עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ariel234156,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל באילת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית- Indesgin Photoshop illustrate 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני חדשה בעסק של פורומים וגרפיקה.(אז סליחה אם אני טועה בפרטים הקטנים) השנה סיימתי מסלול לימודי גרפיקה וקיבלתי הצעת עבודה. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לעבודות גרפיקה, אבל כמובן, בעיית התקציב... אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי, איזה מחשב אני צריכה, מה מקובל, וכמה צריכה לחסוך, זה יעזור לי מאוד! תודה מראש. * מטרות המחשב: לעבודות גרפיקה, פוטושופ, אין דיזיין ואילוסטרייטור * גודל המסך:15-17' * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות? (מה זה??) * גודל מינימלי של כונן קשיח: אשמח אם תייעצו לי... * צורב DVD: אין צורך בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם הוא נקנה בחול * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי…

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  3. זה מה שהיא ביקשה ממני , מה דעתכם? לפי דעתי יש מקום לשיפור בעיקר כי היא מוכנה להשיקע כסף. 1. מעבד - מתלבט בין 2 ליבות חזקת או 4 ליבות מהדגמים הראשונים - E8 או Q8 . 2. מאוור למעבד - zalman CNPS8700 led retail 3. לוח אם - ASUS P5Q 4. דיסק חשיק - westrn digital WD caviar blue WD500AAKS 5. ספק כח - Corsair CMPSU-550VXEU 6.זכרונות - kingston KHX8500D2K2 - 4G 7. כרטיס מסך - GIgabyte 9800 GT 1024mb GV-N98TOC-1GH 8. צורב - LG GH22LP20 DVDx22 10. מארז - פתוח להצעות. מה אתם אומרים..?? אשמח לתגובות תודה

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  4. היי אני מחפשת מחשב לעבודה גרפית עם התוכנות של אדובי עריכת תמונות וגרפיקה. אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב מתאים עד 6000 שקלים אפשר חריגה של עד 300 שקלים מהתקציב. מעדיפה עם 16GB וSSD. מצאתי את המחשב הזה של DELL אשמח לדעת אם הוא טוב לצרכיי. פתוחה להצעות נוספות. https://ksp.co.il/?uin=38526&select= תודה רבה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by Hagar Cohen,

שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב לצרכי גרפיקה בעיקר תוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ,פלאש, ,אופציה בעתיד לעריכת וידאו ואפטר אפקט וכמובן אופיס. כמו כן אשמח לדעות לגבי נייד או נייח תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by Hagar Cohen,

שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב לצרכי גרפיקה בעיקר תוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ,פלאש, ,אופציה בעתיד לעריכת וידאו ואפטר אפקט וכמובן אופיס. כמו כן אשמח לדעות לגבי נייד או נייח תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  7. Started by סוס אדום,

אני לפני קניית מחשב חשוב לי שיהיה נייד בלבד! אני משתמש בפוטושופ,אילוסטרייטור,אינדיזיין,ובמקביל דפי אינטרנט שונים כוללים כמה כתובות מייל,פריפיק וכו' איזה מפרט מחשב אני צריך לדרישות האלה איזה מעבד? ואיזה כרטיס מסך נחוץ לי כדי שאני יעבוד עם כל הדברים הנ''ל-פתוחים כולם והמחשב יזרום! ???

8. Started by Hagar Cohen,

הי אני מעוניינת לרכוש מחשב חזק לגרפיקה התוכנות העיקריות שארצה לעבוד איתן הן פוטושופ אילוסטרייטור קצת פלאש ואולי בעתיד עריכת וידאו בפרימייר חשוב לי שאוכל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל . שיעבוד מהר ולא יתקע הכי חשוב אני צריכה גם מערכת הפעלה ואופיס ציוד היקפי ואצטרך WACOM תודה לעונה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eyalooo,

היי, אשמח להמלצות למחשב שמתאים לשימושים שלי: * שימוש בכמה תוכנות גרפיקה במקביל, כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. * הרבה טאבים שעובדים בדפדפן במקביל, כולל סרטוני ווידאו * עבודה על כמה תוכנות במקביל, כולל זום. * לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכת ווידאו. מחפש מחשב חזק ושיעבוד מהר

10. Started by נפתלי,

שלום עליכם מבקש לדעת אם מישהו יודע איזה מחשב אני צריך לגרפיקה וגם חומרה עם כל האפשרויות תודה נפתלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AAS AAS,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח עד 7000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכל כלול 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר ג…

