ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, ראשית שבת שלום לכולם! מצויין מפרט מחשב שבניתי הייתי רוצה לקבל א) תגובות חיוביות ושליליות לגביו :s05:, הייעוד של המחשב יהיה בעיקר לעבודה גראפית ותיכנות עם מערכות מידע, מדי פעם גם משחקים לא יזיק לשחק(כדוגמת GTA IV , CS וכו') . התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך מחשב. אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ,המארז וספק הכוח..ב) תרגיעו אותי בנושא... חשוב מאוד לציין - נוסף על מחשב חזק אני מחפש כמובן שעוצמת רעש המאווררים והאקוסטיקה של המארז יעניקו עוצמת רעש נמוכה מאוד , לכן אם אתם רואים לנכון מארז אחר בכיף ציינו אותו. אגב בנימה זו - ישנו מארז עם ספק כוח של החברה והדגם:Antec Sonata III 500W ג) מה אתם אומרים עליו? המפרט: מעבד - Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12M…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר במחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756075 כן, גם הביקורת עליו היא שלי למחשב נשארו 3 שנות אחריות עד הבית אני מנסה לדעת את ערכו כי אני חייב מחשב נייד לצרכים שונים לגמרי, קניתי אותו לצורך לימודי הנדסה ובחרתי לאחר שנה במסלול שונה לגמרי. אני חייב מחשב חדש עם סוללה שתחזיק לפחות 7 שעות והמחשב הזה לא נותן לי מעל שעתיים. אשמח לדעת כממה הוא שווה היום, תודה רבה שי.
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש עד 8000 ש"ח. הכנתי מפרט של מה שבערך אני רוצה לקנות. כבר מזמן לא עבדתי עם חומרה אז אין לי מושג עם הוא בסדר או לא. Intel p-4 2.40 GHZ 800MHZ FSB HYPERTHREADING ASUS P4P800 p-4 Daul Channel DDR 3Y DDR Samsung Original 400Mhz 512Mb CL3 Maxtor 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y HERCULES 3D PROPHET RADEON 9000PRO 128MB 3Y Creative Audigy SE 5.1 DVD TEAC 16*48 BLACK OEM PLEXTOR 48*24*48 PX-W482448A PHILIPS 19" 109B Flat אז מה אתם אומרים ? אני פתוח לשינוים בכל החלקים ...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאינטרנט וסרטי/סדרות HD. - מסך DELL 23 u2312hm. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים ניידים שישמשו לצרכי עבודה משרדית ובעיקרה תכנות. ברוב זמן העבודה פועל דפדפן Chrome עם הרבה לשוניות פתוחות, שרת Apache שרץ על המחשב, סקייפ ואיזשהי סביבת פיתוח (Eclipse, Notepad++). כמו שאני מבין בגלל שיש תמיד הרבה תוכנות שפועלות ברקע בו זמנית צריך הרבה זיכרון, משהו כמו 8GB. התקציב הכולל לכל מחשב הוא 3500 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וואי כבר איזה שנה לא הייתי פה.. טוב אני צריך בשביל חבר מפרט בלי מסך לסרטים ומשחקים.. ב 3500 ותשתדלו לא לחרוג כל כך כי אין לו הרבה כסף להוסיף.. תודה אה וצריך שהמפרט יהיה מ ksp אבל תציעו גם הצעות מחנויות שיש במרכז , ככה רק כדי לראות את ההבדלים,רק לא קניה מהאינטרנט
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב אז ככה התקציב שלי גדל מ 3500 ל 4500 ולכן פתחתי נושא חדש אני לא צריך דיסק קשיח כי יש לי כבר אחד של סמסונג SATA2 250GB וגם לא מארז כי יש לי מארז Super Talent full tower אני מעדיף AMD המפרט שחשבתי עליו דגם מחיר כמות Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 800 ¤ 1 ASUS M2N-E AM2 590 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 510 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX8800 GTS TDH 640MB PCI-E 2300 ¤ 1 HEC 550W WIN550 430 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4630 מחיר כל תשלום: 4491.1 מחיר סופי: 4491.1 האם הכרטיס מסך יכנס במארז שלי ? אם אפשר לקבל המלצה על קירור נחמד למעבד עד 100-200 שקל , אם אני ארצה לעשות לו קצת אוברקלוק תודה מראש אסף
