLACK HDD Seagate 160GB SATAII ST3160815AS מארז ASUS TA651 BLACK/WHITE/BLACK סה"כ מחיר 484 $ = 2350 ש"ח כולל מע"מ
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
למי שמחפש מחשב נייד לשימושים משרדיים (צפייה בסרטים תמונות מסמכים וגלישה באינטרנט) ורק מבקש כוח עבודה, יציבות ומינימום תקלות, לא שווה לקנות Macbook Air באיביי עד 4000 שקל ככה? אני לא צריך הרבה מקום על ההארדיסק, גודל המסך סבבה לי, וגיימינג לא מעניין אותי בכלל. השאלה היא אם יש אלטרנטיבה טובה יותר באותו תחום מחיר?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? מסך מגע, עדיף FHD, לא חובה אם לא נכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא חשוב, אבל חייב להיות לפחות SSD קטן ל- boot מהיר, אז עדיף שילוב של SSD קטן ו- HDD קטן * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Win8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום חברים, הרכבתי את המפרט בקישור. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=127754 אשמח לשמוע מבעלי ידע ונסיון האם החלקים שנבחרו באיכות סבירה או שיש כאלה שעדיף להימנע מהם. במיוחד הייתי רוצה לדעת אם גוף הקירור והמארז הם הבחירה הכי טובה מבחינת עלות/תועלת. אין דרישות מיוחדות כלפי אלה - רק שיעבדו ושלא ירעישו בצורה קיצונית. השימוש יהיה תחנת עבודה שמציגה הרבה גרפים בדפדפן, על מסך מלא. הדרישות הן עבודה עם המסך שבחרתי: מסך 43" ברזולוציה 4k@60hz, מה שמצריך חיבור DisplayPort. מבחינת מעבד זיכרון ודיסק אני די סגור. תודה, מיכאל
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהתקלקל לי היס בחדר, המחשב מתחיל להרעיש בצורה בלתי רגילה ואני מתחיל ללמוד הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב חדש ללימודים כבר+אתקין עליו קודי ואחבר אותו לטלוויזיה (סטרימר נראה לי פשוט פיתרון מפגר לא?) בכל מקרה הינה הטופס תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו קריטי אז אפשרי 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה תכני HD למה הוא הולך להתחבר לטלוויזיה וקצת גיימינג פשוט.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לומד תיכנות אם זה משנה.. וזהו, אול…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט שיענה על הדרישות בכותרת - אין צורך במסך, דיסק קשיח, וצורב - וגם אין צורך בציוד היקיפי - מקלדת, עכבר ורמקולים. המחשב בעיקרון ישמש למשחקים - אך לא מדובר בגיימר רציני, כרטיס מסך ממוצע - לא צריך את ההכי טוב - אך שיעלה בצורה סבירה משחקים. נראה מה יש לכם להציע.
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה משהו יפה ושקט.. שיעבוד לי יפה שיעלה לי מדיי פעם משחקים כמו קאנטר.. יש לי עכשיו אפשרות או לקנות מארז ברבון ולוח עם מעבד מובייל 2600+ או משהו בסגנון. או: לקנות אטלון 64 3200+ עם לוח טוב.. בשניהם יהיה: 512 זכרון, כרטיס TI4600. עכשיו אני דיי נוטה על הברבון... מישהו עם מערכת כזו יכול להעיד עליו? הוא מרוצה ממנו? מה מיוחד בו? איזה יש לכם? אפשר המלצה על בארבון טוב ב1500 שקל מNewegg.com ? עם מעבד כמובן (איזה מובייל מהרפיורבישד יהיה טוב)
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד עם נתונים הקרובים לאלה: תקציב 4K (ללא חריגה) לפחות 4GB זכרון פנימי סוללה 6 תאים לפחות מעבד T6XXX ומעלה bluetooth HDMI (חשוב אבל לא קריטי) eSATA (שולי) firewire (שולי) 250 GB מינימום אחסון WIN 7 ואחריות 3 שנים או יותר (חשוב) גודל מסך כמה שגדול כרטיס מסך לא חשוב אם אין משהו שעולה על כל הנתונים אז תביאו דברים שקרובים לנתונים. תודה רבה עומר
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-