12. Started by cbga,

שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי בין היתר לגרפיקה - תוכנות כגון פוטושופ, אינדיזיין וכד'... קיבלתי הצעה למחשב נייד samsung 300V5A-S0BIL לפי המפרט הבא: מעבד - intel core i5 processor 2450 M (2.50 GHZ, 3 MB L3 Catche זכרון ראשי - 6GB DDR3 System memory at 1333MHz (4GB*1 + 2GB*1 מסך - 15.6 HD LED Display (1366-768), anti-reflective כרטיס גרפי - NVIDIA Geforce GT 520MX Graphics, Optimus technology 1GB מצלמת אינטרנט - 1.3 megapixel HD webcam כונן קשיח - 750GB S-ATA2 Hard Drive (5400RPM צורב - super multi dual layer כרטיס רשת קווי - 10/100/1000 Gigabit ethernet LAN תקשורת אלחוטית - bg/n 1*1 (up to 150Mbps) bluetooth 3.0 820.11 חיבורים - 3USB 2.0, HDMI, VGA, Mic, Headp…

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב לצורך עבודה גרפית (בעיקר פוטושופ CS5) ושימוש כללי. אין לי צורך בשום ציוד נלווה כגון מקלדת, עכבר, מסך וכדומה. (הכול יש לי כבר) דברים שחשובים לי מעבר לביצועים: 1) שיהיה בו קירור טוב, כי המחשב יהיה ממוקם באזור בעל מעט אוורור. (מתחת לשולחן בצמוד לקיר - כלומר צד אחד יהיה חסום לחלוטין, והחלק האחרונה שלו קרוב מאוד לקיר). 2) רצוי שיהיה כמה שפחות רעש - אבל לא על חשבון ביצועים. 3) אני צריך שיהיו מספר פתחי USB גם מהצד הקדמי של המארז (או בצדדים..) 4) חשוב לי שהציוד וההצעה תהיה מחנות אמינה אשר מספקת גם אחריות ושירות טוב. וכעת לתקציב - התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח, מעדיף ללא חריגה אלא אם זה מאוד הכרחי. התקציב צריך לכלול גם מערכת הפעלה - Windows 7 Home Editi…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by winner,

שלום חברים מבקש חוות דעת על מפרט לקרוב משפחה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש תדיר Adobe photoshop,premier pro,after effects,audition,audacity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. לכל המבינים, לפניכם מפרט. אם יש הצעות שיפור, הן בעניין מחיר הן בשיפור החומרה אשמח לקבל הערות אבל קודם לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K בלי מסך, עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטה אולי עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו. שימוש בתוכנות photoshop ,ilustrator וכן בפרימייר ו - אפטר אפקט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by thesuk,

שלום, אני מעוניין לסדר את המחשב שלי שיתמוך בעבודה גרפית אני סטודנט לגרפיקה ואני צריך שהמחשב שלי יריץ תוכנות לעריכת וידאו תמונות ואנימציות כרגע יש במחשב מעבד I7 920 לוח אם ג'יגהבייט UD5 זכרונות CCZ 1024X3 בנפח 1333 כונן קשיח 1T של WD דגם גריין כרטיס מסך של ג'יגהבייט ATI 4870HD ספק כח 650 מקורי קרור בעזרת מאוררים 2 בחלק העליון של המארז אחד הדלת אחת מאחורה ואחד מקדימה במארז COOLER MASTER CM690 תודה לכל העוזרים, ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן חבר'ה , קודם כל שיהיה לכם חג שמח וכשר אני הולך לשדרג את המחשב שלי בימים הקרובים (הלוח אם במחשב הנוכחי כבר גוסס) אשמח להערות לגבי המפרט , השימושים שלי הם מאיה , פוטושופ , סרטים (לא HD , סתם סרטים חח ) ומשחקים ברמה נמוכה , לשם הדוגמא של רמה נמוכה אני משחק ב Counter Strike : Source וכל מיני משחקי סטים ישנים .. אין לי דרישות גבוהות , משחקים בדיפולט בהחלט יספיקו לי מה שכן חשוב לי זה ה Workflow במאיה . כמו כן אני מתכנן OC לא רציני על המעבד , אז תנו דעתכם על הקירור . אני לא צריך הארדיסק , DVDRW , ספק כוח ,יש לי TT - Tr2 500 WATT זה יספיק ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי את הקטע של התיזמונים בזכרונות , האם 444 או 555 , מה יותר מהיר ? התקציב הוא מקסימום 2800 , אני לא יכול לס…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by xbhur,

הנה המפרט שלי : מעבד Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם: MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI מארז: Fractal Design Define R3 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail זיכרון: Corsair 8Gb CMZ8GX3M1A1600C10 CL10 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue קשיח למחשב שולחני: Crucial 256G SSD Marvell M4 - בקניית מחשב חדש בלבד כרטיס מסך: Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד מסך Dell UltraSharp LED U2412M Rev A02 24" IPS Panel כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer SATA Black אשמח לביקורת!