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג בכלל מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, שיריץ את כל הfifa בשנים הבאות וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD, מסך Dell P2312H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הייי לכולם , אני בעקרון צריך מחשב חזק ומהיר אלו הדברים שחשובים לי : 1) שיפעיל לי סרטים hd בלי שיתקעו (לא שזה ואוו ,אבל עדיין). 2) יריץ לי משחקים ברמה גבוהה (חשוב חשוב). 3) שיהיה הארד דיסק של טרה לפחות . 4) כטריס מסך רציני בעל יציאת hd +dvi.. אני חשבתי על המחשב שמצורף למטה ,אשמח אם תתנו לי חוות דעת ואם אתם חושבים שיש דברים שכדאי להחליף או משהו אשמח לייעוץ. תודה מראש http://www.ufu.co.il/files/c6xm8lq71im8akuhc199.png
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מעבד- AMD Phenom X4 Quad-Core 9550 לוח אם- GIGABYTE MA790X-UD4 AM2 זכרונות- 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel כרטיס מסך- GIGABYTE 9400GT
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין במחשב חזק למישחקים בעיקר,אני מעדיף amd אבל אם אתם חושבים שאינטל עדיף אז סבבה,תודה. נ.ב:ללא מסך.
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני תמיד שב לכאן בענייני מחשב, לא אחת חברי הפורום עזרו לי בנושאים השונים ואני שב לכאן מרוצה כמו תמיד, אחי רוצה לרכוש לפטופ עד 2000 ש"ח, שימושיו ודרישותיו אינן גבוהות במיוחד: -סרטים -גלישה מרובת טאבים (אני מניח שאז עדיף 4GB זכרון?) -15" מסך, רוב הזמן הנייד יהיה בבית, אך לעיתים יצטרך גם להתנייד איתו. ראיתי בעמודים אחורה המלצה פה ושם לאיזה אסוס כלשהו, אך לא המלצה גורפת. לי אישית יש התנסות טובה עם ניידים של אסוס או דל, הייתי שמח אם היה מדובר באחת מהחברות האלו, אך כמובן שאין זאת חובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נישא ASUS N55SF לאחר שדרוג ל WIN 10 הקול מהרמקולים נעלם. לעומת זאת הקול מהאוזנייה קיים. לא מוצא דרייבר מתאים.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים קלים (הכי כבד sims 2) ציוד היקפי: עכבר מקלדת ורמקולים ללא מסך מערכת הפעלה: ויסטה כרטיס מסך טוב מעוניין במפרט להרכבת מחשב תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי מקלדת, עכבר, מארז, מסך, מ"ה וגם 2 זכרונות (1G +2G). אני רוצה לשמוע חו"ד לגבי החלפת המעבד, לוח אם, ספק כח חלש, ודיסק קשיח (אין לי צורך בדיסק ענק. 250G יספיקו). ואם צריך אז גם 4G זכרון (האם צריך להוסיף למה שקיים או שקונים זכרונות חדשים לגמרי?) כמו שאמרתי המחשב מיועד לאינטרנט, (אופיס אני משתמש בשירותי אינטרנט) ועבודה עם קבצים במחשב
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
(ניתן לנצל את כל התקציב). שלום, אני מחפש לקנות מחשב לצרכי משחקים וקצת גרפיקה. הרכבתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-661 Tray ₪947 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪570 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:1 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz CL 9-9-9-27 ₪374 כמות:2 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4890 OC 1024MB DDR5 PCIe ₪1132 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪139 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪340 כמות:1 ספק כח Zalman ZM500-ST 500W ₪372 כמות:1 קרור למעבד Zalman CNPS9500 AT ₪179 כמות:1 מערכת הפעלה Windows 7 Professional 64Bit Hebrew OEM ₪662 כמות:1 כמה שאלות: 1. מה דעתכם באופן כללי? (סה"כ המחיר יצא 