19. התקציב המקסימלי לפרויקט הוא 4000 ש"ח, מעדיף שזה יהיה באזור ה-3.5 אלף אבל אפשר לנצל הכל אם צריך. עבודה: Multitasking רציני מאוד (30 טאבים בפיירפוקס, Itunes, פלאש, פוטושופ לדוג') עובד עם תוכנות גרפיות, בעיקר 2D אבל לפעמים גם Soildworks, Sketchup ותוכנות עריכה וידאו כמו Avid\Premier. משחקים לעיתים רחוקות מאוד. רזולציה של מסך: 1680×1050 אין צורך בציוד היקפי אין תכנון לאוברקלוק אין צורך במערכת הפעלה, יש לי רישיון ל7 64bit אין צורך באופק שדרוג, לא מתוכנן שדרוג רציני תמיכה ב-Firewire רצויה אך לא הכרחית, מארז טוב ושקט (לא ג'נרי), חושב לכיוון ה-6GB זיכרון, עם חצי טרה הארד דיסק. לא יודע איזה פלטפורמה יותר כדאי, אינטל או AMD. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  20. מדובר על מחשב לגרפיקה ולא למשחקים. בקשתי שיהיה חזק... זה מפרט שקיבלתי לאחרונה בפורום - CPU Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1114 1 M boards Abit Fatal1ty F-I90HD HDMI ¤ 599 1 Cases Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 Memory Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 2 Desktop Hdd WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 Burners LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 196 1 סה"כ: 3517, הורכב ב TMS. שימו לב: 4 ג'יגה זכרון (2 יחידות של 2 ג'יגה זכרון כל אחת), מעבד חזק, כרטיס מסך מובנה. במידה ויש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע. אחרת זהו המפרט שאני אסגור.

21. ישומש לאנימציות עריכת תמונות רינדורים ועריכת וידאו בלבד ! מחפש משהו שיהיה חזק מאוד מאוד כוח עיבוד מהיר שיהיה מצויין ברינדורים והמרת וידאו מהר מפלצת גרפיקה שמנצלת את התקציב עד הסוף תודה רבה לכל הפורום המקצועי הזה

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  22. היי, מתלבט אם כדאי להשקיע במחשב מחנות עם אחריות או ללכת על מחשב מבוסס Q6600 ישן, משומש וזול. נניח שהעלות היא מחצית, האם ההפרש בביצועים בלבד מצדיק את הפער? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ועוד לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? היעד הוא מינימליזם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה > 2D 3D לפרינט ורינדור בתוכנות cs6 photoshop>בינוני-כבד illustrator>בינוני indesign>בינוני autocad>כבד revit>כבד rhino>קל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  23. תקציב: עד 1000$ (אשמח לקבל קישורים לקופונים משתלמים אם מישהו מכיר) מקווה להזמין בשבוע הקרוב. גודל 15-16" מוכן לשקול גם יותר קטן אם יש מציאה... רזולוציה: רצוי HD+ או יותר... שיומשים עיקריים: תוכנות אדובי, תלת מימד (maya, z-brush...) צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט... אין צורך שיהיה בנוי למשחקים. איכות המסך חשובה אבל לא קריטית. בבית יש לי מסך טוב שאני יכול לחבר אליו את הנייד אם צריך. יש לי נייח חזק והשימוש העיקרי בנייד יהיה כשאני לא בבית (בלימודים או בנסיעות...) זמן סוללה: 4 שעות בזמן שימוש סביר נשמע לי הגיוני. אני מביא את המחשב לארץ ולכן חשובה לי האחריות. העדפה למחשבי לנובו או דל. איך ה-t420 בשביל גרפיקה? המסך סביר? ואם כבר אחריות... במקרה שקונים refurbished, האחריות זהה? ועו…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, אנימטורית במקצועה. מערכת הפעלה win7 64bit לעבודה עם תוכנות: אדובי - פוטושופ, אפטר אפקטס, פלאש, פרמייר, אינדיזיין, אילוסטרייטור . בנוסף גם - avid, AnimatorHD, Cubase sx, מאיה ועוד. 2 כוננים קשיחים, לפחות של טרה כל אחד. כרטיס גרפי איכותי כרטיס קול סביר פלוס צורב DVD תודה רבה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  25. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, אנימטורית במקצועה, בתקציב סביב ה-10,000 ש"ח. מערכת הפעלה win7 64bit לעבודה עם תוכנות: אדובי - פוטושופ, אפטר אפקטס, פלאש, פרמייר, אינדיזיין, אילוסטרייטור . בנוסף גם - avid, AnimatorHD, Cubase sx ומאיה 2 כוננים קשיחים, לפחות של טרה כל אחד. כרטיס גרפי איכותי כרטיס קול סביר פלוס צורב DVD תחנת עגינה תודה רבה גילוי נאות: כתבתי פוסט גם בפורום נייחים כי יכול להיות שיהיו 2 מחשבים.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.