551…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, מתכנן לקנות מחשב שיהיה מיועד לגרפיקה (פוטושופ, לייטרום), קצת תלת מימד (3dsmax) וקצת וידאו (after effect). כמו כן ישמש ליישומי אופיס, צפייה בסרטים ומקור ראשי להזרמת סרטים לסטרימר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו קלה (after effects), תלת מימד קל (3dsmax), עבודה משרדית, צפייה בסרטים, הזרמת סרטים לסטרימר בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר, לי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד מה עדיף:השאלה האם עדיף מסך 15 שהוא לא wide screen או 14 שהוא כן, אם עיקר השימוש בנייד הוא סרטים? מצד אחד מסך רחב עם יכולות של dvd, שלט, וכו, ומצד שני מסך 15 שהוא גדול יותר אבל לא רחב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רמקולים 5.1 ...ובמחשב נייד שלי יש רק חיבור יחיד לרמקולים חיצוניים. איך אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב נייד? יש אולי כרטיס קול PCMCIA או בUSB או משהו בסגנון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן לחסוך זה יהיה מעולה . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט , אופיס וכד' , לא משהו כבד . ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש יומ - יומי . ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלם לחברי הפורום. מכיוון שאני שואל לגבי מפרט ספציפי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D בקצרה, מעוניין "לפנק" את עצמי במחשב בעל יכולת להריץ משחקים מהשנים האחרונות ברמת ביצועים גבוהה מאוד מבלי להשתנק. המחשב עומד במקום לא רחב מדי (חלל למארז בתוך שולחן מחשב), לכן מעדיף מארז לא רחב מדי ועדיפות שפתח האוורור יהיה כלפי מעלה ולא מהצדדים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500כולל ציוד היקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני אשמח מאוד לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים לכל היותר, למרות שכמו שאמרתי מעדיף לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המ…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות, משחקים, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הוא לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. need for speed: most wanted, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 16.5 אינצ' (צריך גם מסך חדש) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
התקציב שלי: 6600 (אפשר עד 6700), אפשר לקחת מצב שמשלמים במזומן ולהעלות את המחיר בהתאם כך שאחרי ההנחה מתקבל אותו התקציב. מטרת המחשב: משחקים עבור שני ילדים קטנים,אינטרנט ואולי צפיה בסרטים (לא צריך לעשות מזה עיקרי) עבור משפחה קטנה. דרוש מסך (מאחר ויש ילדים קטנים, מומלץ מסך רגיל או דק שלא ייהרסו מחוסר עדינותם של הילדים), מקלדת ועכבר (כנל לגבי הילדים-כדאי אלחוטיים או לא-שלא יעיפו אותם וכו') רמקולים, (כדאי כרטיס טלוויזיה?). כדאי שיהיה צורב וDVD,(אפשר לוותר על כונן דיסקטים?), לא חובה כרטיס קול איכותי שהרי הם חירשים. אני מעדיפה אישית את הAMD 64 אלא אם יש לכם טענה שיש דברים טובים יותר. אתם המנוסים. נושא הקירור במחשב חשוב.. המחשבים ורכיביהם היום רגישים מאוד לשימוש ארוך (לא חוב…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי חבריה, אתמול פירקתי את המחשב לאחר שופנתי ללינק המתאים ותודה לעוזר במהלך הפירוק נשבר פלסטיק תקע החיווט של המאוורר. חיברתי את החוטים מזיכרון אך המאוורר לא פועל האם ניתן להשיג תקע חיבור ? האם יש סקיצה הממחישה את חיווט הנכון חיברתי משמאל לימין>צהוב>שחור<אדום>כחול תודה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-